Hae
Monna Pursiainen

Rauhallista Joulunaikaa!

Nyt on tullut aika rauhoittua joulunviettoon.

”Jo hiljenee vuoden askareet
ja aherrus syksyn työn.
Ota sydämees hetket talviset
ja rauha jouluyön.”

***

Loppuvuosi on ollut taas aikatauluiltaan tiukka ja työntäyteinen.
Viimeiset kaksi viikkoa tämä on näkynyt niin henkisenä kuin fyysisenä väsymyksenä.
Nyt olenkin super onnellinen ja kiitollinen, että saan rauhoittua
joulunviettoon ja pistää työmeilin kiinni ja hetkeksi myös tämän blogin.

Palailen postausten pariin varmasti Tapaninpäivänä, silloin kuulette
miten meidän joulumme sujui.
Joulupäiväksi olen ajastanut teille tonttujumpan, josko joulun välipäivien
aikana tekee mieli jumppailla kotona.
Tosi kivan joululahja-arvonnan aion järjestää instagram-tililläni vielä 23.pvä.
Olkaahan siis kuulolla.. 😉

***

Pyytäisin teiltä vielä pientä joululahjaa. <3
Kertokaa minulle keitä te olette, minkälaisia ihmisiä siellä ruudun takana oikein on?
Oletko ensimmäistä kertaa eksynyt blogiini vai luetko tätä jo kolmatta vuotta?
Minkälaisia juttuja tykkäät lukea? Miksi luet tätä minun blogiani?
Minkä ikäinen olet? Nainen vai mies?

Olen erittäin kiitollinen jos jaksatte kertoa. <3

Nyt toivotan teille rakkaille lukijoilleni kaunista, rentoa, ihanaa
ja lämmintä joulua! <3

joulutonttu

Tumma taivas jouluyönä,

tähdet tuikkii valovyönä,

ilmassa on ripaus taikaa,

Rauhallista Joulunaikaa!

71 kommenttia

  1. Eve kirjoitti:

    23-vuotias nainen joka on lukenu siun blogia jo useamman vuoden. 🙂 pohjois-karjalasta kotoisin mutta syksyllä muutin savoon opiskelujen vuoksi. Tykkään lukea siun blogia sillä kirjoituksesi ovat monipuolisia 🙂 mukavaa joulua teille!

  2. R kirjoitti:

    Pian 20-vuotias nainen joka on lukenut blogiasi jo useamman vuoden! Pohjois-Savosta, töissä ja niiden ohella treenaan ja luen pääsykokeisiin. Sun blogista saa virtaa ja hyvää mieltä pitkin vuotta, ja sun instagram-julkaisut piristää päivää – varmasti siksi roikun mukana! 🙂

    Tykkään lukea laaja-alaisesti (niin henkiseen kuin fyysiseen) hyvinvointiin liittyviä postauksia, ja sun blogi tarjoaakin niitä tosi hyvin. Tosi harvoin joutuu skippaamaan tekstiä! ☺❤

    Hyvää joulua Monna <3

  3. Laura kirjoitti:

    Moikka moi Monna!

    Olen 24 v. yliopisto-opiskelija Joensuusta. Luen sun blogia, koska vaikutat aidolta ja ihanalta ihmiseltä – olet rohkeasti just sellainen kuin olet <3 Sellainen ihminen minäkin haluan olla. Eniten mua kiinnostaa kaikki treenivinkit ja syvällisemmät postaukset. Olen lukenut blogiasi pari vuotta, mutta en muista olenko koskaan aiemmin kommentoinut 😉

    Levollista joulunaikaa Sinulle ja perheellesi!

  4. Hanna kirjoitti:

    Mä oon 21-vuotias naisopiskelija Tampereelta, joka on kiinnostunut urheilusta ja hyvinvoinnista. Itse asiassa toi mielen hyvinvointi on tullut vahvemmin mukaan nimenomaan sun ja muutaman muun blogin kautta, kiitos siitä! Taisin lukea sun blogin alusta loppuun menneenä kesänä ja sen jälkeen oon seuraillut sitä aktiivisesti 🙂 Ihanaa ja rauhallista joulua Monna!

