Hae
Monna Pursiainen

Asiat, jotka ovat hyvin. ❤️

Kaksi tällaista positiivisuus-juttua osui silmiini parin päivän sisällä. Toinen oli blogipostaus, jossa kerrottiin asiat joista pitää itsessään. Toinen oli fb-päivitys asioista, jotka sillä hetkellä tuottivat hymyä elämässä.

Minä sain tässä lähiaikoina johonkin postaukseen kommentin tyyliin, että ”syntyisipä se vauva jo pian, niin saisit myös oman positiivisen itsesi takaisin”. 😀 Ja tiedättekö, tuo kommentti oli niin osuva, että naurahdin ihan ääneen. Niin se oikeasti on. Olen kadottanut positiivisen puoleni johonkin tuonne valittamisen ja väsymyksen alle. 🙁 Se ei ole kiva juttu yhtään. Koska positiivisuus on minun juttuni, se on voimavarani ja vahvuuteni.

Siksipä perjantain kunniaksi ajattelin kerätä kymmenen + 1 asiaa jotka ovat nyt juuri hyvin ja tuottavat hymyä.

  1. Varasimme pari päivää sitten Tuukan kanssa meille ensi keväälle viikon lomamatkan Kreetalle. Ensimmäinen lomamme perheenä, pikkuisen Vauva Pursiaisen kanssa. Myöskin ensimmäinen kertamme Kreetalle.
  2. Kohta on joulu. Joulu on ihanin juhla vuodessa. Se vain huokuu rakkautta, lämpöä, toisista välittämistä, rauhaa ja kaikkea ihanaa. ❤️
  3. Kaksi koiraamme, Gere & Pimu tuo päivittäin iloa elämäämme. Eilen oli tasan vuosi siitä, kun Gere lähti tullikoiratesteihin Ouluun. Kuukausi siitä eteenpäin saimme parhaan uutisen; Gerestä ei tule tullikoiraa eikä opaskoiraa, vaan saamme lunastaa hänet omaksemme. Sitä ihmettä monesti lämmöllä ajattelemme edelleen. ❤️gp
  4. Vaikka vauva pysytteleekin vielä masun suojissa, on ihana tuntea hänen liikkeitään ja hikotteluaan. Tietäen, että siellä on kaikki kunnossa. ❤️
  5. Meillä on ihana koti. Joka ilta ja joka aamu istuessani sohvalla, mietin kuinka mukava tässä on olla. Turvallista, lämmintä ja kotoisaa.
  6. Keskiviikkona satoi ihana lumikerros pääkaupunkiin. Tuon pienoisenkin lumikerroksen tuoma valo tuo hymyn huulilleni joka kerta, kun katson ikkunasta ulos.img_2623
  7. Eilen ostamamme, paperinen 14,95€ maksanut kuusivalo Ikeasta tuottaa hirveästi hymyä ja ihanan valon olohuoneeseemme. Pienet asiat tuo iloa.
  8. Minulla on maailman parhain mies. Iltaisiin kun menemme nukkumaan ja kipuilevien pakaroiden vuoksi joudun nyt nukkumaan sohvalla, mietin aina että vitsit kuinka paljon tuota miestä rakastan. ❤️
  9. Tänään pääsen vyöhyketerapiahoitoon. Odotan sitä ihan innolla.
  10. Parin viikon sisällä meistä tulee vanhempia. Vietämme ensimmäisen joulumme viisihenkisenä perheenä.

