Hae
Monna Pursiainen

Äidin ja tyttären suosikit!

Me ollaan äitini kanssa aika samanlaisia ihonhoitajia: yhtä laiskoja. 😉 Tai no sanotaan nätimmin niin, että ajatellaan molemmat ettei tarvita mitään tuhansia purkkeja sitä ja tätä tuotetta pitämään kasvot hyvinä. No tietysti ikä tekee tekojaan kaikille kasvoille, vaikka kuinka olisikin suhteellisen hyvä iho.

Meillä on molemmilla samankaltaiset ihot; kuivat ja kimmoisat. Joten se ettei meidän kasvomme ole huonommassa kunnossa, on ihan geenien ansiota! 😉 Sillä me molemmat olemme pesseet kasvojamme silloin tällöin käsisaippualla ihan tässä vielä pari viikkoa sitten. Minä pesin n.25-vuotiaaksi asti käsisaippualla aina kasvoni. Sen jälkeen aloin vähän miettimään, josko silloin tällöin tekisi terää ihan sellaiset kasvojen puhdistusaineet. 😀 Mutta en niitä kuitenkaan käyttänyt säännöllisesti.

Vasta parisen vuotta olen oikeastaan 95% ajasta käyttänyt ihan oikeita tuotteita kasvoilleni, mutta silti on ollut kertoja käsisaippualla ja (hävettää myöntää) kertoja, jolloin olen väsymyksestä uupuneena kaatunut sänkyyn pesemättä meikkejä. (tähän tekisi mieli laittaa sellainen apinanaamahymiö, jolla on kädet silmillä)

Meillä on yhteinen suosikkibrändi ihonhoidossa, se on Biotherm. Päätin tehdä äidilleni mukavan yllätyksen äitienpäivää edeltävällä viikolla. Lähdimme viettämään tyttöjen päivää kaupungille: minä, Emma ja äitini. Ensimmäiseksi kävimme syömässä hyvän lounaan ja sen jälkeen menimme Stockmannin kosmetiikkaosastolla Biothermin pisteelle. Siellä meille tehtiin molemmille ihoanalyysit.

Minun ihoni oli erittäin kuiva ja äidin kuiva. Saimme suosituksia meille sopivista tuotteista ja muutenkin vähän opastusta kasvojen ihonhoitoon.

Jokaisella naisella tulisi olla nämä tuotteet:

  • kasvojen puhdistusaine (esim. jonkinalinen puhdistusmaito)
  • kasvovesi
  • seerumi
  • yövoide
  • päivävoide
  • silmänympärysvoide
  • kuorinta

Kasvojen ihoa olisi hyvä kuoria kerran viikossa. Joidenkin mielestä jopa kaksi kertaa viikossa. Mutta kuitenkin useammin, kuin kerran kahdessa kuukaudessa.. kröhöm.. 😀 Illalla tulisi aina puhdistaa kasvot, vaikka ei olisi ollut meikkiä. Ihan vaan kaikista ilmansaasteista, hiestä jne.. Sen jälkeen kasvoille tulisi levittää omalle iholle sopiva seerumi, jonka päälle yövoide. Niin ja silmäkulmiin ja silmien alle silmänympärysvoidetta.

Aamulla kasvot voi huuhtaista ihan vaikka vedellä, mutta tietysti yön jäljiltä olisi ihan hyvä pyyhkäistä iho edes sillä kasvovedellä. Ja sitten voiteet nassuun. 🙂

***

Ja kuulkaahan! Biotherm halusi lahjoittaa äitini ja minun TOP3-tuotteet yhdelle teistä lukijoistani. Yksi siis voittaa tämän paketin itselleen ja äidilleen! 🙂

Minun kolme suosikkituotettani (kuvan ylärivissä) Biothermilta on:

  • Blue Therapy Multi-Defender Cream PS SPF 20 -hoitovoide (50 ml)
  • Skin Best Eye -silmänympärysvoide (15 ml)
  • Skin Best Serum-in-Cream -tiiviste (30 ml)

Ja äitini suosikkituotteet (kuvan alarivissä) nämä:

  • Blue Therapy Accelerated Serum -seerumi (30 ml)
  • Biosource Total Renew Oil -puhdistusöljy
  • Blue Therapy Eye -silmänympärysvoide (15 ml)

***
Osallistu kilpailuun kommentoimalla tähän postaukseen omista ihonhoitorutiineistasi! 🙂 Kilpailu päättyy lauantaina 27.5 klo 18!
(paketin arvo n.350€)

Onnea kilpailuun!!

ps. Helsingin Stockmannilla Biothermin osastolla voi käydä ilmaisessa ihoanalyysissa ma-la! Suosittelen! Mielenkiintoista puuhaa.. 😉

185 kommenttia

  1. Essi H kirjoitti:

    Jes nyt on hyvä arvonta, tykkään itsekin biothermin tuotteista. Minulla on herkistynyt sekaiho jonka kiusana on myös herkästi tukkeutuvat ihohuokoset. Olen vasta myöhemmällä iällä 25+ oppinut tulkitsemaan ihoani ja tiedän heti jos olen nukkunut tai juonut liian vähän, iho on samea ja tulee helposti näppyjä. Ihonhoitorutiineihini kuuluukin veden juonti ja hyvät yöunet , niiden lisäksi puhdistan ihoni aamuin illoin. Käytän kasvoharjaa noin. Joka toisella pesukerralla yhdessä puhdistusaineen kanssa. Höyrytän ihoni kerran viikossa jonka jälkeen laitan syväpuhdistavan naamion. Aamuisin joko käytän kasvovettä tai pesuainetta. Iltaisin laitan tuhdimman yövoiteen ja aamulla aurinkosuojan sisältävää rasvaa. Silmänympärysvoidetta eikä seerumia minulla ole käytössä ja ne olisivatkin mukava lisä ihonhoitoon. Kuorin ihoni kaksi kertaa viikossa.
    Mikä parasta aloitan elokuussa kosmetologikoulun josta olen haaveillut koko ikäni, mutta nyt vasta uskalsin tarttua tuumasta toimeen, ihana päästä hoitamaan muiden ihoa.
    Ihanaa kesää teille 🙂 <3

    • Eeva kirjoitti:

      Tykkään huolehtia ihostani ja käytän kasvovettä, voiteita, naamioita ym. Ainut vaan, että pitäisi välillä uskaltaa koittaa jotain muitakin merkkejä ja panostaa vähän laadukkaampiisiin tuotteisiin kuin markettituotteet. Vois tehdä iholle ihmeitä.

  2. Emilia kirjoitti:

    Tulis tarpeeseen kun oon samanlainen laiskuri kun sielläkin? Saatan pestä naamani perusvoiteella! Meillä on samanikäinen tytär kuin teillä (syntyi 1.11) ja kyllä nää valvotut yötkin alkaa naamasta näkyy? Ja koskaan en oo voittanu mistää mitään niin ihanaa olis?

  3. Marika kirjoitti:

    Mahtava kilpailu! 🙂 Omat rutiinini puhdistukseen ovat kutakuinkin samaa luokkaa kuin sinulla 25vuotiaaksi 😀 Iltaisin puhdistan kasvot ja rasvaan jos kuivat, mutta kaikki seerumit ja silmänympärysvoiteet ovat kyllä jääneet käyttämättä.

  4. Minna kirjoitti:

    Yövoidetta kuivaan ihoon aamuin illoin. Seerumeita välillä kun muistan. Kasvovettä yritän opetella käyttämään. Sitten harmittaa kun ei hoida paremmin ja kasvot täynnä kuivia läikkiä..

  5. SiniS kirjoitti:

    Itsekin olen hieman laiska ihonhoitaja. Meikit kyllä pesen joka ilta mutta usein se jää siihen, että pesen vedellä, sitten silmämeikin silmämeikinpoistoaineella. Ja iho jää sitten vähän hoitamatta.. Silmänympärysvoidetta sentään näin kolmenkympin jälkeen muistan pari kertaa viikossa laittaa. Mutta pitäisi ehdottmasti ryhdistäytyä 🙂

  6. Kati kirjoitti:

    Täytyy myöntää, että eipä tuota aktiivisesti itsekään huolehdi. Itselläni on vielä kuiva ja herkkä iho. Iltaisin pyrin kasvovedellä puhdistamaan ja voiteen laittamaan. Aamulla voide kasvoille, siihenpä se melkein jää. Pitäisi tässä asiassa kunnostautua… 🙂

  7. JSL kirjoitti:

    Musta on ihana, että joku myöntää julkisesti ihonhoitorutiininsa olevan ei-oppikirjasta. Mä kuulun samaan laiskaan kastiin, joskaan en oo tainnut koskaan pestä kasvoja käsisaippualla.. Mut toisin sanoen, ei rutiinia. Opettelen sen ehkä sitten joskus kun lapset on isompia.. ?

  8. Sofiia kirjoitti:

    Täällö kans yks laiskuri! Ihoa tulee pestyä suunnilleen kerran päivässä samalla kun käyn suihkussa, ihoa en kuori juuri koskaan ja käytän vain päivoidetta ja silmänympärysvoidetta. Puhdistusaine ja kasvovesi sentään löytyy. Parantamisen varaa siis on ?

  9. Misa kirjoitti:

    Puhdistan kasvoni iltaisin sille tarkoitetulla puhdistusvedellä, sen jälkeen käytän joko tavallista kasvovoidetta tai kookosöljyä. 😀 Tuotteille tulisi kyllä tarpeeseen! 😉

  10. Piia kirjoitti:

    Moi!
    Samoilla linjoilla olen mennyt kanssasi. Nykyään sentäs on kasvoille tarkoitettu pesugeeli käytössä (sen käsisaippuan lisäksi!) ja kasvoille laitan rasvaa kun muistan ja sekin mitä sattuu olemaan lähellä! ;D Hieman olen ollut epäilevä noille eri purnukoille, mutta ikä alkaa pian vaatimaan jo parempaa keskittymistä ihon hoitoon. Täytynee taipua ja marssia asiantuntijan luo päivittämään purnukkavarastot! 😀

  11. Laura kirjoitti:

    Iltaisin pesen meikit pois naamanpesuaineella ja laitan muistaessani silmänympärysvoidetta ja tarvittaessa kosteusvoidetta muualle. Aamuisin käytän puhdistusvettä ja silmänympärysvoidetta. Kerran viikossa käytän erilaisia kasvonaamioita vuorotellen, välillä turvenaamiota ja välillä syväpuhdistavaa naamiota. Rasvata voisin enemmänkin, se vaan tuppaa unohtumaan…

  12. Helinä kirjoitti:

    Pesen kasvot puhdistusaineella ja kasvovedellä aamulla ja illalla. Silmänympärysvoidetta laitan yöksi ja kasvovoidetta aamuin illoin. Kuorintaa 1-2 kertaa viikossa.

