Hae
Monna Pursiainen

Kiitollisuuspäiväkirja

Ootteko te koskaan pitäneet kiitollisuuspäiväkirjaa?
Vai onko se teiän mielestä huuhaata?

Mä en oo koskaan pitänyt, mutta eilen sain ihanalta ystävältäni ja yhteistyökumppaniltani Astalta (Lavli Oy) niin makeen Lorna Janen kalenterin vuodelle 2014, että päätin alkaa sellaista pitämään!
IMG_5032
Ajatuksen tähän kiitollisuuspäiväkirjaan sain myös Astalta.
Hän oli kuullut idean yhdeltä asiakkaaltaan ja aikoo myös itse toteuttaa tätä.

IMG_20131219_131249Käytiin Astan kanssa lounaalla Johto Cafessa ja juttua olisi riittänyt moneksi tunniksi.

Tämän vuoden aikana mulla on ollut monta yhteistyökumppanuutta ja olen kiitollinen niistä kaikista. (tämän voin kirjoittaa kiitollisuuspäiväkirjaan)
Mutta erityisen kiitollinen olen siitä, että saan tehdä yhteistyötä ihmisten kanssa, jotka ovat mulle tärkeitä ja suurella sydämellä haluan olla mukana. En sen takia, että saisin ilmaista tavaraa.

IMG_5046
Yksityisyrittäjä kun olen itsekin, haluan myös tukea kaikkia muita yksityisyrittäjiä.
Yhdessä voidaan auttaa toisiamme ja parasta yhteistyötä on se, kun molemmat oikeasti saavat.
Ei niin, että toinen hyväksikäyttäisi toista jollain tavalla.

IMG_5045
Tunnen paljon yhtäläisyyttä Astan kanssa monessa asiassa ja on todella hienoa saada olla mukana näin upean brändin matkassa kuin Lorna Jane on.
Lorna Janen oikeesti makeiden treenivaatteiden lisäksi brändissä mua ihastuttaa se ajatusmaailma mikä siellä taustalla on.
MOVE – NOURISH – BELIEVE!
“Move Your Body. Nourish From The Inside Out. Believe Anything Is Possible”
”LIIKU joka päivä. RAVITSE kehoa ja mieltä. USKO itseesi, kaikki on mahdollista”
Näin kirjoitetaan Lavlin sivulla. (Lavli Oy tuo Lorna Janea Suomeen)

Ihana Asta <3

Ihana Asta <3

Asta on perustanut Lavli Oy:n n.puolitoista vuotta sitten ja alkanut tuomaan Lorna Janea Suomeen.
Lorna Jane Finlandin Facebook-sivuista kannattaa käydä tykkäilemässä, niin saa omalle etusivulleen aina tietoa esim. erilaisista PopUp-shopeista ja muista ihanista tapahtumista, mitä Asta järjestää.
Tapahtumissa on aina myynnissä näitä ihania vaatteita ja monesti myös jotain pikku tarjouksiakin löytyy. 😉

IMG_5048 IMG_5052
Tämän ihanan kalenterin sivuille meinaan siis aloittaa kiitollisuuspäiväkirjan pitämisen.
Joka päivälle kirjoitan aina päivän päätteeksi asian, josta olen sinä päivänä saanut olla kiitollinen.
Jos joskus tulee sitten niitä p*skoja päiviä, niin voi selata kalenteria läpi ja muistaa, että mitkä asiat elämässä on kuitenkin hyvin ja upeasti.

IMG_5041 IMG_5042 IMG_5047Kalenterin sivuilta löytyy myös kaikkia ihania juttuja. On ruokaohjeita, kyykkyhaasteita ja motivaatiobuusteja.

IMG_5043 IMG_5053 IMG_5055
Kalenteria voi tilata netistä TÄÄLTÄ! Aika hyvä joululahja itselleen! Eikö?
Ja kaikkia muita Lorna Janen ihanuuksia voit siis ihailla ja ostaa osoitteesta: www.lavli.fi

IMG_5039
Nyt kiitollisena (mutta aika väsyneenä) pistän lenkkarit kassiin ja lähden vetämään viimeiset treenit asiakkailleni ennen joulua. Sitten alkaa pienoinen joululoma! 🙂

946739_10152102303220351_259255889_n 20131219_204523 IMG_20131216_192719
Olen ehkä onnistunut työssäni ainakin vähän, koska olen saanut asiakkailtani aivan ihania joululahjoja. Nöyränä ja kiitollisena nämä kuvissa olevat ja muutamat muut paketit olen ottanut vastaan. <3 Kiitos!

