Hae
Monna Pursiainen

Voita o.b.® :t vuodeksi!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Johnson & Johnson Consumer Nordic

Joku käyttää niitä kainaloissa hikilappuina, joku poskipäillä ”meikkijarruina” silmämeikin tekovaiheessa. Varmasti suurin osa kuitenkin käyttää niitä pikkuhousuissa.. Nimittäin pikkuhousunsuojia! 😀

Ajatelkaa, niin arkinen asia, sellainen joka ihan varmasti 99% naisille on tuttua juttua. Mutta siitä ei puhuta. Noh, en minäkään tietysti ystävieni kanssa keskustele pikkuhousunsuojista, tamponeista tai siteistä. 😉 Mutta tavallaanhan se on hassua: pikkuhousunsuojat, käyttääkö niitä vai ei, on vähän sama asia kuin Seiska-lehti ja Salatut elämät? Kaikki käyttää, mutta kukaan ei myönnä. 😀

o.b.® on lanseerannut nyt uuden valikoiman pikkuhousunsuojia. On super ohutta, normaalia ja extra pitkää. Jokainen nainenhan on erilainen ja tarpeet erilaisia. 😉 o.b.® on parantanut naisten elämänlaatua yli puolen vuosisadan ajan. Tähän ajanjaksoon mahtuy sekä naisten vapautuminen että seksuaalinen vallankumous: onhan elämä nyt ihan erilaista kuin 60 vuotta sitten.

Hassua, kun aloin kirjoittamaan tätä postausta, sain sähköpostiini postaustoiveen nuorelta lukijaltani. Hän pyysi, että kirjoittaisin blogissa kuukautisista. Siitä, että miten erilaisia ne ovat jokaisella naisella ja miten ne vaikuttavat esimerkiksi mielialoihin.

Kuukautiset on sellainen juttu mistä ainakin meille joskus puhuttiin ala-asteella koulussa. En tiedä puhutaanko siitä enää, mutta ei se silloinkaan kyllä ollut kuin korkeintaan yksi tunti. 🙂 Mutta kyllähän kuukautisista pitäisi voida puhua. Ja kertoa nuorille tytöille mitä on tulossa ja miten ne voi vaikuttaa mielialoihin ja ihan fyysisestikin, maha voi turvota ja muutenkin kroppa kerätä nesteitä kuukautisten aikoihin.

Muistan vielä tarkalleen sen päivän, kun omat kuukautiseni alkoivat. Olihan siinä vähän ihmeteltävää ja se jotenkin jopa pelästytti alkuun. Mutta äitini kertoi minulle sitten mistä on kyse ja sen jälkeen kaikki on ollut normaalia niihin liittyen. Muistan, että äitini kertoi omista vatsakivuistaan kuukautisten aikaan ja myös siitä, että silloin voi vähän kiukuttaa enemmän kuin normaalisti. 😉 Kyllä minä ainakin aion kertoa tästä myös minun pienelle tyttärelleni sitten kun on sen aika.

Saa nähdä kuinka pikkuhousunsuojat, siteet ja tamponit siihen päivään mennessä kehittyvät, vai onko ne ihan samanlaisia sitten kuin nyt. Onhan nämä intiimihygienian tarvikkeet ihan välttämättömiä ja super hienoa on, että niitä koko ajan kehitellään paremmiksi!

Näköjään täällä meillä on löytynyt vielä yksi tapa käyttää pikkuhousunsuojia; pikkuvauvan leikkikaluna. 😉

***

Mutta arvatkaapas mitä?! Saan kunnian arpoa yhdelle lukijalle o.b.® :t vuodeksi!!!

Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa! 🙂 Kilpailu alkaa NYT ja päättyy torstaina 22.6 klo 12! Voittajan ilmoitan blogissa juhannuksen jälkeen! 🙂
Ps. Saa kertoa jos on joku hauska tapa, miten itse käyttää pikkuhousunsuojia, kuten hikilappuina kainaloissa tms.. 😉

***

180 kommenttia

  1. LeSe kirjoitti:

    Itseni tuo vatsakipu edelleen aina välillä yllättää sillä miten kova se kipu onkaan ? Mukana arvonnassa ollaan ?

  2. IM kirjoitti:

    HepHepHepHepHep!!! Mukana! ? Ihanaa juhannusta koko perheelle!!! ❤

  3. Maiju kirjoitti:

    Hyvä postaus! Mukavaa kesää teille!

