Hae
Monna Pursiainen

Kuvat, joita en julkaissut 7 + 1

Mulla on puhelimen muistissa kuvia n. 10 000 kpl. Lisäksi kameran muistikorteilla varmaan n.5000 kuvaa vähintään. Monesti samasta tilanteesta otetaan aina vähintään 10 kuvaa, että joku sitten varmasti onnistuu.

Tässä teille kahdeksan kuvaa, joita en julkaissut ja miksi! 😀

Yritän tässä coolisti ottaa vesihuikkaa kuvassa… vettä tulee suuhun liikaa ja se meinaa mennä väärään kurkkuun.

Kun jo kymmenen kuvaa on otettu ja kaikissa näyttää siltä, kun pidättäisin henkeä tai olisin juuri alkamassa itkemään. 😀

Ei muuta kuin JALKA!

Tää on oikein onnistunut meistä kaikista! 😀 Mä seison alaselkä notkolla maha ulos työnnettynä, Emmi kertoo jotain suurta tunnetta herättävää asiaa ja Nana kattoo sen näköisenä, että se nukahtaa ihan just tähän.

Moi aurinko! Oiskohan aurinkolasit ollu mitään. 😀 Ja btw.. näytän jotenkin Matami Mimmiltä!

Ai mihin mä laitan tän jalan?

Eiku oota.. multa tulee just kakka housuun.

Ja sitten kun sä itse näytät parastas ja sun lapses vaan pelleilee sun kustannuksella. 😀

***

Hahaha!! 😀 😉 Ei muuta kun ihanaa viikon jatkoa kaikille!

Monna

3 kommenttia

  1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Haha nää on aina ihan best 😀

  2. Paula kirjoitti:

    No mut parhaitahan nää just on,miltä näytetään muutenkin ? ,eikä tarkkaan harkitut,eikai kukaan oikeesti kävele tuol ulkonakin miettien vaan ,että maha sisäs ryhti nyt oikeen hyväksi ja jäykistelee meneen,että näkyis vaan ja ainoastaan hyvä puoli itestä. Sitähän jää kaikki kaunis ympärillä näkemättä jos itteensä vaan keskittyy ja käsiin ja jalkoihin ja vatsaan ja ja ja…

    Mut niin se taitaa olla,monet ystävänikään eivät halua näkyä kuvissa/videoissa,kun ;näytän aina niin kamalalta,aika surullista oikestaan,ku aattelee,koska en kuvia katsellessani aattele moisia,vaan ystävääni ja ko aikaa/tapahtumaa josta otos on ja kivoja muistoja.

  3. Tinde kirjoitti:

    Lisää näitä!!! ?

Vastaa