Hae
Monna Pursiainen

Repost: Mulkun tilalla jotain muuta?!

Mä selasin eilen mun vanhoja postauksia joulukuulle 2013 asti. Oli hauska lukea kaikenlaisia juttuja mistä on täällä suu vaahdoten ja näppis sauhuten pauhannut. Oli myös kiva katsoa miten oma kroppa on muuttunut ja miettiä, että pitäisköhän sitä taas sittenkin olla brunette. 😉

Yksi postaus oli niin hyvä, että päätin ”repostata” sen. Tässä alla siis koko postaus. Kaikki kursivoitu teksti on suoraan vanhasta kirjoituksestani. Myös kaikki kuvat on siitä.
Tämän postauksen otsikko oli jykevästi:
MULKUN TILALLA JOTAIN MUUTA?!

 

IMG_20131114_121952
Kiitos ”dorothea” loistavasta postaus-ideasta!! 😀

Ihan ensin mun on kuitenkin kysyttävä teiltä hyvät lukijani, että miten ihmeessä selitätte miehen ja naisen eron? Siis fyysisesti. Mä en ihan ymmärrä. Olen ymmälläni.

Tai sitten en..

Minä ja miehiset reiteni tänään aamulla..

Minä ja miehiset reiteni tänään aamulla..

Omasta mielestäni mulla ei oikeesti edes ole kovin isot reidet. (mun reiden ympärys on 55cm)
Onhan ne hyvin kehittyneet juu, eikä se ole se osa kropasta mitä mun täytyy eniten kehittää.
Mutta haluan tottakai ylläpitää niiden kuntoa.
1379606_753953187954511_56011614_n
Tämän vuoksi treenaankin jalkoja suhteellisen pienillä painoilla ja pitkillä sarjoilla. Haluan ylläpitää lihasmassaa, mutten kasvattaa sitä. Haluan reidet entistä kiinteämmäksi.
Siinä nyt se minun tavoitteni reisieni suhteen. Olkaa hyvät.

Ylläpito!! Se on todella tärkeää! Ja moni treenaakin sen vuoksi. Ylläpitääksen kondiksen mikä heillä on. Ei kaikki halua aina enemmän ja parempaa ja isompaa. 😀 😉 Toi kuulosti nyt kyllä vähän kaksimieliseltäkin. 😀 Haha…

No mutta siis takaisin aiheeseen nimeltä ylläpito.
Mä muistan todella hyvin ja varmaan ikuisesti mitä Jutta Gustafsberg sanoi jossain ohjelmassaan. Tai oikeastaan ei se vastaus ollut mitenkään suuria sanoja, mutta kun asiakas sanoi hänelle, että ”sä nyt voit syödä ihan mitä sä haluut kun oot noin hyvässä kunnossa”, niin Jutta naurahti kovaan ääneen ja sanoi, että EI, EN TODELLAKAAN VOI!
Tää on siis ihan liian yleinen ajatus ja harhaluulo! Miksi ihmeessä hyvässä kunnossa oleva ihminen voisi tai edes haluaisi mättää kaksin käsin p*skaa suuhunsa jos on kerta päässyt hyvään kuntoon?

IMG_3553Missä on ihmisten pitkäjänteisyys?
Mulle tämä treenaaminen ja puhtaastisyöminen on elämäntapa. Mä nautin tästä. Mä haluan elää näin aina.
Ei se, että mä olen nyt paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten tarkoita sitä, että nyt hei jes kaikki läskiks vaan taas ja kossupullo kainaloon ja toiseen pussillinen shipsejä!

Ei, ei todellakaan.
Kun tähän kuntoon oon päässyt, haluan ylläpitää sitä ja edelleen kehittyä.
Ja ei, en tarkoita että on vain kaksi ääripäätä: joko se kossun ja shipsien valtaama tyyppi tai treenaava ja kurinalaisesti syövä tyyppi. Niiden välillä on myös olemassa jotain!
Keskitie! Ootteko kuulleet?

20130718_092100-001Keskitie ja maalaisjärki! Ne on mun kaks lempisanaa!!
Oikeesti.

Tekee ihan hirveen hyvää välillä höllätä ja lähteä kavereiden kanssa ulos. Ottaa vähän alkoholia ja syödä karkkia. Mutta ei liikaa tai liian usein. Ei ainakaan mun elämässä. Se on mun valinta.
Se on se mun keskitie.

IMG_20130924_130831
Maalaisjärjellä kulkien keskitietä mä olen päässyt näihin tuloksiin ja aion jatkaa vielä pitkän matkan samalla tiellä. Mulla on vielä monta kohtaa kropassani minkä haluan entistä paremmaksi.
Ja samoilla säännöillä jatkan tästä eteenpäinkin: Puhtaita raaka-aineita, eli normaalia perusruokaa, ei mitään ihmedieettejä kaalikeittoineen. Monipuolista treeniä, ei pelkästään puntilla ähellystä. Ja välillä sitten vähän rennommin ystävien ja/tai perheen kanssa.

IMG_20130626_083203Taas kerran mä pyydän kaikkia keskittymään siihen omaan kroppaan ja niihin omiin tavoitteisiin.
Multa saa hakea (ja on ihanaa kun haette) vinkkejä treenaamiseen ja motivaatiobuustia! Sehän tän blogin yksi pääpointti onkin! 😀
Mutta sillä minkä kokoiset reidet mulla on ei pitäis olla vaikutusta kenenkään elämään. 😀 Haha! Tai ehkä positiivisella tavalla joo, motivaattorina!

Ja ihan jotta ei kellekään nyt jäis epäselväks, ni joo mulla on haarovälissä jotain muuta mulkun tilalla!! Tarkistin äsken.
😀 😀 😀 Aahahhahahaa!!!!

***

Ai että! 🙂 Kirjoituksesta on nyt n.2 vuotta. Muistan kyllä hyvin tuon kommentin ja fiiliksen kun kirjoitin tätä postausta. Jotenkin kauheen vauhdikas meno mulla on näyttänyt olevan noiden tuon aikaisten postausten aikaan. Haha! 😀

Oikein ihanaa viikonloppua toivotellen,
Monna <3

8 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Klassikko! Mä niin muistan tämän. :’)

  2. Ulla kirjoitti:

    Ai että, ihan mahtava tää postaus! 🙂 🙂 Ja sä oot ihana ja upea päältä ja sisältä! <3 Ihanaa viikonloppua sullekin!! 🙂

  3. miiu kirjoitti:

    Todellakin takaisin bruneteksi!

  4. Heini kirjoitti:

    En ihan ymmärrä ton kommentoijan logiikkaa, koska miehillähän nimenomaan on yleensä just tikkujalat 😀 Estrogeeni ei oo keräämässä rasvaa reisiin ja monet miehet valittaa, miten jalkoihin on vaikea saada sitä lihaa salillakaan. Huomaa vaan miten kauneusihanteet on muuttuneet hieman muutamassa vuodessa. Ennen fitnessbuumia lihaksikkaita naisia kauhisteltiin ja nyt ihaillaan 🙂

Vastaa