Hae
Monna Pursiainen

Lauantain lepopäivä

Aurinkoista sunnuntaihuomenta vaan kaikille! 🙂
Ollut ihana viikonloppu, paljon oon ehtinyt puuhastella muitakin juttuja kuin treenaamiseen ja töihin liittyvää.
Eilen starttasin ikeakassien kanssa kohti Karhupuistoa aamusella.

Kirppismyyjän look!

Kirppismyyjän look!

Monna treenaa37

Romppeet valmiina myytäväksi, suurin osa tuli takaisin.. :(

Romppeet valmiina myytäväksi, suurin osa tuli takaisin.. 🙁

Meillä on ollut ystäväni kanssa tapana käydä Valtterin kirppiksellä, Vallilan makasiineilla myymässä n. kerran kahdessa kuussa vanhoja (tai ei niin kauheen vanhoja) vaatteita, kenkiä, koruja. No Valtterihan lopetettiin tänä keväänä ja nyt ei oikein kunnon kirpparipaikkaa oo vielä Helsingistä löytynyt.
Eilenen Siivouspäivä, joka järjestettiin koko Suomessa, keräsi tosi paljon porukkaa joka paikkaan. Mutta valitettavasti täytyy sanoa, että enemmän oli sellaisia pällistelijöitä ja hengailijoita pyörimässä kuin sitten sellaisia ”oikeita kirppiskävijöitä”, jotka penkoo koko pöydän läpi systemaattisesti ja löytää ostettavaa.
Rahaa ei siis eilen tullut tienattua juuri nimeksikään, mutta tapahtuma oli kiva ja tunnelma mainio.

Myyjät tehokkaina

Myyjät tehokkaina

20130525_132004 20130525_13200720130525_122948Iltapäivällä mieheni tuli hakemaan meitä ja romppeitamme takaisin kotiin.
Kova nälkä kurni mahanpohjassa. Oltiin edellisenä iltana mieheni kanssa leivottu täysjyvä/ruis-sämpylöitä ja päätettiin tehdä niistä meille kunnon hampurilaiset kotona. 🙂 Kun me molemmat tosiaan olemme edelleen sillä herkuttomalla (sisältäen myös epäterveelliset ruuat), haluttiin tehdä jotain hyvää mutta terveellistä.
Joten alusta asti itsetehdyt hampparit oli mainio idea.

Sämpylän pullukat uunista ulos!

Sämpylän pullukat uunista ulos!

 

Koko ateria, salaattia rinnalle ja light pommac

Koko ateria, salaattia rinnalle ja light pommac

20130525_153008

Illalla lähdettiin vielä nauttimaan aurinkoisesta Helsingistä merenrantaan. Otettiin kamera mukaan ja patsasteltiin pitkin Kaivarin rantaa ja puistoja.
IMG_2165 IMG_2177 IMG_2182 IMG_2199 IMG_2201 IMG_2205 IMG_2213 IMG_2220 IMG_2221 IMG_2222 IMG_2240Nyt mä lopettelen tämän postauksen osalta ja lähden ystäväni kanssa kiertelemään kirpparille. Iski sellanen kirpparikärpänen taas eilen siellä Karhupuistossa ja päätettiin, että tänään mennään itsekin shoppailemaan. Mä oon tehnyt tosi makeita ja hyviä löytöjä kirppareilta. Ja mun mielestä se kirpparikulttuuri on myös aika makee juttu. Ja tietysti hyödyllinen ja ekologinen.

Iltapäivällä on tarkoitus mennä salille ja illalla uimaan taas mereen. Siinä välissä ehditään ehkäpä vielä Lintsillekin ystävien kanssa.
Eli hulinaa ja huisketta on tämäkin päivä täynnä! 🙂Tämän päivän tohinoista ja treeneistä lisää kerron sitten huomenna!

Miten teillä on viikonloppu sujunut, kuinka moni on tänään menossa juoksemaan Naisten kympin? Herkutonta jäljellä vajaa viikko, kai ootte pysyneet ruodussa?! 😀

14 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Höh, onpa kurjaa, ettei toi eilinen ollut menestys! Valtterin sulkeminen oli suuri menetys enkä mäkään oo tiennyt enää, mihin mennä myymään ”rojujani”! 🙁 Monet muotibloggaaajat myy myös bloginsa kautta vanhoja vaatteitaan – tää on ehkä osuvampaa nimenomaan muotiblogeihin, mutta tuli vaan mieleen, että voisithan säkin laittaa joku kerta jotain juttuja myytäväksi täällä sun blogissa, esim. urheiluun liittyviä tavaroita, jos sellaisia on 😉 Nam nam nam, noi hampparit! 😛

  2. s kirjoitti:

    Itse olin ostajana kiertelemässä ruttopuistossa ja ainakin siellä tavara vaihtoi omistajaa ja löysin monia edullisia löytöjä! Harmi, että kauppa ei teillä käynyt 🙁

  3. Salla kirjoitti:

    Olisin tuota sämpylöiden ohjetta kysellyt 🙂

  4. anna kirjoitti:

    Voi kuule, oisinpa ollut Helsingin suunnalla niin ei olisi teidänkään tarvinnut raahata kamppeitanne takaisin kotiin 🙂 Ehkä miun kirpparitutka ois toiminut teidän pöydän kohdalla 😉

  5. Jonna kirjoitti:

    Joo tänne laita myyntiin! En tiiä saitko mun viestiä facessa niistä oransseisga varvaslenkkareista? Menikö ne ja minkä kokoset ovat?

  6. Päivi kirjoitti:

    Juu laita ihmeessä tänne! Mua kiinnostaisi kanssa erilaiset treenivaatteet mitä aiemmin näyttelit jo, varmasti löytäisivät kotinsa tätä kautta 🙂

  7. Elli kirjoitti:

    Menikö nuo fivefingersit kaupaksi? Jos eivät menneet, mitä kokoa ne ovat ja paljonko pyytäisit niistä? Ne näyttävät ihanilta!

Vastaa