Hae
Monna Pursiainen

Talvikengät

* sis.mainoslinkkejä

Mä oon jotenkin sellainen epäkäytännöllinen ihminen, kun puhutaan pukeutumisesta. Tai siis, että en osaa jotenkin miettiä sitä mikä olisi paras vaihtoehto esimerkiksi sääolosuhteiden kannalta, vaan ensimmäisenä kriteerinä usein on tuotteen ulkonäkö.

ugg

Kengät on ehkä vielä piste i:n päälle tässä asiassa. Rakastan kenkiä ja varsinkin kauniita kenkiä. 😉 Mä en osaa ostaa kenkiä sen perusteella, että ne on nyt sitten Suomen talveen/kesään/syksyyn sopivat, vaan valitsen kengät ensisijaisesti sen ulkonäön JA sitten vasta sen käytännöllisyyden kautta.

Yhdet talvikengät on sellaset, jotka mua houkuttelee joka syksy. Ja nehän UGG Australian jotkut mallit. Nyt mua on alkanut kiinnostaa TÄMÄ lyhytvartinen versio.

Mulla on ollut kahdet aidot UGG -kengät ja ne on olleet itse asiassa kyllä ihan super hyvät. Lämpimät ja kestävät. Myös Suomen talvessa.. 😉 Toisin on sitten niiden kopioversioiden kanssa. Noissa aidoissa UGG -kengissä on hyvä paksu pohja ja oikeesti myös lämmin tuo sisäpuoli. Eli nämä olisi jopa ihan käytännöllinen valinta..

Oon nyt katellut näitä UGG -malleja Elloksen sivuilta ja pari eri mallia on tällä hetkellä mun ”toivelistalla”.. Saas nähä, jos vaikka hankkisin nää itselleni joululahjaksi.

ugg-australiaKollaasin kuvat täältätäältätäältä, täältä ja täältä.

Nyt on muuten Elloksella -30% kalleimmasta tuotteesta, alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Eli aikas hyvä tilaisuus tilata UGG -kengät talvikengiksi. Vai mitä? 😀

Ja se tarjouskoodi on: 345403 Shoppailemaan TÄSTÄ ! 😉 

***

Onko siellä muita UGG -faneja? 😉

17 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Muuten hyvä, olin heti menossa tilaamaan, mutta Uggeihin ei nuo tarjouskoodit toimi… pöh!

  2. Marika kirjoitti:

    Ei toimi mullakaan.. Sorelin kenkiä yritin tilata mutta ei näytä koskevan niitä kenkiä tuo tarjouskoodi. Harmin paikka.

  3. Ei eläinrääkkäykselle kirjoitti:

    UGGit on todella epäeettiset ja lampaita kohdellaan erittäin julmasti ja kylmästi 🙁 en ikinä tule ostamaan noita kenkiä eläinrääkkäyksen takia! Suosittelen googlettamaa aiheesta ennen kuin tukee tuota firmaa puhtain omatunnoin.

  4. M kirjoitti:

    Moi.

    Kysyit kyllä, että onko muita UGG- faneja, joten ihan väärä on tämä kommentti…. UGGit ovat kyllä todella lämpimät, kestävät, käytännölliset ja nimenomaan pakkaskeliin sopivat. Mutta minun mielestäni maailman rumimmat kengät! Kaveri houkutteli ostamaan ja ”lupasi”, että niihin tykästyn. Siis, joo mukavuuteen kyllä, mutta näköön en. Jokatapauksessa suosittelen.

    Mukavaa loppuraskautta teille! Innolla jo odottelen vauvauutisia!

    • Monna kirjoitti:

      Hahaa 😀 Aika hauska! Ja mun mielestä nää on edelleen tosi ihanan näköiset! Vaikka onkin jo aika monta vuotta ollut ”muodin huipusta”.. 😉 Tai no eihän sitä tiedä, jos nää on sellaiset ”aina muodissa” -kengät. 😉 Mutta pääasia, että oot tykännyt mukavuuden ja lämpivyyden kannalta. 🙂

      Kiitos! <3

  5. Peta kirjoitti:

    Jos googlaa ”peta ugg”, ei tarvitse enää näiden kenkien ihanuutta miettiä!

    • Monna kirjoitti:

      Juu, tämä on tietysti vain yksi linjaus asialle. Mutta todella valitettavaa, jos on totta.
      Lampaanvillasta kuitenkin voidaan tehdä vaatteita, kenkiä ym. ilman, että eläin kärsii.
      Onhan lampaiden keritseminen jo ikuisuuden vanha tyyli tehdä villavaatteita. <3

  6. ei eläinrääkkäykselle kirjoitti:

    Miksi jätit julkaisematta kommentin UGG:ien epäeettisyydestä? Luulisi että moraali estäisi eläinrääkkäyksen lopputuotteiden mainostamiseen, mutta taitaa sponsorit olla sinulle tärkeämpiä, kuin ettisyyden tukeminen 🙁 Jokainen tekee tietysti valintansa, mutta olisit antanut edes tietämättömien lukijoidesi äänestää rahoillaan.

    • Monna kirjoitti:

      En ehtinyt sitä vielä tehdä. Nyt se on julkaistu. 😀 En ihan joka sekunti istu koneen ääressä nyt viimeisillä raskaana ollessani. 🙂
      Ei ole sponsorit tärkeämpiä. 😉 Ja myös itse olen tietämätön tästä UGGien epäeettisyydestä, enkä sitä tietysti ihan 100% faktaksikaan näin heti usko.
      Kyllähän lampaanvillasta tehdään vaatteita ihan ilman eläinrääkkäystäkin. <3

  7. Lotta kirjoitti:

    Moi.

    Täältä löytyy myös yksi todellinen UGG-fanaatikko. Mulla on tänä talvena jo viidennet Uggit menossa, sillä kaikki aiemmat ovat jo niin huonossa kunnossa. Yleensä käytän Uggeja koko talven lähes joka päivä ja suojaan ne aina suoja-aineella kun ne ovat uudet, mutta silti jostain syystä ne menevät huonoon kuntoon (menettävät muotonsa ja niihin tulee valkoisia rajoja ja tummia läikkiä).
    Oletko itse hoitanut kenkiä jotenkin tai millä tavalla saat pidettyä ne hyvässä kunnossa? 🙂

  8. Kristiina kirjoitti:

    Mä en nyt älyä miksi toi tarjous koskee Uggeja, joissa on kuitenkin merkittynä alennuskieltomerkki.. Esim helly hansenin ja timberlandin tuotteissa myös tämä alennuskieltomerkki ja niihin ei tarjous toimi..

    Mutta Uggit on kyl lemppari talvikengät, harmi kun helsingissä niin märkää talvisin, että jää vähän vähemmälle käytölle.. 🙁

Vastaa