Hae
Monna Pursiainen

No nyt sitä pyllyä!

Mähän lupasin kirjoittaa sanan pylly tai tissi johonkin otsikkoon tässä piakkoin. 😀
Otsikko ei ole harhaanjohtava, vaan postauksessa käsitellään myös mun eilistä pepputreeniä. Hihi.
IMG_20140131_133227
Aloitetaan kuitenkin torstaista. Kävin laittamassa hiuksiini vähän uutta ilmettä. 🙂
Haaveilin jostain liukuvärjäyksestä. Ja sitä sain. Hetken mielijohteesta keksin myös leikkauttaa ”sidecutin”. Vaikka oonkin sellaisesta haaveillut, en oo uskaltanut kokeilla. Nyt sidecutit taitaa olla jo mennen talven lumia, mutta sepä mua ei kiinnosta.

"Hei, minulle tulisi hiukan vaaleita raitoja ja rikottua otsatukkaa. Kiitos"

”Hei, minulle tulisi hiukan vaaleita raitoja ja rikottua otsatukkaa. Kiitos”

Asteltiin Geren kanssa siis tuttuun paikkaan Kurvi Hair Premieriin torstaina aamutuimaan.
Siellä ystäväni ja tätä nykyä myös luottokampaajani Laura otti meidät iloisena vastaan.
Mulle lähdettiin ensin vaalentamaan latvoja ja samalla tyviväri vaikuttamaan. Sitten muutamaa erilaista sävyä latvoihin ja tulos oli NÄIN HIENO!!!
IMG_20140131_204349Latvoista löytyy pinkkiä ja lilaa. On ihanat!! Jee! Kiitos Laura upeasta työstä! 
(Jottei tule väärinkäsityksiä, maksoin käynnin ihan itse, tämä ei ole yhteistyöpostaus)
IMG_6738 IMG_6757Ja vähän leikattiin latvoihin muotoa ja sitten toi sidecut. Hihii! Nyt mulla on rokkitukka! 😉

Eilen kävin tekemässä taas vähän jalka- ja peppureeniä.
Aloitin hommat erilaisilla askelkyykyillä. Tässä videossa pari erilaista tyyliä. Jalan tuonti takaa ja sivulta sekä eteenpäin, että taaksepäin menevissä askelkyykyissä. Pakarat aktivoituu tällä tyylillä vielä enemmän ja keskivartalo joutuu hommiin tasapainoilun vuoksi.

Tein tavallisia askelkyykkyjä ja noita erilaisella tyylillä vedettyjä varmaan 20min putkeen. Jumankekka, että oli pakarat ja reidet hellinä jo ihan alkuvaiheessa treeniä.
Sitten tein erilaisia variaatioita luistelukyykystä.
DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO
Tein välissä pohkeita portailla. Yksi jalka ilmassa ja toisella jalalla päkiälle nousuja. Ottaa muuten kivaa tuntumaa ihan ilman lisäpainoa ja nyt pohkeet kiittää. 😉
Sitten hain 20kg tangon salilta ja tein vielä lantionnostoja jalat penkillä ja jalat lattialla. Jalat penkillä saan liikkeen kohdistumaan enemmän takareisiin ja jalat lattialla saan taasen aktivoitua enemmän ison pakaralihaksen (se on siis sen lihaksen nimi, mulla ei oo vielä kovin iso iso pakaralihas 😀 ).
DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRONäiden jälkeen kellahdin kyljelleni ja asettelin tangon jalkaterän ulkosyrjän päälle. Ja siitä sitten reiden loitontajat työhön. Ei ollu muuten ihan iisiä pitää tota tankoa siinä. 😀

Ilme on keskittynyt.. :D

Ilme on keskittynyt.. 😀

Ja sitten tein toki myös reiden lähentäjät.
DCIM100GOPROJa ihan vikana vielä muutamat askelkyykkyhapotukset tanko niskalla.
DCIM100GOPRO
Mulla tuli jalkapohjat kipeäksi heti treenin alussa, koska mulla oli tosi jäykkäpohjaiset kengät mukana. Siksi lopputreenin vetelin paljain jaloin. 🙂 Ja noissa tasapainoliikkeissä paljain jaloin tehdessä sain tasapainon pysymään paljon paremmin.

Tyytyväinen :)

Tyytyväinen 🙂

 

Ja sit lounaalle!

