Hae
Monna Pursiainen

”Miksi sä et käytä bikineitä?”

Ihanaa kuinka ihmiset on kiinnostuneita puhtaasta ruokavaliosta ja komppausta mun eiliselle ruokapläjäykselle tulikin paljon. 🙂 Vastailen taas kommentteihin kunhan ehdin. ♥ Tänään on luvassa levottomia kuvia ja vähän levotonta juttuakin. ;D

Tanssitunnille lähtiessäni otin teille hölmöilykuvia.. ;D Ei jaksa aina poseerata samassa asennossa. 😀

Aivan ihanaa oli taas Konstan tanssitunnilla. Ensin kunnon lämpät ja venyttelyt alkuun. Ja sitten vedettiin rumbaa, chachaata, salsaa, reggaetonia ja sambaa puoltoista tuntia. Ihania! Loppuun kunnon venyttelyt ja voi miten ihana fiilis taas tuli! ♥ Tanssin ihanuuden lisäksi Konstassa on sellaista iloa ja energiaa, että ei voi tulla kun iloiseksi hänen seurassaan. 🙂

Mulle tuli niin hyvä kommentti Kylpylä-postaukseen, että on pakko nostaa se tähän esiin. Koska olen itsekin miettinyt samaista asiaa. Tää on toisaalta taas niitä hetkiä kun mietin, että kannattaako mun täällä puhua ”näin avoimesti” tästäkin asiasta. Mutta puhunpahan nyt kuitenkin. ;D Ja tässä sitä sitten tulee:

” Ihanalta kuulosti tuo teidän loma. 🙂 Ja muutenkin olet niin kaunis ilman meikkiä. 🙂 Yhtä asiaa mietin, ja anteeksi ei ole tarkoitus olla loukkaava, mutta miksi et käytä bikineitä, kun sulla on niin upea kroppa? ”
Juu, tähän on parikin eri vastausta. Yksi niistä on se, että mun mielestä bikinit kuuluu rannalle ja auringonottoon. Uimahalleissa käytän uikkaria siksi, että se on enemmän ”treenivaate” kuin bikinit.
Toinen vastaus (joka saattaa kuulostaa hassulta) on se, että en halua olla pikkupikkubikineissä paikassa jossa on perheitä ja lapsia. En halua siis olla mitenkään provosoiva. Ja kun noita ”naisellisia muotoja” 😉 multa löytyy, niin kokisin olevani jotenkin tyrkky jos heiluisin bikineissä jossain lasten altaissa..
Ja kolmas vastaus on se, että olenko mä omasta mielestäni bikinikunnossa?! Jaa-a.. Niin ja neljäs vastaus on se, että mulla ei oo yhtään sopivia bikineitä, yhdet tilasin Nellystä jokin aika sitten ja kun ne saapuu niin voipi olla että johonkin bikineissä lähden.. ;D No ei vaiskaan. Kesällä sitten beachille!
Tätä asiaa mietin siis itsekin siellä kylpylässä. Koska tosi moni nainen oli bikineissä siellä. Eikä siinä siis mitään pahaa ole. Mietin vain, että miksi en itse ole.
Mutta se siitä.. 😉 Tänään kävin tekemässä salilla selkä-hauis treenin ennen asiakastreenejä/tapaamisia. Treenin sisältö oli seuraavanlainen:
– Lämppänä 10min juoksu katsomossa + soutu&punnerrus trx:llä
– Alatalja 3 x 10
– Ylätalja 3 x 10
– Kulmasoutu 3 x 10
– Hauis kulmatangolla 3 x 10
– Staattiset hauikset käsipainoilla
– Yhden käden habat taljassa 3 x 10

 Huivi ja lenkkarit tietty match made in heaven.. ;D

Hullun kiilto silmissä alataljaa.. 😀
Sitten kulmasoutua ja videosta  saa vinkkiä siihen, että miten perkeleen hidasta (vielä näin remmien laiton vasta-alkajalle) on remmien asettaminen. Ja videosta myös näkee kuinka kyynerpäät meinaa väsyessä avautua sivulle. Tämä ei siis ole mikään tekniikkaopetus-video! ;D Ja viedosta näkee myös miten alkuasentoa haetaan pyllyä heiluttamalla.. 😀 Hauskoja hetkiä teille!
Kulmasoudun jälkeen ylätalja ja sitten hauberihommat.
 Pikkasen jotenkin tuimana tuli oltua salilla.. 😀 Hahaha..
Ennen treeniä ja treenin jälkeen.. ;D
 Haba ja selkä tuli reenattua. Jei!

Loppuun vielä parit ruokakuvat ja yksi reseptikin. 🙂
Tänään salitreenin jälkeen lounaaksi lohisalaattia!