  13. Milla kirjoitti:

    Itse olen melkoinen kasvojen puunaaja, mutta tuotteet ivat edullisia mitä käytän. Silti kasvojen ihossa on ongelmana sameus, laajentuneet huokoset ja rypyt. Silti aina ajattelen että ei se hoitamalla ainakaan pahemmaksi mene joten käytän kaikkia aineita tunnollisesti ja olen tutkimassa aina kaikki uutuudet joa löytyisi jotakin parempaa

  14. Kaisa kirjoitti:

    Puhdistus aamuin illoin (illalla järeämmin), päivävoide, silmänympärysvoide, yövoide, kuorinta, naamio sekä seerumi ajoittain. Iho onkin pintakuiva ja helposti epäpuhtauksia keräävä!

  15. Alexandra kirjoitti:

    Olen ollut samanlainen ”laiskuri”, osittain siksi että iho on pysynyt ok-kunnossa siitä huolimatta. Nyt kolmekymppisenä olen kuitenkin parin viime vuoden aikana ruvennut (vihdoin) kiinnittämään huomiota siihen mikä oikeasti sopii omalle iholle & myös satsaamaan parempiin tuotteisiin. Seerumit & silmänympärysvoiteet tosin ovat vielä täysin vieraat..

  16. Janni kirjoitti:

    Pesen aamuin illoin, laitan kasvovoidetta ja silmänympärysvoidetta. Kerran viikossa pyrin laittamaan naamioita ja kuorimaan mutta aika usein se jää 😀

  17. Emma kirjoitti:

    Erittäin pintakuiva sekaiho. Aamuin illoin pesu puhdistusmaidolla, kasvovesi ja kasvovoide. Silmänympärysvoidetta olen käyttänyt pari vuotta. Kuorinta kerran viikossa.

  18. Eepi kirjoitti:

    Atooppinen iho on opettanut ihonhoitoon, vaikka en varmaan kovin oppikirjan mukaan mene. Aamuisin en pese kasvoja, sillä vesi tekee ihosta kireän, joten laitan vain perusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Iltaisin pesen meikit pois 3 in 1 meikinpoistoaineella, jotta ei tarvitse niin montaa putelia omistaa. Pesun jälkeen perusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Kerran viikossa kuorin kasvojen ihon. Välillä käytän myös naamioita. Olen käyttänyt myös ihan kasvojen iholle tarkoitettuja kosteusvoiteita, mutta tällä hetkellä perusvoide on sopinut hyvin.

  19. Miija kirjoitti:

    Tää tulis tarpeeseen ? pesen kasvot yleensä pelkällä vedellä ja jos meikkiä niin saippualla tai body shopin jollai vaahdolla? kerran viikossa kuorin apteekin vichy kuorintavoiteella ja päivittäin käytän marketin päivärasvaa. En ees tiiä mikä on seerumi ?

  20. Sanna kirjoitti:

    Onpa kiva kilpailu, pakko siis osallistua! 🙂

    Oikeastaan vasta viime kuukausina/viimeisen vuoden aikana on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota ihonhoitoon. Silmänympärysvoide on esimerkiksi tullut uutena käyttöön ja erikseen päivä- ja yövoide. Mulla on aika kuiva ja herkkä iho, joten aina olen kyllä jollain kasvoille tarkoitetulla voiteella rasvannut, kun tuntuu että iho ”halkeaa”. Edelleen kyllä iltaisin huuhtelen kasvot pelkällä vedellä ja laitan yövoidetta, jos en ole meikannut päivällä. Kasvovesi on semmoinen tuote, minkä haluaisin vielä lisätä käyttöön. Meikit pesen pois kasvoöljyn ja puhdistusvaahdon avulla. 🙂

  21. Heli kirjoitti:

    Täällä yksi laiskimus myös! 😀 Minulla on erinäisiä purnukoita kaapissa ja aina silloin tällöin tulee käytettyä.. Oikeastaan täytyisi oppia rutiiniksi ihon hoito, eihän se sen kummempaa ole 😀

  22. Kati Mikkonen kirjoitti:

    Hävettää myöntää, että hoidan ihoani hyvin huonosti. Aamulla vesipesu ja silmänympärysvoide ja päivävoide. That’s it! Jos illalla käyn suihkussa/saunassa niin sitten yövoide, muuten jää kyllä laittamatta. Milloinkohan sitä oppisi?
    Joskus käytän naamioita, ehkä juuri kerran kolmessa kuukaudessa. Apua!
    Muutenkin ihonhoito on vähän niin ja näin, jos etelän lämpöön pääsisi niin siellä kyllä hoidan hyvin, mutta kotioloissa, oi voi! Meillä perheessä kaikilla muilla atooppinen iho josta kyllä paapatan hoitamaan, mutta oma jää kyllä hoitamatta.

  23. Nita kirjoitti:

    Pesen kasvot aamulla ja illalla kasvojenpuhdistusaineella. Käytän apteekin perusrasvaa, koska kaikki muut rasvat tuntuvat kuivattavan jo valmiiksi todella kuivaa ihoani vain lisää ja siten ihoni kerää helposti epäpuhtauksia. En käytä silmänympärysvoidetta tai seerumeita, kun en ole jaksanut niihin perehtyä ja etsiä niitä tuotteita, mitkä voisivat käydä minulle. Muutama tuttuni käyttää biothermin tuotteita ja ovat tykänneet. Itse en ole viitsinyt niitä ostaa, jos eivät kuitenkaan omalle iholle sovi. Tämä paketti olisi tietenkin hauska, pääsisi kokeilemaan noita ihania tuotteita omille kasvoille ja jos eivät omalle iholle sovi, niin tiedän, että tuttuni ottavat tuotteet mielellään vastaan 🙂

  24. Saana kirjoitti:

    Pesu aamuin illoin, kerta viikkoon naamio. Silloin tällöin kosmetologilla jokin hoito. Palkinto tulisi todellaki tarpeeseen!

  25. S kirjoitti:

    Mulla on aika tarkat ihonhoitorutiinit, pesen meikit aina joka ilta. 😀 Puhdistan ja kosteutan joka ilta, kuorin muutaman päivän välein, laitan kasvonaamioita muutaman päivän välein myöskin. Ja juon paljon vettä. 😉

  26. Pilvi kirjoitti:

    Tarpeeseen tulisi, pitäisi pitää ihosta parempi huoli. Yritän kuitenkin aamuin illoin muistaa puhdistuksen ja rasvauksen

  27. Annika kirjoitti:

    Olispahan mahtavaa voittaa tällainen tuotepaketti itselleni ja äidilleni. Nyt kun ikää on alkanut kertyä jo 30 paremmalle puolelle olen kyllä ryhdistäytynyt kasvojen ihon hoidossa. Kyllä siitä on muodostunut itselleni jo ihan päivittäinen rutiini. Itselläni on niin vaativa kasvojen iho, että jo sen vuoksi olen yrittänyt kiinnittää huomiota kasvojen hoitoon.
    Aurinkoista viikonloppua!

  28. Emilia kirjoitti:

    Voi tällainen paketti tulisi kyllä tarpeeseen. Itselläni on erittäin kuiva iho ja tuntuu, että oikeanlaisia tuotteita on tosi vaikea löytää. Johtuu tosin varmaan omasta laiskuudesta, en juurikaan ole jaksanut ihonhoitotuotteisiin panostaa, vaan markettituotteet ovat olleet itselleni ne perustuotteet. Omasta ihosta kannattaisi varmasti omalla kohdalla pitää parempaa huolta vielä kun sille jotain voi.

  29. Suski kirjoitti:

    Ihana arvonta, ja ihana yllätys äidille! Äiti on opettanut mulle ihon hoidon perusteet jo vähän ennen kuin meikkaaminen varsinaisesti alkoi, joten puhdistus, kasvovesi ja kosteutus ovat kuuluneet rutiiniin jo pitkään. (Toki nuorempana oli niitä iltoja kun nuo unohtui kröhöm) .

    Omalle kuivahkolle ja couperosaan taipuvalle iholle löysin sopivan hedelmähappokuorinnan vasta muutama vuosi sitten. Ja nyt vielä opetellaan muistamaan tämä säännöllisesti. Omatkaan äidin kanssa aika samanlaiset ihot, joten tästä tuotepaketista voisi ihanasti lahjoittaa äidille osan lahjaksi.

  30. Kati kirjoitti:

    Menen tuolla käsisaippualinjalla ? ei ole muka ikinä rahaa ostaa kunnollisia tuotteita ihonhoitoon… iho on kyllä erittäin kuiva mutta muuten hyvässä kunnossa 🙂

  31. Outi kirjoitti:

    Puhdistan kasvoni kunnolla illalla, aamulla pesen vedellä ja välillä käytän kasvovettä tai misellivettä. Rasvaan kasvot aamuin illoin ja käytän silmänympärysvoidetta. Omistan monia eri kuorintoja ja naamioita mutta ehdin käyttämään niitä satunnaisesti nyt toisen lapsen syntymän myötä. Ehkä jonkin ajan kuluttua ehdin taas kunnolla panostamaan ihonhoitoon.

  32. Minna kirjoitti:

    Laiskat on ihonhoitorutiinit täällä. Usein tulee pestyä ihan vaan vedellä ja rasvana apteekin perusrasvat useimmiten… ?

  33. Satuj kirjoitti:

    Ihonhoitorutiineihini kuuluvat kasvojen puhdistus aamuin illoin, kasvovesi sekä kasvovoide. Lisäksi kuorin ihon kerran viikossa ja käytän kasvonaamiota. Ajoittain tulee perusteellisemmin puhdistettua kasvot kasvoharjalla.

  34. Miia kirjoitti:

    Minä olen myös liian laiska hoitamaan ihoani! Näin kolmenkympin kynnyksellä olen kuitenkin huomannut, että ihoa pitäisi hoitaa enemmän 😀 ihostani on myös tullut iän myötä paljon kuivempi kuin aiemmin, joten olen joutunut ottamaan ihoöljyt ja seerumit mukaan rutiineihin. En kuitenkaan ole vielä oppinut käyttämään yövoidetta tai silmänympärysvoidetta… vielä lienee petrattavaa ihonhoitorutiineissa 🙂

  35. j kirjoitti:

    Käytän itse puhdistusvaahtoa, kasvovettä, ja rasvaa. Nyt uusimpana ostin jotain Lumenen seerumia kokeiluun. Ostolakossa Virven innostamana tilasin myös itselleni kangasnaamioita kokeiluun ja niitä olen nyt koittanut ahkerasti pitää iltaisin kasvoilla! 😀 Itsellä ei oikein ole suosikkimerkkiä ja tuotteet vaihtelevat vähän sen mukaan mitä on kaupassa tarjouksessa.

  36. Kintsu kirjoitti:

    Puhdistan kasvot iltaisin ja rasvaan. ?