  5. Ellu kirjoitti:

    Täällä 23v nainen lukenut jo useamman vuoden! Sun blogista löytää aina ihanaa positiivista energia, hyviä vinkkejä terveellisempään elämään ja mielenkiintosia mielipiteitä! Oikein rauhallista joulua Monnalle 🙂

  6. Paula kirjoitti:

    Edellisiin kommentoijiin verrattuna varsinainen seniori ilmoittautuu eli 33-vuotias, Ylä-Lapissa asuva nainen istuu ruudun tällä puolella. Blogisi on kuulunut suosikkeihini aivan alkumetreiltä saakka. Monenlaiset postaukset kiinnostavat, eniten ehkä elävästä elämästä ja arjesta kertovat jutut. Odotan esikoistamme ja viimemetrit ovat käsillä, joten juttutoiveena olisi raskaudenjälkeinen treeni, jos se aihepiirinä tuntuu sopivalta kirjoittaa. Ymmärrän toki, jos tämä aihepiiri ei blogiisi istu. Blogin kautta sinusta saa hyvin lämpimän ja mukavan kuvan ja uskoisin, että tämä ei ole vain bloggaajaminääsi vaan olet sellainen henkilö tosielämässäkin. Ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

    • Monna kirjoitti:

      Hahaa! 😀 Seniori et lähelläkään!! 😉 Hauskaa, että lukijoissa myös meitä yli kolmekymppisiä!
      Raskaudenjälkeinen treeni on hyvä toivepostaus, en ole vain ihan varma osaanko siitä kirjoittaa tarpeeksi kattavasti. Mutta ainahan voin yrittää. 🙂

  7. Päivi kirjoitti:

    Täältä Oulusta kirjottaa 30 v kahden pikkupojan äiti.
    Olen lukenut blogiasi aktiivisesti ehkä reilu vuoden, sitä ennen satunnaisesti.

    Olet aito hymyilevä esikuva!

    Oma elämäntaparemonttini etenee pikkuhiljaa ja alan olla jo vähän koukussa liikuntaan ja terveellisempään ruokaan.

  8. Maariaelle kirjoitti:

    16v. tyttönen ens vuoden Rotary-vaihtari Etelä-Suomesta, taisin löytää tän blogin tänä vuonna, en muista oikee mitä kautta 😀
    Liikuntaharrastuksina mulla on tanssi ja jumpanohjaus ja syksyllä kävin vielä voimisteluseuran crosstreenissä silloin tällöin ja kotitreenejä tulee tehtyä kanssa satunnaisesti. Ryhmä, jota ohjaan on tällä hetkellä 7-9-vuotiaat.
    Tää on ihanan positiivinen blogi, kuvat on hyvälaatusia ja oot muutenki ihana persoona! 🙂
    Hyviä motivointivinkkejä ja nopeasti ilman välineitä tehtäviä tehotreenejä ois kiva lukea.

    Ihanaa joulua sullekin Monna <3

  9. Sini kirjoitti:

    22-vuotias liikunta-alalla toimiva liikuntaneuvoja, personal trainer ja urheiluhieroja. Kulkenut tekstiesi mukana jo miltein alusta lähiten. Ja miksi näin? Virtaa antavan energinen, hyväntuulinen ja aito kirjoittaja. Tarvitseeko tähän enempää sanoa? Kaikki, mitä vain voi toivoa. Rauhallista joulun aikaa teidän perheelle!

  10. jonsku kirjoitti:

    28-vuotias,kahden ihanan pojan ja yhden pienen ihanan tytön äiti. Olen lukenut blogiasi aktiivisesti reilun vuoden ajan. Tämä on ihana positiivinen blogi josta saa inspiraatiota omaan treenaamiseen,kun oma elämäntapatemonttini alkoi syksyllä.

    Olet ihana ja positiivinen hymyilevä persoona 🙂
    Ihanaa joulua<3

  11. Sanna kirjoitti:

    Mä oon 23-vuotias opiskelija tyttönen. Käyn salilla ja lenkkeilen sekä harrastan koiran kanssa agilitya ja muuta satunnaisesti. Alunperin mun kymmenen vuotta vanhempi sisko vinkkas tästä blogista. 😀 Eli ekan kerran varmaan oon vieraillut täällä kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen enemmän tai vähemmän – viikottain kuitenkin. Koiraihmisenä mua on kiinnostanut paljon lukea Geren ja Pimun juttuja ja ylipäätään selailla postauksien kuvia – niistä yleensä välittyy niin aito ja lämmin tunnelma. Tykkään lukea myös treenaamiseen liittyviä postauksia ja ylipäätään kaikkea fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvää. Itselleni liikunta on tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta ja haluan liikkua ilman mitään tiukkoja tavotteita – haluan vain nauttia siitä!

