Hae
Monna Pursiainen

KIRJAMME ON ILMESTYMÄSSÄ!!

Ihan pian pian pian se on meidän käsissämme!! Iiiiik!! Ja toivottavasti myös monien teidän! 😉

10.huhtikuuta, eli reilun viikon päästä kirja on KAUPOISSA!! Oikeasti ihan hullun jännää!!! Viime vuonna kirja kuvattin kesällä loistavan valokuvaaja Teemu Kuusimuurron kanssa. Me suunniteltiin Tuukan kanssa kaikki kirjan 20 treeniä ja sitten monien kuvauspäivien aikana kuvattiin kaikki treenit läpi.

Viime kesän pilviset päivät jäi meille kirjan myötä muistoihin, sillä melkein joka kerta kun oli kuvauspäivä oli taivaalla pilviä. 😉 Silti jostain syystä kuvat näyttää kirjassa ihan upean värikkäiltä ja aurinkoisilta!!

Syksyn aikana kirjoitettiin treenit, toistomäärät, ohjeet ja kaikki kirjassa olevat tekstit. Miksi ulkona liikkuminen on kannattavaa, miksi on syytä huoltaa kehoa ja kuinka usein kannattaa treenata tai miten se oma treenikalenteri kannattaa suunnitella. Sen jälkeen kirjan kustannustoimittaja, aivan super ihana Jenny Belitz-Henriksson oikoluki kaikki tekstit ja lähetti ne taittajalle.

Kirjan upea ja loistavaa työtä tehnyt taittaja Oskari Sarkima teki kirjasta ensimmäisen version kansikuvaa myöten syyskuussa. Oli mahtavaa miten meidän näköinen kirjasta tuli ihan heti. Kirja on kokonaisuudessaan tosi erilainen ja erinäköinen mitä mikään muu treenikirja on ollut. Se on huippua! Kirjasta paistaa liikunnan ilo ja se on juuri se, mikä on mun ja Tuukan sanoma.

Postauksen lopussa suora linkki ennakkotilaukseen, ale -11% + ilmainen toimitus!!

Me tehtiin yhdessä Emman vauvavuotena toinen vauva! – Meidän ensimmäinen kirja! 😉 Kirjan kiitos-tekstissä lukee:

Kiitos isovanhemmat, Taina, Paula ja Matti. Ilman teidän apuanne emme olisi saaneet kuvauspäiviä hoidettua. Kiitos Emma, pieni tyttäremme, joka jaksoit olla muutamana kuvauspäivänä treenipainona ja assistenttina. Kiitos Jussi, Leena ja Minni. Ja kiitos ystävät.

Kiitos mahtavat yhteistyökumppanimme 2XU, Yvette, Röhnisch ja Biancaneve.

Kiitos kaikille Treeniryhmässämme vuosien saatossa mukana olleille. Teidän ansiosta olemme inspiroituneet yhä uudelleen ja uudelleen keksimään hauskoja, mutta haastavia harjoituksia. Te saatte hymyn meidän huulillemme joka viikko. Oikeastaan teidän ansiosta koko kirja sai alkunsa. Erityiskiitos muutamalle ryhmän upealle naiselle; Sanna-Maija, Elina, Aili, Maija, Emma, Hanna, Ida, Karoliina ja Annika.

Kiitos Jenny, kun jaksoit muistutella meitä deadlineista ja ennen kaikkea kannustaa! Kiitos huikealla kuvaaja Teemulle! Kiitos myös kirjan super makean taiton takana olevalle Oskarille.

***

JA NYT SE ON SITTEN VIHDOIN TILATTAVISSA!! EN KESTÄ!!! 😀 Pääsette tilaamaan kirjan TÄSTÄ LINKISTÄ nyt ennakkoon!! Jos tilaatte nyt, niin toimitus on ilmainen ja kirja on perillä vko:lla 15! Eli samaan aikaan kuin kaupoissa!! WUHUUUU!!! IIIIIK!!! 😀 😀 😀 😀

Ps. Tää ei oo aprillipila! ??

2 kommenttia

  1. Riina/Sarkasmia ja shampanjaa kirjoitti:

    Onnea kirjasta, Monna! Uskon, että sen myötä inspiroit monia, kuten blogillasikin?Aurinkoista kevättä!

  2. Jenni Maria kirjoitti:

    Kirja laitettu tilaukseen ?

Vastaa