  37. Heidi kirjoitti:

    Biotherm on tuttu vuosien takaa – välillä vain tullut tilanteen mukaan hankittua vähän edullisempia tuotteita. Kiva olisi, jos nyt olisi arpaonnea, joten osallistun!
    Ihonhoito menee perusjutuilla: aamulla vesipesu (ja usein se saippuakin lipsahtaa mukaan…), kosteutus, meikki, illalla puhdistus, kosteutus. Kuorinta silloin kun muistaa/viitsii. Iholleni sopivaa kasvovettä en ole vielä löytänyt!

  38. Jemppu kirjoitti:

    Käytän kasvojen pesuun kasvojenpuhdistusvaahtoa tai -geeliä. Kasvovettä päälle ja sitten seerumi, silmienympärysvoide ja kasvoöljy ja kasvovoide päälle. Kuorintaa kerran viikossa, ehkä. Naamiota välillä 🙂
    Vaihtelen merkkejä, tykkään kokeilla uusia aineita 🙂 Paketin ottaisin minulle ja äidilleni yhteiskäyttöön!

  39. Katri kirjoitti:

    Hep! Nyt kun mennään +35 osastolla niin todentotta elämän jäljet kurkistelee kasvoilta. Kasvojen puhdistus iltaisin puhdistusmaidolla ja aamuisin viileällä vedellä heräillään. Kuuluisi kyllä jokanaisen varusteisiin nuo tuotteet ☺

  40. Päivi kirjoitti:

    Täällä kans yksi laiska. Nykyään sentään puhdistan kasvot joka ilta ja levitän yövoidetta. Joskus on kausia,jolloin perehdyn paremmin kasvojen kuntoon ja ostan tuotteita,mutta liian monesti ne jää käyttämättä parin kerran jälkeen?

  41. Pauliina kirjoitti:

    Olen aina kärsinyt huonosta ihosta ja teini-iässä kokenut vielä pahan aknen. Akne on jättänyt jälkensä ihoon,joten ihonhoitoon kuluu paljon rahaa ja aikaa. Valitettavasti aina ei ole varaa ostaa parhaimpia tuotteita mitä iho tarvitsisi. BIothermin olen kokenut erinomaiseksi tuotteeksi, mutta budjetti ei aina riitä valitettavasti sen hankkimiseen. Ihonhoitoon kuuluu aamu- ja iltarutiinit,mutta ihoa koittelee myös peseytyminen useita kertoja päivässä liikunnallisen työni vuoksi. Tämän vuoksi tuotteilla mitä käyttää, on todella merkitystä!

  42. Sandy kirjoitti:

    Mulla on käytössä puhdistusgeeli, kasvovesi, kosteusvoide ja silmäympärysvoide. Näillä oon tähän asti pärjännyt. Joku hyvä kuorinta pitäis vielä hankkia.

  43. Mari kirjoitti:

    Puhdistusrutiiteihini kuuluu:
    Kasvojen vedellä kasteleminennn
    Jokapaikansaippuan levittäminennn
    Ja kaiken piis vedellä huhteleminennn sekä oikeista puhdistuaineista fantasioiminennn.

  44. LeSe kirjoitti:

    Kuulun myös niihin joka lähinnä vedellä pesee kasvonsa. Minulta löytyy kyllä puhdistusmaito jolla pesen kasvoni silloin tällöin. Kasvovoiteena käytän ihan perusrasvaa apteekista. Minulla on kuten monilla suomalaisilla, couperosa iho, todella kuiva iho jota olisi hyvä hoitaa.

  45. M kirjoitti:

    Kasvovesi ja erioilin hajusteetonta kosteusvoidetta käytän. Ilman näitä naama menee tosi kuivaks ja alkaa kutisemaan. Pitäs varmaan käyä itekki jossai analyysissä niin sais vähän tietoo miten hoitaa omia kasvoja. Ei kyllä hirveesti oma naama oo tärkeä oman puol vuotiaan tytön rinnalla

  46. Memmu kirjoitti:

    Aamuisin huuhtelen kasvot ensin vedellä, sen jälkeen pyyhin kasvovedellä. Nyt käytössä sävyttävä päivävoide. Iltaisin käytän puhdistusvaahtoa + kasvovettä + yövoidetta.
    Tuotepaketti olisi aivan ihana saada =)

  47. Tiina kirjoitti:

    Mulla on ajoittain tosi kuiva iho, jota olen kuitenkin hoitanut säännöllisesti ja tunnollisesti. En ole kuitenkaan löytänyt täysin omalle iholleni sopivia tuotteita, kaikki ovat aina ihan ok. Ja nyt kun esikoiseni syntyi, ei todellakaan ole enää samallalailla aikaa panostaa ihonhoitoon. Ja sen kyllä huomaa, yövalvomiset tehneet tehtävänsä.

  48. Krispi98 kirjoitti:

    Olen kärsinyt pienestä asti valoyliherkkyydestä, jonka takia kärsin jo 15minuutin ulkoilusta. Ihoni on jatkuvasti koetuksella ja saan ihottumaa niin auringosta kuin monista eri kasvojenhoitotuotteistakin jos ne sisältää esim. vahvoja tuoksuja. Käytän tällä hetkellä La Roche-Posayn kasvovettä ja kuorin ihoani viikottain Neutrogenan tuotteilla. Kasvoilla käytän Nivean perusrasvaa silloin tällöin.
    Haluaisin löytää sellaisen tuotemerkin, johon voisin turvautua kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa!

    Vielä loppuun on sanottava, että blogiasi on mahtava lukea, vaikken olekaan samanlaisessa elämäntilanteessa. ☺️ olet inspiroiva ja positiivisesta asenteestasi voisi moni ottaa mallia!

  49. Maiju kirjoitti:

    Biotherm on ollut kyllä munkin suosikki ihonhoidossa jo monet vuodet! Kesällä käytän enemmän rasvoittuvalle/sekaiholle sopivia tuotteita, mutta talvella käytän erityisesti kuivalle iholle sopivia tuotteita! Biothermin seerumit ovat myös pelastus arkeen! <3

  50. Jenni kirjoitti:

    Enemmän pitäisi panostaa. Putsaus ja kosteutus hoituu, mutta muutoin hoito meinaa unohtua. Tarpeeseen tulisi.

  51. Lizzy kirjoitti:

    Puhdistan kasvoni kaksi kertaa päivässä aamuisin ja iltaisin. Pesun jälkeen rasvaan kasvoni kevyesti. Sillointällöin käytän kasvonaamioita. Puhdistus tuotteet ostan tavallisesta päivittäistavara kaupasta. Käyttämiäni merkkejä on muunmuassa Loreal, Nivea, Elvital. Minun ihotyyppini on sekaiho. Olisi hienoa kokeilla kunnollisia ja laadukkaita tuotteita.

  52. Susanna kirjoitti:

    Loistava kilpailu! Tähän väliin haluan myös sanoa, että sinulla on erittäin hyvä blogi! Aina mielenkiinnolla odotan uutta postausta sinulta 🙂

    Itse olen ihonhoidon suhteen sekakäyttäjä. Eli, en muista milloin viimeksi olisin edes omistanut kokonaista sarjaa, millä tekisin ihonpuhdistuksen.
    Jokapäiväinen ihonhoito rutiinit on jotakuinkin näin: Aamuisin aina pesen kasvot vedellä tai puhdistusaineella, kasvot pyyhin pyörivin liikkein, perusrasvaa naamalle. Iltaisin sitten käytän puhdistusainetta, taas pyörivin liikkein pyyhin kasvot ja illaksi laitan hieman paksumpaa voidetta yöksi. Koska, itsekin kärsin kuivasta ihosta.
    Talvisin sitten rasvan lisäksi käytän seerumia. 🙂

  53. JennaRotaattori kirjoitti:

    Samalla tavoin huono huolehtimaan kasvoista, äitini käski 20v jälkeen alkaa käyttämään silmänympärysvoidetta ja sitä olen nyt vedellyt joka toinen päivä silmille. Pesen kasvot vain suihkussa aineilla ja rasvaan aamuisin ihon perusvoiteella. Kasvovettä käytän kun muistan, ehkä kahdesti viikossa. Kuorinta kerran viikossa jos muistaa 🙂 lumenea, niveaa, sensaita merkkeinä. Nyt ikää 31 ja täytyisi tosissaan tsempata. Vaikka kasvoihin ei liitykkään mutta yhdessä asiassa olen varustautunut: Vatsaa olen alkanut öljyämään bio-oililla joka päivä kun tuli helposti raskausarpia teininä koko kehoon, nyt vko 17 ja odotan jo kauhulla kun koko maha repeää ihan varmasti.

  54. Jessica kirjoitti:

    Yleensä käytän vain kasvojen puhdistuainetta ja kasvovoidetta ja välillä kuorin ja laitan naamion ! 🙂

  55. Riina kirjoitti:

    Voi apua! Kyllä on ihon hoito aika retuperällä tässä residenssissä. Meikit kyllä puhdistan silloin kun sitä on, ja yleensä sitten kun kovasti kiristää muistan myös rasvata. 😀

  56. Mari M. kirjoitti:

    Täällä myös yksi käsisaippuan suurkuluttaja ? Harvoin laitan muuta meikkiä naamalleni kun ripsiväriä ja kulmakynää, ja nekin pesen yleensä saippualla pois. Olen kyllä yrittänyt pestä ties millä kasvopesulla jne. Mutta en ole löytänyt omalle iholle sopivaa vielä 🙁 Minulla on erittäin herkkä iho. Talvella ja saunan jälkeen iho tuntuu todella kireältä ja nahka hilseileekin välillä jos en muista rasvata ihoani! Ja minulla on lapsena paleltuneet posket ja siitä johtuen kylmä- ja kuumailma saavat naamani punoittamaan 🙁 Siihenkin olen kaikenmaailman ”punoitusta estävät” voiteet kokeillut..

  57. Elisa kirjoitti:

    Täällä ihonhoitorutiinot ovat samanlaiset päivästä toiseen. tuotteina käytän puhdistusgeeliä, kasvovettä, seerumia, yö- ja päivävoidetta sekä jotain naamiota ja kuorintaa. ?