  4. Pia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Hyvää juhannusta koko perheelle ?

  5. Mira kirjoitti:

    Aihe josta pitäisi puhua enemmän, hyvä että otit asian esille, sinullakin varmasti nuorempiakin lukijoita.. Onneksi myös oma äitini on kertonu näistä asioista minulle nuorena todella avoimesti ja aion myös jatkaa samalla tavalla omalle pienelle tyttärelleni (2vko) kun sen aika on 🙂 Todella mukavaa kesää ja juhannusta!

  6. Emmi kirjoitti:

    Hyvä postaus tärkeästä aiheesta.
    Mä käytän koirallani miesten boksereita, kun sillä on juoksut ja sujautan aina pikkuhousunsuojan vielä sinne 😀
    Toimii hyvin koirallakin. Noi bokserit on muuten myös siitä hyvät, että etumusnapit avaamalla saa koiran hännän sieltä läpi ilman, että tarvitsee tehdä reikää saksilla 😀

  7. miltsu kirjoitti:

    mukana arvonnassa 🙂

  8. St kirjoitti:

    Huippu juttu et kirjotit aiheesta! Sun postaukset on aina täynnä elämää ja siks niitä on niin mukava lukea:)

  9. Kaisa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Nyt tulisi palkinto todellakin tarpeeseen ?

  10. Minskuliina kirjoitti:

    JEE mukana todellakin 🙂 en ole edes tajunnut käyttää näitä muualla kuin pikkuhousuissa 😉 jännä nähdä tuleeko hyviä vinkkejä jatkojalostukseen :))

  11. Johanna kirjoitti:

    Mukana. Aihe, josta ei ole koskaan juurikaan puhuttu ja vaikka maailma muuten mennyt eteenpäin, tämän aiheen osalta ollaan edelleen lapsen kengissä. Nykynuoret tarvitsisivat enemmän asiasta tietoa, sekä tytöt että pojat.

  12. Elina kirjoitti:

    Kiitos kun kirjoitit tästä luonnollisesta asiasta. Mukana arvonnassa

  13. Omppu kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! On hassua kyllä, että aihe on tabu vaikka onkin osa niin normaalia elämää 🙂

  14. Johanna H kirjoitti:

    Mukana ?
    Hyvä ja tärkeä aihe. Tästä asiasta ei koskaan varmaan tulla puhumaan tarpeeksi. Maailma menee muuten eteenpäin, mutta kuukautisista puhuminen edelleen lastenkengissä. Ja tietoa kaipaavat niin nuoret tytöt kuin pojatkin. Tärkeä aihe, hienoa että otit puheeksi ?

  15. Laura kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  16. Annakaisa kirjoitti:

    Tulin niin iloiseksi tästä postauksesta, ärsyttää kun menkat ja muut vuodot on edelleen niin vaiettu aihe, jota jopa hävetään. Ehdottomasti mukana. 🙂

    Ja no hauska tai hauska, liian isot balleriinat kevätjuhliin sai kerran maxisiteestä täytettä pohjallisen muodossa ?

  17. Meri kirjoitti:

    Meillä unohtui Automatkalla harsot kyläpaikkaan, joten hyvin saatiin pikkihousunsuojilla pyyhittyä vauvan kuola ja puklu pois! Lisäksi isommalta lapselta käsiin sulanut jätski saatiin pyyhittyä pois! 😀 onneksi näitä on aina mukana!

  18. Kata kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  19. Inne kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!! ?

  20. Moona kirjoitti:

    todellakin mukana arvonnassa !

  21. Jutta kirjoitti:

    Mitään hauskaa tapaa itsellä ei ainakaan ole noille suojille olemassa, mutta muuten kyllä tarve on kerran kuussa järkyttävän suuri nyt kun hormonitoiminta taas tasaantuu pitkän e-pillerijakson jälkeen. Eli mukana arvonnassa ollaan! 🙂

  22. Kaisa kirjoitti:

    Kyllä on kouluissa vielä ala-asteella terkkarin pitämä tunti murrosiän muutoksista, tytöille kuukautisista. Pitää kyllä ollakkin, toki menetelmiä vois miettiä nykypäiväisemmiksi. Vähän kiusallisia ja hihitteleviä lapsukaisia luokassa oli ? Ihana asiahan nämä kaikki naisten vaivat lopulta on ja sitä naiseuden ylpeyttä pitäis tuoda esille! ?

