Hae
Monna Pursiainen

Collarirakkautta!

Mä olen jo parisen vuotta rakastanut isoja collegepaitoja, ne on hyvännäköisiä ja niissä on mukava olla. Nyt ne on tulleet selkeästi pinnalle, sillä niiden hinta on kivunnut ”aika ylös”.. 😉 Kävin eilen muutamassa kaupassa katsomassa uusia housuja ja paitaa. Löysin ihanat, eikä edes sieltä kalleimmasta päästä.

Valkoinen collari –  Trefoil Sweat Adidas

Mustat housut –  Ess 3S Pant CH Adidas

Varsinkin nyt viileämpien ilmojen tullessa on ihana vetäistä oikein lämmin collaripaita päälle. ❤️

Mulla on nyt neljä tällaista paitaa, kaksi Adidasta, yksi Fila ja yksi Puma. Ja täytyy sanoa, että ennen eilistä valkoisen uuden paidan ostoa varsinkin aiempi Adidaksen ja Filan collari on tullut niin paljon käytetytyksi, että ne ei ole enää ihan freesimmästä päästä. ?

Onko siellä muita collareiden faneja? Vai onko parempi jokin vähän tyköistuvampi tekele? ?

***

2 kommenttia

  1. Satsa kirjoitti:

    No siis mä rakastan myös vähän reilumpia collareita 🙂

  2. Hannah-Tuulia kirjoitti:

    Rakastan itse sekä collareita että huppareita ?? ihaninta on syyspäivinä laittaa päälle lämmin huppari yhdistettynä kaulahuiviin. Hyvä liikkuvuus ja mukavuus on ehdoton jos innostuukin kesken koiralenkin tekemään ulkotreenin ? olen niin vahvasti hupparikansaa ettei siitä meinaa päästä mihinkään ? tennarit ja hupparit kuuluu vakiovaatetukseeni. Töissä tietty eri kun myyjön hommissa on ammattimaista olla siisteissä vaatteissa – neule ja t-paita + farkut toimii aina ??

    https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

Vastaa