  12. Anni kirjoitti:

    Lukijasi Anni ilmoittautuu! Olen 33-vuotias voimanostajan alku Etelä-Suomesta. Vaihdoin crossfitin voimanostoon muutama kuukausi sitten, ja tarkoituksenani on päästä kisailemaankin jossain vaiheessa. Blogisi löysin vasta kun siirryit tänne Fitfashionin puolelle, mutta hyvä kun löysin! Oli ihanaa kun melko ekoja postauksiasi täällä oli se missä kerroit kaatuneesi ja satuttaneesi sormesi (anteeksi, ei siis sillä tavalla mitenkään varsinaisesti ihanaa!), koska siitä tuli heti olo että jaahas, tämä nainen on aito ja raikas! Että vihdoin jotain muuta kuin parsaa.
    Minusta aina ihmisestä antaa lämpimän vaikutelman se, jos puhuu nätisti omista lemmikeistään. Teillä niistä selvästi välitetään!

    Jatka ihanaa, inspiroivaa blogiasi juuri sellaisena kuin olet! Suloista joulua teille!

  13. M kirjoitti:

    Oon 16vee tyttö, lukenut blogiasi noin vuoden. Luen tätä siksi, että sä vaikutat mahtavalta persoonalta, blogisi on just sun näkönen eikä kenenkään muun, ja kirjotat aika paljon sellasia kivoja pohdiskelevia postauksia, millasii mä eniten tykkään lukee. 🙂 tykkään myös siitä, että postauksia tulee kohtuu usein.

  14. kata kirjoitti:

    Kata täällä lukee, alusta asti melkiis lukenu 🙂 kolmikymppinen olen ja teen oikeastaan ihan vaan Fitlinen kanssa töitä tänä päivänä. Rakastan elämääni enemmän kuin koskaan ennen. Nykyinen työni on tuonut ja antanut mun elämään niin paljon, että en olisi ikinä uskaltanut edes kuvitella että elämä voisi olla tälläistä 🙂 Onnekas olen siis ja onnekas myös siinä mielesä, että osaan todellakin arvostaa tätä tilannetta ja mahdollisuutta 🙂 Luen sun blogia koska siitä on jo tullut ihan tapa, hauskaa positiivisuutta täällä aina. Ja jatkan lukemista, joskus saatan skipata jonkun ja joskus taas jään selailemaan ihan vanhojakin juttuja 🙂

  15. Heidi kirjoitti:

    Moi mää oon Heidi kolkytyksvee ja luen koska tykkään susta 😉
    Hehee, MWAH <3

  16. Jonnaajon kirjoitti:

    Olen Pirkanmaalta Helsinkiin muuttanut tyttönen ja ikää löytyy sen 28 vuotta. En vieläkään tiedä mitä täällä (siis Helsingissä ja elämässä ylipäätään) teen tai ketä varten täällä olen, mutta se selvinnee tai jää selviämättä.
    Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi pari vuotta sitten ja sen jälkeen mukana on roikuttu aika säännöllisesti.
    Tykkään lukea monipuolisia juttuja, joten siksi tätä sinunkin blogiasi luen. Etenkin kiinnostavat mielipiteet, ihmisten yhdessä viettämä aika ja reseptit. Arvonnat, arjen jakaminen, tapahtumat ja kaikki muu. Ei ole mitään tiettyä syytä lukea, vaan kokonaisuus, avoimuus ja persoona ratkaisevat.

    Hyvää joulua <3

    -Jonna

  17. Jenna kirjoitti:

    23-vuotias Joensuulaistunut sairaanhoitaja, löysin blogisi varmaan pari vuotta sitten” Anna mun treenaa” Annan kautta 🙂 Aktiivisesti kuntosalilla treenailen. Luen kyllä valehtelematta kaikki siun postaukset, tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä! Siun blogin parissa oon nauranut ääneen ja itkenyt myös esim. Gere-postauksia lukiessani!

    Jatka samaan malliin Monna ja ihanaa joulua Teille! <3

  18. Riina kirjoitti:

    23-vuotias nainen, lukenut sun blogia jo vuodesta 2012 🙂 eniten tykkään sellaisista teksteistä, joissa kirjoitat joistain sulle intohimona olevista asioista tai muista sun sydäntä lähellä olevista asioista 🙂

    Blogisi on ihanan posigiivisella energialla varustettu! Ja olet huippukaunis 🙂

    Hyvää joulua!

  19. Maukka kirjoitti:

    Moi vaan ! olen tosiaan seniori koska olen 52 vuotias aktiivinen kuntosaliharrastaja. Luen blogiasi koska se on hyväntuulinen ja siitä saa hyviä treenivinkkejä. Hyvää Joulua !