40338_459440440350_1234867_n

+ 1. Minulla on ihania ystäviä ja ihana perhe, johon kuuluu äitini, veljeni, mieheni, koiramme, appivanhempani, tätini ja serkkuni, sekä tuleva vauva pienoinen. Rakastan perhettäni ja ystäviäni kaikkia todella paljon ja olen super onnellinen, että minulla on heidät. ❤️

***

Tehkää oma lista, vaikka mielessänne tai kommenttiboksiin. Eikä tarvitse miettiä kymmentä asiaa, voi miettiä vaikka kaksi asiaa, jotka on juuri nyt todella hyvin. Takaan, että tulee hyvä mieli ja hymy huulille. ❤️

Ihanaa viikonloppua!

fullsizerender

10 kommenttia

  1. Karoliina kirjoitti:

    Ihana postaus ja tosiaan tuli hymy huulille! ? ❤Mukavaa viikonloppua! Saakohan vauva Pursiainen saman synttärin kuin mulla tai meidän I:llä..7.11 tai 9.11 ? Mun veikkaus on kuitenkin 6.11! ?Jännää!!!

  2. Lotta kirjoitti:

    Miettiiköhän tiedän tyttö ”tänään on hyvä päivä syntyä, eipäs kun huomenna. Kyllä se äiti vielä yhden päivän jaksaa”
    Minusta on tullut kunnon kyylä kun odottelen milloin teidän typyliini syntyy ? joka aamu avaan instan innoissani ja mietin joko viime yönä oli h-hetki. Voi meitä malttamattomia, sinullahan se kovin homma on ?.
    Ennen synnytyksiä itselläni oli olo että tänään tapahtuu. Molemmilla kerroilla olin oikeassa ?. Jotenkin semmoinen rauha ja seesteisyys, ei haittaa vaikka maha on tiellä ja raskas, Jaksan vielä ja sitten poks. Vedet meni ??. Ja välitön riemu/paniikki/jännitys ja into.
    Pääset hetkellä millä hyvänsä kokemaan saman ja oon kyllä kade ? tsemppiä ? luota kehoosi ja vauvaasi, kaikki menee hyvin.

  3. Hertta kirjoitti:

    Ihana postaus! Piristi päivää ? Mulle tulee mieleen seuraavat asiat
    1. Viime aikoina on ollut hyviä treenejä niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. On mahtavaa kun voi harrastaa sitä mistä tykkää!
    2. Mulla on ihana ja välittävä poikaystävä.❤
    3.Vietän välivuotta ja on mahtavaa kun ei tarvitse . ?
    4. Teen töitä lastenvahtina ja keikkoja on ollut mukavasti viime aikoina.
    5. Mulla on ihana perhe ja hyviä kavereita ja ystäviä joille voin uskoutua.
    6. Huomenna kokkaillaan yhdessä kaverin ja tämän poikaystävän kanssa.
    7. Pian on joulu. ?
    Toivottavasti vauva syntyy pian niin pääset pois odotuksen tuskasta!

  4. Mari kirjoitti:

    Ihana teksti! Rupesin itsekkin miettimään mitkä asiat tekevät iloiseksi ? Mulle nämä tuli heti mieleen: 1) Kaksi lastani. En olisi aikuistunut yhtä nopeasti ilman heidän olemassa oloaan,enkä saanut elämältä näin paljon. En voisi kuvitella elämää ilman heitä ?
    2) Rakas mieheni. Eilen hän sai tämän naisen tuntemaan itsensä tärkeäksi tunnustamalla kuinka paljon hän rakastaa minua ja perhettään!
    3) Ystäväni,jonka tapasin 10 vuoden ”tauon” jälkeen! Tiemme erkanivat nuorempina,mutta huomasimme kuinka hyvin meillä juttu luisti edelleen ja lupasimme olla jatkossakin yhteyksissä.

    Ps. Rakastan joulua myös! Se pelkkä tunnelma,ja kun saa viettää Joulun rakkaiden kanssa ?

