UV:n vastaanottajaiset, tankotanssia ja avokadomössön reseptiä! :)
Uusi vuosi on pärähtänyt käyntiin jo oikein kunnolla! Eilen oli vuoden ekat ryhmäliikuntatuntiohjaukset ja jotenkin ihana fiilis niistäkin! 🙂
Vielä palaan kuitenkin viime vuoteen hetkeksi. Nimittäin Uudenvuoden aattopäivään.
Mulla oli tiistaina vielä töitä, kuten monella muullakin suomalaisella. 😉
Kävin myös tankotanssitunnilla ja sitten järkättiin mieheni kanssa ihan pienimuotoiset ”kotibileet” UV:n vastaanottajaisteemalla.
Päivä alkoi kuitenkin tosiaan sillä tankotanssilla.
Toka kerta. Oli kyllä yhtä huippua kun ekallakin kerralla. Ja nyt odottelen jo innolla sunnuntaita ja seuraavalle tunnille pääsyä! 🙂
Toi on kyllä niin siisti laji!! Jebajee! 🙂
Illalla meille oli tulossa vajaa kymmenen ystävää kylään.
Ihana oli ottaa uusi vuosi vastaan pienellä ja hyvällä porukalla.
Tuukka teki lihapullia ja pinaattifeta-munakas-slizejä. Keitettiin tottakai nakkeja (eiks ne kuulu aina uutena vuotena ja vappuna pöytään? 😉 ) ja laitettiin pöytään vielä vähän muutakin.
Mä olin saanut mun serkulta synttärilahjaksi shampanjaa ja nyt päätin pullon korkata.
Mä en tunnetusti ole mikään viiniasiantuntija, enkä tykkää kuivista kuohareista ja siksi en tykkää myöskään shampanjasta. Olen kauhistuttanut ystäväpiiriäni sekoittamalla kalliin shampanjan sekaan appelsiinimehua. 😉
Mutta tää oli hyvää!! Siis kiitos vaan Atte! 🙂 Tähän ei tarttenut sekoittaa aplarimehua! 😀
Kuuden maissa meille sitten alkoi valumaan ystäviä. Muutamat kävi pyörähtämässä ja lähti toisiin karkeloihin. Ja muutamat jäi koko illaksi. 🙂
Puolen yön aikoihin käytiin lähettämässä pari rakettia ja suojalasit piti laittaa päähän tottakai. 😉
Ihanat UV:n vastaanottajaiset oli! Kiitos kaikille vieraille! <3
Loppuun vielä avokadomössön reseptiä.
Sain idean Ainolta , vähän kyllä tein eri reseptillä, mutta idea lähti sieltä. Kiitos vielä! 😉
Ainekset:
– 1 avokado
– 1 prk tonnikalaa
– 1 tomaatti
– kapriksia oman mielen mukaan (itse laitoin pari teelusikallista)
– Chia-siemeniä pari teelusikallista
– Hamppuöljyä ripaus
– Oliiviöljyä ripaus
– ruususuolaa
Ensin pilkoin ja kuorin avokadon ja tomaatin.
Sekaan kaprikset ja chia-siemenet..
Ja vielä lopuksi sekaan tonnikala, öljyt ja ruususuolaa ripaus.
Ja sitten vaan sekoittamaan.
Mössöä söin ruisnachojen ja parin halloum-viipalen kera. Voi NAM, että oli hyvää!!!
Nyt toivottelen teille ihanaa perjantaipäivää! 🙂
Itselläni siihen kuuluu töitä ja salitreeniä. Mitäs teillä?
Ootteko huomanneet jo ryysistä saleilla ja jumpissa? 😉
Hyvä jos ihmiset on löytäneet taas tiensä saleille ja urheilun pariin, voi kun se into vaan kestäisi pidempään kuin kuukauden!
8 kommenttia
Vastaa
Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.
Eilen ei vielä näkyny meidän salilla ruuhkaa, mutta kävin tosin aamupäivästä. 16-> jälkeen tilanne voinu olla ihan toinen.
Hauskat nuo siun suojalasit :D.
Hahaa! Suojalasit olla pitää! 😉
Ja ruuhka-aika taitaa tosiaan kaikilla saleilla olla siinä 16-19 välillä.
meidän salilla näkyi jo uusia naamoja aika paljonkin. pukuhuoneessa kaksi vanhempaa naista jutteli, toinen sanoi ”täällä sitä sitte kärsitään seuraavat kuus kuukautta, parempi tottua!” 😀 hienolla asenteella lähdetty, mutta pääasia että lähtivät liikkumaan. 🙂
Ihania!! 😀 Mahtava asenne ja ihanaa kun eri ikäisiä uusia naamoja näkyy!
Eilen oli kyllä sellanen olo salilla et oli ku sillit suolapurkissa 😀 Onneksi sopu sijaa antaa ja hyvin mahtui tekemään treenin. Eiköhän se helmikuussa taas helpota 🙂
Nimenomaan! Sopu sijaa antaa ja tavallaan niiden kaikkien alottaneiden kannalta toivoisin, että helmikuussa ei helpota. Että lupaukset pitäis vähän pidempään ja motivaatio liikuntaan. 🙂
Jos mä eilen inspiroiduin sun lihapullista niin tänään on sitten avokadon vuoro 🙂 Eilen löysin ensimmäiset avokadot tältä puolelta maapalloa (luulisi että niitä täällä kasvaisi mutta ehei) ja pakko oli yksi ostaa, vaikka perhanan kalliita, 1,5€ oli kpl. Reilun kuukauden kestin ilman, jos susheissa olleita avokadoja ei lasketa 🙂 Teen oman version mössöstä, veikkaan, että siitä löytyy tonnikalan ja tomaatin lisäksi wasabia, valkosipulia ja chiliä.
Ihanaa! 🙂 Avokadot on muuten ärysttävän kallitta! Joka paikassa. 🙁