    Mukavaa kesää teidän perheelle!

    rakkaudestahyvinvointiin.blogspot.fi

  23. Riittaa kirjoitti:

    Osallistun! Itse leikkaan palasen terveyssidettä juoksukenkiin kehräsluiden suojaksi, koska mulla tulee helposti limapussin tulehdus, jos kenkä osuu juostessa kehräsluuhun. En ole vielä löytänyt toisia muuten yhtä hyviä maastokenkiä, joten menen salomoneilla tästä huolimatta. Välillä käytän samaan tarkoitukseen korkokenkiin tarkoitettuja kantapään tms. silikonisuojia.

    Kuukautiset on kyllä käsittämättömän vaiettu aihe vielä tänäkin päivänä. Itse olen nyt joutunut jo pitemmän aikaa hakemaan hoitoa endometrioosiin, eli kokeilemaan hormonivalmistetta toisensa perään (valitettavan huonoin tuloksin). Välillä on ollut pakko selittää omaa pilleteistä, pistävästä kierukasta tms. johtuvaa huonoa oloa, ja välillä huomaa, että keskustelukumppani yllättyy, kun sanon ääneen tämmöisiä asioita.

  24. Elisa R kirjoitti:

    Ihana postaus! Itse tulevana opettajana joskus aion tästä asiasta avoimesti keskustella koulussa!

  25. Jenna Ollilla kirjoitti:

    Hyviä vinkkejä!? Mukana arvonnassa!?

  26. Linda kirjoitti:

    Todellakin mukana arvonnassa! Meidän perheen naiset eli minä ja pieni koiraneitikin aina juoksujen aikaan käyttää myös pikkuhousun suojia ! ?

  27. Veera kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Lapsena tuli äidin siteitä liimailtua milloin mihinkin mutta vanhempana en ole enää lähtenyt kikkailemaan 😀

  28. Satu kirjoitti:

    Kun itselläni alkoi kuukautiset, se oli todella hävettävää ja noloa. Hävetti pyytää äitiltä rahaa että nyt tarttisin ostaa siteitä.. siitä ei meillä ikinä puhuttu. Nyt kun omalla tytölläni on alkanut kuukautiset niin on ollut ihana huomata että hän osaa pyytää rohkeasti, häpeilemättä, että hänelle tarvii ostaa siteitä. Siitä olen onnellinen!
    Olisipa kiva voittaa tuollainen palkinto. Meitä on tällä hetkellä kaksi tässä perheessä jotka noita tarvii, luulen että ei mene kauaa kun on jo kolmaskin..

  29. Jenni K kirjoitti:

    Mukana ? näitä en olekaan kokeillut ?

  30. Ma.ra kirjoitti:

    Ja sekin on yllättänyt vielä kuinka joka synnytyksen jälkeen kuukautiset on erilaiset

  31. Elinap kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  32. Nina kirjoitti:

    Ihana aurinko paistaa vihdoin! …ja vähän vähemmän ihanasti makkarin ikkunasta klo 5 aamulla suoraan mun silmiin… tänään aamulla kun hampaat irveessä koitin palata takaisin unten maille, pyörittelin tosissani päässäni ideaa, jossa olisin tehnyt silmälapun siteestä ja narusta?? ehkä mä vielä tän toteutan..

  33. Emilia kirjoitti:

    Heh, meidän koiralla oli tapana merkkailla ja silloin tuli laitettua suoja pestävään kangasvaippaan, jotta poissa nyt ei ihan välittömästi tulisi läpi. Menestys tällä yrityksellä tosin melko huono ?

  34. Johanna kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! ?

  35. AnnaKoo kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!
    Olen käyttänyt pikkuhousunsuojia itse rakentamassani skumppacoolerissa keräämässä hikoilua pullon kyljistä. Pikkuhoususuojat siis skumppapullon ja kylmäkallejen välissä.

  36. Milla kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  37. Essi kirjoitti:

    Mukana!

    Miehellä vuotaa usein nenästä verta ja yrittää tyrehdyttää vuodon joko vanulla tai paperitupolla. Vanusta irtoaa nukkaa ja paperi on kovaa. Minitamponia oon ehdottanut, mut vielä ei oo suostunut. En ymmärrä miks… 😉 😀

    Mukavaa kesää!

