Hae
Monna Pursiainen

Kahvakuulaa ja salitreeniä

Kyllä. Niin siinä vaan taas kävi, että mieli parani treenillä. Kyllä lähtiessä salille kiukutti vielä niin maan p**keleesti.. Pihalla kaatosateessa astuin vielä valkoisilla kangaskengillä johonkin mutaliejuun.. Vähän lens ärräpäitä. 😀 Mutta kuka käski laittaa valkoiset kangaskengät sellaseen säähän… 😉 Näin kiukkunen oli fiilis lähtiessä.. XD
Kiukuttelupostaus keräsi kuitenkin ennätysyleisön! 😀 😀 Haha! ”Monna treenaa”-blogin enkkapäivä oli eilen!
Salilla päätin tehdä ylävartalon, juoksun ja tanssituntien takia on nyt jalat ihan muussina, niin yläkroppaa oli hyvä reeenata. Lämmittelyks vähän soutulaitetta ensin. Ilmeet on ehkä parhaat ja ehdottoman kauniit..
Sitten selkää ylätaljassa ja koska salilla oli ihan hemmetisti porukkaa huonon sään vuoksi, niin otin kahvakuulan mukaan ja menin uimahallin katsomon ylätasanteelle tekemään treenin loppuun sillä.
Tai niin kun mun äiti kutsuu ”Hikihylly” = uimahallin katsomo. 🙂 Se on kyllä aika osuva, siellä on kuitenkin sellanen +35c lämmintä, niin siinä saa sellasen HOT-treenin aikaseks!
Siellä sitten ojentaja (ojentajapunnerrus), olkapää (pystysoutu), selkä (yhden käden kulmasoutu) ja rinta (yhden käden penkkipunnerrus). Vielä innostuin tekemään pari kyykkyä loppuun, en ees tiiä miks. 😀
Osasta liikkeistä parit kuvat tässä. 🙂
Ojentaja
Selkä
 Ja vielä kyykky, lähtöasento ja melkein loppuasento. 🙂
Ja sitten vähän niin kun vahingossa mun äiti otti videopätkää tosta ojentajaliikkeestä (onneks ei sentään koko sarjasta). Joten päätinpä käyttää tilaisuuden hyödyksi ja laittaa sen teille tänne. 🙂 Lopussa videota tulee mun pärstäkin ”livekuvana” teille tutuksi. 🙂 Hälinä taustalla johtuu tosiaan siitä, että siellä on ne uima-altaat tossa verhojen takana sekä toisella puolella lasten altaat. (nii ja kandee klikata toi videopätkä isommaks.. on aika ”sumunen” tollee pienenä)
Salitreenin jälkeen oli ihana tulla kotiin ja tehdä mun herkkusalaattia; avokadoa, raejuustoa, kinkkua, pinjansiemeniä, maissia, salaattia, tomaattia ja kurkkua. NAM!! Voisin syödä tota lautastolkulla!
Tuli ihan nälkä taas!! ;D Onneks aineksia on tällekin päivälle tohon herkkuun!
Mites teillä on nyt viikko lähteny rullaamaan juhannuksen jälkeen? Oliko teilläkin maanantai yhtä vaikee kun mulla?
Vielä pieni mainostus loppuun! 🙂 Jos joku teistä pääkaupunkiseudulla asuvista lukijoistani on kiinnostunut aloittamaan juoksuharrastuksen ja/tai saamaan vinkkejä juoksuharrastukseen, niin käykääpä kattomassa meiän firman sivuilta JUOKSUKOULUSTA (linkki)!! Ja suositelkaa toki ystävillennekin! Mä en tuu tota juoksukoulua pitämään vaan mun mieheni, joka oikeesti osaa ton homman! 😉 Mä oon vielä aloittelija! ;D
Mutta nyt toivottelen kivaa tiistaita kaikille!! 🙂

7 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Miulla eilisen treenit suju hyvin, mutta tänään pumppi vähän tökki. Steppi kulki kuitenkin sen jälkeen kuin unelma, en oo varmaan koskaan hikoillut niin paljoa :DSiulla on tosi kivasti tuo huivi, oon monta kertaa mallaillut ellenikin noin mut ei vaan jostain syystä sovi miulle yhtään 🙁

  2. Miru kirjoitti:

    Tosta hikoilusta pakko sanoa: En oo aikaisemmin koskaan hikoillut päästä ja muutenkin hikoilua ollut vähän. Nyt mun aineenvaihdunnassa on tapahtunut jotain, sillä eilen ja tänään mun päästä on valunut norona hikeä(urheillessa). Tää on mahtavaa!! Oikeesti oon fiiliksissä siitä, et hikoilen 🙂 wierdooooo… !

    • Monna kirjoitti:

      Joo hikoilu on kyllä outo juttu! 😉 Hikoilun määrä voi johtua aika monestakin asiasta, esim iästä. Mutta luulen, jotta nyt vaan kesän takia hikoilee enempi! Mulla ainakin tuntuu käyneen niin! Hikoilen enemmän nyt kun vaikkapa kuukaus sitten..Tai sitten meillä on aineenvaihdunta parantunut ja hiki virtaa.. 😀

  3. Miru kirjoitti:

    Vielä kysymys, kun olet alan ammattilainen. Kuinka nopeasti pitäisi saada tuloksia, kun on alkanut liikkua entisen silloin tällöin tapahtuvan liikunnan sijasta päivittäin 1,5-2h? Liikunta on aerobista ja lihaskuntoa sekaisin. Ruokavalio on niukennettu ja herkkuja vain herkkupäivinä. Hiilarit on melko minimissä(n50g/pvä). Tuloksilla arkoitan senttien vähenemistä, vakaa en tuijota. Aluksi lihakset olivat kipeät ja turvoksissa, mutta nyt se helpottaa.. Ruokavaliossa ei siis kauheasti ole mielestäni korjattavaa, mutta jonkun toisen mielestä voi olla. Ruoka on aika karppia, mutta ilman löträystä rasvalla. Oliiviöljystä tulee suurin osa rasvasta.

    • Monna kirjoitti:

      Jos tosiaan ruokavalio ja treeni on kunnossa ja ”oikeissa suhteissa”, niin jonkinlaisia tuloksia pitäis kyllä ruveta näkymään jo parissa kuukaudessa. Mutta isompiin tuloksiin kannattaa antaa aikaa yli puol vuottakin.Mutta jos jatkat hyvällä tahdilla, niin kyllä niitä senttejä alkaa vyötäröltä kutistumaan.(ja toki muualtakin.. ;D )

  4. Terveytensähoitaja kirjoitti:

    Kivan ja mielenkiintoisen oloinen blogi.. Taidan jäädä seurailemaan =)

Vastaa