Ja sit lounaalle!

 

Factoryn saldet NAM!

Factoryn saldet NAM!

Kävin päivällä rakkaan ystäväni Sannan kanssa lounaalla ja vähän shoppailemassa.
Käytiin me myös Starbucksista hakemassa kaffet mukaan. Onhan sitä nyt kerran käytävä uudessa kahvilassakin. 😉

Mulle matkaan tarttui muutamat Niken treenikamppeet ja ihana kaulahuivi Monkin alehyllystä.

NikePro:n pitkähihainen, Niken juoksumalliston shortsit (mulle tankotanssiin) ja NikeFreet! (muuten ekat mun Freet)

NikePro:n pitkähihainen, Niken juoksumalliston shortsit (mulle tankotanssiin) ja NikeFreet! (on muuten ekat mun Freet)

20140131_144849 IMG_20140131_153913
Mä pohdiskelin tuossa pari päivää sitten blogini Facebook-sivulla, että mitä mieltä lukijat olisi jos lähtisin FF:stä pois. Seuraisiko lukijat perässä vai ootteko te FF:n uskollisia kannattajia. 😀
Mä puhun ja pohdin asioita aina suoraan.
Mitään vikaa FitFashionissa ei ole. Portaali on toiminut ihan täydellisesti mulla ja mä tykkään tästä. Mutta kuten ehkä joku teistä siellä tietää, mä kyllästyn nopeasti ja haluan ehkä vähän poiketa valtavirrasta.
Nyt lähiaikoina mua on mietityttänyt se, että miten mä erotun täällä FF:ssä näiden kaikkien bloggajien joukosta. Miten saan ylläpidettyä ”suosioni”. Ja se on vähän aiheuttanut stressiä.

FitFashionissa bloggaa tällä hetkellä jo todella monta bloggaajaa. Joka tottakai on lukijoille hieno juttu, täältä löytää monenlaiseen makuun kirjoittajia. Ja varmasti monta suosikkia on löytynyt.
Itse olen tuossa ”luetuimmat” tai ”suosituimmat”-bloggaajat kategoriassa, jossa on 30 luetuinta blogia. Olen siihen tottakai äärimmäisen tyytyväinen ja kiitollinen teille lukijoilleni.
Olen myös monesti luetuimmat jutut-palkissa, ja on minun juttuni nostettu muutamaan otteeseen myös etusivun yläpalkkiin. Nämä kaikki on todella hienoja juttuja!! Olen oikeasti iloinen ja kiitollinen siitä, että näihin kaikkiin kategorioihin ja palkkeihin olen päässyt.

Silti mä stressaan nyt enenevissä määrin siitä, että miten pitää tätä hypeä päällä. Että mitä pirun fiksua mä keksisin kirjoittaa tai mitä kuvia laitan, että pysyn tuolla suositumpien joukossa.
No miks mä haluan siellä olla? No en mä tiiä. Onhan se kivaa kun te lukijat tykkäätte mun höpötyksistäni. 🙂 <3
Ja miksi mä en haluaisi tästä asiasta stressata, siksi että vaikka tää bloggaaminen onkin mun harrastus, niin pidän sitä nykyään myös yhtenä ”asiakkaanani”. Siitä pitää pitää huolta, eikä sitä saa laiminlyödä.

Välillä mietin, että vähenisikö stressi tästä aiheesta jos siirtyisin pois FF:n alta ja perustaisin taas ihan vaan oman blogini ilman mitään portaalia.
Mutta sitten kuitenkin päädyn aina siihen ratkaisuun, että täällä on hyvä olla. 🙂

Nyt mä lähden näiden mietteideni kera viettämään hienoa päivää, ystävieni häiden merkeissä.
puspus kaikille ja ihanaa viikonloppua! <3

20140201_130129 20140201_130440 20140201_130456

 

32 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Mä tykkään susta, kirjotit missä tahansa 🙂

    Millä sä muuten teet nuo kiharat?