  38. Annika kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  39. Janita kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  40. Roosa kirjoitti:

    Mukana 🙂

  41. Kaisa kirjoitti:

    Kiitos Monna ihanasta ja monipuolisesta blogista! Olen seurannut sinua Instagramin puolella jo vuosien ajan. On ollut ihana nähdä, että tuot esille myös vauva-arjen vaiettuja asioita. Meidän äitien ei aina tarvitse jaksaa olla pirteitä, litteävatsaisia duracell pupuja, varsinkaan kuukautisten aikaan ?
    Synnytyksen jälkeen vuodot muuttuivat runsaiksi ja o.b:n tuotteita kuluu siis kuukausittain ?
    Olen odotellut juhlia joissa uskaltaisin kokeilla pikkuhousun suojia kainaloihin ?

  42. Elisa A kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Arvostan niin paljon miellyttäviltä tuntuvia siteitä!! ?

  43. Veera kirjoitti:

    Meilläkin 9kk vanha Emma-tyttö leikkii äidin siteillä 😀
    Mukana arvonnassa ehdottomasti !

  44. Sallis kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  45. Eve kirjoitti:

    Kiva postaus. Itse en käytä pikkuhousunsuojia, mutta tarvis varmaan jo 25 vuotiaana opetella. 😀 Tamponit ja nimenomaan asetilliset o.b:t on mun juttu. 🙂

  46. Veera H kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  47. Krista kirjoitti:

    Hyvä postaus! Todellakin menkoista pitäisi voida puhua, itselläkin tyttö lapsi, joten aihe tulee joskus ajankohtaiseksi! Mukana arvonnassa! ?

  48. elsa kirjoitti:

    Mukana 🙂 Käytän ihan tylsästi perinteisillä tavoilla.

    Olen sairaanhoitajaopiskelija ja olen yrittänyt vähän omalta osaltani murtaa intiimiasioihin liittyviä tabuja niin töissä, koulussa kuin vapaallakin. Kaikki eivät halua puhua tietenkään intiimiasioistaan ja se on täysin ok! Mutta olen toivonut että asioista puhumisen kynnys madaltuisi. Seksuaaliterveys on tärkeä asia!

  49. AnneKoo kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  50. Ansku kirjoitti:

    Hei! Hyvä että näistäkin naisten jutuista voidaan kirjoittaa blogiin! 🙂
    Aloin käyttämään puoli vuotta sitten kuukuppia. Alku oli opettelua, mutta nyt kun olen tottunut sitä käyttämään, en enää ikinä vaihda takaisin tamponeihin tai siteisiin. On se vaan niin paljon mukavampi, hygieenisempi ja ekologisempi kuin tamponit ja siteet, ja maksaa itsensä takaisin. Ihan ohuinta ja mineintä pikkuhousunsuojaa pidän enää varmuuden vuoksi menkkojen alussa, kun vuoto on runsainta. Koiralle vielä hankin siteitä juoksuaikana, mutta silloinkin suosin marketin ekositeitä, jotka maatuvat 🙂
    (en ole mukana arvonnassa)

  51. Cindy kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  52. Jenna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana, kroppa muuttunut täysin raskauden jälkeen ja nämä asiat nyt erityisen pinnalla itsellä ?

  53. Hellu kirjoitti:

    Arvonnassa mukana! Itse olen kokeilut kainaloihin, mutta eivät pysy menossa mukana kauaa ?

  54. Riina kirjoitti:

    Hyvä postaus, mukana arvonnassa ☺️☺️

  55. Riikka kirjoitti:

    Mukana ollaan 🙂

  56. Julle kirjoitti:

    Aikas mahtava ja erilainen arvonta!

    Pikkuhousunsuojia on tullut käytettyä emergency -tapauksessa festarilla wc-paperina…. toimi 😀

  57. Ellis kirjoitti:

    Mukana arvonnassa

  58. Lotta kirjoitti:

    Mukana ollaan 🙂

  59. Leila kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  60. Henna kirjoitti:

    mukana! itellä oli käytössä yo-päivänä kainaloissa kun mekko oli vähän aran värinen hikoiluun, joutu kyllä teippaamaan ihan teipillä käden ympäri?

