Hae
Monna Pursiainen

Imetysliivit

* sis.mainoslinkkejä

monna

Olen tässä nyt pohtinut imetysliivien ostamista ja katsellut erilaisia vaihtoehtoja. Olen myös kuullut suosituksia imetystopeista (kotona pidettäviä ja helppoja), sekä muista ”itsetehdyistä versioista”.

Olen kuullut paljon kehuja Abecitan imetysliiveistä ja esim. nämä Abecitan imetysliivit on mielestäni aika kauniit. Ja ne ajattelinkin tilata itselleni.

17-2364

Tällaiset halvemmat ja ei ”niin tukevan oloiset” imetysliivit ajattelin tilata kotioloihin. Ne on niin halvat ja niitä saa kahdet samassa paketissa.

17-3764

Liivien lisäksi, esimerkiksi nämä Boop Relief Pads on saaneet kehuja myös tutuiltani. Jos rinnanpäitä arastaa kovasti ja kun itsellänikin tuo imetysaika on talvella, niin voisin kuvitella näistä olevan hyötyä.

17-820

Myös nämä liivinsuojukset meinaan tilata.

17-822

Niistä imetystopeista ajattelin, että ostaisin ihan vain jotain normitoppeja esim. Cubukselta tai H&M:stä. Mutta jotain ihania imetysvaatteita ajattelin kyllä hankkia. Suurin osa niistä on vähän tylsiä mielestäni ja niitä pitää vielä etsiä. Onko teillä ideaa, mistä löytäisi kivoja?

Mutta tämä Mamaliciouksen mekko on ihan super kaunis!! Tämän ajattelin tilata, vaikkei se imetykseen passaakkaan. Nyt vikoille kuukausille ainakin tämä passaa ja sitä paitsi mulla on lokakuun alussa omat synttärit, niin tämä voisi olla synttärimekko. 🙂

36-7220

Ellokselta saa nyt 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + ilmaiset toimituskulut.
Edut koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
Alennuskoodi: 345403

TÄSTÄ Elloksen sivuille! 🙂

***

ps. Lähestyvä laskettu aika pistää jännittämään aika kovasti..

21 kommenttia

  1. Mimosa kirjoitti:

    Itse olen käyttänyt bravado body silk seamless -imetysrintaliivejä. Tilasin Briteistä kun tuli niin paljon halvemmaksi. Nämä joustivat mukavasti alun maidonnousun ja turvotuksen aikaan, mutta antoivat myös tukea, kun rinnat alkoivat ”palautua” omaan kokoonsa. Ei tarvinnut miettiä kuppikokoja tai ympärysmittaa sen kummemmin, kun sai tilata s,m,l tai xl -koon mukaan. Toki näille oli se oma taulukkonsa, mutta ei niin kupin tarkkaa kuitenkaan. Itse käytän kokoa B tai C, liivin mallista riippuen. Toki rintavammalle ihmiselle en osaa sanoa, soveltuuko nämä.

  2. Lyydia kirjoitti:

    En halua olla negatiivinen mutta kokemuksesta viisastuneena sanon että imetysliiveihin ja vaatteisiin ei kannata tuhlata omaisuuksia ennen kun näkee lähteekö imetys edes sujumaan. Itse panostin hyviin imetysliiveihin ja ostin monet topit ja paidat mutta imetystaival päättyi jo kuukauden jälkeen monien eri syiden takia ja nyt kaikki ovat vaatekaapin ylähyllyllä käyttämättömänä.. ?

  3. kokemusta on kirjoitti:

    Moi! Bellabambiinan sivuilla ihan huippuja imetysliivejä..löytyy myös kauniita?

  4. Hanna kirjoitti:

    Hei!
    Pakko kommentoida että itselläni oli ihan hukkaostos noi pestävät liivinsuojat. Ne kastuivat heti läpimäriksi ja kastellen samalla myös rintsikat. Kertakäyttöisissä on vettähylkivä ulkopinta joten ne eivät läpäise kosteutta rintsikoihin. Niitäkin on tosin eri laatuisia.. 🙂

  5. Marika kirjoitti:

    Suosittelen käymään katsomassa ja kokeilemassa myös Changen imetysliivejä. Ovat kauniita ja tuntuvat todella hyvältä päällä varsinkin kun aluksi rinnat ovat niin arat.

  6. Viveka kirjoitti:

    Maitotytöllä on persoonallisia ja värikkäitä imetysvaatteita. Ja ovat Suomessa ommeltuja 🙂 merkillä on oma nettikauppa ja facessa on Maitotyttöset -ryhmä mistä saa uutiset tulevista malleista ja voi ostella käytettyjä maitotyttövaatteita.

  7. Mimmaa kirjoitti:

    Asoksella oli ihan ylivoimasesti kivoimman näköisiä imetys- ja raskausvaatteita 🙂 Osa raskausvaatteista oli vielä tosi kivasti suunniteltu siten, että niitä voi käyttää imettäessä.

