Hae
Monna Pursiainen

Mitä viikonloppuun kuuluu…

Mulla on kuulunut viikonloppuun serkkutytön yökyläilyä, mieheni kanssa oleilua, tanssitreeniä, työtä ja ihanan rentoa fiilistä. Kuvat saa puhua tällä kertaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa?! Oliko se niin, vai oisko se toisin päin? Tässä kuitenkin teille viikonloppuni:
Kuka tunnistaa pelin? 😉
Kynttilät! I love!!
Mistä on teidän viikonloppunne koostunut? Muistittehan siirtää kellot talviaikaan? Ja oottehan te käyneet äänestämässä!? 
Vielä on klo 20.00 asti aikaa äänestää!!
Itse lähden vaaliuurnille nyt. Moikka! 🙂

14 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Voi kuinka ihanan syksyisiä/talvisia kuvatuksia.:)Oma viikonloppunihan on mennyt täysin ”laiskotellessa” – tahi mikäli kuluneeseen viikkoon vertaa. Kymppituntista työpäivää lähes koko vko putkeen. Hullu tahti.Viikonloppuun on mahtunut siis paljon lepoa, hyviä leffoja ja ruokaa.:) Ja tulinpa eilen juosseeksi 11.5km 60minuutissa, saavutus sinäänsä – tuo on tähän saakka pisin matka minkä ylipäätään olen jaksanut juosta! Olisi varmasti mennyt muutama kilometri päälle, mutta alkoivat nilkat kipuilemaan. Järki vain siis seuranain ja suosiolla kotiin.:)Mutta mukavaa sunnuntaita ja voimia alkavaan viikkoon Monna! 🙂

    • Monna kirjoitti:

      Kiitos 🙂 Ihana sää oli koko viikonlopun, niin oli helppo ottaa kivoja kuvia. :)Ihanan kuulonen viikonloppu ollut sulla ja aikamoinen suoritus lenkilläkin!! Hyvä sinä! <3Ihan mahtavaa sunnuntai-iltaa ja ensi viikkoa sullekin! 🙂

  2. Linda Barhoumi kirjoitti:

    Ihania kuvia ja värikkäitä treenivaatteita!Ite oon niin jumittunut mustaan! Ekaa kertaa eksyin blogiisi ja tulen uudelleenkin! 🙂

  3. Elma kirjoitti:

    Olet aivan sanoinkuvaamattoman kaunis näissä(KIN) kuvissa. Ja vitsi, kyllä treenattu booty on aina treenattu booty! :)Hei mistä nuo sinun punasini-kuvioiset housut on? Tosi mageat!!

    • Monna kirjoitti:

      Voi luoja, kiitos Elma!! 🙂 Hihi, mäkin kyllä tykkään nykyään mun pepusta. En oo aina tykännyt, mutta nyt se taitaa alkaa näyttämään ihan treenatultakin. ;)Noi ihanat punasinioranssi-treenihousut on H&M:stä, ostin tänä viikonloppuna.

  4. tiiti kirjoitti:

    Hahaa, ollaan trikoosamikset!

  5. NinniM kirjoitti:

    Ihania kuvia! Ja tuo viimeinen kuva, upea!! 🙂

  6. Anna kirjoitti:

    Ihana viikonloppu on ollut siis sielläkin päin! <3 Ihanan pirtsakoita kuvia taas :)Mie kävin äänestämässä jo ennakkoon. Kyllä se on nimenomaan sellainen kansalaisOIKEUS, jota en ihan hevillä jätä käyttämättä!

  7. Janna kirjoitti:

    Monna sulla on kyllä ihanan pirtsakan oloinen blogi!! 🙂 Kiva kun sattui tuleen vastaan. Ja muutenkin vaikutat energiseltä ja iloiselta tyypiltä joka on varmasti löytänyt oman alansa ja osaa asiansa. Näin kun kirjoitit sen Arskan kommentista, toivottavasti et jää sitä murehtimaan. Kateellisten panettelua! :DEn ole vielä kerennyt enempää lukemaan tekstejäsi, mutta olisi mielenkiintoista lukea juttuja ryhmäliikuntaohjauksista ja miten olet aloittanut urasi. Itse kirjoittelen aikalailla samasta aihepiiristä, jos kiinnostaa niin mun blogini on täällä : http://janna-ki.blogspot.fi/Leppoisaa sunnuntai-iltaa! 🙂

    • Monna kirjoitti:

      Moikka Janna! Kiitos. 🙂 Juu, ei se Arskan kommentti mua enää vaivaa. 😀 Toki silloin v*tutti, mutta se meni ohi, kun tosiaan tajusin, että kateellisten panetteluahan se vain oli..Kävin heti kattelemassa sunkin blogia! <3Ja juu, voisin joskus kirjoittaa tuosta uran aloittamisesta. :)Kivaa viikkoa!

Vastaa