Hae
Monna Pursiainen

Konstan humpat! ♥ ♥ ♥

Oli niin ihana tanssitreeni eilen!! Kaks ja puol tuntia tuli koko treenin pituudeks ja kaloreita kului huimat 899kcal! Tanssittiin chachachaata, tangoa, sambaa ja rumbaa. Lopuksi vielä kunnon pitkät venyttelyt ja loppurentoutus. Tää on siis sellainen tanssiryhmä kun Konstan humpat, oon siellä pyöriny mukana viime syksystä. Sairaan hauskaa aina!! Konsta, joka opettaa/ohjaa ryhmää on ihan huippu tyyppi ja tosi innostava ja tottakai myös hiton hyvä tanssimaan. Oli esim. tänä kesänä mukana Hair Spray-musikaalissa jne..
Näiden ”sessioiden” jälkeen on aina ihan tosi hyvä fiilis ja kroppa ihan väsynyt. 

Pari kuvaa kotona ja tanssisalissa, ennen tansseja. Toi harmaa paita on muuten yks mun lauantaisesta krippis-saldosta! Maksoi 1€!
Oikein hyvä tanssipaita oli! 🙂 Tanssimassa mukana oli myös mun ihana ystävä Päkä, hänen kanssaan olen noissa Konstan humpissa käyny ja myös siellä Tanssistudio High Heelsillä.

Mites noi mun reidet taas? ;D

Kyllä hyvin huomaa tosta kuvasta, että kumpi meistä olikaan käyny salilla ja kumpi enemmän aerobista liikuntaa ja tanssia… 😀 Ja nimenomaan taas noi mun reidet.. Voi h*lvetti..

Mä oon teille tanssista puhunu jo aiemminkin ja hehkuttanut sitä, voisin taas hehkuttaa vaikka kuinka pitkät pätkät. 😀 Mutta säästän teiät siltä. Tanssi on vaan niin ihanaa ja se vie mukanaan. Sitä ei oikeasti ees huomaa tekevänsä mitään ”urheilusuoritusta”. Sehän on jokaisella joku oma laji. Joku rakastaa juoksemista, toinen sählyä, kolmas jalkapalloa jne.. Harrastus mikä tuo iloa ja hyvää fiilistä on tosi tärkeetä! Ja voihan se harrastus olla vaikka lukeminen. Ei sen aina tarvi liittyä urheilemiseen.
Mikä teille on sellanen harrastus? Vai onko sellasta vielä löytyny?
Tänään mä pidän välipäivän piiiiitkästä aikaa.. Ellen illalla innostu vielä rullaluistelemaan.
Mutta päivän meinaan nauttia ystävien ja mieheni seurasta ja mennä pelaamaan minigolfia.
Sitä ennen kuitenkin pitää hoitaa vielä muutamia työjuttuja.
Aurinkoista ja iloista heinäkuun ensimmäistä viikkoa! 🙂 ♥
p.s. Jos joku haluaa joskus tulla mukaan noihin Konstan humppiin, niin laittakaa mulle viestiä sähköpostitse tai facebookissa (jos ollaan frendei ;D ) Tanssitaustaa on hyvä olla ja lattareista kans perusteet hallussa. Humppia pidetään usein Aleksanterin Teatterilla, eilen oltiin EtnoFitneksen tiloissa Sörkässä.

6 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Onpas siellä reippaannäkösiä dänssääjiä! 🙂 Ihanan pirtsakka postaus taas <3

  2. Miru kirjoitti:

    Ihanaa, siis tanssi! Ikävöin mielettömästi tanssia ja voimstelua, kun ne ovat jääneet pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen :/Mulle nykyään juoksu ja kävely on melkoisia intohimoja. Tänään kävin vaan iltalenkillä ja tuli sitten juostua 11.3km 🙂 Go with the flow…. Huomenna lähdemme perheen kera reussuun Turku-Ahvenanmaa-kolmården-Tukholma-koti-Iisalmi rundille, eli en kauheesti pääse aina lueskelemaan, mutta yritän parhaani. Arvannetkin, että lenkkarit lähtevät mukaan 🙂

  3. Lotta kirjoitti:

    no kylläpä juu! Vaihetaanko etureisiä? Saat nää mun rimppakintut ja mä noi sun muskelijalat! 😉

Vastaa