Hae
Monna Pursiainen

Tsygäilyy

Oioioi, kiitos kaikista hauskoista kommenteista kilpailua koskien! 😀 Jos et vielä ole osallistunut kilpailuun tee se TÄÄLLÄ !

Selityksiä tosiaan löytyy joka lähtöön, uskokaa tai älkää mä oon niitä saanut kuulla aika paljon. Ja koko ajan saan kuulla työni parissa lisää. 
Syiden takana usein on jotain muuta kun tosiaan vaan se, että ulkona sataa tai että naama tulee punaiseksi treenatessa.. 🙁 Vähän tuli jopa surullinen olo kun luin noita teiän kommentteja. Vaikka syyt ja selitykset on ihan tuttuja, se on vaan surullista että on niin paljon ihmisiä, jotka ei uskalla/kehtaa lähteä ulos lenkille, punttikselle, jumppaan, uimaan tms kun kiloja on kertynyt vähän liikaa. Silloinhan just niiden pitäis lähteä!! Mutta tuen (hyvän ystävän tai PT:n) kanssa se usein sitten onnistuu.
Kyllä tässä PT:n työssä saa välillä olla aikamoinen ihmistuntija ja se on kyllä sitä missä mä koen olevani hyvä. Jokainen asiakas pitää ottaa yksilönä ja kuunnella ja katsella vähän luonnetta, toimia sitten sen mukaisesti coachina. Kaikille ei voi olla samanlainen ”Jillian Michaels”.. 😉 Joidenkin kanssa pitää olla vähän herkempi ja toisille voi taas sitten pamauttaa käskyjä vähän kovemmallakin sarjalla. Mutta mun mielestä yksi tärkeimpiä PT:n työkaluja on just se, että osaa lukea ihmisiä.
Se siitä. Eilen kävin pyörälenkillä ja tein vatsoja. Tarkoitus oli lähteä vielä lenkille, mutta hommia oli liikaa. (selitys 😉 ) Tänään meinaan mennä lenkille illalla ja päivällä tsygäilee!
Ja tsygäilyhän on nyt aivan mahtavaa, koska ostin mulle leveämmän satulan ”Jopo-satulan” ja sen lisäks vielä upeen soittokellon! 😀 Haha! Pienistä jutuista sitä voikin kuulkaa tulla iloiseks! 😉
Pyörälenkillä pituutta oli 15km ja siihen päälle tosiaan taas aikas monta liikettä vatsoja. Kyllä se sixpack sieltä vielä tulee!.. 😉
Monkista hankkimani super makee kasaritoppi! 😉
Ostin mulle Monkista ihan super makee topin. Oikeen kasari-style! Siihen ois kuulunu samanväriset trikoot vielä. 😀 Mä ajattelin, että se ois ehkä vähän liikaa.. Haha! Vai mitä ootte mieltä, jos teiän PT tulis tapaamiseen tollanen hopee toppi ja hopeiset trikoot jalassa, että noni nyt treenataan!? ;D
Kävin eilen taas huoltamassa ripset. Mulla on ollu silmät jotenki arkana nyt pari viikkoa. Mutta päätin vielä yhen huollon tehä ja sitten lepuuttaa silmiä syksyllä ja talvella.
Kävin taas Lindan luona, siellä oon ripset laitattanu nyt jo kauan. Upeeta tulosta syntyy ja on kiva mennä huoltamaan ripset sellaselle, jonka työnlaadun tietää. Ja muutenkin ihana Linda. 🙂 
Ennen huoltoa
Huollon jälkeen 🙂

Kyllä nyt kelpaa taas räpsytellä! 😉 Jos joku muuten etsii hyvää ripsientekijää tai haluaa kokeilla jotain muuta jolla on käyny, ni pistäkää sähköpostia vaan, ni laitan Lindan yhteystietoja. 🙂

Mahtavaa perjantaita kaikille! Mä pistän nyt bloggerin kiinni ja rupeen tekemään töitä! ;D
Moikkeliskoikkelis vaan!
T. Kala

4 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Jes! sä oot karsinu vähä blogista niitä taustavärejä joten nyt pystyy taas lukemaan saamatta jotain sairaskohtausta! :)ja kyllä se kilpurisatula vaihtuu takas pyörään heti sitte jos/ku pidennät pyörälenkkejä, siihen saakka nauti joposatulasta ja kesästä!

    • Monna kirjoitti:

      Justjust.. Kyllä tää treeniblogi on koko ajan ollut ihan valkoisella pohjalla.Ja kaikki eivät tykkää ”kilpurisatuloista”. Mä oon polkenut kilpurisatulalla 40-60km lenkkejä tänä kesänä, eikä se satula ollut mulle hyvä. Joposatulalla voi aivan hyvin polkea pitkiäkin matkoja. Kaikki ei sovi kaikille.p.s. On se vaan kumma kun tällaiset kommentit kirjoitetaan aina anonyyminä…

    • Anonymous kirjoitti:

      ooops! tän oli kyllä tarkoitus olla ihan positiivinen kommentti (kiitos silmää enemmän miellyttävästä ulkoasusta ja toivotus nauttia pyöräilystä ja kesästä). epäonnistuin nolosti ja ilmeisesti sekoitin johonkin toiseen blogiin? enkä todellakaan tarkoittanut että jopo-satulassa olisi mitään vikaa! ..tosiaan sellaisella satulalla kannattaa ja pitääkin ajaa joka tuntuu parhaimmalta itselle! olen todella pahoillani kommentista, vaikkakin sitten anonyyminä.

    • Monna kirjoitti:

      Hehe! 😉 Tänne tulee välillä vähän ”kurakommenttejakin”, niin sitä helposti lukee myös itse vähän sillä asenteella joitain kommentteja.Mutta kiitos vaan siis kommentistasi. :)Pidin aiemmin lifestyle-blogia ja siellä mulla oli alkuun värikkäämpi tausta, voit toki sekoittaa tämän myös siihen.

Vastaa