Hae
Monna Pursiainen

Selkäjuttuja ja awardseja!

Eilen käynnistyi Sport & Wellness Blog Awardsien Top 12-finalistien kesken äänestys.

Muutama viikko sitten käynnistyi äänestys, että ketkä tuohon finalistien joukkoon pääsee/kuuluu.
Mitään ennakkovalintoja ei ollut, vaan kaikki sai äänestää ihan ketä vain. Ketä vain tuhansista Suomessa kirjoittavista hyvinvointi- ja treenibloggaajista.

Kun sain viime viikolla sähköpostia, että minut on valittu MOLEMPIIN kategorioihin, sekä wellnessiin, että sportiin, olin ihan monttu auki.
IMG_20140826_070953Kiitollinen, mutta todella yllättynyt.
Mulle ihan hirmuisen iso asia on jo se, että olen tuolla noin huipussa seurassa 12:n eniten ääniä saaneen kanssa. Ja vaikka tavallaan tiedän, etten tule pärjäämään äänestyksessä muutamille bloggaajille, se ei haittaa. Jo tämä on ollut mulle suuri kunnia. Oikeasti. <3

Mä en oo koskaan tykännyt kilpailuista tai kilpailemisesta. Ja sen vuoksi suoraan sanottuna mulle tulee vähän jopa pientä ahdistusta siitä, että tuolla finalisteissa on mulle tärkeitä ihmisiä. Yks mun parhaista ystävistäni, Anna ja pari muuta mulle tärkeetä ystävää.
En haluais kilpailla ystäviä vastaan.
Mutta toisaalta, olen kyllä niin tohkeissani tuossa finalistien joukossa olosta, että nyt mennään eikä meinata! 😉
Eli jos te koette, että olen teidän äänienne arvoinen suosikiksi näissä kategorioissa, niin olen enemmän kuin kiitollinen jokaisesta äänestä.
TÄÄLLÄ voi äänestää aina syyskuun vikaan päivään asti. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 €:n arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan kylpylään Suomessa.
SWBA_logo
Lokakuussa iLoveMe-messuilla sitten selviää voittajat! 🙂 18.lokakuuta lauantaina pidetään varsinainen Awards-tilaisuus messuilla.
BTW, sain kutsun olla mukana tänäkin vuonna iLoveMe-messujen virallisena bloggaajana. TÄÄLTÄ näet muutkin messubloggaajat. Mutta siitä lisää ensi viikolla meille bloggaajille tarkoitetun infotilaisuuden jälkeen.

Mun tekis mieli kirjoittaa tähän nyt kaikki mitä mulle tulee mieleen tästä blogin kirjoittamisesta ja sen historiasta.
Mutta en tee niin. Koska siihen menis miljoona sanaa ja sata kuvaa. 😀
Bloggaamisesta on tullut mulle iso osa elämää. Ja se on myös osa mun työtäni. Välillä mulle tulee siihen viha-rakkaussuhde, mutta pääosin se on sitä rakkautta! 😉 <3
Joka tapauksessa tää on mulle tärkeetä ja mä tykkään tästä. Jokainen lukija on tärkeä ja miten upeisiin ihmisiin oonkaan saanut tutustua bloggaamisen kautta. <3
Mutta nyt jätän muistelot tähän.

Sitten tässä ois teille hyvän ja napakan selkätreenin vinkit:

Avustettu leuanveto

Avustettu leuanveto

DCIM101GOPROLiike nro 1 – Avustettu leuanveto
Joko laitteessa tai jos on kuminauha mukana, niin kuminauhan kanssa. Toki jos leuat menee ilman avustuksia, niin siten sitten! 🙂

Pitoa taffereista ;)

Pitoa taffereista 😉

Alatalja

Alatalja

Liike nro 2 – Alatalja
Alataljassa 3-4 sarjaa, tarpeeksi isot painot ja keskity saamaan voima selästä. Älä vedä kahvaa ees taas vain käsien voimalla.

 

Ylätalja

Ylätalja

DCIM101GOPROLiike nro 3 – Ylätalja, polvet lattiassa
Ota tangosta leveä myötäote, laskeudu lattialle polvilleen. Näin saat vielä pidemmän liikelaajuuden.
Tee 3-4 sarjaa ja keskity taas saamaan voima selästä.

 

Pullover

Pullover

Liike nro 4 – Pullover
Laita taljaan joko naru tai suora tanko. Vedä talja alas kohti etureisiä. Pidä kädet suorana, älä lähde tekemään koukistusta ja työntöä ojentajalla. Sahalihas tekee ison työn, keskity taas selkään! Tee 3-4 sarjaa.

DCIM101GOPROJo näillä neljällä liikkeellä saat todella hyvän tuntuman selkään! 🙂
Ei muuta kun testailemaan!

Kuvauspaikka: Motivus Ruoholahti
Treenivaatteet: Lorna Jane

Mukavaa tiistaipäivää kaikille! <3 Mä lähden kohta taas takaisin töihin ja illalla vielä käymään isän haudalla. Tänään on isän kuolemasta 11 vuotta. Aika hassua, mutta isän kuolinpäivästä lähtien melkein joka vuosi on paistanut aurinko tänä päivänä. <3

Isä ja minä

Isä ja minä

8 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Äänestetty on, molemmissa kategorioissa. Minusta niin ansaitsisit voittaa!
    Paljon voimia päivään. <3

  2. Juuli kirjoitti:

    Äänestin sinua finalistien joukkoon aiemmin ja nyt äänestin sinua sport kategoriassa ja Annaa wellnesissä. Kumpaakin ennen kun luin teidän blogeistanne, että olitte edes ehdolla. Yhtälailla olisin voinut sinua äänestää wellnesissäkin. Ihana blogi, paljon hyvää mieltä tullut tätä kautta, paljon vinkkejä liikuntaan, ravitsemukseen ja pukeutumiseenkin. Kiitos Monna ja onnea matkaan!

  3. heartbeat kirjoitti:

    Ääni sinulle sportissa! Tykkään, kun kirjoitat niin monipuolisesti, etkä turhaan siloittele elämääsi! Jatka samaan malliin:) Hyvä olo ja tekemisen meininki välittyy hienosti lukijoille.

Vastaa