  61. MinnaG kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! =)

  62. Liisi kirjoitti:

    No kyllä kelpaisi?

  63. Santsu kirjoitti:

    Jokunen vuosi sitten poikani (taisi olla siihen aikaan noin 4-vuotias) oli vessassa häärännyt jo tovin. Kun hän avasi vessan oven ja tuli vessasta pois, en voinu olla nauramatta! Pojalla oli silloin flunssaa ja hän oli jostain laatikosta löytänyt kaksi tamppoonia ja oli laittanut ne sieraimiinsa. Kovin iloisena esitteli: ”Äiti äiti, nyt ei tarvi enää niistää kun nää imee kaikki räät!”
    Kerran olen tätä poikani ideaa käyttänyt kun nenäverenvuotoni ei millään meinannut tyrehtyä niin laitoin tamppoonin sieraimeeni 😀 Arvonnassa mukana siis!
    Hyvää juhannusta!

  64. Mira kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  65. Ida kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! hikilappuina kainalossa on kokeiltu 😀

  66. Inga kirjoitti:

    Itse pidän muutamaa aina laukussa ja parhaita ne missä suojapaperi. Mukan arvonnassa.

  67. Ellimm kirjoitti:

    Jos on liian isot kengät, voi pikkuhousunsuojia laittaa kenkiin viemään vähän tilaa 😉 mukana arvonnassa, ihanaa juhannusta ja kesää!

  68. Ermina kirjoitti:

    Mukana ollaan!?

  69. Paula89 kirjoitti:

    Mukana ollaan 🙂

  70. Anna kirjoitti:

    Mukana! Muistan sen päivän ku itelle alko myös menkat 13 vuotiaana, olin shokissa. Mutta onneks äiti kerto mitä menkat on. Itekki ajattelin että kerron tytölleni kun sen aika tulee, onneks ei vielä moneen vuoteen.

  71. Satu kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  72. Minna kirjoitti:

    Mukana! Mukavaa juhannusta! ?

  73. Johanna kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus! Olen jo kauemmin seuraillut blogiasi, mutten ikinä kommentoi. Nyt kuitenkin piti kun tarpeellinen arpajaispalkinto! 😀 Heh! Kiitos blogin positiivisuudesta ja rehellisyydestä!
    Hyvää kesää!
    Johanna

  74. LJ kirjoitti:

    Pikkuhousunsuoja toimii myös koiran ”juoksuhousuissa” ?

  75. Minni kirjoitti:

    Heippa Monna ja muut naiset! Tärkeä aihe tosiaan ja hienoa, että kuukautisten ympärillä oleva häpeä hälvenee uusien sukuppolvien myötä. Haluan tuoda tähän hieman erilaisen mielipiteeen – oletko ikinä pohtinut mistä ainesosista terveyssiteet ja tampoonit tehdään? Tässä muutama linkki aiheeseen, googlailemalla löytyy paljon lisätietoja 🙂

    http://time.com/4422774/tampons-toxic-cancer/

    http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/feminine-hygiene-products_b_3359581.html

    Suosittelen lämpimästi käyttämään kuukautiskuppia, koska valitettavasti tamppoonit ja siteet ovat täynnä kemikaaleja ja voit vaan kuvitella, kun laitat tamppoonin sisällesi niin kaikki ne kemikaalit imeytyvät suoraan sieltä limakalvolta. Omakohtainen (ja itse asiassa monen muunkin naisen kokemus) on myös se, että nämä kemikaalit lisäävät vuotoa ja pidentävät kuukautisia. Kun hankin kuukautiskupin ja lopetin tamppoonien käytön, kuukautisteni pituus väheni viidestä päivästä 2,5 päivään, kivut vähenivät olemattomiin (pikkaisen vain välillä nipsaisee) ja roskaakaan ei enää tule. Ekologista ja terveellistä.

    Mikä on ihaninta, ja tämä saattaa kuulostaa joistakin ällöltä, kupista voit helpommin nähdä paljon vuotoa tulee, sen koostumuksen ja värin, ja näin olet paremmin kartalla omasta kehostasi. Lisäksi kuukautiskupin käyttö on tuonut minulle aivan uudenlaisen suhteen omaan kehooni ja kuukautisiin – olen enemmän ylpeä ja onnellinen – kaikki likaisuus – likaset tampoonit ja siteet – kun ovat hävinneet ja jäljellä puhdas veri. Kuukautisverihän tulee ulos, koska nainen ei ole hedelmöittynyt ja siinä on mukana hurja määrä hyviä ainesosia, jotka olisivat menneet suoraan hedelmöittyneen sikiön käyttöön.

