Hae
Monna Pursiainen

Joulun tunnelmia ♥

Joulun pyhät alkaa olla takana. Leppoisat ihanat päivät. Hyvin paljon ruokaa ja lepoa. Ei minkäänlaista liikuntaa kahteen päivään. Eikä tullut tänään poikkeusta, koska 550km taas kilometrejä oli ajettavana ja kotona vasta klo 20. Sunnuntaina (eli aatonaattona) tuntui vielä vaikealta ajatukselta olla liikkumatta näin monta päivää putkeen, mutta nyt on itse asiassa hyvin rento ja pullea olo. ;D

Tämä postaus sisältää nyt kuvien muodossa pienen katsauksen meidän jouluumme. Joulua oli siis viettämässä mieheni, appivanhempani, veljeni, äitini, tätini, serkkutyttömme ja appiukkoni veli ja hänen vaimonsa. Jouluaattona olimme appivanhempiemme mökillä metsän siimeksessä ja joulupäivänä kävimme kylpylöimässä ja myös syömässä Bomballa jouluateria porukalla.
Ruokaa oli siis paljon ja kaikki ihanasti. Kaksi pientä miinuspuolta joulussa ehkä olivat -30asteen pakkanen ja sudet. Mökin lähistöllä pyöri yksinäinen susi aatonaattona ja aattona, aattona se oli napannut koiran suihinsa isännän vierestä. Noin viiden kilometrin päässä mökistä taasen oli pari päivää aiemmin nähty kuuden suden lauma.

Mutta tässä nyt teille kuvakollaasia joulustani. ♥
 Joulun asu 🙂
 Kierosilmäinen tonttu ja sen rakas äiti ♥

 Lahjakasa
 Mökin pihaa koristi appiukon tekemät hienot jäälyhdyt

 Mun suurin herkku; mäti, kaviart, sipuli ja smetana!
 Veljeni tekemä super herkullinen appelsiinijuustokakku

 Viisas mieheni 😉 ♥
 Mitähän täältä löytyy?
 Serkkuni Minni ja mieluinen lahja

Lahjani! 🙂 Villasukat, serkkuni itsekutoma ihana tuubihuivi, BikBok:in lahjakortti, pari kirjaa, lahjakortti Jysk:iin (koska me halutaan uudet patjat), ihania saippuoita, lentolahjakortti, kauneusvoide (ryppyvoide), ihana hajuvesi (Dieselin Loverdose) jne jne
Väliin pari maisemakuvaa mökiltä ja sitten vielä joulupäivän kuvia. 🙂 Ei lopu kuvat tästä blogista.. ;D

 Kohti kylpylää…


 Koko perheeni

Siinä teille aikamoinen kuvakollaasi. Nyt mä taidan köllähtää sänkyyn ja avata jomman kumman uusista kirjoistani ja nauttia. Huomenna pääsee taas treenaamaan ja suklaat sun muut herkut jää unholaan.
Miten teillä sujui joulu? Onko huomenna jo treenipäivä? Vai oliko se jopa jo tänään?

13 kommenttia

  1. Devis kirjoitti:

    Aatonaattona, eilen ja tänään treenattiin. 🙂

  2. Anonymous kirjoitti:

    mitä kirjoja sait? Mulle pukki kanto kaikki kolme fifty shades of… Aikuisten Tuija Lehtistä 😀 suosittelen 😀

  3. Linda kirjoitti:

    Ihania kuvia ja teidän joulu kuulostaa ja näyttää oikein ihanalta, paitsi ne sudet! Apua! Aatonaattona ja eilen ja tänään treenattu, aatto meni lepäillessä 😉 Mukavaa loppuviikkoa!!!

  4. Anonymous kirjoitti:

    Oli pakko treenata koko joulu, enemmän treeniä ku ikinä :’D Jouluaattona kävin hiihtelelemässä 1 tunnin, joulupäivänä treenattiin uusilla säädettävillä käsipainoilla (rintaojentajaolkapäät) ja sitten vielä tunnin kävelylenkki, tänään myös tuo kävelylenkki ja selkähaukkaritreeni kp:lla <3 Parhautta tämmöset käsipainot 😀 Eikä tullu nii huono omatunto ees vaikka söi paljon….

  5. Tea kirjoitti:

    Eilen piti treenata parin vapaapäivän jälkeen… mutta hupsista vaan nukahdin sohvalle eikä kukaan raaskinut mua herättää muuta kun suihkuun…mies pyysi sitten samalla siirtymään omaan sänkyyn nukkumaan ja minähän tottelin… 😉 Mutta tilanne korjattiin heti tänään aamusta ja teki kyllä NIIN hyvää!

  6. Anonymous kirjoitti:

    Vähän aiheen vierestä, mutta ootko missään vaiheessa kirjoittanut postausta omasta treeniviikostasi? En ainakaan tagien perusteella löytänyt. Salitreeniä aloittelevana ja tanssia harrastavana kiinnostaisi, miten yhdistät tanssin ja saleilun.

    • Monna kirjoitti:

      En oo tainnut erikseen sellaista kirjoittaa. Mutta siis kun mulla ei ole säännöllinen työ, niin mä treenaan vähän sillai miten ehdin. Joka tapauksessa salilla käyn neljä kertaa viikossa, eli treenaan nelijakoisella ohjelmalla; jalat = yksi päivä, rinta-ojentaja = yksi päivä, selkä-hauis = yksi päivä, hartiat = yksi päivä. Joka päivään kuuluu myös keskivartalo. Tämän lisäksi käyn tanssitreeneissä noin. neljästä kuuteen kertaan viikossa. 🙂

Vastaa