Hae
Monna Pursiainen

Oman kynnen vahvistus.

Olen nyt vuoden verran käynyt laittamassa kynsiäni ihanan Mariannen luona Bio Sculpture Helnsigissä. <3
Kauniit kynnet, jotka ei vahingoita omaa kynttä. <3 Parhautta.

bio sculpture

Bio Sculpture -geelivahvistus ei vahingoita omaa kynttä, vaan oma kynsi voi kasvaa vahvistuksen alla. Ensimmäisellä kerralla vajaa vuosi sitten kun kävin Mariannen käsittelyssä, tehtiin mulle pienet pidennykset omaan kynteen. Sen jälkeen niitä ei ole tarvinut ja oma kynsi on vahvistunut geelin alla.

Desktop17

Myös varpaankynnet ovat saaneet vahvistuksen Bio Sculpture Helnsingissä. <3

Biosculpture -kynnet ei siis tosiaan vahingoita omaa kynttä samalla tavalla kuin vahvat rakennekynnet. Bio Sculpture -geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpturen tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita ja nää kynnet soveltuu siis myös vegaaneille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bio Sculpture Helsinki haluaa tarjota nyt teille blogini lukijoille tutustumistarjouksena oman kynnen geelivahvistuksen -20% alennuksella 26.2.2016 asti. (ovh.60€)
Koskee oman kynnen yksiväristä tai ranskalaista vahvistusta.

(Ei sisällä koristeluja tai vanhojen geelien poistoa. Jos joku haluaa poistot, kannattaa soittaa ja neuvotella asiasta ajanvarauksen yhteydessä.)

Varaa aikasi TÄSTÄ  ja laita siellä viestikenttään alennuskoodi: monnatreenaa.
Voit myös soittaa ja varata ajan puh. 044 0100 726.

***

Suosittelen näitä kyllä ihan 100% !! Mulle helpotusta tuo nämä geelivahvistukset myös sen vuoksi, että kynnet on koko ajan kauniina. Ei tarvitse olla koko ajan lakkaamassa kynsiä, eikä toisaalta ole kynnet epäsiistinä lohkoilleilla vanhoilla lakoilla.. 😉

"Mäkin tulin näyttämään mun kynsiä."

”Mäkin tulin näyttämään mun kynsiä.”

* Kynnet saatu yhteistyössä Bio Sculpture Helsingin kanssa.

Vastaa