Hae
Monna Pursiainen

Ihana!

Ihana päivä oli eilen, vaikka se ennakkoon vähän ahisti  ja stressasi. Ahdistuksen syinä oli pari työjuttua ja lähinnä aikataulut, että ehdin joka paikkaan. Hyvin ehdin ja illalla sain istua tyytyväisenä lämpimään saunaan.
Aamu alkoi ihanasti äitini luona. Kävimme siellä veljeni kanssa aamupalalla. Sain äitini ja veljenikin hedelmäsalaatin pauloihin. 😀 Kummalakin oli vähän sellainen ”ihan ok, muttei superhyvää”-fiilis hedelmäsalaatista, mutta mun väsäämä salaatti ja päälle ripaus kanelia ja avottia! Kyllä oli suu muikeena mammalla ja veljellä! 😉 Ja nam! Ihania, rasvaisia epäterveellisiä sarvia! Slurps! Söin kaksi!
Aamupalan jälkeen säntäsin Kamppiin, päätin ostaa itselleni siistin työpaidan ja kävinkin 4Runnersissa asioimassa nopeasti ennen asiakastapaamista. Ostin Niken pinkin juoksupaidan ja se oli tosi kiva! Sitten tapaamaan uutta asiakasta, ja sieltä sitten säntäsin Unisportille vetämään saliohjausta ja kahvakuulatuntia.
Päässä liikkuu.. Ei mitään, ei mitään, ei mitään, ei mitään.. 😉
Päivän syömiset ei menneet taas ihan niin kuin kirjoissa lukee.. Pari rukiista porkkanapiirakkaa välipalaksi ja näiden ohjausten jälkeen yksi Fitness Firstin mudslide bar. Siinä oli mun safkat aikavälillä 12-20.

Ohjauksien jälkeen oli taas suuntana dance.fi ja Latin EK:n treenit. Tilattiin mun ystävän Päkän kanssa meille tanssitreeneihin kokopuvut. Ihan super ihana!! Sen voi pitää alkutunnin ajan koko pukuna ja sitten kääräistä tuohon lanteille kun kroppa on vähän lämmennyt. Oij! Ihana!

Tanssitreeneissä me alettiin nyt treenaamaan koreografiaa, mikä me esitetään (kilpaillaan) lokakuun lopussa Frescassa. Koreoon kuuluu pieni pätkä show:ta, burleski-henkistä sellaista ja sitten salsaa. Jei! Ihan mahtava koreografia! Nyt vaan kovaa treeniä, koska tosiaan tuonne ei ole kauaa aikaa.

Tällaista tänne tänään. Aamun aloitin jo klo 7.30 asiakasta treenauttamalla ja nyt vähän lounasta napaan ja sitten taas kohti työhommeleita. 
 Ihanaa tiistaita kaikille!
Miten teidän viikkonne on käynnistynyt? 
Joko ootte ehtineet käynnistää treenien osalta viikkonne?
Ainiin, katoitteko sunnuntaita TTK:ta? Kuka on teiän suosikki?! 
Mun on Krisse, Antonio ja Kaskilahti! 
Niin ja mun mielestä tuomarit turhaan nihkeili sen Krissen disko-osuuksien kanssa, TTK on viihde-ohjelma ja kun Krissellä selkeesti tanssitaitoa, niin saa sen mun mielestä heittää vähän maustetta peliin!

13 kommenttia

  1. Timmi Täti kirjoitti:

    Olipa taas hyväntuulinen postaus 🙂 Kyllä se varmaan niin on, että liikunnallisuus lisää jaksamista, kun noin ahkerasti teet kaikenlaista!En muuten katsonut TTK:ta, mutta Lola Odusogan juontama Tanssi peppu pieneksi tuli katsottua viime viikolla 😉

  2. Kath kirjoitti:

    Toi Suomen tanssi peppu pieneksi tulee ainaki uusintoina la, ja sit dance tulee torstaisin 20.00, näitä oon ite tsekkaillu.Ihana aito postaus, kiitos siitä! Aina kun ei vaan KERKIÄ syödä täydellisesti kolmen tunnin välein ja aamullakin saa joskus herkutella. Toi tanssi juttu vaikuttaa kivalta, olet ilmeisesti viihtynyt? Pystyisikö sen aloittamaan ihan kuka vaan, että onko ns. aloittelijoiden tunteja?

    • Monna kirjoitti:

      Hih! Kiitos Kath! :)Dancea oonkin katsellut kun yksi kaveri siellä tanssii mukana! :)Mä voisin tehdä tanssista vaikka oman postauksen joku kerta. Mä käyn siis parissa eri paikassa tanssitunneilla, on eri tasoisia tunteja olemassa. Mutta nää kaks tanssiryhmää joissa oon mukana, on sellaisia että niihin oli ihan haut ja tanssitaustaa pitää olla.

  3. Anna kirjoitti:

    Siellä on taas yksi duracell ollut liikenteessä 🙂 Ei voi muuta kuin ihailla tuota siun energisyyttä! <3Miuta ei nuo tanssiohjelmat ihan hirveesti kiinnosta; voi olla että kun en itekään niin ”tanssillisten” lajien ystävä oo niin ei sen takia sytytä noi ohjelmatkaan 🙂

    • Monna kirjoitti:

      Hehee.. No onneks on tällä duracelillakin välillä vapaahetkiä ja niin ihana työ! 😉 <3Joo ehkä se tosiaan on niin, tetä mua kiinnostaa kaikki nuo tanssiohjelmat ihan sen vuoksikin niin paljon, että kun edes jotain ymmärtää tekniikoista ja koreografioiden vaikeustasoista jne, niin on mielenkiintoisampaa katsoa. Ja kyllä tanssi on ollut niin kauan iso osa elämääni, että hienot tanssiesitykset saa niin eläytymään mukana että kylmät väreet ja kyyneleetkin helposti esiin! <3

  4. Lotta kirjoitti:

    Ai vau, sä tilasit tommosen. Mä kattelin tollasta, mutta jätin vielä tilaamatta :/ Tosi kivan näköinen kyllä tuo puku, voi olla että on pakko itekkin tilata tuollainen..

  5. Lotta kirjoitti:

    Hävisköhän mun kommentti jonnekin bittiavaruuteen…?

  6. Ele kirjoitti:

    Voi tanssiohjelmat, ku tulee hirveä hinku opetella tanssimaan. Siis mähän en osaa yh-tään tanssia. Olis melkein pakko päästä opettelemaan=nolaamaan itseni.Niin ja samat suosikit mulla. 🙂

Vastaa