  2. idaelisa kirjoitti:

    Pakko kommentoida, et mulle on ainakin yks hailee bloggaako joku jonkun portaalin alla vai ei. 🙂 Jos joku on ilmoittanut, että siirtyy portaaliin tai portaalista pois, se ei oo ku osote vaihtoon blogloviniin ja seurailu jatkuu 🙂

  3. MissEvilEve kirjoitti:

    Mun mielestä sillä ei ole mitään merkitystä MISSÄ kirjoittaa, ja ainoastaan sillä MITÄ kirjoittaa on merkitystä. Jossain tälläisessä FF kaltaisessa yhteisössä voi saada enemmän lukijoita kuin muualla (satunnaiset muut kävijät), mutta ei ainakaan missään tapauksessa vähempää kuin saisi ollessaan yksin.

    Ihmiset tulee sun blogiin, oli se sitten täällä FF tai omalla sivullaan, mutta mitä todennäköisemmin FF ollessa tulee myös sellaiset mitkä eivät muuten sun sivuille tulisi. Sinuna en stressaisi siitä missä se blogi on, sijainti on näissä jutuissa sivuseikka : )

    http://musclefetish.fitfashion.fi/

  4. carra kirjoitti:

    Alussa tää fitfashion oli todellakin hieno juttu kun miltei kaikki suosituimmat blogit siirtyivät saman katon alle ja seuraaminen helpottui.. nyt täällä tuntuu olevan kaikki mahdolliset blogit joissa edes vilahtaa treeni tms. Samalla kaikki kovat blogit tuntuvat hukkuvan postauspaljouteen jne. Ja nyt vielä tuo keskustelu osio.. en tykkää. Onhan noita palstoja jo olemassa muuallakin. Tarkoitan että suosituimmat bloggarit eivät välttämättä ehdi osallistua keskusteluun jolloin nämä minun mittapuulla ei niin erikoiset blogit saavat sieltä käyntejä ja kappas..ketkä ovatkaan kohta suosittuja. Just ne joita en avaa koskaan.

    Monna oot ihana ja varmasti seuraan sua ihan minne vaan 😀 täällä internetin maailmassa siis, ei tarvi alkaa pelkäämään stalkkereita kotiovella 😀

  5. hanna kirjoitti:

    Minä ainakin ilmoitan seuraavani, oon lukenut muutenkin sun ja annan blogeja alusta saakka ni miksi lopettaisin nytkään :). Tää teidän portaali on tosiaan siitä hyvä että tosi monta samanlaista kirjoittajaa on saman ’katon’ alla, mutta siinä tulee toki erottuvuusongelma sinänsä että kaikki kirjoittaa hyvin pitkälle myös samoista asioista. Tosin miten asia sitten muuttuisi oli blogin osoite mikä tahansa niin en tiedä. Blogimaailmassa muutenkin jos googletat laihdutusblogi tai fitnessblogi tms niin aika hyvin tiedät mitä tulet saamaan :). Ihana tukka muuten!!

    -hanna-
    http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  6. Juge kirjoitti:

    Vau mikä tukka!!!! Ite tykkäsin sun blogista enemmän Bloggerissa, ihan vaan siitä syystä että sinne pompahtaa ne omat feivöritit aina siihen etusivulle 🙂 Täältä sun juttuja pitää välillä hakemalla hakea ja tän portaalin alla onkin tosi hyviä blogeja 🙂 Sun blogin sisältö on yhtä hyvää luettavaa kuin ennenkin, siitä ei tarvii stressiä kantaa! -Stormbringer

  7. Elina S kirjoitti:

    En mä koskaan seuraa ff:n etusivua. Tuun aina oman lukulistan kautta lukee sunki blogia tänne ja jos vaihtasit osotetta niin äkkiä mä sen sinne päivittäsin 🙂

  8. Heidi kirjoitti:

    Toi tukka <3 Se on jotenkin NIIIIIINN sua. Räväkkä, sähäkkä ja rokkaava!

  9. Outi kirjoitti:

    Iiiihana tukka! Toi liukuvärjäys on magee, rupes tekee itekin mieli kokeilla 🙂
    Blogiasi lukisin jokatapauksessa ehdottomasti. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani! Mutta luulen että turhaan otat stressiä ja mitä valtavirtaan tulee, niin onhan niitä omankin sivun omaavia paljon…

