Hae
Monna Pursiainen

La Musica!

Mitä musiikki merkitsee mulle?

odio-la-música
Se merkitsee nuotteja. Pianoa oon soittanut 5-vuotiaasta asti. Sitä kautta tunnen myös varmaan kaikki suomalaiset ikivihreät ja ei niin vihreät biisit.

Microphones
Se merkitsee laulua. Oon laulanut aina ja joka paikassa. Nyt aikuisiällä erinäisissä häissä, hautajaisissa ja muissa juhlissa. Olen myös laulanut telkkarissa 😀 ja isoin yleisö jolle olen laulanut on tainnut olla n.300 henkilöä.

NWP_130317_0000Ja se merkitsee mulle myös tanssia. Tanssinut olen ala-asteelta lähtien. Viime keväänä kilpailin Show Latin Duo:ssa, sen jälkeen tanssi on kiireen vuoksi jäänyt. Nyt haaveilen sen takaisin kalenteriin saamisesta.
Lattarit ei oo ollu mun tanssilaji pienenä ja nuorena, eikä se ehkä oikeen oo nytkään. Oon päättäny että palaan takas ”juurilleni” ja nyt kun jatkan tanssimista, niin meen johonkin rouheempaan. Pisimpään oon harrastanut show-jazzia. Ehkä mä lähden taas sen pariin.

Mä kuuntelen myös todella paljon musiikkia. Laidasta laitaan. Mun mielestä on ihana joskus kuunnella jotain Iskelmä-radiota ja sieltä just niitä ikivihreitä. Toisaalta tykkään myös kaupallisten kanavien musiikkilistoista, niistä saan usein tosi hyviä biisejä jumppaohjauksiin ja omiin treeneihin.
Välillä tykkään kuunnella todella erilaista musiikkia, esim. jotain Buena vista social clubia. Tai vaikka Musea tai vaikka CCR:ää. 😀 Madonna ja Michael Jackson on mun ihan all time favoritteja.
Suomalaisista tän päivän artisteista tykkään esim. Mariskasta, Chisusta ja hei TOTTAKAI Cheekistä! 😉
Oon aina ollut sitä mieltä (tässäkin asiassa), että ei tarvitse valita jotain tiettyä linjaa ja sitten otsa kurtussa ja niska jäykkänä kuunneela vain sitä. Että hei ”vitsi mä oon tällanen musadiggari ja ainoo hyvä musa on tällasta underground jazzia ja kaikki vähänki kaupallinen on p*skaa”…
Eieiei, ei kuulu mun tapoihin.

Sen takia, että musiikki on mulle ollut näin monessa roolissa koko ikäni, niin oon haaveillut yhdestä tatuoinnista lisää. Sellaisesta jossa tulis tätä musiikin sanomaa esiin.
IMG_20131023_135702Eilen mä sitten kaikkia uhkakuvia kylkitatuointien kipeydestä uhmaten talsin Hidden Bonesiin ja siellä ihanan ystäväni Lindan pöydälle. Linda on tehnyt suurimman osan mun tatuoinneista ja tottakai halusin hänen käsiinsä tämän isoimman kuvani kanssa.
Linda sai vapaat kädet suunnitella kuvan. Mä sanoin vain, että haluaisin siinä olevan tanssia ja musiikkia.

20131023_154625Tältä näytti peilin kautta ääriviivat valmiina kolmen tunnin session jälkeen. Toi on niiiiin hieno!!

Tänään aamulla oli pakko vielä ottaa yksi kuva. Tässä vielä vähän tuota eilistä tarkempi kuva. Vasemmassa kyljessä on siis tämä ihana tanssijatar.
20131024_075431Voiko sanoa, että rakastan tätä?! No voi!! Ja sitten kun tää on parantunut, niin lisätään siihen vielä värit. Sitten se on vasta valmis.
Mutta kyllä perkules teki kipeetä!!! Oon kuullut kauhutarinoita siitä, että kylki on kipein kohta. Jotenkin mä vaan ajattelin, että no ei oo muutkaan tatuoinnit (paitsi jalkapöydät) sattunu kauheesti, ni kyllä mä tänkin kestän hyvin. Mä olin kyllä niin totaali lihaskrampissa kun lopeteltiin eilen, että huh! Kaikkein kipeintä mulla otti tohon kylkiluiden alle. Siis siihen kohtaan missä on eniten ”flädää”. 😀 Haha!! Outoa..

Mikä on muuten teidän tän hetken suosikkitreenibiisi?
Mulla on ehdottomasti Britney Spearsin Work Bitch!

Käykäähän osallistumassa käsivarsikotelo-kilpailuun TÄÄLLÄ! (kilpailu päättyy su 27.pvä)
Ja kyselkää kyselkää kyselkää TÄÄLLÄ! (kysymyksiä voi jättää vielä tänään, huomenna vastailen)

Niin ja nyt varmasti ymmärrätte mun tiistaisen kolmen treenin päivän. 😉 Loppuviikko kun menee treenaamati, niin oli tehtävä senkin edestä. 😀 En mä joka päivä ihan niin paljon treenaa minäkään sentään. Haha!

