Hae
Monna Pursiainen

Pientä pintaremonttia; D-C-Fix ja kuormalavat!

Mulla on lähiaikoina ollut kova hinku sisustaa kotia ja muutenkin ”muokata” sitä. 😀 Oon laittanut paljon paljon tavaraa ja vaatteita kierrätykseen. Alakerran vessaan iski D-C-Fix 😉 ja terassille kuormalavat! 

Terassi uuteen uskoon!

Aloitetaan terassista! Me ollaan pitkään haluttu terassille jotain sellaista ”löhöpaikkaa”. Kateltiin erilaisia kulmasohvia jne. No niissä hinnat pyörii aika korkealla ja haluttiin muutenkin jotain omannäköistä! 🙂

Meillä oli joskus aikanaan Töölössä asuessa olkkarin sohvana kuormalavoista tehty kulmasohva. Muisteltiin sitä ja päätettiin rakentaa tällä kertaa terassille kuormalavasohva.

Meillä kävi hyvä tuuri, kun meidän ”kylän” K-kauppias kertoi, että voidaan hakea sellaisa ei standardimittaisia lavoja heidän kaupalta. Ne standardimittaiset eurolavat muutenkaan ei tietysti ole kovinkaan kalliita. Jollain reilulla 10€:llä saa yhden lavan.

Mutta juu, me haettiin lavat K-Supermarket Lasihytin lastauslaiturilta ja sohvatyynyt ostettiin Jyskistä. Ja tää sohva on ihan super ihana! <3 Oon jo nyt viettänyt enemmän aikaa terassilla tän alkukesän aikana, kun viime kesänä yhteensä! 😀

Ennen….

Jälkeen! <3

Koko perheen paikka!

Biltemasta ostettiin vielä kaksi rullaa tekonurmea. Yksi rulla maksoi muistaakseni vähän alle 30€. Nyt tuo kulmaus on ihan sellainen koko perheen paikka! 🙂

Koirat tykkää makoilla ”nurmella” ja me ihmiset löhöillä sohvalla. Toi tekonurmimatto on tosi pehmeä varpaiden alla, joten siinä on kiva tallustella ihan meidän ihmistenkin.

D-C-Fix alakerran vessaan!

Sitten se vessan ”remontti”. 😉 No, siis mä olin lukenut D-C-Fix :stä jo aiemmin ja itse asiassa upgreidasin meiän vessan peilikaapin sellaisella jo aiemmin.

Yks päivä rupesin miettimään, että olis ihana saada jotain uutta ilmettä vessaan. No mitään suurta remonttia ei ollut mielessä, mutta lähdin Emman kanssa K-rautaan katselemaan D-C-Fix vaihtoehtoja. Ja sieltähän niitä löytyi vaikka kuinka ja paljon!

D-C-Fix

Ennen…

D-C-Fix

Jälkeen! <3

Alle 15€:llä uusi ilme!

Tää vessan pieni pintaremontti maksoi alle 15€!! 😀 Ostin kaksi rullaa D-C-Fix:ä ja yksi rulla maksoi 6,90€. 🙂 Noi oli helppo laittaa ja mun mielestä tosi kiva ilme!

Näyttää oikeasti, kuin olisin kaakeloinut uudestaan koko vessan! 😀


Onko D-C-Fix teille tuttu? Mitä kaikkea ootte sillä muokanneet / upgreidanneet? Tai kuormalavat? Onko niitä teidän sisustuksessa ulkona tai sisällä?

Kivaa viikonloppua toivotellen,
Monna 🙂 <3

Lue myös: HENKIVAKUUTUS – Lapsen syntymä herätti

Vastaa