    Ihanaa kesää!

  76. Marketta kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  77. Suski kirjoitti:

    Arvonnassa mukana! Nelivuotiaani keksi käyttää siteitä jalkineina. Tuli kerran ylpeänä esittelemään ”uusia tossujansa,” oli löytänyt sidevarastoni, avannut niistä kaksi niin että huomasi siteiden tarrapuolen ja ”liimasi” siteet juuri tästä tarrapuolelta molempiin jalkapohjiin. Tepasteli iloisena pitkin kämppää. 🙂

  78. Veera kirjoitti:

    Suosittelen kaikkia kommentoineita kokeilemaan kuukuppia! Käytännöllisin ja paras, ja kaiken lisäksi vielä ekologinen ja kun sen kerran ostaa, se on sulla aina eikä joka kerta menkkojen alkaessa tarvii pohtia rahanmenoa ??

  79. Jassu kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  80. melonipallo kirjoitti:

    Mukana! Ihanaa kesää 🙂

  81. Manna kirjoitti:

    Mukana 🙂

  82. Unicorn kirjoitti:

    Kuukautiset on niin vaiettu asia, koska ne on naisilla. Oon ihan varma, että jos miehillä olis menkat, niin niiden kestolla, runsaudella ja kivuliaisuudella leuhkittaisiin. Mutta nyt niitä hyssytellään ja niiden vaikutusta arkeen vähätellään.
    Mulla löytyy aina tamponeja jostain – käsilaukku, kynäteline, penaali, joilla hämmentää ihmisiä 😀

  83. Jenni kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Hyvä aihe ja teksti. Itselläni ei valitettavasti löydy mitään erikoisempaa käyttötarkoitusta kuin se ihan alkuperäinen ? Ihanaa juhannusta ja kesää sinulle ja koko perheellesi ?

  84. LAURA M. kirjoitti:

    Arvonnassa mukana! ?

  85. Elina kirjoitti:

    Mukana. Ei sitä ala-asteella ymmärtänyt mitä ne kuukautiset oikein on. Oli pikkulikka sillon vasta. Onneksi oli ihana äiti, joka neuvoi siteiden käytössä ja jolle uskalsi asiasta puhua. Hauskaa juhannusta!

  86. Bettina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!?

  87. maikki kirjoitti:

    Minä olen käyttänyt siteitä koiralla, uros koiralla oli vahva merkkausvietti, joten käytettiin jonkun aikaa poikapöksyjä

  88. Oona S. kirjoitti:

    On jäänyt kyllä hikilaput testaamatta :’D ( en kestä kuinka hymähdytytti tuo niin paljon… ideana kai ihan toimiva mutta toteutus nauratti : D)

    Mutta asiaan..
    Hienoa että nykyään ”uskalletaan” puhua avoimemmin näinkin arkipäiväisestä asiasta! Mukana arvonnassa 🙂

  89. tiina kirjoitti:

    Minäkin olen mukana arvonnassa! 🙂

    Juhannusterkuin: Tiina

  90. Lotta kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

  91. Kaisa Selamo kirjoitti:

    Pitäähän tähän osallistua 🙂 Pikkuhousunsuojia meneekin nyt normaalia enemmän, kun kierukan asettamisen jälkeen ei ole vielä vuodot vakiintuneet.

    Ja niin kuin näköjään muutama muukin kommentoija, meillä käytetään pikkuhousunsuojia koiran juoksuhousuissa, niin ei tarvitse itse housuja olla koko ajan pesemässä.

  92. Emilia kirjoitti:

    Mukana! Mun mielestä tosi tärkeä aihe, juurikin esim äidin ja tyttären välillä keskustella.

  93. memmu kirjoitti:

    Mukana arvonnnassa =)

  94. Anna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Aurinkoista juhannusta!

  95. ninna kirjoitti:

    Jess olisi ihana voittaa tuo Ob ei olekaan tuttu. kiva kokeilla uutta. sohvasta saa koiran/kissan/kanin karvat kätevästi pois pikkuhousunsuojan tarrapuolella

  96. milla kirjoitti:

    huikea palkinto mukana ollaan!