  5. Nina kirjoitti:

    En koskaan kommentoi mihinkään, mutta tätä oli pakko jäädä kelailemaan. Niin harvoin tulee ajateltua niitä asioita, mitkä on hyvin.. Herkästi keskittyy negatiivisiin juttuihin ja kokonaiskuva jää näkemättä. Mutta tässä näitä omia positiivisia ajatelmia tältä päivältä:
    1. Kandiopinnot ovat loppusuoralla ja keväällä olisi tarkoitus valmistua. Silloin tippuu iso taakka hartioilta ja yksi virstanpylväs saavutettu. Eikun maisteria kohti!
    2. Olen terve. Sairastelin koko alkusyksyn enemmän ja vähemmän, joten kliseisesti voin vaan todeta, että terveyttä kyllä arvostaa eri tavalla nyt kuin ennen. Vaikkei kyse ollut sinänsä mistään vakavasta, olin liikuntakiellossa useamman viikon ja paikkoja kolotti.
    3. Lähipiirillä on kaikki hyvin.
    4. Olen rakastunut. On jotenkin todella tunnelatautunut olo koko ajan, saan uudesta suhteesta ihan mielettömästi energiaa.
    5. Joulu tulee. Kaiken sen hössötyksen alla kyseinen juhla on ihanan rauhallinen ja täynnä rakkautta.

    Yleisesti ottaen on jotenkin tyyni olo – ei ahdista, harmita eikä juurikaan edes stressaa. Niin kiva tunne ja kertonee siitä, että elämässä on tehnyt oikeita päätöksiä ja arjessa pyörii mukana juuri ne oikeat ihmiset, kenen seurassa jopa introvertti ihminen lataa akkujaan.

  6. Erika kirjoitti:

    Ihana postaus Monna! 🙂 Meinasin alkuviikosta kun luin sun tilanteesta tuskastuneen blogitekstin kommentoida että veikkaan et vauva syntyy nyt pe-la yönä mut en kommentoinut kun ajattelin et varmaan toivot synnytystä jo aiemmin 😀 Mut nyt voin heittää tän veikkauksen ilmoille kun ollaan jo lähempänä! 🙂 Tsemppiä ja täällä ollaan hengessä mukana! 🙂 <3

  7. C kirjoitti:

    Ihana kirjoitus!
    Mulla meni kuopus 9pv yli. Elettiin heinäkuuta 2014 ja hellettä oli 30 astetta. Tiedän tismallen tuon negatiivsen olon joka siitä syntyy. Märisin päivät pitkät, joka paikkaan sattui, crocsit oli ainoat kengät jotka mahtui niihin turvonneisiin kinttuihin, ja kokeilin kaikki mahdolliset keinot jotta vauva olisi syntynyt. Mutta ei. Edellisenä päivänä lääkäri teki ronskin sisätutkimuksen yliaikaiskontrollissa, ja siitä homma sai tuulta purjeisiin. Vuorokausi siitä ja poika oli maailmassa.
    Toivotan maailman eniten voimia ja tsemppiä viimeisiin raskaushetkiin! Ihana kun keksit noita positiivisia asioita, niiden voimalla jaksaa taas hetken. <3

  8. Tuuli kirjoitti:

    Kyllä näin on, pienet kuin suuretkin arjen hetket/tapahtumat/ostokset voi olla juuri niitä onnellisia ja iloa tuovia asioita. ? Sanon tämän, vaikka tiedän ettei se lohduta, mutta mä lupaan että se kuitenkin helpottaa, eli nämä sinun tunteesi (positiiviset sekä vähemmän positiiviset;) ovat juuri tällä hetkellä niitä oikeita tunteita. Vanhempana oleminen tuut huomaamaan on juuri näiden tunteiden aaltoilua, jotka kuitenkin aina on ohi meneviä. Ilon ja rakkauden tunteet kyllä vahvistuvat entistä enemmän mutta pelon, surun, epävarmuuden, huolestuneisuuden tunteet kolkuttavat aina-mikä on niin turhauttavaa ? Varsinkin kun lapsilla tulee eri virstanpylväitä ja tietenkin paljon temperamentista kiinni miten he toimivat näissä eri vaiheissa. Mun pointti oli siis, ja mä tiedän että me positiivarit osaamme siihen, ajatella että kohta tämä on ohi ja pian on parempi olla ja mieli iloisempi ❤???

Vastaa