Peace and love vaan kaikille! <3
Nauttikaa elämästä, toisistanne ja itsestänne!

20 kommenttia

  1. Duussi kirjoitti:

    Hih, oltiin siis viime keväänä samoissa kisoissa Kultsalla! Kisaan itse tätä nykyä koreografina performing arts -puolella, ja oli pakko käydä heti tsekkaamassa teidän veto sieltä kisavideoista – hauska biisi 🙂

    Ja kyllä, Work Bitch kirittää lenkillä ja salilla ihan loistavasti!

  2. Ryde kirjoitti:

    Jaa sitä ollaan musikaallisia, wau! 😀 Ite oon soittanu skebaa reilut kolme vuotta. Pianoa ois kyllä kiva osata soittaa ja samoin laulaa, mutta ainakaan laulunlahjoja mulle ei ole suotu. Ja arvostan todella tota laidasta laitaan -musamakua, ite diggaan enemmän metallista, mutta silloin tällöin sorrun joihinkin kaupallisiin pop-kipaleisiin yms.
    Nätti tatska btw! 🙂

  3. Eveliina kirjoitti:

    Tatuoinnista tulee varmaan tosi hieno, näyttää jo nyt erittäin kivalle 🙂 Mulle tulee kovat innot treenata aerobista (kuntopyörällä sätkytellä) tuon Britneyn Work Bitchin tahtiin, mutta muutoin suosin punttismusana pääasiassa raskaampaa musaa.

    Tämän joku joskus linkitti mun blogiin ja tykästyin kovasti: http://www.youtube.com/watch?v=Bcf4Wyf520A

    Samalla bändillä on muitakin juuri treenaamiseen sopivia biisejä. Mun mielestä tuo on sellainen että HUH HUH mitkä tsempit tulee kun ton tahtiin kurittaa rautaa 🙂

    http://musclefetish.blogspot.fi/

  4. eofeden kirjoitti:

    Upea!!! Mikä on ollut vähiten kivulias kohta? Voisin ottaa siihen oman tatskani 😀

  5. Pia kirjoitti:

    Musta on kyllä niin paras asenne, et tosiaan ei tartte olla yhden musatyylin kannattaja vaan parasta on kuunnella laidasta laitaan 🙂 Onneks oon nyt vihdoin ja viimein itsekkin sen sisäistänyt 😉

  6. Outi kirjoitti:

    Heip!
    Ihan samaa mieltä musiikkimausta, muhun on aina iskenyt monenlainen musiikki ja en ymmärrä miksi pitäisi valita se yksi musiikkityyli…
    Ihana tauointi, hyvin kuvastuu sun toivomat asiat, tanssi ja musiikki.
    Jaetaan nyt tähän vielä yks biisikin, tää on mun kesäinen löytö ja mulla ainakin toimii http://www.youtube.com/watch?v=QBt2Tk40buQ myös ton biisin normiversion musavideo on magee! 🙂 Ja tomii tosiaan tuo Britneynkin biisi! 🙂

  7. Mari M. kirjoitti:

    Hieno leima tulee 🙂 Jo pelkillä ääriviivoilla näyttää hyvältä! Pakko mennä itekkin ottamaan lisää leimaa,joka talvi ollu tapana käydä ottamassa yks kuva 🙂 Koitahan kestää kuvan värittäminen ♥

  8. vieras kirjoitti:

    Tiedä sit saako täälä mielipidettään ilmaista jos se on negatiivinen, mutta koitetaan. huh en ole yhtään tatskafani ja liika on aina liikaa. oletko pohtinut miltä kuvat näyttävät vanhana kun nahka ei ole enää timmi ja vaikka muutaman raskauden jälkeen?..Kukin tyylillään,mutta mun mielestä älytön villitys ja kropan pilaamista.

  9. Jonna kirjoitti:

    ihanaa et kuuntelet buena vista social clubia!! Ite oon löytönyt sen vasta täällä Espanjassa asuessa!
    http://www.kotinionbcn.blogspot.fi

  10. Irma kirjoitti:

    Eikä, just kävin tossa puolitoista viikkoa sitten Lindalla ottamassa kuvaa ja näin kun se suunnitteli tuota kun astuin sisään! Mietin siinä itsekseni että vau, kukakohan onnekas tuon teoksen saa 🙂 näyttää mielettömän hienolta, Linda on kyllä ihan huippu ja mun luottotatuoija!
    Ja kiitos sulle innostavasta blogista, susta välittyy hirmuinen intohimo ja positiivinen asenne! Jatka samaan malliin, tätä on ilo lukea 🙂

Vastaa