Hae
Monna Pursiainen

Yhdet parhaimmista!

Olen ennenkin hehkuttanut Biancaeven housuja! Ja hehkutan taas! 😉 Minulla on muutama merkki, joihin luotan treenihousupuolella ja niistä TOP3:ssa on Biancaneve, 2XU ja uusimpana tuttavuutena Yvette. Kaapistani löytyy kuudet Biancaneven housut ja se ehkä kertoo sen, että todellakin tykkään tästä mallista! <3

Muutamia paitojakin minulta löytyy Biancanevelta, treenitoppeja ja pari pitkähihaista. Tykkään niistä malleista todella paljon ja tämä postauksen kuvissa näkyvä pitkähihainen on aivan ihanan pehmeän tuntuista materiaalia.

Minulle treenihousuissa tärkeintä on se, että ne eivät valu päältä. Ettei koko ajan tarvitse olla nykimässä vyötäröltä ylöspäin. Tietysti istuvuus ja materiaali tulevat heti perään kakkosena. Ja täytyy sanoa, että nämä kaikki kolme asiaa täyttyvät kyllä todellakin Biancaneven housuissa.

Biancaneve on suomalainen yritys, pienellä tiimillä he tekevät töitä ja tekevätkin todella hyvin! Heiltä tilataan mm. yksilöllisiä esiintymisasuja maailman parhaille taitoluistelijoille ja fitness-urheilijoille ympäri Eurooppaa. Minua kiinnostaa aina tarinat yritysten takana, varmasti koska itsekin olen pienyrittäjä. Ostan mielelläni suomalaisen tekijän urheiluvaatteita ja pistän pari euroa enemmän lompakostani, kun tiedän miten tuotteet tehdään ja ketkä siellä kaiken takana häärää.

Postauksen kuvissa olevat housut: B – Sweet leggins

Postauksen kuvissa oleva paita: B Cheerful

Ja apua, miten makeet nää on: B Lean leggins – Sand Glossy

 

Ja tiedättekö mitä?! Nyt saankin jakaa teille pelkästään minun lukijoilleni tehdyn alekoodin! Saatte KAIKISTA Biancaneven-tuotteista -20% alea (myös jo alennetuista) ja postikuluista myös, jos tilaatte 1.toukokuuta mennessä!! Eli koodilla MONNATREENAA on voimassa tämä alennus 1.5 asti! Tuonne siis –> www.biancaneve.fi

10 kommenttia

  1. Ninnii kirjoitti:

    Hei. Onko noissa korkea vyötärö?

  2. Memmu kirjoitti:

    Kiva, nyt tein tilauksen kun oli niin hyvät alennukset =) =)
    Minulla ei vaan toiminut tuo ”ilmaiset postikulut”… No, laitoin viestiä asiasta.

  3. E kirjoitti:

    Noi trikoot on ihanat, mua vaan arveluttaa että onko ne paremman näköiset takaapäin ja että näyttääkö harmaan/mustan leikkaus hölmöltä edestä. Tosi moni on juurikin ottanut näissä takapuolestaan kuvan koska tottahan tuo sitä takamusta muotoilee tai ainakin tekee sellaisen illuusion. 😉 Muuten kyllä tosi kivat. Hinta on aika suolainen… 🙁 Uskon kyllä että on tosi hyvät trikoot. Näkyykö läpi, esim. kyykätessä?

    • Monna kirjoitti:

      On tosi hyvän näköiset myös edestä! Vähän tuossa yhdessä kuvassa näkyykin edestä päin. 🙂 Ja ei näy läpi, tuo harmaa kangas tuossa pepun ja reisien kohdalla on tosi hyväntuntuista ja sellaista ”paksuhkoa” niin ettei näy läpi. 🙂

  4. Ode kirjoitti:

    Hei, ovatko nämä pientä vai suurta kokoa? En koskaan osaa ostaa nettikaupoista sopivia housuja…

  5. Memmu kirjoitti:

    Moi!
    Yritin etsiä tietoa Esbelt Waist trainerin käytöstä. Muistin, että sinullahan taisi jonkunlainen olla?

    Tilasin nimittäin itselleni tuon kyseisen korsetin. Jo hetken käytön jälkeen tuli tunne, että olisi tehnyt vatsalihasliikkeitä? What? =) Myös poisoton jälkeen vatsalla tuntui kuumotusta.

    Tuleeko sinulle tällaisia tuntemuksia korsetin käytön aikana/ käytön jälkeen?

Vastaa