  20. Venla kirjoitti:

    Moi! Täällä ruudun takana on 27-vuotias kasvatustieteilijä, aloitteleva tutkija ja yhden lapsen äiti. Aloitin voimaharjoittelun personal trainerin kanssa keväällä, ja tämän uuden harrastuksen kautta myös treeniaiheiset blogit ovat alkaneet kiinnostaa entistä enemmän. Sinun blogistasi välittyy lämminhenkisyys, joka houkuttelee minua. Treeniin liittyvät tekstit kiinnostavat enemmän kuin muut, mutta en lue blogiasi vain aiheiden takia. Tekstiesi pohjalta tunnut välittävän lukijoistasi ja haluat olla meille lukijoillekin avoin ja rehellinen, näitä arvostan kovasti! Pidän myös siitä, että sinulla tuntuu olevan omaan makuuni sopivan rento asenne ruokailuun: että välillä ruokavalioon mahtuu herkkujakin, eikä sekään haittaa mitään!

    Rentouttavaa joulua sinulle! <3

  21. Henni kirjoitti:

    27V kahden (5 ja 1v) pojan äiti. Aloitin seuraamisen yli 2vuotta sitten. Toista lasta ei alkanut kuulumaan ja halusin kuluttaa omaa aikaani salilla ja opetella vielä terveellisempään ja liikunnallisempaan elämään. Eksyin vähän kuin vahingossa blogiisi,kun etsin treenivinkkejä. Tänne jämähdin,vaikka salitreenit suurimmaksi osaksi onkin nyt toisen lapsen syntymän myötä jääneet. <3 olet huikea motivoija,iloisuus koukutti 🙂

  22. Christina kirjoitti:

    Täällä 22-vuotias Lapista Pirkanmaalle reilu kuukausi sitten muuttanut tyär 🙂 Pari vuotta olen about lukenu tätä sinun blogia. Alunperin taisin eksyä tänne Ainon (ainomakela.com) blogin kautta, ja tykästyin blogiisi aikalailla heti. Jutut ovat aitoja, ja sinusta tulee sellainen kuva että kirjoitat juttuja juuri omana itsenäsi, etkä yritä esittää mitään muuta. 🙂 Postauksissa myös vaihtelee kivasti aiheet. Kirjoituksesi myös motivoivat usein itseäkin liikkumaan 🙂

    Ihanaa Joulua sinulle, ja loistavaa Uutta Vuotta 2016! 🙂

  23. M kirjoitti:

    Moi Monna! Täältä löytyy 31v Etelä-Suomessa asuva ope. Blogiasi olen lukenut jo ennen fitfashion aikaa, en kyllä pysty muistaan että kuin pitkään. Blogisi on hyväntuulinen, rehellinen, elämää täynnä. Aiheet ovat hyvin vaihtelevia ja kirjoituksistasi saa sekä ajateltavaa että vinkkejä ruokaa ja treeniin. Mä tykkään erityisesti sun ”sallivasta” asenteesta; treenatessa ei vaan punttia, ruualla voi olla muutakin kuin kanaamaitorahkaa -linjaa 🙂 itse treenaan ryhmäliikuntatunneilla, koen sen ammattini takia kaikkein mielyttävämmäksi tavaksi (joku käskee mua, enkä itse itseäni tai oppilaita 😉 ). Tai ehkä mä vaan oon laiska lähtemään itseksi salille 😀 Kiitos sulle kirjoitksistasi, lähes jokainen tulee luettua!

    Ihanaa joulun aikaa teidän koko perheelle <3

  24. terhi kirjoitti:

    Olen 38 vuotias ja innostunut urheilusta vasta aikuisiällä. Sydäntäni lähellä on salitreenit ja siellä olenkin treenaillut jo säännöllisesti viitisen vuotta. Sun blogia olen seuraillut jo pitkään ja löysin tänne saran blogin kautta? molemmista pidän mutta koska en kilpaile tms. sinun blogi on minulle monipuolisempi. Aina odotan innolla mitä juttua olet keksinyt, ihanan pirteää ja myöskin syvällisempää bloggailua? kiitokset sinulle siitä ja jatka kohti omia rehellisiä tavoitteitasi❤ mukavaa ja rentouttavaa joulua?

  25. Merja kirjoitti:

    34v sairaanhoitaja, äiti, liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja rakastava nainen… Olen lukenut blogiasi monta vuotta, nykyään seuraan aktiivisemmin instagramissa, mutta täälläkin kyllä piipahdan melko usein! Tykkään positiivisesta asenteestasi ja kurkinkin monesti siun instakuvia, kun itse kaipaan hyvää fiilistä ja motivaatiota! ? ? ❤ Ihanaa joulun aikaa! ?