  58. Satu kirjoitti:

    Mun ihonhoito on ollu aina hyvin kausiluontoista, kun olen ostanut hyvät tuotteet niin ne olen tunnollisesti käyttäny loppuun mut sitten taas on menny jopa kuukausia(!!!) ettei ole ollu mitään siihen tarkoitukseen olevia purnukoita. Lacto line pesuainetta meillä on aina lapsia varten, sillä olen sitten kasvojani pessyt. Ja kasvovoiteena usein ihan vaan perus vanha kunnon erioil <3 viimeisin juttu on kuitenkin sellainen että kerran päivässä puhdistan kasvoni kookosöljyllä. Sitä en edes pese kokonaan pois vaan sitä saa jäädä ihoon, eikä se ihme kyllä tunnu rasvaiselta/öljyiseltä! Mielestäni ihoni on nyt hyvin kosteutettu. Parasta ihonhoitoa on kuitenkin runsas vedenjuonti, ja terveellinen elämäntapa (ruuat, liikunta?. Heti huomaan kasvoissani liiallisen herkutteluun ja liian vähän vedenjuonnin, finnejä tulee ärsyttävästi 🙁 vaikka en ole enää ihan teini, keski-ikä lähestyy kovaa vauhtia 😀

  59. Emmi kirjoitti:

    Olen myös tosi laiska hoitamaan kasvojani ja suurin syy siihen on varmaan kunnollisten, samaa sarjaa olevien tuotteiden puuttuminen kaapista. Pesen yleensä kasvot vedellä ja rasvailen aamuin illoin. Täytyisikin nyt taas tsempata puhdistusaineen käytön kanssa. Tällainen tuotepaketti olisi ihan huippu!

  60. Anniina kirjoitti:

    Tulisi kyllä niin tarpeeseen, mulla myös todella kuiva iho enkä oo jaksanut / raskinut ostaa hyviä tuotteita, tiedän kyllä että iho voisi paremmin jos säännöllisesti käyttäisin voiteita, tää olisiki aika hyvä mahdollisuus testata sopisiko tuottet minulle.

  61. Karoliina kirjoitti:

    Vedellä peseminen aamui illoin, silmän ympärysvoide ja päivävoide, illalla yörasva. Rutiineihin kuuluu myös veden juominen, rasvojen syönti ja maitotuotteitten välttäminen koska saa niistä ikäviä paiseita kasvoihin ? nämä ainaki on sellasia joita noudattaa ympäri vuode säännöllisesti.

  62. Anu kirjoitti:

    Mun ihonhoitorutiinit kiteytyy aika hyvin tähän:
    -oon kuorinut kasvoni ehkä kerran elämässäni
    -käsisaippua käytössä aina parin kuukauden välein noin kuukauden ennenkuulumaton muistan ostaa uuden meikkien putsaus aineen
    -ihonhoitotuotteete ostan Lidlistä

    että tällästä ihon hyvänä pitoa täällä päin ???

  63. Kata kirjoitti:

    Itse en ole vielä koskaan käyttänyt silmänympärysvoidetta vaikka kai syytä olisi kun ensi vuonna kolmekymppiä täynnä.
    Omat ihonhoitorutiinini on seuraavanlaiset: suihkussa iltaisin vaihtelevamerkkisellä marketin kasvojenpuhdistusaineelle pesen kasvot, perusrasvalla rasvaus ja välillä myös kuorinta. Aamulla vesipesu ja perusrasvaa naamaan.

  64. Mirva kirjoitti:

    Olen vähän laiska hoitamaan ihoani. Koitan kuitenkin ainakin iltaisin käyttää putsaria. Ikä, rasitukset ym. alkavat todella näkymään ihossa.

  65. Fiia V kirjoitti:

    Täällä myös käsi ylhäällä! Saippualla on tullut pestyä kasvot liian monta kertaa ja vähät välitetty niistä oikeista kasvojen pesutavoista. Nykyään poistan ripsivärin lämpimällä vedellä ja huuhtelen kasvot (vähän väliä milläkin) kasvojen pesuaineella. Mutta oikeestaan ei ole havaintoa ovatko kasvoni kuivat vai rasvaiset tai jotain siltä väliltä. Kasvoja rasvailen ties millä kaappiin jääneillä käsirasvoilla yms. (tähän se kädet silmillä apina emoji). 😀

  66. mariem kirjoitti:

    Pyrin kuvailemaasi ihonhoitoon ja aika usein onnistun. Puhtaalla iholla on vaan nii hyvä fiilis. Misellivesi on helppo, vähintään sillä tulee kasvot pyyhkäistyä aamuin illoin ja iskettyä voiteet päälle. Ihanaa kesää teidän perheelle! ?

  67. Mallu kirjoitti:

    Olisipa loistava palkinto 🙂 Minulla ja äidilläni on samanlainen herkkä, todella vaalea ja kuiva iho. Viime vuosina aikuisiän akne on alkanut vaivata minua ja ahkerasta ihonhoidosta huolimatta puskee hormoninäpyt toisinaan esiin. Äitini iho on nuorekas ja rypytön edelleen. Toivottavasti se periytyy myös minulle!

  68. Tiitu kirjoitti:

    Täällä kolmekymppisellä kolmen pienen lapsen äidillä riittää valvottuja öitä ja noloa myöntää, mutta kyllä välillä tulee kasvot pestyä käsisaippualla ?, mutta välillä sitä jaksaa tehdä kuorinnan ja ai että, miten hyvältä iho sen jälkeen tuntuu. Mutta miten sitä on niin vaikea muistaa? Silmänympärysvoide puuttuu valikoimistani, sellainen pitäisi kyllä ostaa ?

  69. tt kirjoitti:

    Itselläni myös hieman laiskanpuoleiset ihonhoitorutiinit 😀 Puhdistan kyllä kasvot aina illoin ja sen jälkeen levitän kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen. Kosteusvoiteena käytän nivean sinistä perusvoidetta, omasta mielestäni ihan paras kosteusvoide! Muuten ihonhoitorutiineihini kuuluu satunnainen naamio/kuorinta kerran kuukaudessa (eli aina silloin kun se tulee mieleen :D). Finneihin ja muihin satunnaisiin epäpuhtauksiin teepuuöljy on ihan mieletön tuote! Suosittelen kokeilemaan 🙂 Omat ihonhoitorutiinit eivät siis sen erikoisempia tuotteita sisällä, joten olisikin mukava päästä testaamaan uusia tuotteita!

  70. Sara Lahti kirjoitti:

    Välillä panostan enempi kasvojenhoitotuotteisiin, mutta välillä taas hoidan ihan liian laiskasti ja huonosti. Nyt olisi tarkoitus ostaa laadukkaita tuotteita, joten tämä tulisi niin tarpeeseen köyhälle opiskelijaäidille 😀

  71. Tiina kirjoitti:

    Moikka!
    Tää tuli kuin tilauksesta, sekä postaus että kisa! Oon juuri siirtymässä biothermin tuotteiden käyttöön ja aquasource night spa on ihanan tuntuinen laittaa yöksi sekä tuoksuu merelliseltä ? joten biothermin tuotteet on tänne enemmän kuin ku tervetulleita ??

  72. Riikka kirjoitti:

    Mulla on ollut nuorempana iho huonossa kunnossa, jopa lääkekuurilla olen ollut muutamaan otteeseen. Tästä johtuen pidän ihostani super hyvää huolta, samalla tietäen, että joissain tilanteessa kosmetologi tai ihotautilääkäri on kyllä parempi valinta kuin yksikään puteli 🙂 Asennoidun ihonhoitoon hemmotteluna ja illan rituaalina, ja testailen mielelläni kaikkea uutta ja hienoa, palaten kuitenkin usein niihin hyväksi todettuihin suosikkeihin. Itse käytän meikinpuhdistukseen ns tuplakomboa eli misellivettä sekä kasvojenpesuainetta, joka takaa hellävaraisen että tehokkaan meikinpoiston 🙂 tätä voin suositella täysin kaikille ihotyypistä viis!

  73. Emma kirjoitti:

    Mun rutiinit on myös melko laiskat. Putsaan naaman vaihtelevasti puhdistusvaahdolla/maidolla ja jos on vanulappuja sopivasti käden ulottuvilla, saatan pyyhkäistä myös kasvovedellä. Kuorin kun muistan (eli harvoin). Seerumeita ei ole käytössä, vaihtelevasti eri merkkien rasvoja vain. Yleisimmin joku apteekkikosmetiikan puolelta. Yritystä silmänympärystuotteisiin on aina välillä, mutta sitten innostus hiipuu. Aamusin vesi on ainoa puhdistus, mihin kykenen jaksamaan. Ehkäpä uudet tuotteet saisi innostumaan taas uudella tavalla, kolmenkympin kolkutellessa se olisi ehkä suotavaa..

  74. PINNI kirjoitti:

    Olen tosi laiska ihonhoitaja. (Vähäiset) meikit poistan joko lämpimällä vedellä, tai sitten suihkussa käydessä kasvojen puhdistukseen tarkoitetulla tuotteella. Jos en käy suihkussa, en siis vaan jaksa hakea sitä purkkia ja pesen vaan vedellä. Kasvoveden omistan mutta käytän ehkä kerran viikossa. Kosteusvoiteena on tällä hetkellä Ceralanin perusvoide. Seerumeista en ole koskaan kuullutkaan. 😀

  75. Janniina kirjoitti:

    Nooh täälläkin voisi olla jotain parannettavaa kasvojen hoitorutiineissa 😀 ikinä en ole ollut kovinkaan kiinnostunut kasvojen hoidosta, joten kasvot on tullut pestyä ja rasvattua milloin milläkin saippualla/rasvalla, mikä vain käsiin sattuu osumaan. Nykyään pyrin kuitenkin siihen, että kaapissa olisi aina kasvojenpuhdistusainetta ja kasvorasvaa. Meikkiä käytän melko vähän, joten eipä tarvitse sitäkään usein pestä pois. Positiivisin ja parhain ihonhoito rutiinini on ollut 3,5vuotta kestänyt raskaus/imetystaival. En uskalla ees ajatella mitä kasvojen iholle tapahtuu sitten, kun tämä nuorempikin lopettaa rinnalla vierailut ?

  76. Heidi kirjoitti:

    Minulla on ollut aina tarkat ihonhoitorutiinit ihan ihoni hankaluudesta johtuen. Kärsin siis kovasta kuivuudesta ja ihoni on hyvin herkkä kaikille sisäisille ja ulkoisille ärsykkeille. Siksi en ole ikinä mennyt nukkumaan meikit naamassa (muuten olisi kyllä varmasti iho kukkinut koko seuraavan viikon) enkä voinut pestä saippualla. Pahimmillaan olen pessyt perusvoiteella, kun iho on ollut niin herkkä ja kuiva. Onneksi on taas kesä ja ihonikin alkaa taas voida hyvin ❤️ Ps. Olen muuten opettanut äitini samoihin rutiineihin ?

  77. Jenna kirjoitti:

    Huippu arvonta! Täälläkin on pienen lapsen ja iän karttumisen myötä pitänyt alkaa kiinnittää entistä enemmän ihonhoitorutiineihin, ja tavallaan ne on musta myös sellasta pientä arjen luksusta!

