Hae
Monna Pursiainen

The Blog Awards – GaalaEtkot!

  • Kaupallinen yhteistyö: Hardys

Perjantaina oli The Blog Awards Finland – gaala. Järjestin GaalaEtkot meillä kotona. Paikalle meitä kertyi kymmenisen bloggaajaa ja alkuilta sujui rattoisasti rupatellen, meikaten ja maistellen viinejä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAloitettiin ilta ystäväni Emmin kanssa kahdestaan. Tai no oikeastaan jo aamupäivällä nähtiin ja valmistautuminen gaalaan alkoi pikkuhiljaa.

Australialaisia Hardys viinejä  meillä oli jo odottelemassa korkkaamista ja Emmin kanssa päätettiinkin kippistellä kahdestaan ensimmäiset lasit. Samalla kun suoristettiin hiuksia ja pistettiin punaa huuliin, kaadettiin ensimmäiset lasilliset viiniä. Emmi otti punaista, minä valkoista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_20151002_150403Tässä vaiheessa sai vielä mekot roikkua henkareissa ja trikoot olla jalassa.

Pikkuhiljaa alkoi muitakin etkoilijoita virrata sisälle. Oli tutumpaa bloggaaja-kolleegaa ja ilo oli myös tutustua uusiin kasvoihin.
12067751_10153610207327410_711276492_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHardys viinejä meillä oli neljää erilaista:
– Nottage Hill Riesling
– Nottage Hill Shiraz
– Hardys Stamp Chardonnay Semillon
– Hardys Stamp Shiraz Cabarnet

Eniten etkojen aikana taisi soljua valkoviini ja varsinkin tuo Chardonnay. Tykkäsin itse eniten Rieslingistä. Nuo Nottage Hill -viinit löytyvät Alkon tilausvalikoimasta ja Hardys Stampit ihan perus hyllyvalikoimasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtkot lähenivät loppuaan n.klo 17.30 maissa, koska Awardsit alkoivat klo 18. Taksi oli tilattu pihalle ja sitä ennen tietysti piti vielä saada ryhmäkuva etkoilijoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA SAM_1968

Kiitos kaikille etkoilijoille! 🙂 Oli mukava alkuilta ja viini maistui hyvälle! 😉

Itse gaalasta kerron myöhemmin lisää..
SAM_1986