  97. seppo kirjoitti:

    vaimolle tulisi palkinto kaupasta kun tämä mies ei kehtaa ostaa

  98. Hilma kirjoitti:

    Tärkeä aihe. Sitä ei oikeasti aina ymmärrä ja muista että joku tekee päivätyökseen sitä että suunnittelee ja kehittää pikkuhousunsuojia! 😛 Mukana!

  99. Eveliina kirjoitti:

    Mukana! Kiitos ihanasta blogista!! ?

  100. Laura kirjoitti:

    Mukana 🙂

  101. J kirjoitti:

    Hep, mukana!! Hyvää juhannusta! 🙂

  102. Minna H kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus! ? Mukana arvonnassa ?

  103. Niina kirjoitti:

    Mukava, että kirjoitat aiheesta, joka on niin normaalia ja luonnollista meille naisille
    Mukana arvonnassa. 🙂

  104. Hanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  105. suvi kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  106. Enmanen kirjoitti:

    Hieno skaba 🙂 Mukana!

  107. Mari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  108. TL kirjoitti:

    Mukana! Ja hyvää Juhannusta ?

  109. Roosa kirjoitti:

    Mukana! ✌

  110. Linda kirjoitti:

    Ihanaa, kun otat näitä luonnollisia ja tärkeitä aiheita esille 🙂 mukana arvonnassa ehdottomasti!

  111. Maiju kirjoitti:

    Hyvä postaus! ? Aihe josta todellakin puhutaan liian vähän. Tähän arvontaan on ehdottomasti päästävä mukaan.

  112. Kata kirjoitti:

    Hei pikkuhousunsuojat on ihan paras hätäapu jos kengät meinaa hangata vaikka kantapäistä! ? Sinne vaa suojaamaan.

  113. Tuuli kirjoitti:

    Mä olen joskus käyttänyt pikkuhousunsuojia meikinpoistoon kun vanulaput oli loppu.

  114. Marika kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  115. Pauliina.K kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana näin mahtavassa arvonnassa 🙂

  116. Pinja kirjoitti:

    Oo mukana arvonnassa!! 🙂

  117. Lottis kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Timanttinen postaus! ?

  118. Annamariia kirjoitti:

    Arvonnassa mukana ?

  119. silvaim kirjoitti:

    Hephep mukana arvonnassa!! :))

  120. Heidi kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ?

  121. Isabella kirjoitti:

    Mukana! ?

  122. VeeraMaria kirjoitti:

    Mukana. Juuri aamulla ne taas alkoi. 21v näiden kans eletty enkä vieläkään tykkää niistä.

  123. Satu kirjoitti:

    Aina kulkee laukussa mukana ☺

  124. Rosalia kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  125. Sanna L kirjoitti:

    Mukana! Vielä ei ole menkat alkaneet synnytyksen jälkeen. Ihana-kamala-imetys on pitänyt ne poissa kohta vuoden ? tämmönen paketti olisi kyllä hyvä kun imetyksen loputtua menkat alkavat varmasti melko nopeasti.

  126. Elena kirjoitti:

    Minäkin mukana! ? Hauskaa juhannusta teille!

  127. Jade kirjoitti:

    Itselläni ei tyttölapsia ole, mutta puhun hyvinkin avoimesti menkoista pojilleni..etteivät ihan pihalla asiasta ole tulevien tyttöystäviensä kanssa. Luonnollinen asia siinä missä muutkin ihmiskehon toiminnot..

  128. Päivänsäde kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂 Hyvästä aiheesta postaus, jotenkin tuntuu että me naiset häpeillään liikaa tätä luonnollista asiaa.

  129. Mimi kirjoitti:

    Mukana ollaan!?

  130. nina kirjoitti:

    Mukana! Vielä saan olla toivottavasti vuodoitta lokakuulle, jolloin tyttären laskettu aika. Mutta synnytyksen jälkeen näille onkin käyttöä koko 9kk edestä jos mennään samalla kaavalla kuin edellisisten synnytysten kohdalla ;D

  131. Martsa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Jostain syystä en ole koskaan kokeillut o.b:n tuotteita, sitä on kaavoihin kangistunut ja valitsee kaupasta aina samat paketit?

