Hae
Monna Pursiainen

Hurrikaani hallussa! * BOOM!!!

Voi juma!!!
Oli aivan mielettömän siisti treeni tänään TFW-salilla!!

IMG_0266Mä olin kerännyt porukkaa kasaan mun omista pt-asiakkaistani sekä kavereistani. Jotta saatiin kunnon poppoo kokoon, sanoin mun asiakkaille, että saavat tuoda myös kaverin mukaan.
Loppujen lopuksi meitä oli paikalla 13 soturia. 😉

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. Se yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun sekä henkisen- ja ravintovalmennuksen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Kaikkia harjoittelun osa-alueita ohjaa filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Ensin meille esittäytyi mahtavat valmentajat Johannes ja Petri.
Sitten alkoi alkulämmittely. Ihan ensimmäisestä liikkeestä asti kaikki tehtiin TÄYSILLÄ! Sillä jokaisen omalla täysillä. Asenne peliin ja jännitys viskattiin ikkunasta ulos! 😉
DCIM101GOPROLämmittelyihin kuului myös erilaiset eläin-liikkeet. 😀
Oli jänistä, hämähäkkiä, kalkkunaa ja karhua. Ihan huippuja liikkeitä ja mä tuun niin käyttämään näitä sekä mun omissa treeneissä, kuin treeneissä asiakkailleni.

DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO
Näiden lämmittelyjen jälkeen alkoi sitten varsinainen Hurrikaani-treeni. Oli kolme treenipatteria, joihin jokaiseen sisältyi quickstep ja russian twist. Quickstep oli pienenpientä tikkausta niin maan pirusti kun jaloista ja käsistä lähti. (syke nousi mulla ekalla kierroksella tikatessa niin ylös, että meinas pikku yrjö lentää 😉 )
Quickstepin ja russian twistin lisäksi jokaiseen patteriin kuului aina kolmas liike. Ekassa patterissa se oli burpee (yleisliike), tokassa patterissa se oli TRX-soutu ja kolmannessa se oli punnerrus.

Me valittiin itsellemme parit ja sitten alkoi jumankauta sellanen treeni, notta voi ristus!! Huhhuh!!
Parin kanssa vedettiin pattereita ja toinen aina kannusti vieressä, tsemppas niin kovaa kuin vaan ikinä osas. Itse tsemppasin niin kovaa, että multa ei lähde tällä hetkellä ääni. 😀

QuickStep

QuickStep

 

TRX-soutu

TRX-soutu

DCIM101GOPRO

Russian twist

Russian twist

 

Juma mikä vauhti!

Juma mikä vauhti!

 

Lisää quicksteppiä

Lisää quicksteppiä

 

Loistava punnerrus

Loistava punnerrus

Huhhuh!!! Mä oon niin liekeissä ja adrenaliinia on kehossa jotain sata kertaa enemmän kuin normitreenin jälkeen! Mä voisin ehkä lähteä juoksemaan tällä adrenaliinitasolla. 😉 Mut en mä lähe. Mä lepään loppuillan. Ja syön.

Treenin jälkeen tottakai piti sitten vielä poseerata niin yksin, kaksin kuin ryhmässäkin.
hallussa2

Mukana myös ihanat Aino ja Katri

Mukana myös ihanat Aino ja Katri

IMG_0266 IMG_0283 IMG_20140601_044619 IMG_20140601_151250 IMG_20140601_164528
Treeni kesti lämmittelyineen päivineen 1,5 ja mullahan paloi rapiat 900kcal! 😀 Huh!
20140601_144050
KIITOS koko jengi!! KIITOS huikeat valmentajat!!
Mä aion kyllä niin mennä uudestaan tonne!
tfw1
Treenin aikana soi mm. Elastisen biisi Hallussa. Siitä mulla on nyt soinut treenin jälkeen pari tuntia päässä tää lause: ”tulokset pistää turvat kii”.
Ja vitsit! Mä sain jotenkin niin hyvää energiaa ja buustia tästä treenistä, että tuntuu että voisin taas tehdä vaikka mitä!

Tuloksista siirryn aasin sillalla vielä yhteen juttuun. Tein eilen mun asiakkaille InBody-mittauksia ja tein sitten myös itselleni. Vaikka välillä vähän höllää, niin silti voi kehittyä. Parin viikon kevyempi treenikalenteri takana ja tulokset oli paremmat kuin edelliskerralla n.4kk sitten. Lihasmassa kasvanut ja rasvaprosentti tipahtanut alemmas.
IMG_20140531_151305
Kuten oon aiemminkin sanonut: USKOKAA ITTEENNE!! USKOKAA UNELMIINNE!!
Kaikki on mahdollista!

Loistavaa alkavaa viikkoa! Räjäyttäkää tajunta! 😉 BOOM!!!
2

2 kommenttia

  1. Aino kirjoitti:

    Hihhii! Oli niin kivaa! Ja huippuja kuvia 😀 <3
    PS. Mun blogissa on sulle tunnustus 😉

Vastaa