Hae
Monna Pursiainen

Tammikuussa pärähtää!

Tammikuu – uuden alku! Uuden vuoden lupausten lunastamisen aika ja treenimotivaation nousukausi. Hyvä niin! 🙂

kuvaukset

Meillä oli eilen A-lehdillä kuvauspäivä. Minut ja Anna pyydettiin keulahahmoiksi tammikuussa pyörähtävään Kauneus&Terveys-lehden sekä FitFashionin kampanjaan #timmikuu. Oli super kivaa olla mukana tässä ja kunnia myös, että juuri meidät pyydettiin yhdessä tähän. Teemana kun on mm. yhdessätekeminen, ystävyys ja hyvä fiilis.

Kävin tiistaina huoltamassa ripset kuvauksia varten taas ihanan Anniinan luona Beauty Anniinassa. Keskiviikkona aamusta saavuin A-lehdille yhdeksältä ja pääsin suoraan meikkiin ja kampaukseen. Sen jälkeen otettiin parisen tuntia yksilökuvia erinäisistä liikkeistä, joita minulle oli suunniteltu.

Meikki valmis! :)

Meikki valmis! 🙂

a-lehdet dav

Oli jotenkin älyttömän kiva tunnelma kuvauksissa. Nauru raikasi, eikä ollut mitään hampaidenkiristelymeininkiä. Välillä meni jopa vähän hysterian puolelle, varsinkin kun Anna saapui yhdentoista maissa ja alkoi meidän yhteiskuvaukset.

PhotoGrid_1449080826388 dav SAMSUNG CSC PhotoGrid_1449119491219

Ihan jännityksellä odotetaan itsekin Annan kanssa, että mitähän kuvia sieltä oikein tullaan julkaisemaan.. 😀 😀 Ainakin nuo kultaiset minishortsikuvat oli kyllä sellaista hysteriaa.. Siellä oli kuvaajan lisäksi ”pari” muutakin taustatiimiläistä mukana ottamassa behind the scenes-matskua ja kikattamassa vedet silmissä kun Anna läpsi mun pyllyä. 😀 😀

Mutta oli kyllä ihana päivä ja aikamoinen väsymys iski kyllä illalla sitten duunien jälkeen.
Kiitos vielä Anna-kulta seurasta ja kuvaustiimille kivasta päivästä! <3 Ja Hannelelle ja Natalle erityiskiitos tosta shortsihommasta… 😉 OMG!!!
SAMSUNG CSC***

Tammikuussa myös meillä MT Personal Trainingilla alkaa taas kevään valmennusryhmät! Mm. Muutos100, Treeniryhmä, Challenge 8, Juoksuryhmät jne.. Niistä lisää voit käydä katselemassa Tuukan sivuilta.
Ja vielä erikseen nostaisin Treeniryhmän!
Treeniryhmä

Treeniryhmässä meillä on aina n.30-50 valmennettavaa mukana. Treeniryhmän vetäminen viikottain on yksi viikon hauskimmista vedoista! 🙂 Ryhmäläisillä on niin huikea fiilis aina treeneissä, täysillä tehdään, mutta silti pilke silmäkulmassa.

Treeniryhmä starttaa taas 21.tammikuuta ja kovan kysynnän vuoksi teemme keväällä niin, että valmennettava saa itse päättää treenaako tiistaisin vai torstaisin. !!
Treeniryhmässä treenaa edullisesti, mahtavassa porukassa & ammattitaitoisessa ja motivoivassa valmennuksessa koko kevään hintaan 79€! 

Ilmoittautumiset: pttuukka@gmail.com

***

Kivaa torstaita! <3

6 kommenttia

  1. Aino kirjoitti:

    En kestä kuin ihania kuvia! Vitsi ootte söpöjä ja just parhaat keulahahmot kamppikseen <3

  2. Lisko kirjoitti:

    Hei,
    Mihin aikaan nuo tiistain ja torstain treenit ovat?
    Jos vaikka mukaan tempaisisin!

    • Monna kirjoitti:

      Ne on klo 18. 🙂 Ja siis tosiaan osallistuja saa itse päättää kumpaan osallistuu. Aina yksi treeni /vko. Mutta sen ei ole pakko olla joka viikko tiistai tai joka viikko torstai. Vaan sitä voi vähän vaihdella muiden menojen mukaan.
      Tule ihmeessä mukaan!

  3. M kirjoitti:

    Hei. Kiitos joulukalenteriluukusta! Minun oppilaat tykkäsivät kovasti! Aikoivat pitää kotonakin ”lankkukisat” 🙂 .

  4. mira kirjoitti:

    Moikka monna!
    Minua kiinnnostaisi kovasti treeniryhmät, mutta tosiaan vuorotyöni on nii hektistä että koskaan en tiedä ennen listojen tulemista milloin olen töissä, ja voi olla että olenkin tiistaina sekä torstaina juuri tuolloin töissä, harmi!
    Minua kiinnostaisikin tietää että teettekö henkilökohtasena valmennuksena kotitreeniohjelmia? 🙂

    Ja vielä loppuun pakko kehaista blogiasi, olet niin ihanan aito ihminen ja susta saa valtavat määrät energiaa, sulla on arvot ja elämänasenne juuri eikä melkein kohdallaan, päivä päivältä yritetään itekkin oppia juuri nimenomaan positiivista asennetta enemmän! Kiitos siis blogistasi joka tsemppaa varmasti myös monia muita. 🙂

Vastaa