  26. Ninni kirjoitti:

    Olen 17 vuotias tyttö Joensuusta, pelaan koripalloa ja käyn lukioo. Oon lukenu sun blogia kohta vuoden ja tykkään siitä hurjasti! Annat motivaatioo ja sulla on mielenkiintoisia aiheita! Pidän sun tyylistä kirjottaa ja myös siitä kuinka oma itsesi ja rehellinen olet! Hyvää joulua Monna !!☺️

  27. Moona kirjoitti:

    Mä olen 24-vuotias, ja opiskelen yliopistossa Helsingissä. Olen lukenut blogiasi muutaman vuoden enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Harrastelen itse punttiksella käymistä ja tanssia, joten meiltä löytyy yhteisiä harrastuksia, heh 🙂 Pidän sun blogin monipuolisuudesta, ja siitä että kirjoitat monenlaisia juttuja, sekä tyylillisesti että aiheellisesti. Juttusi ovat myös laadukkaita ja hyvin kirjoitettuja, siitä pidän blogeissa 🙂 Olet mahtava mimmi, kiitos että bloggaat! Rauhaisaa joulua sinne! 🙂

  28. Sini kirjoitti:

    Heippa! Täällä lueskelee kolmekymppinen maatalousyrittäjä Pohjois-suomesta,tykkään lukea ihanan pirteätä ja välillä vakavampaakin asiaa sisältävää blogiasi ja seurata instaa koska kuvista ja jutuista tulee aina niin hyvälle mielelle. Mukavaa myös seurailla teidän kaupungissa asuvien ihmisten elämää täällä keskellä korpea,pysyy ajan hermoilla eikä aivan erakoidu 😉 ite kuntoilen sekä salilla,kotona ja ulkona koiran kanssa,joka päivä melkein jotain tulee tehtyä sen mukaan miten kerkee töiltä…

    Monipuolisesti kaikenlaisia tekstejä on mukava lukea.

    Ihanaa joulua teidän perheelle!!!<3

  29. M kirjoitti:

    Kolmekymppinen nainen, työssäkäyvä ja liikuntaa harrastava. Naimisissa, ei lapsia, koiraihminen. Siinäpä noin niin kuin pähkinänkuoressa. Oon seurannut sun blogia jo useamman vuoden ja ehkä eniten tykkään ns. mielipidekirjoituksista. Luen kyllä lähes kaikki postaukset oli aihe sitten mikä hyvänsä. Tykkään sun tyylistä ja koen että meillä on monella tapaa samanlainen elämäntilanne ja oot kirjoittanut sellaisista jutuista mitä itsekin miettii, esim. siitä että haluaako/saako lapsia ja että kuinka se on jokaisen yksityisasia eikä kuulu kenellekään. Musta on kuitenkin helpottavaa kuulla että muutkin pohtii samoja juttuja ja kokee utelut ja kyselyt vaivaannuttavina. Mulle riittää tällä hetkellä mies, ystävät, perhe, työ, harrastukset ja koirat ja elän mielestäni täyttä ja tyydyttävää elämää.

  30. Karo kirjoitti:

    Heipparallaa!
    Elikkäs täältä löytyy 23-vuotias nainen Helsingistä ja löysin blogisi noin vuosi sitten muistaakseni selatessani fitfashionin blogeja 🙂 rakastan lukea blogiasi, sillä minulle tulee hyvä mieli lukiessani kirjoituksiasi ja sinulta saa kaikkia kivoja vinkkeja treenaamiseen, ruoanlaittoon tms. Kaikista eniten tykkään lukea treeniin liittyviä kirjoituksia mutta kaikki muutkin kirjoituksesi ovat todella hyviä 🙂 Mukavaa ja rauhallista joulua teille kaikille! <3

  31. Anni kirjoitti:

    Olen 35-vuotias nainen, vaimo, kahden lapsen työssäkäyvä äiti, mutta myös ihminen, joka kaipaa motivointia urheiluun ja välillä aivan arkiseen elämään. Päädyin monta vuotta sitten blogiisi Annan blogin kautta, mutta olen jäänyt seuraamaan kirjoituksiasi ahkerasti. Parasta blogissasi on se, että olet mielestäni kehittynyt huimasti kirjoitusten sisällössä. Nykyään parasta antia on mentaalipuolen jutut, josta ammennan niin työ- kuin vapaa-aikaani oivalluksia. Olen samaistunut sinussa herkkyyteen yhdistettynä seurallisella luonteella. Uskon, että olen itsekin löytänyt monta uutta tapaa työstää asioita kirjoituksiesi kautta. Kiitos. Pysy aina yhtä motivoivana, sinulla on selkeästi siihen lahja.

