Hae
Monna Pursiainen

Vaikea maanantai

Oon saanut palautetta siitä kuinka ihanan energisiä ja iloisia mun postaukset on. Kiitos siitä! 🙂
Sellainenhan mä oon, enenrginen ja positiivinen. Ainakin 90% ajasta. Tänään ei oo yhtään sellanen olo!!
Ulkona on harmaata ja sataa, mulla on vieläkin pahaolo juhannuksesta ja muutenkin kiukuttaa.
Eilen lähin lenkille niin kun kerroinkin jo eilisessä postauksessa. Sain lenkkiseuraa mun miehestä, joka tuli ”sparraamaan” mua. 🙂 9,1km lenkki tuli siis tehtyä, josta juoksin taas vähän yli puolet ja kävelin loput.
Tein myös sellaisia maksimikestävyys-spurtteja. Ja tykkäsin tosi paljon kun mieheni oli mukana piiskaamassa.
Oikein tuli sellanen olo, et joo siis tän takia ihmiset palkkaa PT:itä.. 😉 Havainnoillistin oman ammattinikin siinä samassa.
Siinä on mun eilinen lenkki. Ton mä tuun sitten juoksemaan elokuussa.. 😀 Vähän vielä pitää lisätä matkaa, eli 900 metriä, niin on sitten koko 10 km täynnä. Ja toki toi keskinopeus tulee kasvamaan, nyt kuitenkin kävelin 30% matkasta.
Tulipas taas juoksupainotteinen postaus.. Mutta näillä mennään tänään.
Käykääpäs vastailemassa kyselyyn tossa oikeessa sivussa! 🙂 Ei tarvitse muuta kun klikata ruutua/ruutuja ja että ”vote”… Saan sitten vähän mielenkiintoisia tuloksia oman työni kannalta.
Tänään meinaan mennä salille ja vesijuoksemaan.
Pahoittelut tällaisesta kiukkukerttupostauksesta, huomenna taas varmaan parempi päivä! 🙂
-Monna-

14 kommenttia

  1. niobe kirjoitti:

    Mä aloitin aikanaan juoksuharrastuksen vähän tolleen. Että juoksin niin pitkälle kun jaksoin ja kävelin takaisin. Kerta kerran jälkeen juoksin pitemmälle ja lopulta en enää viitsinyt kävellä takaisin, kun huomasin, että juosten pääsi mukavammin 🙂

  2. Miru kirjoitti:

    Juoksu <3 Mä hurahdin kans juoksuun jo vähän ”vanhemmalla” iällä. 🙂 nykyään teen vaihtelevasti juoksu ja kävelylenkkiä, fiiliksen mukaan. Ai että kiva takki! Minulla on hakusessa tekninen puku: hengittävä, mutta sateen ja tuulen pitävä. Voisit tehdä teknisistä/urheiluvaatteista postausta?

    • Monna kirjoitti:

      Hei tosi hyvä idea! Voisinkin tehdä tosiaan tollasen urheiluvaatepostauksen!Ihanaa tosiaan on, että voin näin ”vanhemmallakin” iällä aloittaa uusia juttuja ja saada niistä ihan älyttömän hyviä fiilareita! 🙂

  3. Miru kirjoitti:

    Pakko vielä kertoa, viitatakseni eiliseen J.M vatsatreeniin. Mun koko korsettialue on tosi kipee nyt. On kyllä ainakin tehokas..huh.. Pelottaa jo huominen, kun yleensä se pahin kipu tulee parin päivän viiveellä. Suosittelen ehdottomasti niitä dvd:tä kotijumppaan, ne ei jätä kylmäksi 😉

  4. Miru kirjoitti:

    En tiedä saako mainostaa, mut yhdessä yleisessä netti cd-kaupassa ne maksaa vajaa 9€ jos kiinnostaa tilata 🙂

  5. Anna kirjoitti:

    Ite oon huomannut, että noita huonompiakin päiviä jopa tarvii aina väliin, että osaa nauttia entistä enemmän sitten paremmista päivistä 🙂 Ja kiva muuten, kun kirjoitat niistäkin tänne blogiin, koska ainakin miun mielestä sellaset blogit ei tunnu kovin ”läheisiltä” tai luonnollisilta, joissa kaikki päivät on aina happyhappyjoyjoy…Huomenna on päivä uus! <3

  6. jennie kirjoitti:

    Sade, maanantai ja paluu arkeen Juhannuksen jälkeen – ei ehkä se paras aloitus uudelle viikolle 🙂 Mutta, näistä olosuhteista on selvitty ennenkin eli tiistaita odotellessa.

Vastaa