Hae
Monna Pursiainen

26 parasta Vain elämää -biisiä!

Mä seurasin neljä ekaa kautta Vain elämää-ohjelmasta ihan nenä kiinni ruudussa ja kyyneleet poskilla valuen. 😉 Sen jälkeen en oo tainnut kattoa mitään kautta kokonaan, sieltä täältä jotain jaksoja. Oon kuitenkin kuunnellut noita biisejä, vaikka en oo ohjelmaa seurannutkaan niin kovin enää pariin vuoteen. Kerran käytiin myös Vain Elämää -konsertissa Tuukan kanssa, silloin kun siellä oli Vesku Loiri, Jari Sillanpää, Cheek jne..

Mulla on oma soittolista ”Vain elämää” ja siihen oon ladannut mun suosikit. Mulle tulee aina sellaisia kausia, että tekee tosi paljon mieli kuunnella noita. Ajattelin jakaa teillekin tuon mun listan sisällön! Ensin TOP5:sen ja loput tulee sitten sekalaisessa järjestyksessä. 😉 Onko teiän suosikkeja tässä listassa??

  1. Antti Tuisku – Häissä / Mäissä Tää on ehdottomasti yks parhaista!! Niin hyvä! Ja tää oli siinä ohjelmassakin silloin ihan super! Muistan vieläkin sen Antin esityken! Haha!
  2. Anne Mattila – Äiti Niin kaunis!! Tän biisin on laulanut myös Paula Koivuniemi. Niin kauniit sanat ja Annen ääni. <3
  3. Samuli Edelmann – Väliaikainen Tätä laulua me laulettiin ala-asteella musiikkitunneilla. Tää tais olla meiän opettajan yks suosikkilauluista, sen verran sitä tuli hoilattua. 😀 Silloin lapsena ei tietysti ymmärtänyt sanojen merkityst, mutta aikuisena sitäkin paremmin. Mä rakastan Samulin ääntä myös. <3
  4. Paula Vesala – Sua vasten aina painautuisin Tää on myös niin kaunis!! Aivan super kaunis melodia ja niin kauniit sanat. Mun mielestä myös Paula Vesalan ääni ja tulkinta on jotain ihan ainutlaatuista.
  5. Cheek – Puhelinlangat laulaa Tän laulun lisäsin joskus mun treenibiisi-listalle. 🙂 Tää on jotenkin niin hauska ja leppoisa Cheekin esittämänä. Laulu itessään on tosi tuttu jo lapsuudesta asti Katri Helenan esittämänä.
  6. Paula Vesala – Elegia
  7. Eveliina – Aamu
  8. Antti Tuisku – Pojat
  9. Elastinen – Minä ja Hän
  10. Laura Närhi – En mitään, en ketään
  11. Paula Koivuniemi – Lapin kesä
  12. VilleGalle – Lähtisitkö
  13. Sanni – Yksinäinen
  14. Elastinen – Oo siellä jossain mun
  15. Samuli Edelmann – Teit meistä kauniin
  16. Pauli Hanhiniemi – Siideripissis
  17. Anna Abreu – Mä annan sut pois
  18. Jonne Aaron – Lintu ja lapsi
  19. Jari Sillanpää – Nuoruus on seikkailu
  20. Jenni Vartiainen – Keinu
  21. Nikke Ankara – Pettävällä jäällä
  22. Ellinoora – Funeral Song
  23. Kaija Koo – Valot pimeyksien reunoilla
  24. Jenni Vartiainen – Oot täydellinen
  25. Paula Vesala – Miten ja miksi
  26. Kaija Koo – Vanha sydän

Oliko omia suosikkeja mukana? Vai onko jotain mitä tässä ei ollut? 🙂

Monna

Kuva: Kauneus & Terveys

7 kommenttia

  1. Marjo kirjoitti:

    Mun TOP 2 on ehdottomasti
    Lauri Tähkän Kipua
    Laura Voutilaisen Koko Kuva
    Sannin Kelpaat Kelle Vaan
    Cheekin Surulapsi
    Jenni Vartiaisen Keinu
    Pidin myös kovasti Elastisen versiosta Kuuntelen Tomppaa(Paulaa). Paula Koivuniemen hymy oli korvissa biisin aikana. Siitä tuli itsekin hyvälle tuulelle. Paula Vesalan esittämänä Sua Vasten Aina Psinautuisin (liekö tuo oikea nimi) oli myös koskettava veto.

  2. Heidi kirjoitti:

    Vesa-Matti Loirin laulamana Apulannan Armo ❤ Kaksi mun suurinta suosikkia yhdistyi tuossa eli Vesku ja Apis ?

  3. -w- kirjoitti:

    Mun lemppari on Katri Helenan Elossa taas ja myös Jari Sillanpään Sun kohdalla on hyvä ? Näitä kumpaakaan ei koskaan mainita missään missä näitä lemppareita on listattu. Onkohan mulla jotenkin outo maku ?

  4. Jossu kirjoitti:

    Mun suosikki oli tää vikan kauden Anne Mattilan tulkitsemana Vuoristorataa. Meni jotenkin mun ihon alle, harvoin tulee enää uusia kappaleita jotka näin vaikuttaa, mutta tämä!

  5. M kirjoitti:

    Mun suosikki on ollu tän kauden Pyhimyksen Mulkut. Siinä oli niin terävää sanomaa vähän kieli poskessa, eli osu ja uppos. Muita suosikkeja on ollu Toni Wirtasen kovemmat kädet, Paula Vesalan kiittämätön ja Petran en tiiä sun nimee. Onhan noita muitakin tosi hyviä ollu, valitettavasti omat lempparit ei ikinä soi radiossa, eikä niitä kyllä ollu tolla sunkaan listalla 😀 mut onneks meitä on moneen junaan

  6. Jossu kirjoitti:

    Nyt täytyy kysyä tosta sun ihanasta Mikki Hiiri paidasta! Mistä oot sen löytänyt??

Vastaa