Hae
Monna Pursiainen

Maailman kamalin asia.

Tää on asia, joka puistattaa, itkettää, raivostuttaa, oksettaa, suututtaa eniten maailmassa ja ahdistaa niin mielettömän paljon!! Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö! Se on asia, jota en IKINÄ en IKINÄ tule hyväksymään tai ymmärtämään!! En ikinä, en missään muodossa, en millään selityksillä! 

Suurimmassa osassa seksuaalirikoksia, uhri ja tekijä tuntevat toisensa.

”Lapsi tuli syliin istumaan. Lapsi ei vastustellut, joten hän halusi sitä itse. Me halusimme sitä.”

Näin pedofiili tyypillisesti selittää itselleen tekoaan. Hän tietää tekevänsä väärin ja toimivansa laittomasti. Jollain tavoin hän löytää kuitenkin perustelut teolleen.Hän selittää ne oikeiksi.

Lainaus tästä artikkelista.

Harva on voinut välttyä näkemästä uutisia viime päivinä otsikoissa pyörineeseen pedofiilirinkiin, jossa kuutta alaikäistä pientä poikaa on käytetty raa’asti hyväksi, kuvattu toiminta ja myös huumattu uhrit. Tämä on niin kamala asia, että ahdistaa jopa kirjoittaa tätä tekstiä! En ole itse pystynyt lukemaan läheskään kaikkia juttuja aiheesta.

Multa puuttuu päästä se palanen, jolla voisin ymmärtää sitä miten kukaan aikuinen ihminen pystyy elämään itsensä kanssa, jos hän on vahingoittanut pientä lasta niin henkisesti kuin fyysisesti pakottamalla hänet seksuaalisen kanssakäymiseen. Mä en voi ymmärtää mitä sellainen ihminen kokee päässään sillä hetkellä, kun se näkee sen avuttoman ja niin peloissaan olevan lapsen kasvot?! Miten se on mahdollista??

Mä katsoin myös eilen dokumenttia Leaving Neverland. Vaikka puhutaankin, että dokumentti ei olis totta, on Michael Jacksonia jo eläessäänkin syytetty pedofiliasta. Mä oon aina jotenkin uskonut MJ:n syyttömyyteen, mutta dokumentin nähtyäni mietin kuitenkin, onko siinä joku pieni osa kuitenkin totta? Ainakin se, että pojat olivat MJ:n elämässä todella isossa roolissa ja viettivät aikaa Neverlandissa paljon.

Niin tai näin, lasten hyväksikäyttö on niin kamala asia ettei sitä voi ymmärtää!! On ihan hirveetä miettiä, kuinka paljon sitä tapahtuu kodeissa ja kukaan ei saa koskaan sitä tietää. Ei kaikista tapauksista ilmoiteta poliisille. Ei ne lapsiraukat uskalla puhua edes aikuisena siitä, mitä ovat joutuneet pienenä kärsimään.

En edes tiedä miksi kirjoitan tästä blogiin, eihän tämä postaus ketään auta. Mutta jotenkin vaan lapsellisesti haluaisin, että tämä kauheus loppuisi maapallolta. 🙁 Toivon koko sydämestäni, että tämä Suomessa toiminut rinki saa todella kovat rangaistukset. Ei mitään 1v4kk ehdollista… Toivon todella, että Suomen oikeuslaitos tällä kertaa antaa tuomiot, jotka tällaiset maailman pahimmat rikolliset ansaitsee!!!

Monna

5 kommenttia

  1. keiju-23v. kirjoitti:

    Täällä yksi hyväksikäytön uhri. Ja voin kertoa, että hyväksikäyttäjäni on pilannut tähänastisen elämäni mahdollisuudet. Olen oireillut psyykkisesti jo niin kauan kuin muistan, ja tällä hetkellä olenkin tämän vuoksi määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä. Näin anonyymisti pystyn asiasta kirjoittamaan, mutta tosielämässä tästä asiasta tietää vain avopuolisoni ja entinen terapeuttini. Perheelläni ei ole hajuakaan asiasta. On rankkaa kantaa tällaista asiaa, ”häpellistä salaisuutta”, sisälläni joka päivä. Että olen likainen häpeätahra, joka ei ansaitse tulla kuulluksi.

  2. Sisältäkuollu kirjoitti:

    Täällä myös hyväksikäytön uhri, oman enon toimesta. Sitä kesti 7 vuotiaasta teini-ikään asti, jolloin löysin huumeet pakokeinoksi siitä ahdistuksesta, tuskasta ja oksetuksesta jossa elin joka sekuntti. Nyt se on jo mennyttä, ja mulla on jo oma lapsi. Edelleen tämä on ”salaisuus”, kipeä kohta minussa jota kukaan ei tiedä. Voi kunpa ne hyväksikäyttäjät ymmärtäisivät aiheuttavansa loppu elämän kestävän tuskan toiselle ihmiselle. Ensimmäisen kerran jälkeen ei ole ollut päivääkään, ettenkö olisi halunnut jossain määrin kuolla.

    • Monna kirjoitti:

      Siis aivan järkyttävä!! ?? Tää on asia, jonka eteen olisin valmis nousemaan barrikadeille, että se loppuisi ja siitä tulisi kovemmat rangaistukset niille kanaalille ihmishirviöille, jotka tälläistä tekee lapsille!!! ???

      • Johanna kirjoitti:

        Ehdottomasti kovemmat rangaistukset ja lisäresursseja poliisille tutkia näitä tapauksia. Nytkin radiossa juuri puhuttiin siitä kuinka paljon vihjeitä jää tutkimatta koska ei ole resursseja, ja että jos tätä käsiteltäisiin ns. ”terrorismina” lapsia kohtaan, niin siihen olisi enemmän varoja. Selitin huonosti, mutta siis poliisin huomio on varoilla nyt ohjattu muualle. Pienen lapsen äitinä järkyttää nää tapaukset niin paljon, mutta toisaalta hyvä tietää että tällaista on, jotta voi yrittää suojella omaa lastaan.

Vastaa