Ihanaa perjantaipäivän jatkoa kaikille! <3

Kuulette minusta vielä ennen joulua! 😉

10 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Meillä pidetään kiitollisuuspäiväkirjaa, me molemmat. Joka ilta sängyssä ennen nukkumaanmenoa kirjoitetaan kolme asiaa kuluneesta päivästä, joista ollaan kiitollisia. Ne ei saa olla niitä sellaisia pysyviä asioita, joista on kiitollinen (kuten avioliitto, perhe tms.) vaan niiden pitää olla nimenomaan kuluneesta päivästä löytyneitä juttuja. Tää on ihana tehdä nimenomaan ennen nukkumaanmenoa, kun silloin yhtäkkiä huomaakin, että ei se p*ska päivä ollut sittenkään niin huono. Siellähän oli vaikka mitä kivaa! Ja sitten sitä nukahtaakin iloisena, eikä enää ollenkaan harmita mitkään päivän tapahtumat.

    Itte bongasin tämän ja monta muuta loistoideaa tuolta Lindan blogista: http://bodygossip.fitfashion.fi

    Hyviä lomia Monna! <3 Oot varmasti lomasi ansainnut.

  2. Aada kirjoitti:

    Voi että, tekis mieli hankkia itsellekin tuollainen! En ole koskaan pitänyt päiväkirjaa enkä ole omistanut kalenteriakaan vuosiin mutta tämä on kyllä ehdottomasti harkkitsemisen arvoinen hankinta. Ehkä sitä tulisi myös täytettyä kun se näyttää noin kivalta.

  3. Janina kirjoitti:

    Ihana idea! Katselin jo viime vuonna tota ihanaa kalenteria, mutten saanut aikaiseksi tilattua. Hmph. Kalenteriakin oon oikeasti oppinut käyttämään vasta koulun alettua elokuussa. 🙂

  4. Kata kirjoitti:

    Aivan ihana idea toi kiitollisuuspäiväkirj! I’m in!!

  5. Emma kirjoitti:

    Kaunis kalenteri! Pitää varmaa laittaa hankintalistalle 🙂
    Kiitollisuudesta oon just lukenu Salaisuus-kirjasta. Jokaisessa päivässä on paljon kiitettäviä asioita 🙂

  6. Tea kirjoitti:

    Mie just toissapäivänä katselin nettisivuilla tuota kalenteria… en vielä tilannut, mutta ehkä se on pakko! 😉
    Ja tuota kiitollisuuspäiväkirjaa olen itse harrastanut ja voin vain ja ainoastaan puhua sen puolesta, tulee illalla paremmin unikin kun viimeiseksi ajattelee hyviä asioita. 😀

  7. Aino kirjoitti:

    Kiitollisuuspäiväkirja <3 Oon itse jo pitkään pitänyt moista ja aion jatkaa ensi vuonnakin. On illalla aina niin ihana laittaa nukkumaan, kun on kirjannut ylös niitä ihania asioita päivästä, hih. Ja todellakin just kurjempina päivinä noita on ihana selailla ja muistaa, että on niitä hyviäkin päiviä, hih 😉

  8. Laura K. kirjoitti:

    Makee kalenteri! Lähtee kyllä tilaukseen :)!

  9. Linnea kirjoitti:

    Kiitos Monna blogista, jota on ilo lukea!

    Olin jo pitkään tuntenut kiitollisuutta arkipäivissäni, mutta luettuani Rhonda Byrnen kirjan Taikavoima http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9510393142 ajattelin minäkin kirjata kiitollisuudenaiheita näkyviin. Suosittelen siis kirjoittamaan!

    Kirjoitin koko viime kesän kiitollisuuspäiväkirjaa. Ensimmäisenä aamulla kirjoitin kymmenen asiaa kalenteriini, joista tunsin kiitollisuutta elämässäni juuri sinä aamuna. Illalla, ennen unentuloa ajattelin päivän tapahtumia ja kiitin kaikesta, mitä olin saanut kokea ja tuntea. Parasta tässä kiitollisuusasioiden tietoisessa kirjaamisessa oli, että näkyväksi tuli myös ikävistä tunteista ja surusta kumpuava kiitollisuus. Se, että toisinaan tuntui niin kurjalta kuin tuntui on myös kiitollisuuden aihe. Tämän tiedostaminen on vapauttanut elämään hetkessä vieläkin tietoisemmin ja kokemaan elämän koko kirjon, tunteineen ja tapahtumineen entistäkin arvokkaampana.

    Tunnelmallista joulunaikaa sinulle ja läheisillesi! Nauti kaikesta kauniista ympärilläsi 🙂

Vastaa