Hae
Monna Pursiainen

Iloa Kalliossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvä ystäväni Jenni, kaunis ja iloinen yrittäjänainen. Kahden pienen pojan äiti, sydämellinen ja aito. Sirkusopettaja, taitava ja empaattinen. Hän jos joku jakaa iloa läsnäoleville.

Jenni Milonoff ja hänen ystävänsä Dayan Cutler päättivät perustaa vaatemerkin Ilo by Dakinin vuonna 2013 talvilomalla Goalla ollessaan. Dayanilla oli ennestään vanha vaatemerkki jo 90-luvulta. Nyt ystävykset päättivät tehdä jotain uudenlaista, eettistä ja iloista.
Juhlaa aasiatvistillä, maalaisromantiikka ja uuden ajan boheemiutta. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilo by Dakini tekee rakkaudella suunniteltuja ja eettisesti valmistettuja hyvän mielen vaatteita. Vaatteet valmistetaan pienessä kyläyhteisössä Nepalissa. Ilon takana ovat Nepalissa pitkään asunut suomalainen vaatesuunnittelija Dayan Cutler ja Suomen myynnistä vastaava Jenni Milonoff. ”Olimme talvella 2013 yhdessä Goalla, jonka inspiroiva ilmapiiri ja ihmiset antoivat alkusykäyksen Ilolle. Aloimme luoda mallistoa, jossa yhdistyisivät urbaani elämäntyyli, uuden ajan boheemius ja ripaus romantiikkaa. Me uskomme, että vaate pitää sisällään kaikki valmistusprosessinsa tunnelmat: koska Ilon vaatteet valmistetaan reilun kaupan ja hyvän jakamisen periaatteiden mukaisesti, ne luovat onnea ja iloa kantajalleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla Jenni ja Ilo goes Made in Kallio. Kävin eilen moikkaamassa Jenniä Made in Kalliossa ja ihastelemassa taas näitä ihania vaatteita. Itselläni on pari mekkoa Ilolta ja en voi muuta kuin tykätä.
Jennin läsnäolo saa oikeasti hymyn huulille ja hyvä olo huokuu hänestä. Jos siis olet tällä viikolla Kallion kulmilla, käy moikkaamassa Jenniä ja tutustumassa tähän mahtavaan vaatemerkkiin.

Tämä ei ole yhteistyöpostaus. Tämä on kunnianosoitus ystävälle. Siitä, että miten pitkälle pääsee kun uskoo omiin unelmiinsa ja tekee juuri niitä asioita mistä nauttii. Jenni ja Dayan halusivat luoda jotain uniikkia ja kaunista, siinä he ovat onnistuneet. Kaikki vaatteet on uniikkeja ja ne tehdään käsityöllä. On super hienoa ja kunnioitettavaa, että kaksi naista haluaa tehdä tällaista. Intohimosta ja ilon jakamisesta. Tässä ei liiku massoittain rahaa, tässä liikkuu massottain rakkautta. <3

Jenni

6 kommenttia

  1. Jenni/destinationunfamiliar kirjoitti:

    Suomessa asuessani tuo kahvila-putiikki oli aivan minua vastapäätä, koskaan en kuitenkaan käynyt. Pian paluumuttaessani samoille aluille on kyllä pakko käydä katsastamassa tämä ihanan värikäs mallisto! Onko tuo viimeisen kuvan huivi mallistoa? Se on UPEA!

    • Monna kirjoitti:

      Se on tosi ihana kahvila-putiikki. 🙂 Tämä Ilon mallisto on siellä nyt vain Pop-up:na. Mutta Ilo By Dakinin Facebook-sivuja seuraamalla löytää aina missä pidetään seuraava pop-up.
      Ja juu, tuo huivi on mallistoa. <3

  2. Heidi Ahlqvist kirjoitti:

    Heippa Monna!

    Kiva postaus :). Olen kiinnostunut eettisistä vaatteista ja Ilo By Dakini on uusi tuttavuus. Itse tulee haalittua ihan liikaa mustia vaatteita. Omaan tyyliin olisi kyllä hyvä saada ripaus väriäkin. Täytyykin poiketa liikkeessä, kun poikkean Helsingissä. Aurinkoista viikkoa!

    • Monna kirjoitti:

      Hei Heidi! 🙂 Kiva, että pidit.
      Ilo by Dakini on tuolla Made in Kalliossa vain Pop-up:na nyt. Kannattaa seurata Ilon facebook-sivuja, josta näkee missä seuraava pop-up järjestetään. 🙂

  3. krista kirjoitti:

    Onko teidän kautta mahdollista saada taitovoimistelun pt- valmennusta? Tai tiedätkö jonkun joka tällasta palvelua toteuttaisi?
    Ajattelin sinulta kysyä, kun mainitsit itse harjoittelevasi käsiseisontoja ym? kiitos ihanasta blogista!
    T: Ahkera lukijasi

    • Monna kirjoitti:

      Moikka Krista!
      Vielä on nämä mun käsilläseisonnat sen verran alkeellisella tasolla, että taitovoimistelua en lähtisi itse valmentamaan. 😀 🙂 Kiitos vain luottamuksesta.
      Voisin suositella sinulle yhtä hyvää, laitatko mulle meiliä pt.monna@gmail.com.. Jotta voin suositella.

Vastaa