Hae
Monna Treenaa
Kaupallinen yhteistyö

Yksinyrittäjänä työpäivät yksin

Kaupallinen yhteistyö: Uma Workspace

Mä aina välillä mietin, että haluaisin tehdä töitä jossain yhteisöissä. Tai ihan siis oikeassa työpaikassa. 😀 Mun työpäivät on 90% yksin työskentelemistä. Välillä kaipaan tosi paljon ihmisiä ympärille työpäivän aikana. Tai jotain ihmistä, jolle voi heittää vaikka kahvinkeittimen ääressä morot ja kysyä miten päivä on sujunut.

Toisaalta, mä myös viihdyn ihan älyttömän hyvin yksin. Mä pystyn keskittymään töihin paljon paremmin yksin hiljaisuudessa (tai musiikin soidessa taustalla), kun esim. meluisassa kahvilassa.

Toimisto tai avoin toimisto Umasta?

Mä oon miettinyt, että mun tavoite on tienata jossain vaiheessa sen verran, että voin vuokrata toimistohuoneen Uma Workspacesta. Ja nimenomaan niiden uusimmasta pisteestä Keilaniemestä. 😉 Toimistohuoneessa tuolla Umassa olis se ihanuus, että sais oman suljetun tilan (merinäköalalla), mutta sitten toimistohuoneesta ulos astuessa oliskin siinä muiden yrittäjien kanssa samassa tilassa hörppäämässä kahvia tai lämmittämässä lounasta.

Koska tuo toimistohuone merinäköalalla ei ihan vielä sovi mun budjettiin, oonkin miettinyt avoimen toimistotilan vuokraamista. Joku varmaan ihmettelee, että miksi mä maksaisin siitä, että otan mun läppärin ja meen johonkin muualle tekemään töitä, kun mulla on mahdollisuus tehdä kotona ilmaiseksi.. 😀

Mutta sehän se on!! Kun on pääosin yksin tehnyt töitä 8 vuotta kotona (lukuunottamatta treenien vedot, koulutukset ja tapahtumat), niin työteho alkaa laskemaan!! Mä huomaan sen jo siinä, että jos välillä teen töitä jossain kahvilassa (vaikkakin meluisassa sellaisessa), saan aikaan enemmän kuin huonoina päivinä kotona.

Vaikuttajamedian kumppani

Me ollaan Johannan kanssa tutustuttu Uma Workspaceen Vaikuttajamedian koulutuksien kautta. Viime syksynä pidettiin meiän kaikki somepajat ja koulutukset Uma Teurastamolla. Syksyn intensiiviryhmät vedettiin Uma Esplanadilla ja nyt tän kevään somepajat on yhtä lukuunottamatta tuolla ihanassa just avatussa Uma Keilaniemessä. Sekä sitten intensiiviryhmän tapaamiset pidetään nyt myös kevään ajan Uma Esplanadilla.

Noihin kaikkin saa ostettua myös ”päiväpasseja”. Eli jos esim. on työmatkalla Helsingissä, eikä halua tehdä töitä jossain kavhilassa, niin suosittelen kyllä näitä Uman pisteitä!

Ihannetilanne

Ihannetilanne olis se, että tekis töitä esim. pari päivää viikossa tuolla Uma Keilaniemessä ja pari päivää kotiofficella. 🙂 Tai siis 2 + 3. 😉 Koska välillä mä rakastan sitä, että voin yökkäri päällä (niin kun nytkin) tehdä töitä kotona ja käydä rapsuttelemassa välillä Pimua ja Gereä jne.. 🙂 Mutta sitten tosiaan toisaalta välillä olis ihana nähdä ihmisiä työpäivän aikana. Ja saada niitä työtehoja vähän ylemmäs.


Meillä oli Johannan kanssa viime lauantaina tän vuoden eka Somepaja tuolla Keilaniemessä, josta nämä tän postauksen kuvat. Seuraava somepaja on lauantaina 7.3 ja se on VAIKUTTAJAN INTENSIIVI EXCLUSIVE -PÄIVÄ! Tuo päivä on kestoltaan 8 tuntia! Eli tuplasti pidempi, mitä muut koulutukset! Päivän aikana käydään tiivistetysti intensiiviryhmän 5kk asiat.

Intensiiviryhmä kestää siis 5kk ja se on nyt tämän kevään osalta jo täynnä. Mutta tämä päivä on siitä tiivistetty versio ja se järjestetään siksi, että moni ulkopaikkakuntalainen ei pääse Helsinkiin kerran kuussa koulutukseen. Joten tämän 8h aikana pureudutaan siis intensiivisesti osallistujien someen! TÄSTÄ voit käydä lukemassa lisää. Halvemmalla hinnalla jäljellä enää KAKSI paikkaa! 🙂

**

Monna 🙂

Lue myös:Somekouluttaja Monna Pursiainen

Kaupallinen yhteistyö: Uma Workspace

Vastaa