Hae
Monna Pursiainen

Niophlex – sileät hiukset taattu!

Niophlex – vahvempien ja terveempien hiusten puolesta!

Näin sanotaan tästä itselleni uudesta hiustenhoitomenetelmästä. Niophlex ja Olaplex – nuo sanat on varmasti aika moni nainen kuullut viimeisin puolen vuoden aikana. 🙂

IMG_20150630_123428Mulla oli vielä alkuvuodesta aika tummat hiukset, punaiset tosin mutta tummat kuitenkin. Sitä ennen oli pari vuotta lähes mustat.
Mä oon aina värjännyt hiuksia aika paljon ja luojan kiitos mulla on hyvin vahva hiuslaatu, joten aika vähillä hiusvaurioilla oon selvinnyt. 🙂

Nyt kuitenkin blondauksien myötä oon huomannut, että hiukset on aika kuivat ja päänahka herkillä. Ystäväni sekä kampaajani Laura suositteli mulle Niophlex-käsittelyä.
Joten astelin taas tämän mun ihanan luottokampaajani Lauran luokse Kurvi Hair Premiereen.

Kurvi Hair PremiereEroa tuli!! Vai mitä? 🙂
Hiukset näyttää parempikuntoiselta, mutta ne myös tuntuu siltä! Mä en muista koska mulla olis viimeks ollut näin sileät hiukset! 😀

”3-vaiheinen hoitorituaali suojaa hiuksia kemiallisen käsittelyn aikana, hoitaa välittömästi sen jälkeen sekä ylläpitää saavutettua tulosta kotihoitotuotteella. ”
Mulle laitettiin tämä koko kolmivaiheinen juttu. Eli ensin vaalennusaineen yhteydessä Niophlex Bonderia; sekoitettuna kemiallisen käsittelyn tuotteeseen, bonder suojaa ja vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta sekä parantaa kimmoisuutta. Ja sitten Niophlex Enhanceria; ravitseva voide, joka vahvistaa, kosteuttaa ja hoitaa hiusten rakennetta sekä lujittaa pintaa samanaikaisesti.

Kun hiukset vielä lopuksi pestiin, laitettiin mulle Niophlex Maintaineria. Se on kahdesti viikossa käytettävä ylläpitohoito kotona (tai kampaamossa).

IMG_20150630_143829Kaikki kemialliset käsittelyt (värjäys, vaalennus, permanentti), vaikuttaa hiuksen rakenteeseen niin, että käsittelyn jälkeen hiuksen pinta voi jäädä huokoisemmaksi, jolloin se luovuttaa kosteutta voimakkaammin. Tämä Niophlex- käsittely ehkäisee vaurioita jo ennen kun niitä syntyy.

IMG_20150630_181546Aikamoisen leveä hymy huulilla lähdin Lauran luota pois. 🙂
Oon ihan super tyytyväinen (taas kerran) Lauran käsittelyyn ja tämä Niophlex kyllä ainakin mut yllätti positiivisesti sillä, miten iso ero käsittelyn ennen ja jälkeen oli hiusten tuntumassa.

Niophlex käsittely Kurvi Hair Premieressä värjäyksen yhteydessä
* pitkät hiukset 10€
* lyhyet hiukset 5€
* Niophlex Maintainer ylläpitohoito 20€ (250ml)

IMG_20150630_143928 IMG_20150630_181648***

Suosittelen kokeilemaan tätä hoitoa! Ja se ei oikeesti ole edes mikään iso lisälovi kampaajabudjettiin! 🙂 Jos kuitenkin on menossa värjäykseen tai vaalennukseen, kannattaa pyytää tämä Niophlex lisänä! Lauralle aikoja voi varata suoraan TÄSTÄ!

Ja voin muuten btw kertoa, että kaikki jotka on mun kauttani alkaneet käymään Lauralla, on olleet tyytyväisiä. Myös miehet! 😉

***

Aurinkoista torstaipäivää! <3

* Niophlex-hoitoaine saatu, muuten värjäys/käsittely maksettu oman lompakon kautta.. 😉

4 kommenttia

  1. liisa_immonen@hotmail.com kirjoitti:

    Moikka! Hei oliko toi hinta tolle maintainerille 20 e /250 ml? Oon ite maksanut 100 ml sen 20 e mutta jos se on noin halpaa Premierellä niin täytyy käydä todellakin hakemassa!

Vastaa