  32. Nilla kirjoitti:

    Heij monna! Minä oon 27vuotias, syksyllä muuttanut Helsinkiin. Pari kertaa oon tainnu aiemminkin postata, blogia oon hmm varmaan pari vuotta lähes lukenut. Tykkään hirmusesti sun aitoudesta ja miten se välittyy blogiin. Niin treenivinkit kuin paasaus postaukset kiinnostavat minua, myös koirakuulumiset ja fiilistelyt miten sulla on hyvä olla. Tämän tyylisiä blogeja ei minusta hirmuisesti oo, aitoja. Hehhe ja siun nimi ❤

    Ihanaa joulua teille!

  33. Nella kirjoitti:

    Olen 21-vuotias naisen alku, elämästä nautiskelija, ihmis- ja eläinrakas nuori! Opiskelen sosionomiksi toista vuotta Hämeenlinnassa, Salossa asustelen nyt näin joulun alla perheen luona. Aloin lukemaan blogiasi kun siirryit fitfashionille ja ihastuin!

    Mikä sana blogistasi ja sinusta tulee mieleen, no tietenkin vahva! Ehkä kaija koon kaunis, rietas, onnellinen -kappale kuvastaisi blogiasi ☺ ja ihailen sitä, miten aito, kaunis ihminen olet ja tämä siis blogin perusteella. Aina kun luen blogiasi ( ja joka postauksen luenkin) saan hirveästi tsemppiä ja voimaa, henkistä ja fyysistä. Ei voI muuta sanoa kuin että tykkään 🙂

  34. Pauliina kirjoitti:

    Moi!

    Täällä Ilmoittautuu 27v. Rouvan alku Espoosta. Ammatiltani olen lähioitaja ja nyt jatko opinnoissa. Blogiasi olen lukenut noin pari vuotta ja todella tykkään! Eniten blogissasi inspiroi oman elämäsi asenne + kokemukset juuri miten aidosti ne jaat. Lisäksi inspiroit treeneilläsi myös suuresti.

    Ihanaa joulua sinne 🙂

  35. Eini kirjoitti:

    Olen 35-vuotias ja lukenut blogiasi ehkä vuoden tai kaksi. Taisin ekaa kertaa eksyä blogiisi jonkun toisen blogin kautta, mutta tykästyin heti! Olet uskomattoman elinvoimainen ja iloinen ihminen, jonka rehellisiä kirjoituksia on todella mukava lukea. Ja toisaalta on myös kiva lueskella jonkun toisen samanikäisen ajatuksia, joka kuitenkin on erilaisessa elämäntilanteessa. Tykkään myös siitä, että postaat usein ja erilaisia juttuja. Blogisi kautta ilmottauduin myös syksyllä teidän järjestämään valmennukseen, ja ekalla kerralla kun näin sinut, tuntui ihan kun olisi pikkutyttö, joka oli nähnyt julkkiksen! ? Oikein rauhallista joulunaikaa teille.

  36. Kaisa kirjoitti:

    39v, kolmen lapsen äitee etelä-pohojanmaalta. Kävin sun blogin alkuaikoina epäsäännöllisen säännöllisesti Annan blogin linkitysten kautta lukemassa sinunkin juttujasi ja siitä sitten pikkuhiljaa vakiintui tavaksi lukea säännöllisesti heti tuoreeltaan tämäkin blogi. Geren vaiheita on ollut mielenkiintoista seurata ja instassa odotan aina innolla sun treenivideoita. Esim. levypainon siirto nilkan päältä, käsiin ja takaisin on vakiintunut sun oppien myötä ihan säännölliseen vatsasettiin. ja maraton-harrastajana Tuukankin jutut tulee seurattua 🙂
    Toivotankin teille molemmille ja koko koiramaiselle perheelle oikein hyvää joulua ja ”kunnollista” uutta vuotta!

    p.s. yks toivomuskin minulla olisi, kiskokaa nyt Saran kanssa se Annakin taas ensi vuonna tiukasti teidän tiimiin mukaan 🙂 <3

  37. Sini kirjoitti:

    Täällä 24-vuotias opiskelija Helsingistä myös! Kaikki hyvinvointiin liittyvä on kiinnostanut jo useita vuosia ja liikun itsekin paljon sekä tykkään kokeilla erilaisia ruokajuttuja. Oon lukenut blogia ehkä vuoden verran.

    Tykkään blogista, koska oot niin aito, iloinen ja ihanan persoonallinen! 🙂 Juttujen lukeminen motivoi itseänikin pitämään itsestäni parempaa huolta. Pidän myös siitä, että teksti on selkeää, mietittyä ja helppoa lukea.