  78. Anne kirjoitti:

    Masennuksen takia ihonhoito on jäänyt hyvin vähälle. Eli siis kerran viikossa kuorinta suihkussa. Tiedän, ettei se riitä, mutta jaksaminen on mitä on 🙁

  79. Elina kirjoitti:

    Nuo tuotteet tulis kyllä tarpeeseen! Ite oon aina tottunu hoitamaan kasvoja säännöllisesti aamuin ja illoin ja tykkäänki testailla eri merkkien tuotteita! Nuita kyseisiä tuotteita en oo vielä testannu joten ois tosi ihanaa päästä testaamaan!! 🙂

  80. Minskuliina kirjoitti:

    Tulisi todelliseen tarpeeseen: pesen iltaisin meikit tai jos ei ole meikkiä niin vedellä. Perusvoidetta naamaan runsaasti. Sitten aamulla meikkiä tai ei. Mutta pesua en tohdi tässä tehdä kun kuiva iho.

  81. Minna kirjoitti:

    Aamulla vedellä pesu, kasvorasva ja silmänympärysvoide. Illalla puhdistusaineella, joskus harvoin kasvovedellä ? ja yövoide ja silmänympärysvoide. Tommonen seerumi ois ihana lisä! ☺

  82. Saara kirjoitti:

    Apua! Kolkytseitsemän kohta mittarissa ja en omista montakaan ihonhoito tuotetta mitä tarvitsi. Puhdistusmaito, kuorintavoide ja päivävoide löytyy. En käytä juurikaan meikkiä. Joskus talvella meikkivoidetta kevyesti. Mutta, tiedän että kasvoni todellakin ansaitsivat enemmän. Olispa ihana saada täydennystä ihonhoito rutiineihin. Kiitos pirteästä blogista :). Terkuin, vakkarilukija

  83. Cmsy kirjoitti:

    Huippu arvonta?
    Omiin rutiineihein kiireisen vauva-arjen keskellä kuuluu, meikkien pesu ja yövoiteen käyttö? Skarppaamisen tarvetta olisi. Näin aurinkoisilla säillä olen yrittänyt myös muistaa aurinkosuojan, ettei kasvojen herkkä iho palaisi.

  84. Laura kirjoitti:

    Huippu arvonta ☺️ Puhdistan kasvot aamuin kasvovedellä, iltaisin putsarilla ja levitän kevyen yövoiteen + silmänympärysvoidetta aamuin illoin. Mulla on sen verran epäpuhtauksia ihossa et pakko kuoria ja käyttää naamiota joka viikko. Seerumi pitäis hankkia ?

  85. Heidi kirjoitti:

    Määki oon aika laiska ihon hoidossa vaikka pitäisi ja pitäisi ? No pesen ja rasvaan kasvot iltaisin ja aion kuoria/laittaa naamioita viikoittain mutta yhtäkkiä huomaan edellisestä kerrasta kuluneen kuukauden ellei toisenki ?

  86. Salla kirjoitti:

    Täälläkin yksi laiska hoitamaan ihoa. Käytössä on puhdistusgeeli ja apteekin perusrasva aamuin illoin. Nyt kun muistelen niin edellisen kerran kuorin kasvojeni ihon viime vuoden puolella. ? Pitäisikin käydä ostamassa uusi kuorintavoide, kun vanha loppui. ?

  87. Sari kirjoitti:

    Päivittäin tulee käytettyä puhdistusmaitoa, kasvovettä, silmänympärysgeeliä sekä päivä- ja yövoidetta. Kerran viikossa kuorin kasvojen ihon ja välillä tulee käytettyä naamioita 🙂

  88. Jutta kirjoitti:

    Hih, nyt voin myös tunnustaa olevani hyvin laiska hoitamaan ihoani. Onneksi olen saanut hyvät geenit ja iho on ollut aina hyvässä kunnossa, joskin aika pintakuiva. Sorrun myös ihan liian usein siihen, että menen meikit naamassa nukkumaan. ? Upeat tuotteet varmasti potkisivat tämäkin laiskamadon parempaan ihonhoitoon!

  89. Pikkumyys kirjoitti:

    Ihonhoitorutiineissani olisi vielä parannettavaa. Pesen kasvot joka ilta lumenen kasvojenpuhdistusgeelillä, sekä suihkun jälkeen käytän vielä kasvovettä. Iltaisin levitän myös yövoiteen. Aamuisin en jaksa naamaa pahemmin rasvailla, välillä koitan, mutta taas parin kerran jälkeen luovutan. Jos aamuisin käytän rasvaa, on se aina perusrasvaa.

  90. Laura Kaskenpää kirjoitti:

    Olen nyt vauvan myötä hieman lipsunut ihonhoitorutiineista kun tuntuu että aikaa ei vaan ole. Mutta Bioderm on myös minun suosikki. Kuorin ihon pari kertaa viikossa. Yö- ja päivävoide käytössä sekä silmänympärysvoide. Kasvovettä en ole koskaan oppinut käyttämään. Huippu arvonta! En ole raaskinut enää paljon ostella uusia kun vanhat on loppuneet nyt kun ei käy töissä.

  91. Ellimm kirjoitti:

    Pesen ja rasvaan kasvot aamuin illoin, iltapesusta en luista koskaan. Kaikki muu kikkailu onkin sitten valitettavasti satunnaista, esim naamiot yms ??

  92. Linda kirjoitti:

    Täällä yksi pikkuvauvan äiti, joka ei todellakaan hoida ihoaan niinkuin kuuluisi ? Raskausaikana kasvojen iho oli superhyvässä kunnossa ihan luonnostaan, mutta nyt rasvottuu ja on valvomisesta ihan harmaa. En mukamas kerkee aamusin edes kasvovedellä pyyhkimään ?

  93. Niina kirjoitti:

    Ihanaa kuulla etten ole ainut joka on hieman laiska ihonhoitaja..luulin oikeasti että olen Suomen laiskin näissä asioissa. Se johtuu varmaan siitä etten oikein tiedä millä tuotteilla ja miten. Usein pesen vain vedellä kasvot, ja jos olen meikkiä kerennyt laittaa niin meikinpoistajalla silloin. ja yövoide on käytössä. Jännä olisi tietää olisiko ihoni nuorekkaampi jos kaikki nämä 31 vuotta olisin osannut hoitaa sitä oikeaoppisilla tuotteilla 🙂

  94. Heidi kirjoitti:

    Vähän kyllä hirvittää ajatus käsisaippuasta, kun oma rutikuiva iho menee korpuksi jo monista kasvojenpesuaineista ? nyt olenkin tykännyt käyttää miscellar wateria, joka puhdistaa, mutta ei kuivata ihoa. Kasvovoiteissa tykkään kaikista kevyistä ja hyväntuoksuisista tuotteista, talvella laitan sitä paksuinta Niveaa sinisestä purkista. Lisäksi alkukummastuksen jälkeen rutiiniksi on tullut etanavoiteen käyttö pahiten kuivuneille kohdille.

  95. Niina kirjoitti:

    Sulla on ihana blogi! Olen itsekkin pienen vauvan äiti ja tällä hetkellä ihon hoitoon kuuluu aamuisin kasvovesi+päivävoide, iltaisin kasvomaito ja yövoide 🙂 Aamuin illoin myös silmänympärysvoide. Kerran kuussa teen kuorinnan.

  96. Tiia kirjoitti:

    Oon aika laiskanpuoleinen ihon hoitaja, täytyisi hieman skarpata asian suhteen. Pesen kasvot aamuun illoin. Muutaman kerran kk kuorin levitän kuorinta kasvonaamion. Muutaman kerran viikossa käytän kasvorasvoja.

  97. Mira kirjoitti:

    Meikin puhdistuksen lisäksi usein rasvaan ihoni suihkun jälkeen.

  98. Inga kirjoitti:

    Olisi ihana ylläri voitto opiskelijalle. Hyvä postaus

  99. Kaisa kirjoitti:

    Minulla on ihonhoito vähentynyt, kun lapsi syntyi… Aamuisin en välttämättä jaksa kuin pestä kasvot vedellä ja rasvata, illalla pesen kasvot 3in1 tuotteella. Silmänympärysvoidetta käytän silloin kun muistan… Pitäisi kyllä petrata ja uusia tuotteita!

  100. jenni soinvirta kirjoitti:

    Pienen lapsen äitinä myös kasvojen hoito on mitä on.. Jos nukutus illalla kestää en jaksa yleensä kun pestä hampaat ja käyn nukkumaan. Mutta pesen siis kasvot dermosilin vaahdolla ja laitan normirasvaa päälle. Mulla on paljon finnejä ja muutennin huono- iho joten pitäisi varmaan enemmän paneutua ihon hoitoon. Joskus kuorin tai laitan naamioita, mutta niitäkin kun muistan. Ihanaa olisi saada tämä paketti jos sais uutta intoa naaman pesuun?

  101. Sirpa kirjoitti:

    Kiva postaus ja kerrankin Biotherm tuotteet! Kiitos!
    Pesen kasvoni aamuin illoin kasvojenpesuun tarkoitetulla tuotteella. Käytän silmänympärysvoidetta ja kasvorasvaa. Seerumia käytän iltaisin. Naamioitakin tulee tehtyä noin kerran viikossa.

  102. Sanna kirjoitti:

    Näin 28 vuoden iässä lienee aika tehdä myös ryhtiliike kasvojen ihonhoidon suhteen ? Liian usein tulee pestyä kasvot vain suihkusaippualla tai menytyä nukkumaan meikit naamalla!

  103. Mari kirjoitti:

    Olen hyvin laiska ollut huoltamaan ihoa ja nyt vähön kaduttaa. : D Ainoa toimeenpide on oikeastaan iltaisin lidlin meikinpoistopyyhkeet ja naaman rasvaus. 🙂

  104. IM kirjoitti:

    Terve!

    Tekisi hyvää tälle omalle nassukalle! Huonohkosti olen sitä hoitanut, vaikka aamuin illoin pesenkin ja rasvaan. Tuotteina vähän mitä sattuu olemaan.

    Sellainen sekanaama ollut aina! Mutta eipä sitä irtikään saa, että uuden ostaisi. Naamatohtorille en ole kehannut mennä koskaan, vaikka oma pää sinne käskee menemään.

    Koskaan ei naamani ole ollut näyttelykelpoinen ja se harmittaa. Ehkä häpeilen sitä jopa liikaa…

    Mutta tällä naamalla loppuun asti! ?

  105. My ja Mini kirjoitti:

    Ihonhoito-laiskiainen ilmoittautuu. Pahimmillaan pesen illallakasvot vain vedellä tai just sillä käsisaippualla, toisinaan puhdistusvaahdolla. Aamulla pesen aina suihkussa vartalosaippualla. Ei ihme,että herkkä ihoni on pintakuiva ja samea

  106. Salla kirjoitti:

    Vaihtelee… Välillä hoidan kasvojani tosi hyvin, mutta innostus lopahtaa, kun nämä mustapäät ei suostu katoamaan.