  10. Erika kirjoitti:

    Ihanat noi uudet hiukset ja upea toi häälookki! 🙂 En usko et vakilukijat kaikkoo vaikka kirjottaisit missä mut ehkä täältä FF:stä vaan eksyy vielä enemmän uusia tyyppejä.. Enkä usko et ihmiset odottaa mitään tähtitieteellisiä postauksia vaan ihan peruselämää. Olet tosi spessu tyyppi ja kiinnostat ihan vain omana itsenäsi. Erotut kyllä täysin täältä joukosta vaikka täällä nykyään onkin kymmenittäin näitä blogeja! Ihanaa viikonloppua! 🙂 Ps. Inbodya odottelen jo kovasti.. 🙂

  11. JennaMK kirjoitti:

    Kiitos huippuhyvästä askelkyykkyvinkistä. Kokeilin eilen, mutta totesin, ettei onnistu a koiran kanssa ja b ulkona ;D

    Ps. Uskon vahvasti, että riippumatta missä kirjoittelet suurinosa lukijoista pysyy, minä ainakin! Matkassa oltu bloggerilta saakka, eikä se muuksi muutu 😉

    Olet huippu Monna! ♥

    Jenna (ent. Terksu)

  12. Pea kirjoitti:

    Voi Monna! 🙂
    Mun oli myös pakko tulla kirjottamaan oma mielipide tosta sun ff blogi mietiskelystä. On tosiaan aivan sama mullekin missä blogiasi kirjotat, lukisin tätä joka tapauksessa missä tahansa sivustolla! 🙂 Mulla ainakin sun blogi on klikattu suoraan omaan suosikki listaan enkä ollenkaan vilkase edes fitfashionin etusivuja.
    Ja älä ota liikaa stressiä siitä mitä fiksua kirjoittaisit seuraavaksi, mä ainakin pidän ihan just sun tyylistä kirjottaa ja postailla kaikkea. Tarkotan sitä että aina ei välttämättä tarvitse olla uutta erikoista vaan ihan vaan sun mukavia perus arkisia höpinöitä ja kuvia treenistä, syömisetä.. Niistä kuitenkin saa tai ainakin mä saan eniten sitä inspistä ja fiilistä omaan tavalliseen arkeen.
    Joten ei stressiä!:)

  13. Happy Runner Endorphinist kirjoitti:

    Lukisin blogiasi, vaikka blogi muuttaisi. Olen seurannut blogiasia aina Bloglovinin kautta ja tämän keskusteluketjun innostamana kävin vasta tänään ensimmäistä kertaa Fitfashionin etusivulla. Ja voi hyvänen aika…pyllyä, peppua, sixpackiä viuhui niin kuvissa kuin otsikoissakin. Mielestäni tärkein kirjoittamisen motivaattori ei voi olla suosion saavuttaminen, lukijoiden haaliminen ja etusivulla keikkuminen. Tekstisi ovat ihanan spontaaneja, aitoja ja elämäniloisia – liika ennakoiminen ja suosion maksimoiminen eivät vain kuulu tämän blogin sivuille. Kuka nyt jaksaa kirjoittaa tai lukea kymmeneen kertaa samat pepputreenivinkit ja kiinteytyskirjoitukset… Hienoa, että olet huomannut asian ja tuonut epäkohdan myös julkisesti esiin. Seuraa vain intuitiota!

    • Monna kirjoitti:

      Hahaha! 😀 Eikös näin?
      Pylly ja peppu viuhuu kovaan tahtiin etusivulla. 😀 😀

      Ja tota suosion maksiomointia tai ennakoimista en nimenomaan halua alkaa harrastamaan, siksi tätä juttua vähän avasin. Joten enköhän mä näillä ihanilla kommenteilla saa vähän stressiä pois. <3

  14. Kajsa kirjoitti:

    Sä oot ihan uskomaton ihana positiivinen energiapakkaus. Sun jutuista ei voi olla tykkäämättä! Ja niin kaunis, kuvat reiden lähentäjät ja loitontajat on tosi onnistuneet treeni kuvat!

  15. Mari M. kirjoitti:

    Eeeiii Monna! Just pääsin eroon mun liukuvärjäys-kuumeesta mutta nyt se iski takasin! 😀 Älyttömän hienot hiukset ja oot tosi kaunis Häälookissa 🙂

  16. Tuuli kirjoitti:

    Sama täällä, tulisin perässä, jos johonkin muualle kirjoittaisit!
    Tykkään sun tavasta kirjoittaa.
    Ja voi jehna! Uusi tukka on aivan loistava! 🙂

Vastaa