Hae
Monna Pursiainen

Luetuimmat ja kommentoiduimmat!

TOIVEPOSTAUS

Taas pukkaa toivepostausta! 🙂 Teiltä on tullut lähiaikoina niin hyviä postausideoita, että en vaan pysty ohittamaan niitä. 😀 Tällä kertaa toiveena oli kertoa minkälaiset postaukset keräävät eniten lukijoita, mitä postauksia kommentoidaan eniten ja onko näissä yllätyksiä.

Kaikkien aikojen luetuimpien juttujen joukossa postaus, jossa kirjoitan mm. timmistä pystypepusta. ;)

Kaikkien aikojen luetuimpien juttujen joukossa postaus, jossa kirjoitan mm. timmistä pystypepusta. 😉

Ajattelin tähän alkuun kerätä teille vähän faktaa teistä lukijoista.

Blogini lukijoista suurin osa on 25-34 vuotiaita. Seuraavaksi eniten blogiani lukee 18-24 vuotiaat.
Suurin osa lukijoista on naisia (90%), mutta myös miehiä löytyy lukijoista 10%. Hauska ja aika ilmeinen juttu on se, että raskauden myötä mieslukijoiden määrä on hieman tipahtanut. 😀

Blogini lukijoista niin sanotusti ”palaavia lukijoita” on 72% ja uusia lukijoita on 28%. Blogiani luetaan pääosin kännykällä (64%) ja tietokoneella kävijöitä on 24%. Loput käyttävät tabletteja lukemiseen. Suomesta käsin luetaan eniten, mutta hyvänä perässä tulevat Saksa ja Englanti.

Yksi suosituimmista postauksistani: Lapsiasiaa, jossa kirjoitin mm. näin: "Mitä jos päättääkin olla hankkimatta lapsia? Haluaa elää ilman niitä? Sitten on itsekäs. Oikeastiko?! Miten ihmeessä joku voi väittää niin?"

Yksi suosituimmista postauksistani: Lapsiasiaa, jossa kirjoitin mm. näin:
”Mitä jos päättääkin olla hankkimatta lapsia? Haluaa elää ilman niitä? Sitten on itsekäs. Oikeastiko?! Miten ihmeessä joku voi väittää niin?”

Sitten niistä luetuimmista jutuista. Niissä ei oikeastaan ole mitään ”selkeetä linjaa”, että vain treenijutut kiinnostaisi tai ruokajutut tms. Ehkä eniten luetaan niitä juttuja, joissa kerron jotain henkilökohtaista. Koko blogitaipaleeni kuusi luetuinta juttua on nämä:

  1. Olet kauniimpi kuin uskot
  2. Lapsiasiaa
  3. Syksyllä meitä on viisi
  4. Toiveeni toteutui, rasvaprosentti alle 20%
  5. Freddyt, eli peppuhousut
  6. Timmi vatsa ja pyöreä pystypeppu – tie onneen?
Lapsettomuus -asian pohdiskelun jälkeen luetuin onkin vauvauutinen!

Lapsettomuus -asian pohdiskelun jälkeen luetuin onkin vauvauutinen!

Edelleen yksi luetuimpia juttuja on peppuhousu-postaus. :D Googlettamalla Freddyt varmasti löytää postaukseen helposti.

Edelleen yksi luetuimpia juttuja on peppuhousu-postaus. 😀 Googlettamalla Freddyt varmasti löytää postaukseen helposti.

Luetuimpien postausten joukosta löytyy myös kommentoiduimmat. Eniten kommentteja on tullut joihinkin kilpailupostauksiin, joissa kommentoimalla on osallistunut johonkin arvontaan.
Nyt raskauden myötä taasen kommentoiduimpia on jonkinlaiset äitiyteen liittyvät postaukset, joihin muut äidit kertovat omia kokemuksiaan ja vinkkejään. Nämä postaukset eivät silti ole aina ole luetuimpia. Vaikkakin myös sitä. 🙂

Aina kuukauden luetuimmat postaukset tulevat tuohon sivupalkkiin klikkausmäärien perusteella. Siitä voi hyvin seurata, mitkä jutut on 30 päivän sisällä kiinnostanut ihmisiä eniten.

Vähiten kommentteja tulee treenipostauksiin. Se onkin aika yllättävä juttu, että blogini on kuitenkin alun alkujaan ollut treeniblogi ja edelleen treenivinkkipostauksia toivotaan paljon, silti niitä postauksia kommentoidaan ja myös luetaan jopa vähiten. 😀

Yksi luetuimmista jutuistani on koskenut rasvaprosenttia.

Yksi luetuimmista jutuistani on koskenut rasvaprosenttia.

***

Siinä koostetta miten ja mitkä jutut täällä näin yleisesti kiinnostavat. Sitten on toki aina joitain yllätyksiä – esim. viime viikolla kirjoittamani äitisyjooga-postaus keräsi yllättävän vähän lukukertoja, kun taas sitten eilen postaamani vauvantarvike-postaus keräsi niin lukukertoja kuin kommentteja paljon enemmän kuin osasin odottaa. 🙂

Muistakaa, että postaustoiveita saa aina antaa! 🙂 Kirjoitan mielelläni sellaisista aiheista, joita toivotaan.

Nyt toivottelen ihanaa viikon ja elokuun starttia! <3

6 kommenttia

  1. Tiitus kirjoitti:

    Jeee kiitos kovasti. Olipas mielenkiintoista. Ja ihanaa että teit sen näin pian. Kuinka noi iät saa selville? Toivoisin jossain vaiheessa sen tyylistä postausta kun teit parhaista pepuista mut esim hauis/selkä tms. Et kuvaat ystäviä/asiakkaita yms. Lisäksi toivoisin hyviä iltapalareseptejä. ??

  2. Tiitus kirjoitti:

    ? miten noi iät yms saa selville?

  3. Tiitus kirjoitti:

    Mikähän siinä on ettet vastaa tähän? ??

Vastaa