  107. Magda kirjoitti:

    Mulla ihonpuhdistus kuulunut rutiineihin teineistä asti. Mulla on ollut teiniakne ja aikuisakne, liekö koskaan pääsen näppylöistä kunnolla eroon. Biotherm on myös mun yksi suosikeistani. ?

  108. Heidiä kirjoitti:

    Iltaisin pesen ja aamuin illoin käytän kasvovettä ja kosteusvoiteita, sekä silmänympärysvoidetta:) kuorin ihan liian harvoin, vaikka putelli suihkussa onkin, eli olisin sen aikana hyvä kuoria;) olisipa ihana yllättää mama tuolla setillä<3

  109. Jenna kirjoitti:

    Oon aina halunnut testata Biothermin tuotteita, mutta ei ole oikeen sopinut omalle kukkarolle. Samalla haluaisin piristää äitiäni, joka vuosien sairastelu kierteiden lisäksi joutuu leikkaukseen ja on kesällä 6viikkoa kipsi jalassa:( ja hänen ainoa harmituksen aihe oli, kun ei voi lapsenlapsen(10kk) kanssa touhuta ja mennnä puistoon. Meidän sankari joka ei turhista valittele. <3 ÄITINI! <3 HÄN antsaitsi jotain ihanaa.

  110. Karoliina kirjoitti:

    Ihorutiinit, niin siis mitkä? ? Pesen kyllä 99% meikit aina meikinpuhdistusgeelillä ja rasvaa sipaisen jos näyttää kuivalta. Joskus saanut myös pieniä näytteitä niin niillä sitten aina kun tuntuu olevan liikaa ylimääräistä aikaa niin sipaissut vanulapulla kasvovettä. Että siinäpä se, varmaan pitäis vähän tsempata itseään ?

  111. Dansku kirjoitti:

    Olispa ihana kokeilla näitä tuotteita! Olen saanu hyvän kuvan just Biotherm merkistä. Varmaan laadukkaita. Omilla kasvoilla huomaan pian jos ihoa on jääny hoitamatta tai jos on jaksanu hoitaa hyvin.

  112. Katarina kirjoitti:

    Kasvot tulee pestyä vain vedellä ja suihkussa puhdistusgeelillä. Perus naamarasva tai kookosöljy perään. Tarttis kyllä silmänympärysvoidetta ja seerumia hankkia ?

  113. TiiaHanna kirjoitti:

    Mulla on aina ollu hyvä iho (kiitos geenit ❤️) ja välillä oon ollu melko laiska sitä hoitamaan. Nyt kuitenkin kun ikää on tullut lisää (28v.), on pitänyt alkaa kiinnittää huomiota ihon hoitoon. Aamulla rutiineihin kuuluu pesu puhdistusaineella ja/tai kasvovesi, sitten Lumenen hyaluronitiiviste sekä suojakertoimella varustettu päivävoide. Illalla myös pesu putsarilla ja jos on ollut meikkiä niin sitten kaksoispuhdistus. Joskus kun muistan niin käytän konjac-puhdistussientä. Yöksi sitten hyaluroni+yövoide nassuun. Kun iho on kuivempi, laitan alle vielä jotain seerumia. Ja silmänympärysvoide on tietysti käytössä. Mutta kaikkihan lähtee sisältäpäin joten yritän muistaa juoda vettä riittävästi ja syödä ees jotenkuten terveellisesti 😀

    Ihanaa kesänodotusta teidän perheelle! Löysin vasta äskettäin blogisi ja koukutuin 🙂

  114. Katri kirjoitti:

    Itellä kanssa ihonhoito ei oo ihan hanskassa ollu koskaan, oon 27vee ja varsinkin vapaapäivinä kasvojenhoito yleensä unohtuu 😀 ja käytössä halpis rasvat kaupasta kun ei opiskelijalla parempiin oikein oo rahaa.. kuoria muistaa ehkä kerran kuukauteen. sain kerran lahjaksi biothermin kasvorasvan ja se oli kyllä ihan parasta!

  115. Sanna L kirjoitti:

    Olen aina käyttänyt komboa puhdistusgeeli+kasvovesi+kasvovoide. Tuotteet olen valinnut tarkempaa miettimättä, ”mitä käteen sattuu” – tyylillä. Nyt kahden alle 3v lapsen äitinä, kun tuo 30v alkaa kolkutella mittarissa, olen alkanut miettimään tarkemmin mitä tuotteita tulisi käyttää omalle iholle. Olisi ihan huippua saada kokeiluun varmasti laadukkaita tuotteita.

  116. tintsu kirjoitti:

    Kiva arvonta!Iltaisin puhdistan ihon ja kosteutan.Biothermin tuotteet ovat tuttuja,saan niitä äidiltäni joululahjaksi.

  117. Minttumaaria kirjoitti:

    Päivittäin tulee puhdistettua kasvot vaahtomaisella pesuaineella ja sen jälkeen joskus kosteuttava tehohoito tai pelkkä kosteusvoide.Rutiineihin tulisi lisätä kasvo-tai misellivesi.Silmänympärysvoide on myös päivittäisessä käytössä, näin kesällä huomioin suojakertoimet kasvovoiteissa.Enemmän pitäisi hoitaa myös kaulan alueen ihoa.Joskus käytän aitoa arganöljyä, se jättää hyvän tunteen iholle.

  118. Elisa kirjoitti:

    Olispa ihana päästä kokeileen kyseisen merkin tuotteita. Säännöllinen kasvojenhoito kuuluu kyllä omiin arkitutiineihin. Ainoastaan väsyneenä tulee toisinaan fuskattua 🙂
    Monia tuotteita olen kokeillut, mutta suosikit ovat vielä löytämättä. Ehkäpä tämän arvonnan myötä sekin muuttu…

  119. Merja kirjoitti:

    aamulla kasvovesi ja rasvaus, illalla kevyt kuorinta ja yövoide päälle

  120. Paula Pitkänen kirjoitti:

    Mulla on aina ollut melko huono iho, näppyjä, rasvoittuva ja silti kuiva. Mutta mun iho ei ole ikinä ollut niin hyvässä kunnossa kuin se oli raskausaikana! Nyt pienen pojan kanssa kröhöm ei juurikaan rutiineja ole 😀 pestään ja rasvataan kun ehditään/muistetaan… 😉

  121. Heidi kirjoitti:

    Suihkun jälkeen laitan päivävoidetta, ja kesäisin bb:tä josta tulee suojakertoimia. Olisi mukavaa päästä kokeilemaan Biothermin tuotteita ?

  122. Hanne-B kirjoitti:

    Aamulla raikas vesi pesu , kasvovettä ja voide , illalla putsaus aine,kasvovesi ja voide .. Kaikki ihan halpoja market kamaa ..neljänkympin kynnyksellä olisi ihana saada kunnon kosmetiikan tuotteet tälle iholle ?

  123. Anna kirjoitti:

    Nyt kolmekymppisenä olen ensimmäisen kerran havahtunut hoitamaan kunnolla ihoani. Olen satsannut laadukkaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Lisäksi puhdistan ja rasvaan ihoani säännöllisesti hyvillä aineilla. Mitään säilöntäaineilla kyllästettyjä kökköjä en enää suostu käyttämään. Iho on niin iso ja näkyvä osa meitä jokaista että se ansaitsee vain parasta! 🙂

  124. henna kirjoitti:

    Olen tosi laiska hoitamaan ihoa.. mutta kunnon tuotteilla voisin ryhdistäytyä 😀 Pesen yleensä naaman vedellä, ripsarit silmämeikinpoistoaineella, kuorin ihon muutaman kerran viikossa ja rasvaan tarvittaessa

  125. jiip kirjoitti:

    Minulle ihonhoito on ollut rutiinia varmaan jostain yläasteiästä lähtien (nyt ikää löytyy 28v). TIetenkin tuotteet ja tavat ovat muuttuneet tässä vuosien aikana.

    Nykyisin siis putsaan kasvoni puhdistusvaahdolla ja viimeistelen puhdistuksen kaksivaikutteisella (puhdistaa, syväkosteuttaa) kasvovedellä. Jos on ollut voimakkaampi silmämeikki rajauksineen, käytän ensin silmämeikinpuhdistusainetta. Meikittöminä päivinä putsaan kasvot vain kuivan ihon ravitsevalla A-derman misellaire putsarilla. Aamuisin pyyhkäisen kasvot myöskin tälla samaisella misellaire putsarilla.

    Aamuisin putsauksen jälkeen laitan A-derman silmänympärysvoidetta, seerumin ja päivävoiteen. Illalla puolestaan silmänympärysvoide muuttuu tuhdimmaksi. Lisäksi laitan seerumin ja yövoiteen.

    Kaikki käyttämäni tuotteet ovat apteekista. Kiitos ammattini 😀

  126. Amk kirjoitti:

    Nyt nolottaa, liian laiska! Illalla pesen meikit pois ja kosteusvoiteen päälle.
    Aamulla suihkautan kasvovettä meikin alle. Ihania tuotteita esitelty tässä postauksessasi!

  127. Laura kirjoitti:

    Mun iho niin kaipaisi tätä ja veikkaan että äitini myös 😉 yhden vauhdikkaan taaperon äiti, joka on odottaa toista lastaan niin kasvot ovat todellakin kunnon kasvonhoitotuote tuotteiden tarpeessa. Marketisti tulee aina ostettua tietyt samat tuotteet ja käytettyä säännöllisen epäsäännöllisesti. Varmasti noilla tuotteilla saisi tämänkin maman kasvot hehkumaan ! 🙂 Mukavaa kesän alkua sinulle Monna perheinesi 🙂

  128. Mia kirjoitti:

    Ihana arvonta! Mukana ollaan 🙂 päivittäisiin rutiineihini kuuluu kasvojen hoito vedellä, kasvoveden käyttö ja iltavoiteen laittaminen. Hemmotteluhetkinä, noin kerran viikossa tai parissa, riippuen koska vauva-taaperoarjelta ehtio niin kuorin ihon ja laitan naamion!

  129. Jen kirjoitti:

    Mun rutiini on sellainen, että aina välillä innostun hoitamaan ihoani ja ostan kokeiluun uusia tuotteita, joita pari viikkoa käytän innolla. Sitten innostus laantuu ja kohta huomaan, että pesen kasvot mutta kosteusvoiteena käytän millon mitäkin (mm. vauvan ihonhoitovoidetta) ja kuorintavoiteet ja naamiot lojuu käyttämättöminä. Viimeksi tänään mietin, että nyt on kyllä petrattava! Ei tässä enää ainakaan nuorruta.

  130. Ranneli kirjoitti:

    Biotherm on yksi suosikeistani! Puhdistan kasvot aamuin illoin ja levitän päivä/yövoiteen.
    Silloin tällöin käyn kasvohoidossa ja kuorin ihoani noin kerran viikossa.
    Kesällä tietysti aurinkosuoja on tärkeä!