    Ihanaa joulunaikaa! <3

  38. Anu kirjoitti:

    Olen 34v nainen, lukenut blogiasi suunnilleen vuoden verran.
    Tykkään lukea juttujasi laidasta laitaan, katsella makeita kuviasi. On kiva, että blogi käsittelee kaikenlaisia aiheita, mielipiteistä treeneihin. Vaikutat todella välittömältä ja mukavalta ihmiseltä. 🙂
    Blogistasi saan motivaatiota ja ennen kaikkea hyvän mielen. 🙂

  39. Johanna kirjoitti:

    Moi,

    Täällä lukijaksi ilmoittautuu 37-vuotias nainen 🙂 En muista enää, mitä kautta blogisi löysin, mutta tykkäsin heti. Nyt olen varmaan noin vuoden verran lukenut juttujasi. Treenaaminen, itsestä huolehtiminen ja terveellisesti syöminen ovat kiinnostaneet minua jo useamman vuoden ajan, ja näihin on kiva saada uusia vinkkejä! Itselläni ei tällä hetkellä ole ketään, jonka kanssa voisi treeneistä keskustella ja ”vaihtaa kuulumisia”, niin näin blogien kautta on kiva niitä saada 🙂

    Joskus voi itsellä olla motivaatio vähän kateissa, niin näistä sinun teksteistä saa kyllä energiaa ja pohdittavaakin. Tykkään siitä, kun kirjoitat omakohtaisista kokemuksista ja mitä ajattelet asioista. Useat bloggaajat sortuu siihen, että blogista alkaa tulla enemmän tuotearvostelu palsta, ja sellaisista en tykkää. Jätän ne aika usein lukematta.

    Kiitos Monna, kun olet jaksanut niin ahkerasti blogiasia päivittää! Leppoisaa Joulua! 🙂

  40. Soile kirjoitti:

    Moikka! Oon 44-vuotias ja tykkään sun positiivisuudesta. Harrastan triathlonia, ja löydän siihenkin sun blogista inspiraatiota 🙂 Olet aurinkoinen ja ihana persoona, peukku sille!

  41. jorma kirjoitti:

    jorma -58 vee ja kuvia vaan kattelen 😉

  42. Hanna kirjoitti:

    Hei!
    Täällä blogiasi lukee 29-vuotias Pohjois-Savossa asuva nainen. Blogia olen lukenut reilun 2 vuotta. Ihastuin persoonalliseen tyyliisi ja tietenkin aiheet treenaamisesta ja muustakin elämästä kiinnostivat silloin ja kiinnostavat edelleen! Itse tykkään liikkua monilla eri tavoilla: kuntosali, kahvakuulailu, lenkkeily, pyöräily ja nyt myös kuntonyrkkeily on tullut uutena. Harmi vaan syksy on mennyt vähän pilalle treenaamisen osalta kipeän polven vuoksi.

  43. Miia kirjoitti:

    Hei vain
    Olen 25 vuotias 3kk poikavauvan äippä ja terveystieteiden maisteri oulusta. Minua kiinnostaa erityisesti terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvät aiheet mutta tärkeimpänä blogin mielenkiinnon ylläpitäjänä on persoonallisuus!

  44. Emma kirjoitti:

    27-v just valmistunu sosionomi. Löysin sun blogin Annan ja Saran blogien kautta 2012, ihan en alusta asti oo lukenu. Tykkään treenijutuista ja syvällisemmistä postauksista. Ja koirista on aina kiva kuulla 🙂
    Vaikutat tosi cool tyypiltä. Päivittäiset instakuvat tuo piristystä päivään 🙂 ihanaa joulua!

  45. Anniina kirjoitti:

    Heippa hei! Täällä 22-vuotias yliopisto-opiskelija Jyväskylästä 🙂 Oma alani vaatii paljon lukemista ja koneen äärellä kököttämistä, vastapainoksi tykkäänkin lenkkeillä ja jumppailla sopivassa suhteessa – nuppikin pysyy paremmin kasassa! 😀 Blogiisi löysin silloin, kun Fitfashion aloitti toimintansa. Blogisihan oli yksi portaalin ensimmäisiä ja sillä tiellä ollaan edelleen 🙂 Vaikutat energiseltä ja positiiviselta persoonalta, tekstejäsi on mukava lukea. Mukavaa joulua sinulle ja perheellesi!

  46. Miia kirjoitti:

    Moikkelismoi kaunis Monna!