  132. JJ kirjoitti:

    Ihan huippua et tää ei oo mikään ihan perus arvonta ?!
    Luonnollisestkin tarpeeseen tulisi, joten mukana!! ?

  133. Sini kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Hyvää juhannusta teille!

  134. Jenni Koo kirjoitti:

    Ei taida nyt tulla mieleen mitään hauskaa tapaa… mutta mukana arvonnassa kuitenkin. 🙂

  135. Monica kirjoitti:

    Mukana ollaan 🙂

  136. Kiia kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  137. Jonna kirjoitti:

    Tuli juuri tässä hetkessä pikkuhousunsuojista ekana mieleen sellainen, että hekotin tänään sitä, kun äiti oli ostanut koiralle juoksuajalle Rainbow LUOMU pikkuhousunsuojia ? Itse olen pikkuhousunsuojilla putsannut meikkejä, kännykännäyttöä ja käyttänyt pohjallisina avokkaissa/ballerinoissa 🙂

  138. Soile kirjoitti:

    Mukavaa kun nostit tämän asian esille. Itselläni kolme tytärtä ja aioin tulevaisuudessa kertoa heille, kuinka hienosti naisen keho toimii, eikä kuukautisia tarvitse hävetä. Kerrankin sellainen arvonta, jonka palkinnolle olisi varmasti käyttöä. 😉 mukavaa kesää teidän perheelle!

  139. Kati-Laura kirjoitti:

    Mukana ollaan!

  140. Nilla kirjoitti:

    Heppulihei oon mukana! Muuta käyttötapaa ei tuu mieleen kuin perinteisesti valkovuodon ja kuukautisten suojana. MUTTA oon saanut välillä kuulla: ”siis täh käytäksä vielkin pikkuhousunsuojii ja siteitä?!”. Tällä nää jotku tarkottaa, että kuukuppi on se THE juttu. Mut ei mulle, ob on mua varten.

  141. Kylli kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana 😀 !!Ihanaa Juhannusta teidän perheelle 🙂 !!

  142. Miia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂 kohta 9kk ilman kuukautisia olleena jännittää aivan, millaisina ne tulevat takaisin synnytyksen jälkeen.

  143. Heidi kirjoitti:

    Näille on kyllä aina käyttöä. Hyvää juhannusta teidän perheelle! 🙂

  144. Tiia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  145. Saija kirjoitti:

    Osallistun! 🙂
    Olen välillä laiska pikkuhousunsuojia ostamaan, käyttökin menee siis kausittain.

  146. Semppa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  147. Paula kirjoitti:

    Voishan sitä arvontaan osallistua ajankuluksi kun odotellaan ”niitten” alkamista synnytyksen jälkeen 😀 vajaa 6kk mennyt eikä vielä näy ja eipä kyllä ole ikävä!

  148. Ansku kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  149. Anni kirjoitti:

    mukana kisassa 🙂

  150. IAL kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta teidän perheelle! 🙂

  151. Ekovaihtoehtoja kirjoitti:

    En ole mukana arvonnassa. 🙂

    Siirryin kuukuppiin pari vuotta sitten ja nykyään myös kestopikkuhousunsuojat, joita käytän menkkojen aikana öisin varmistamassa kuukupin satunnaiset ohivuodot.

    SUOSITTELEN molempia ja maapallo kiittää. <3

  152. Laretzi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa… taitaa vielä tänäkin päivänä olla hieman häpeällistä puhua kuukautisista, vaikka luulisi että olisi nimenomaan nuorille naisen aluille tärkeätä antaa positiivinen kuva kuukautisista ja niihin liittyvistä jutuista. Koska ne tulevat joka tapauksessa koskettamaan meitä kaikkia naisia halusimme tai emme ?

  153. PP kirjoitti:

    En ole käyttänyt suojia varmaan kymmeneen vuoteen, poislukien synnytysten jälkeiset vuodot. Kuukautissuojat tuntuvat ihan kauhealta, ne kahisevat ja hiostavat. Tamponeja kyllä käytän. Eniten käytän kuukuppia, joka on ihan mahtava keksintö.

  154. Hiisukas kirjoitti:

    Mukana arvonnassa.

  155. Kati kirjoitti:

    Hormoonit ylipäätään sellaisia asioita, joista pitäisi puhua enemmän, vanhemmiten vaikuttaa enemmänkin eloon ?

Vastaa