  131. Maikki kirjoitti:

    Aika usein tulee pestyä nassu pelkällä vedellä. ? Suihkussa pesen kasvot puhdistusaineella, kun muistan. Kosteutan ihon aamuin illoin, koska muuten naama on korppu. Olisi kiva oppia oikeat rutiinin kasvojen hoidossa ja panostaa kunnon tuotteisiin. ☺️

  132. paula kirjoitti:

    Aamuisin puhdistus kasvovedellä, kosteusvoide. Illalla pesu, kasvovesi, voide ja vaseliinia silmänympärysiholle. 😀
    Olisi ihana kokeilla jotain kalliimpaa kamaa naamalle, mutta ei raaski ostaa, kun kaikki rahat käyttää mieluummin omiin lapsiinsa.

  133. maija kirjoitti:

    Laiskanlaisesti tulee ihoa hoidettua. Puhdistus illalla kasvojen puhdistusaineella ja sitten perusvoidetta. Aamulla ei mitään… :/

  134. Noora kirjoitti:

    No vau! Melkoisen upea arvontapaketti <3 Minä voin tunnustautua kosmetiikkafriikiksi ja sitä myöden myös ihonhoito on lähellä sydäntä. Purkkia ja purnukkaa löytyy jos minkälaista ja olen aina mielenkiinnolla testaamassa uusia tuotteita. Raskauden myötä ihoni muuttui rasvoittuvasta kuivaksi (eikä ainakaan toistaiseksi ole vielä palautunut, vaikka poitsulla on jo ikää 2kk), joten ihonhoitorutiinit menivät ihan kertalaakista aivan uusiksi, piti päivittää kaikki tuotteet uudelleen sopiviksi, HUH! Biotherm on jäänyt minulle täysin tuntemattomaksi (en oikein tiedä miksi), joten olisi ehdottomasti ihanaa päästä kokeilemaan heidän tuotteitaan 🙂

  135. Monika kirjoitti:

    Apua! Tulipa huono omatunto. En meikkaa ja ihoani en varsinaisesti hoida mitenkään…! ? Olisi mahtavaa voittaa tämä palkinto ja alkaa huolehtimaan ihostani.

  136. Lotta kirjoitti:

    Itse joudun työni puolesta puhdistaa ihoa päivittäin huolellisesti, sillä työskentelen paikassa jossa kemikaaleja ja haitallisia aineita kertyy iholle. Välillä kuitenkin oikeanlaiset pesuaineet unohtuu ja samalla saippualla pestään kropan lisäksi kasvot.. Yritän kyllä tsempata kovasti ja nykyään omistan jopa erilaisia pesuaineita ja kasvorasvoja joita sitten käytän vaihtelevalla menestyksellä!

  137. Leena kirjoitti:

    Hyvä postaus ja kilpailu.
    Täällä kans huono kasvojen hoitaja. Välillä koitan yrittää Petra asian suhteen mutta nopeasti asia unohtuu.
    Kiitos ihoanalyysi vinkistä.

  138. Paula kirjoitti:

    Aikomus on aina hoitaa kunnolla mutta siihen se aina jää….pesen kyllä meikit ja laitan yöksi rasvaksi perus Niveaa mutta siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan?Tuotepaketti ois huippua voittaa?

  139. Maiju kirjoitti:

    Aiemmin olin tarkka ihonhoidossa, mutta äidiksi tultuani omaan ihoon panostaminen on valitettavasti ”unohtunut”. Kasvot tulee liian usein pestyä lapsen kanssa hänen pesuvaahdollaan ja rasvattua hänen voiteilla ? Ryhtiliike olisi siis ehdottomasti paikallaan! ?

  140. Tiia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂 Täällä on aamulla käytössä kasvovesi ja päivävoide. Illalla pesu puhistusaineella ja kasvovedellä. Siihen päälle yövoide ja silmänympärysvoide. Ripset pidetään kuosissa ripsireerumilla. Kasvojen kuorinta noin 1x vkossa 🙂 kosteuttava naamio sillon kun muistaa..

  141. Anni Eeva kirjoitti:

    Käytän päivittäin puhdistusvaahtoa/nestettä, kasvovettä ja kosteusvoidetta. Seerumia ainakin joka toinen päivä, ja kuorintaa ja maskeja liian harvoin!

  142. Anni Eeva kirjoitti:

    Mahtava arvonta! 🙂
    Käytän päivittäin puhdistusvaahtoa/geeliä, kasvovettä ja kosteusvoidetta. Seerumia ainakin joka toinen päivä, kuorintaa ja maskeja myöskin liian harvoin ?

  143. Nenna kirjoitti:

    Itse kuulun kanssa tähän kategoriaan että pesen naamani saippualla ? oikeen hävettää myöntäää. Ois aika ryhdistäytyä ja alkaa pitämään huolta kasvoista, sillä ikää alkaa olee lähemmäs 30 ku 20 ?

  144. Hanna kirjoitti:

    Mun kasvojen hoito pn sitä että välillä hoidan sitä joka päivä aamuin ja illoin jopa puoli vuottakin, mutta heti kun jää jostain syystä yksikin ilta hoitamatta niin sit voi mennä taas puol vuotta ennen kuin alan sitä taas hoitamaan.

    Nyt oon yrittänyt että pesen sen edes vedellä aamuin illoin ja iltasin laitan perusvoidetta ennen nukkumaan menemistä. Olisin tyytyväinen jos saisin taas että hoitaisin naamaani kunnolla aamuin illoin pesisin sille tarkotettulla pudistusaineella ja käyttäisin kasvovettä.

  145. Saana kirjoitti:

    Puhdistan kyllä lähes aina aamuin illoin ja kuorin melkein viikoittain, mutta jos aine vaikka loppuu niin hyvin saattaa mennä viikko vesipainotteisesti. Hups. Vaikeaa mielestäni on se, että uusia tuotteita ei oikein halua testata, kun ovat suht arvokkaita ja jos eivät sitten sovikaan omalle iholle.

  146. Lotta kirjoitti:

    Ihonhoitorutiinit? Ei ole. Terveisin kahden pienen lapsen äiti ?. Voisinpa tarvita hoitotuotteita ja alkaa taistella ikääntymistä vastaan.

  147. Sarkku kirjoitti:

    Voi mikä tuotepaketti!!!!!!! Biothermit on mun suosikkeja, joitakin tuotteita olen käyttänyt… mutta halpistuotteet menee usein hinnan takia vaan edelle. Tämä olis unelmapalkinto!!
    Puhdistan ihoni aamuin illoin ja yritän muistaa kuorinnan välillä…. kaipaisin kyllä tuollaista ihoanalyysia. Minulla on kuiva sekaiho..

  148. Sofia kirjoitti:

    Mun ihonhoitorutiinit on aivan toivottoman vähäiset, kasvojen pesu ja ihon rasvaus on aikalailla ainoot rutiinit mitä päivittäin tulee tehtyä ? tulos kyllä tarpeeseen tuo paketti niin ois pakko ottaa itteensä niskasta kiinni?

  149. Maarit kirjoitti:

    Ihonhoitorutiineista kertominen hävettää aina ? Pesen kasvot joka ilta maitomaisella puhdistusaineella, siinä se rutiini! Kosteusvoidetta laitan kun muistan, ei ihme että kasvojen iho hilseilee kuivimmista kohdista. Töihin lähtö pienten lasten kanssa on minuuttipeliä, silloin en ehdi muuta kuin meikata. Mutta miten tuo kuorinnankin tekeminen on niin vaikea muistaa??

  150. Katja kirjoitti:

    Hieno kilpailu! Kasvojenhoitorutiinit… pesen sillä saippualla mitä sattuu olemaan ja koska ihoni on erittäin pintakuiva, muistan kyllä rasvailla, mutta rasva on aina sitä mitä sattuu olemaan. Silmänympärysvoidetta käytän, mutta siinäkään ei ole mitään tiettyä sarjaa mikä olisi käytössä. Kuorintaa teen aina kun innostun ihon hoidosta, eli 1-2 kertaa vuodessa….

  151. Lotta kirjoitti:

    Miulla on tosi kuiva iho joten puhdistus aamuin illoin ja rasvaukset ? (Konjak sieni on tosi hyvä puhdistukseen:) Vielä ei ole löytynyt sitä parasta voidetta joten olis kiva testat ??? ihana kesää! -lotta

  152. Päivänsäde kirjoitti:

    Puhdistan kasvot silloin kun on meikkiä, muuten saattaa jäädä varsinkin aamulla pesemättä.. Ihon kosteutuksesta pidän huolta aina, ihan perustuotteilla. Ehkä kerran kuussa innostun hoitamaan ihoa enemmän, kuorin ja puhdistan kunnolla 🙂

  153. Kati kirjoitti:

    Nykyisin yleensä illalla pesen pesuvaahdolla, pyyhkäisen ehkä vielä kasvovedellä päälle ja sitten yövoide nassuun. Aamulla kasvovesi taas ja päivävoide mutta seerumit ja silmänympärysvoiteet meinaa kyllä unohtua..

  154. Henna kirjoitti:

    Sieltä mennään missä aita on matalin! Kolmen lapsen kanssa ei hirveästi ehdi omaa nassua puunailla.

  155. Pauliina kirjoitti:

    Taidan kuulua myös melko laiskoihin ihon hoitajiin. Joudun kyllä panostamaan kasvovoiteeseen koska ihoni on varsinkin talvella kuiva. En pysty käyttämään myöskään paksua kasvomeikkiä kuivuuden vuoksi. No hyvä puoli on se että esim finnit eivät ole Näissä kasvoissa ikinä viihtyneet ?. Tykkään kovasti Biothermin tuotteista. Sopivat hyvin herkälle ja kuivalle iholleni!

  156. Orvokki kirjoitti:

    Tulisi todella tarpeeseen! Olen myös pienen tyttölapsen äiti ja välillä väsymys paistaa naamasta! 😉 Hyvät ihonhoitotuotteet tuovat arkeen ihanan luxushetken. Hoitovapaalla ei ole vaan varaa ostaa ihania Biothermin tuotteita.

  157. Satsa kirjoitti:

    Mulla on tosi haastava ja nykyään huonokuntoinenkin iho. Kunnon sekaiho; pintakuiva, kuitenkin akneen taipuvainen, herkkä ja vieläpä Couperosa. Iho punoittaa herkästi, mikään voide ei tunnu kosteuttavan tarpeeksi mikäli pesen kasvot puhdistusaineella ja viimeistelen kasvovedellä. Niinpä olen nyt vähentänyt eri aineiden käyttöä iholla ja voiteena käytän hoitavaa Bepanthen anti-exemia. Meikit tosin pesen puhdistusaineella ja käytössä on eri merkkisiä tuotteita, mm. Aco, Biotherm…
    Jospa tästä sun setistä löytyisi hyvä tuote itselle, katsotaan ketä arpaonni suosii.