    Olen 22-vuotias Pohojanmaalla asuva flikka!:D Olen lukenut sun blogia parisen vuotta ja eksyin tänne vahingossa. Sun kirjotuksissa kiehtoo eniten se, miten samallalailla ajattelet asiosta kuin itse ajattelen! Välillä tulee ihan semmonen häkeltyny fiilis että ei vitsi, kuinka joku osaa kirjottaa tosta aiheesta just niinku mä aattelen!
    Mä tykkään sun ihasta elämänasenteesta ja sun hymystä joka tarttuu kuvien välityksellä!
    Itse olen tehnyt kolmisen vuotta töitä uuteen elämäntapaan ja siinä samalla on tämä nainen keventynyt 22 hitokseen kiloa! Hassua ajatella kuinka ennen vihasin liikuntaa ja nykyään olen armoton ”himo-liikkuja” 😀 Juoksin myös puolimaratonin toukokuussa, joka on myöskin hullua, sillä iloitsin vuosi sitten kuinka jaksan juosta muutaman kilsan. Että semmosta. 😀

    Rakkauden täyteistä Joulua sulle, Tuukalle ja koiruleille! Kiitos että kirjoitat blogia, jota on aina ilo lukea! ❤

  47. Jenni kirjoitti:

    Täällä Jenni Oulusta. Piakkoin 24-vuotias AMK-opiskelija degree programme in tourismin koulutusohjelmasta. Vapaa-aika kuluu kihlattuni, kahden kissamme sekä painonnoston merkeissä. Oon sinua seuraillut varmaan jonku reilun vuoden enempi vähempi säännöllisesti aitoutesi ja sisäisen voimasi vuoksi. Annat ajattelemisen aihetta minulle henkilökohtaisesti ihmisenä kasvamiseen ja kirjoituksillasi sekä pohdinnoillasi myös motivoit minua keskittymään sisäiseen minuuni. Toki myös liikunnallisella puolella motivoit hurjasti ja saan hyviä vinkkejä omaan tekemiseeni. Kiteyttäisin syyn, miksi luen blogiasi yhteen sanaan: AITOUS.

    Rentouttavaa joulunaikaa ja tarmokasta uutta vuotta 2016!! :3

  48. inga kirjoitti:

    32v kahden tytön äiti. Sairastan fibromyalgiaa ja tämä osui aikoinaan too big to be me. Tää positiivinen blogi ja seuraan myös säännöllisesti sun julkaisuja instassa. Ylipainoa 10kg. Haen motivaatiota positiiviseen elämään ja uusia ihania ihmisiä.

  49. Henriikka kirjoitti:

    Hei!
    Luin ekaksi Saran blogia ja sitä kautta löysin tänne. Sun blogia olen lukenut parisen vuotta.
    Olen pian 35v nainen ja kahden lapsen äiti. Harrastan kahvakuulailua ja juoksua. Harrastin latinotansseja, mutta nyt treella ei ole löytynyt mukavaa ohjaajaa. Tykkään lukea sun blogia, koska kirjoitat niin hyvin ja rehellisellä otteella. Tykkään kaikista teksteistä ( treeni, ravinto ja paasaus). 😉 Tekstisi ovat motivoivia ja niistä saa intoa jaksaa huolehtia omasta hyvinvoinnista. 🙂
    Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi!
    Henriikka

  50. Maija kirjoitti:

    32-vuotias, kolmen pikkulapsen äiti ilottautuu. Too big to be me -blogin kautta tänne löysin. Tykkään tyylistäsi, pirteistä kuvista ja aidontuntuisista teksteistä.
    Toivon sinulle paljon hyvää tulevaan vuoteen!

  51. Mari kirjoitti:

    33 ikävuoden kohdalla alan pikkuhiljaa päästä sopuun itseni ja olomuotoni kanssa. blogiasi olen lukenut vasta puolisen vuotta, mutta koukutuin heti ihanaan aurinkoiseen (ja upean treenattuun) olomuotoosi ja positiiviseen asenteeseesi. jos mieli on maassa ja taivaalla pilviä, luen blogiasi ja taas paistaa

  52. Elina kirjoitti:

    Heippa! Pohjois-Pohjanmaalla blogiasi lukee 25 vuotias nainen, joka pohjimmiltaan on aina Lapin likka. Sosiaalialalla työskentelelen, alaa lisää opiskelen ja vapaa-ajalla kotoilen sekä liikun. Olen lukenut blogiasi ehkä pari vuotta (aika menee hurjan lujaa, joten en ole ihan varma 😀 ). Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani, koska pidän tyylistäsi kirjoittaa ja useiden postausten pohdiskelusi sisältävät samanlaisia ajatuksia elämästä ja maailmasta kuin mitä minulla on. Sinulla on ihailtava asenne elämään, blogisi herättää ajatuksia ja saa hymyilemään.

Vastaa