Hae
Monna Pursiainen

Korsetti treeneihin?

* Sisältää kaupallisia linkkejä.

Sunnuntaina sain tilaisuuden tutustua Biancaneve -vaatemerkkiin hieman lähemmin ja tarkemmin. Oli ilo päästä kuulemaan lisää tästä kotimaisesta merkistä ja nähdä myös paikka missä mm.kisa-asut erinäisiin urheilukisoihin valmistetaan. Käsityönä.

IMG-20151129-WA0013

Saimme kuulla kuinka Biancaneve on saanut alkunsa ja miten vaatemerkki on siitä pikkuhiljaa kehittynyt suuremmaksi. Ensin Biancaneve on tehnyt vain luisteluasuja, jonka jälkeen eri urheilulajeihin esiintymisasuja. Myös Linnanjuhlissa on nähty Biancaneven asuja. Ja nyt viimeisen muutaman vuoden ajan on tullut kisa-asujen rinnalle vahvasti myös korkealaatuisia treenivaatteita ihan jokaiselle.

Biancaneven toimitusjohtaja Elina Loueranta on myös suunnitellut yhdessä Miss Suomen (Rosa-Maria Ryydin) kanssa Rosan upean kisa-asun Miss Universum -kisoihin. Ja puku on valmistunut vain parin viikon sisällä.
Fantasiapuku-full-1***

Saimme kuulla tapahtumassa myös kuinka esimerkiksi ihan mahtavien trikoiden malli on suunniteltu rypytys rypytykseltä, että ne mukailisivat muotoja ja korostaisivat kauniisti esimerkiksi pakaran kaaria.

PB302483

Housut – B Delicious

Saimme tutustua myös mut ihan vakuuttaneeseen ja ilmiöksi nousseeseen Esbelt-korsettiin, joka mm. auttaa synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Sitä voi käyttää myös vaikkapa jalkatreenissä antamaan lisätukea core-seudulle.
Sitä käyttämällä moni on päässyt myös alaselkäkivuista irti. Ja kuulinpa myös huhua, että se saattaa säännöllisesti käytettynä hyvän treenin ohella kutistaa vyötäröltä pari ekstrasenttiä.

corset

Sitä voi aluksi käyttää esim. 1-2 h päivän aikana ja sitten lisätä aikaa muutamaan tuntiin. Treenissä sitä kannattaa kokeilla alkuun myös ”vähän kerrallaan” ja tosiaan tukea antamaan. Keskivartalon tukilihaksia pitää ehdottomasti myös harjoitella erikseen ja vahvistaa, ei käyttää vain ns. apukeinoja. Ja jos treeniin tosiaan sisältyy keskivartalon lihaksien harjoittamista, kannattaa korsetti siksi aikaa ottaa pois. Mutta tätä kyllä oikeasti voin suositella ihan vaikka omille asiakkaillenikin! 🙂

Biancaneven B Fit-tuotteista saa alea nyt -10% koodilla: ADTBFIT
TÄÄLTÄ Biancaneven sivuilta voi käydä katsomassa näitä ihanuuksia lisää.

IMG-20151129-WA0005

Kiitos vielä Biancaneve, Elina ja Evellina! <3 Oli ihana kuulla ja nähdä lisää!! 

***

IMG-20151129-WA0002

4 kommenttia

  1. Kiia kirjoitti:

    pssst! Ei saa alea kuin vain bfit tuotteista, tai ainakaan ei anna tuolla euroakaan hinnasta vekka 😉

  2. minä kirjoitti:

    Hei.

    Sulla taitaa kuvassa olla Shock Absorberit? Ne on huiput. Mutta oletko koskaan kokeillut Panache Sport -liivejä? Suosittelen! Itse oon hurahtanut niihin täysin…

    Sinun postauksia on aina niin kiva lukea! Mukavaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää!

  3. Susanna kirjoitti:

    Heippa Monna!? En oo koskaan vielä kommentoinut sun blogia, mutta pakko sanoa heti alkuun, että sun blogi on kyllä tsemppaavin ja järkevin urheilublogi mitä on!? Oot ihan mahtava esikuva ja sulla on upea terveen urheilullinen kroppa! Sanoin miehellä ja näytin sun kuvaa, että tällaiset lihakset mä haluaisin…?
    Itse postaukseen… Oon miettinyt pitkään tota korsettia, kun joka tuutista tuntuu tulevan juttua siitä. Tän sun postauksen jälkeen tein päätöksen, että tuo täytyy kyllä hakea kotiin. Mulla on luonnostaan hirveä notko selässä ja tietyt liikkeet salilla laittaa alaselän aika koville. Ja olihan tolla pari muutakin kivaa vaikutusta kroppaan..? Ihania nuo biancaneven vaatteet muutenkin, mutta hinnat ei hirveesti miellytä. Tajusin myös, että tää liikehän on täällä missä mä asun!?? Tänään saattaa siis lähteä käsistä, kun käväsen siellä.?
    Voi Monna, oot niin hurjan inspiroiva ja ainakin näin netin välityksellä niin kovin tsemppaava ja ihana!? Jatka samaan malliin! Ja niin, mua kiinnostaa hirveästi tuo kaikki oman kehon painolla tehtävä akrobatia yms. Harmi, kun asut Helsingissä, olisi ihan huippua päästä sun oppeihin!

    Susanna

Vastaa