  158. Riikka kirjoitti:

    Apua käsisaippuaa ? mun iho olis varmaan rakkuloilla sen jälkeen. En myöskään koskaa mee nukkumaan meikit päällä, hyvä kikka on meikinpuhdistusliinat joita voi käyttää sängyssäkin ? normaalisti pesen kasvot aamuisin vedellä, levitän seerumin ja voiteen meikin alle. Illalla pesen puhdistusvaahdolla ja levitän seerumin ja voiteet. Naamio ja kuorinta käytössä 1-2x vkossa. Mut jokainen tyylillään, tää sopii mulle ?

  159. Sini kirjoitti:

    Oon kyllä myös todella huono ihon hoitaja ?.
    Käytän ihan vaan vettä puhdistukseen ja sen jälkeen vaan ihan perusvoidetta.

    Pitäis kyllä vähän skarpata ?

  160. Asta Markkanen kirjoitti:

    Minulla ihonhoitorutiineihin kuuluvat aamuin illoin puhdistus ja kosteutus. Nyt raskauden ja imetyksen jälkeen iho on jostain syystä melko huonossa kunnossa, toivottavasti palautuisi pian ennalleen…

  161. Rosalie kirjoitti:

    Muuten kyllä ihoani olen puhdistanut ja kosteuttanut säännöllisesti, mutta silmänympärysvoiteen käyttö on jostain syystä aivan ylivoimaista. Sain kerran kunnon torut eräältä asiaan paneutuneelta ystävältäni, kun selvisi, että omistan kyllä silmänympärysrasvoja (monta), mutta en käytä niitä juuri koskaan 😀

  162. Sonja kirjoitti:

    Mun ihonhoitorutiinit on uskoakseni melko hyvät. Lähes koskaan en jätä meikkejä naamaan, sillä se kyllä näkyy ihon kunnossa heti! Mulla on käytössä noi sun mainitsevat tuotteet puhdistuksesta kuoritaan 🙂

  163. Tiina kirjoitti:

    Kasvojen hoito on itsellä kyllä niin vaihtelevaa! Välillä kun on saanut rutiinin käyntiin, niin tulee päivittäin käytettyä kaikenmoisia aineita, mutta nyt taas kun on juuri muutettu uudelle paikkakunnalle ja aloitin uudessa työpaikassa, niin kasvojen hoito on aivan retuperällä. Itselläni on myös kuiva iho ja lievään akneenkin taipuvainen, vaikka ikää on jo melkein 30. Uusin keinoni on suolasaippuan käyttö kasvoilla iltaisin, joka on kyllä vähentänyt näppylöitä, mutta hieman hankaloittaa kuivuusongelmaa. Täytyisi kyllä käydä itsekin ammattilaisen arvioitavana ja sitä kautta voisi sitten löytyä sopivat tuotteet kokonaisuutena 🙂

  164. Karoliina kirjoitti:

    Minulla ihonhoitorutiineihin kuuluvat aamulla ja illalla puhdistus sekä kosteutus sekä clarisonic Mia2 -kasvoharja päivittäin sekä kerron kuukaudessa kahvikuorinta. Olen halunnut kokeilla Biothermiä jo jonkun aikaa 🙂

  165. Laura M. kirjoitti:

    Ihonhoitorutiineihin kuuluu kasvojenpuhdistus aamuin illoin sekä kosteusvoiteen taputtelu. Parantamisen varaa ihonhoidossa kuitenkin olisi. Sekä minä että äitini tykätään Biothermin tuotteista, mahtava arvonta siis! Viime kesänä tuli testattua tuo serum in a cream, tykkäsin kovasti 🙂

  166. Laura kirjoitti:

    Aamulla kasvojen vesipesu, käytössä oleva paksu perusvoide kasvoille ja meikki päälle.

    Illalla pesen ripsarin silmämeikin poistoaineella ja muuten kasvot puhdistusaineella. Satunnaisesti viimeistelen puhdistamisen kasvovedellä ja päälle paksua perusvoidetta. Kerran viikossa pyrin tekemään kuorinnan kasvoille.

    Ihoni on hyvin kuiva ja melko herkkä. Koitan valita kuivalle ja herkälle iholle sopia tuotteita. Tällä hetkellä kaapistani löytyy ainoastaan markettituotteita.

    Palkinto olisi oiva tilaisuus tutustua laadukkaimpiin tuotteisiin! ?

  167. Jessika kirjoitti:

    Mulla atooppinen iho ja kausittain tosi kuiva,etenkin talvisin tulee kuivia läikkiä ympäri kasvoja ja kehoa. SILTI pesen kasvot vain aamuin illoin vedellä,joskus jaksan jopa iltaisin puhdistaa,sitten vain kasvovoide nassuun ja se on siinä.

  168. Enma kirjoitti:

    Oi voi. Puhdistan kyllä ihoani reippaasti enkä koskaan mene meikeissä nukkumaan. Myös kosteusvoidetta kuluu päivittäin. Sen sijaan kuorinta on minullakin laiminlyötyä. Ehkäpä oikeat tuotteet jeesaisi 🙂

  169. Maiju kirjoitti:

    Kunpa riittäisi kiinnostus hoitaa ihoa… Oon aina ollut huono siinä eikä ikääntyminen ole motivaatiota kasvattanut! Käytännössä putsaan kasvot kasvomaidolla, that’s it. Välillä ostelen kaiken maailman rasvoja joita jaksan käyttää viikon kaks ja sitten ne jäävät kaappiin. Siispä toivon, että onni suosii ja saan itseäni niskasta kiinni tämän asian saralla 🙂

  170. Eeva-Mari kirjoitti:

    Noloa sanoa, pesen kasvoni puhdistusgeelillä iltaisin, vain jos olen meikannut. Aamuisin huuhtelen kasvot viileällä vedellä. Tuotteet tulisi tarpeeseen, pitäisi taas ryhdistäytyä kasvojen hoidon kanssa.

  171. Elina J kirjoitti:

    Heippa!
    Tulisi täällä todella tarpeeseen!
    Omistan TODELLA huonon ihon ja nyt lastenmyötä vielä pahemman. Ulos meno on todella haastavaa koska täytyy ensin todella kovasti miettiä kehtaanko. Ihoni on siis sekaiho jossa on arpia aknesta. Mustapäitä ja finnejä tulee kokoajan lisää elämän tuoman stressin mukana. Vähävaraisena Biothermin tuotteet tulisivat todellakin käyttöön!
    Kiinnostuin todella paljon tuosta Analyysista, mutta sitä ei taida Oulussa asti ollakkaan..
    Toivottavasti arpaonni suosisi ja ehkäpä löytäisisin pelastukseni ☺️

  172. Johanna Suni kirjoitti:

    Epäpuhdasta, rasvoittuvaa ja pintakuivaa ongelmaihoani olen yrittäny vuosien varrella hoitaa ties kuinka monilla aineilla. Nyt olen saanut ihon hyvään kuntoon ja tällä hetkellä käytän puhdistusvaahtoa tai -maitoa, lisäksi uusin kokeiluni on hiilisaippua, kuorintaa kerran viikossa ja päivittäin Konjac-sientä aamuisin veden kanssa sekä kasvovoidetta. Vielä olisi hyvä kasvovesi hakusessa rasvoittuvalle iholle.

  173. Reetta kirjoitti:

    Rutiineja ei oikeastaan ole tällä hetkellä. Vasta viime aikoina olen havahtunut siihen, että kasvot tulisi pestä myös vaikka ei meikkiä sinä päivänä olisi käyttänytkään. Äitini on asiassa ahkerampi, pitäisi ottaa oppia! 🙂

  174. Mirmeli kirjoitti:

    Ihon hoito on luokattoman huonolla tolalla. Olen viimeaikoina luottanut Meine Base pesusuolaan. Se puhdistaa ja kosteuttaa ihoa, mutta ei riittävästi. Erityisesti silmänympärykset kaipaisivat jotain tehokasta kosteutusta.

  175. Saija kirjoitti:

    Minulla on kuiva iho, jota puhdistan ja hoidan päivittäin. Iltaisin pesen ihon puhdistusvaahdolla ja laitan yövoiteen, aamuisin huuhtaisen vedellä. Käytän kuorintaa joskus jopa kolme kertaa viikossa, koska sen jälkeen on vaan iholla niin hyvä fiilis! Tää paketti ois huikee koska tykkään Biothermin tuotteista 🙂

  176. päivi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Ihana paketti piristäisi varmasti ihoani, mutta myös mieltä näin äitiyslomalaisena, kun ei aina ehdi/jaksa huolehtia itsestä ja ihosta 😀

  177. Saaraa kirjoitti:

    Tälle olisi kyl käyttöö mulle ku oon ollu taas vähä laiska nii iho on tosi finninen joten tulis tarpeesee!!

  178. Tiina kirjoitti:

    Rasvoittuva pintakuiva iho tarvitsee päivittäistä huoltoa ja Biotherm on mun ykköstuote! Äidilleni ihan ehdottomasti myös näitä ?

  179. Johanna kirjoitti:

    Mekin suositaan mun äidin kanssa Biothermia.

  180. Marianne kirjoitti:

    Pesen kasvoni illalla(joka ikinen ilta :)) puhdistusaineella ja kasvovedellä viimeistelen. Tämän jälkeen rasvaan. Aamuisin puhdistan joko pelkällä vedellä tai kasvovedellä. Biotherm kuuluu myös minun suosikkeihini:)

  181. Lellu kirjoitti:

    Ihan mahtavaa kuulla että joku muukin on harrastanut tätä käsisaippua kasvopesua sillä minä olen aina niin tehnyt enkä tiedä ketään muuta. Jaa joo siitä sietäisi todellakin oppia pois 😀

  182. hanna-leena kirjoitti:

    PIntakuiva iho minullakin, samoin laiskuus. Iltaisin pesen meikin pois puhdistusgeelillä, illoin laitan paksumman rasvan yöksi. aamuisin kasvoihin yleensä laitan suoraan meikin, ilman pesuja tai rasvoja…. iik, ei pitäisi kai tälläistä tunnustaa….
    pari kertaa viikossa kuorin ihon. harvemmin käytän kasvovettä.

  183. Laura kirjoitti:

    Säännöllinen kuorinta, riittävästi kosteusvoidetta, iltaisin silmänympärysvoidetta!

  184. Jenni K. kirjoitti:

    Olen aika on-off tämän suhteen. Joskus en tee mitään (no, suihkun yhteydessä tietenkin kasvot huuhtoutuvat vedellä) ja joskus taas teen kaiken maailman hoidot. Tämäkin tuntuu olevan kierre: kun peset ja kuorit kasvot, ne kuivuvat ja kaipaavat kosteusvoidetta… kun kasvoilla on kosteuvoidetta, se tekee mieli pestä jossain vaiheessa pois puhdistustuotteella… ja niin edelleen.

Vastaa