 Eilinen ruoka; couscousia, kasviksia ja piffiä
Eilisten treenien jälkeen päätettiin tehdä iltapalaksi proteiinipitoiset ”letut” meille mieheni kanssa. Ja Annan hyvää lettureseptiä käytettiin. Vähän muunneltuna. Mä lisäsin omaani kaakaojauhon tilalle Super7-protskujauhetta ja mieheni laittoi sekaan mustikoita ja raejuustoa. Tällaisia niistä sitten tuli.
 Ensin pari banaania mössöksi haarukalla
 Sitten sekaan kananmunan valkuaisia (oman fiiliksen mukaan määrä) ja yksi keltuainen
 Sekaan laitoin n.1rkl Super7:aa
Mieheni lettu pannulla
 Ja mun valmis lettu lautasella, päälle vielä pari ruokalusikallista mustikoita
NAM!!

Törinää tötteröön ja kivaa tiistaita kaikille! 🙂 Mä lähden nyt tekemään töitä! Soon moro!

16 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Hahaha, repesin ääneen tolle treeninjälkeiselle Monnalle 😉

  2. Janna kirjoitti:

    Ihan näppärästihän sait noi vetoremmit laitettua! Ei multa onnais ikinä… Onneksi on noi gripperit meille kärsimättömille 😉 ihanan näköistä lohisalaattia!

  3. Kristiina K. kirjoitti:

    Nojuu. Arvostan kyllä sitä, että uimahalleihin tullaan pääasiassa kokouimapuvussa esim. stringibikineiden sijaan. Kerron graafisen esimerkin aiheesta: ei ole kaikkein…hmm…miellyttävintä uida sellaisen takana, joka tekee edessä stringialaosassa leveitä rintauinnin potkuja 8) Aikansa ja paikkansa tietynlaisille paljasteluille eikä tässä ole kyse mistään kateudesta bikinikroppaisia kohtaan. Mutta ehkä olen treeniasupuristi. Tykkään itse, kun uima-asu tukee kroppaa eikä vahingossakaan pääse mikään ylimääräinen kehonosa pullahtamaan ulos tai vilahtamaan 🙂 Olen samaa mieltä siinä, että pidän bikineitä itsekin enemmän rantsuasuna kuin halliasuna.

    • Monna kirjoitti:

      Hahaha!! Aivan loistava esimerkki!! 😀 Joo, siis mä oon kanssa sitä mieltä että kokouikkari tekee vaan sellasen tuetumman olon treeneihin. Toki on niitä sporttisempiakin bikineitä, mutta ei mun tarkoitus oo mennä uimahallilla näyttämään upeita bikineitä tai jotain vähän ei niin upeeta mahaa.. ;D Vaan treenaamaan tai opettamaan.

  4. MissEvilEve kirjoitti:

    Mä en itseasiassa miettinyt mikset käytä bikineitä, mutta kieltämättä tuumailin että oletpas löytänyt todella peittävän uimapuvun, oikein lahkeetkin ja kaikki. Seuraava aste on sukelluspuku 😉

  5. Marissa kirjoitti:

    haa, aikas asenteella on varusteetu aloituskuvat! Heräsi silmät heti :DOon samaa mieltä bikineistä, että niissä ei tunnu että urheilisi. Jotenkin hassua uida ne päällä kun ne on niin pikkuiset. Uidessa käytän itsekin enempi uikkaria 🙂 Mutta vastauksena pohtimiseesi, että oletko bikinikunnossa, niin olet! Piste. 😉

  6. Anonymous kirjoitti:

    Hih mä en uskaltais mennä ees uimahalliin/kylpylään bikineissä kun pelkäisin että ne jotenki lähtee paikoiltaa kun hyppää/laskee mäkee/porealtaassa? 😀

    • Monna kirjoitti:

      Joo! 😀 Siis niinhän siinä monesti voi käydä. Kerran jos toisenkin oon hydrobiccia ohjatessani ”saanut” katsella joidenkin naisten nännejä kun bikinit eivät oo ihan riittäneetkään tueksi.. ;D

  7. Asta kirjoitti:

    Ihana Monna taas! Mulla on vähä sama ongelma noiden bikinien kanssa… Siitä syystä oon itse asiassa vuosikaudet vältellyt kaikkia tilanteita, missä täytyisi olla uima-asussa. Hassua! Niin ja ois kiva nähdä kunnolla pitkästä aikaa! Yritetäänkö sopia jotkut tanssitreffit nyt ihan tosissaan? 😉

  8. Anonymous kirjoitti:

    Bikineitä on myös monenlaisia:) eivät ne kaikki ole sellaisia naruja (en kyllä itsekään menisi sellaisissa edes rannalle) on myös urheilullisia bikineitä:) itse tykkään esim. Rannalla ”surffi”tyylistä et on lyhyet naisten uimashortsit ja joku tukeva ja ei niin paljastava yläosa:) sulla on niin kaunis vatsakin:) mutta kiitos paljon vastauksestasi hassuun kysymykseeni! 😉

Vastaa