  8. -Katri- kirjoitti:

    Mulla oli muutamat Abecitan imetysliivit ja tykkäsin kyllä kovasti. Antoivat suurille maidontäyteisille rinnoille hyvin tukea. Mulla on noista liivinsuojuksista samantapaiset kokemukset kuin Hannalla, eli kertäkäyttöiset olivat parempia. Alkukuukausina niitä kului aika lailla, kun maitoa valui solkenaan toisesta tissistä imetettäessä. 🙂

    Mä ostin muutaman hyvän imetyspaidan/topin/tunikan, jotta vauvan ruokkiminen julkisella paikalla ei olisi niin paljastelevaa. En halunnut siis paljastella röllykkävatsaani tai koko rintavarustusta, vaan halusin päästä mahdollisimman helpolla ja ilman taiteilua. 🙂

    Toivottavasti pääset nauttimaan imetyksen ihanuudesta. Aluksi se on kipeää puuhaa myös jälkisupistusten takia, mutta kohtu palautuu kyllä ja tissitkin tottuvat. Imetysote vaan alusta lähtien kuntoon jonkun kätilön avustuksella. Mulla oli hankaluuksia imetysotteessa isojen rintojeni takia, niinpä käytin rintakumeja koko imetyksen ajan. Ei sattunut niin paljon ja vauva hyväksyi pullonkin helposti, kun oli kumin makuun/otteeseen tottunut. Ja jos ei se imetys onnistu, ovat ne pulloeväätkin ihan hyviä ja fiksuja ihmisiä vauvoista kasvaa niilläkin. 🙂

    • Monna kirjoitti:

      Kiva kuulla, että noi Abecitan liivit on hyviä. 🙂 Ja joo, taidan tosiaan ostaa niitä kertakäyttöisiä liivinsuojuksia! 😉
      Jänityksellä odotan, että miten lähtee imetys käyntiin täällä sitten.

  9. Tuore mutsi kirjoitti:

    Sain Bebesistä ja Changesta hyvän vinkin, että liivejä ei kannata ostaa ennen kuin maito on kunnolla noussut. Alun imetykseen mulla oli vain hehkeä sairaalan mekko laitoksella, ja kotona reilun viikon ajan sitten yksi imetystoppi. Raskaana ollessa ihan loppuraskaudesta kuppikoko oli ~F, ja maidon noustua se kasvoi vielä pari kuppia 😮

  10. Iiris kirjoitti:

    Kiva, että paneudut imetysasiaankin! Mä ostelin kans ykkösen ja kakkosen aikana kaikenlaisia imetyspaitoja ja kolmosen kohdalla oikeastaan vasta päädyin imetystoppi+muu paita päälle ratkaisuun. Olen tykännyt kovasti että saan pitää ”omia” vaatteitani:) Tuosta synnytyspelosta niin minusta se on hyvä että menet puhumaan siitä ja myös sille kurssille. Voi kun minäkin olisin saanut ennen esikoista jotain opastusta, lähinnä meni mönkään kun en itse jotenkin ollut ollenkaan mukana vaan valutin vastuun kokonaan hoitohenkilökunnalle. Saat varmasti paljon hyödyllistä tietoa ja erityisesti juuri siitä miten synnytyksen eri vaiheet tulevat ja miten se etenee. Sitten synnytyksessä itsekin olet paremmin kartalla! Ihanaa loppuraskautta!

    • Monna kirjoitti:

      Juu, kyllä se on imetykseenkin paneuduttava. 🙂
      Toi imetystoppi ja joku muu toppi päällä, kuulostaa kyllä kanssa sellaiselta mun ratkaisulta. Että se tulee varmasti olemaan se mitä käytän.
      Ja juu, sain tosi paljon hyödyllistä tietoa eilen pelkopolilla. 🙂
      Kiitos! <3

  11. Riikkahannela kirjoitti:

    Heippa! 🙂 en muista onko täällä ollut sairaalakassista juttua, mutta suosittelen ottamaan imetysliivit mukaan jo synnärille! Maito kun alkaa nousta niin itsellä ainakin tissit oli ihan tuhottoman kipeät ja liivit ihan pelastus siinä kohtaa! Toki se pahin oli itsellä vasta neljäs vai viides päivä, jolloin saatatkin olla jo kotona, mutta sekin yksilöllistä millon se maito nousee. 🙂 mikäli imetys sujuu niin liivejä saa parit-kolmet olla, koska niitä saa kyllä usein olla pesemässä kun tuntuu vähän aina olevan maidossa vaikka kuin on liivinsuojia jne. 😀 omaisuuksia ei ehkä ulkonäön puolesta ainakaan kannata maksaa (mukavuudesta tietenkin kyllä!), koska kun on käytössä yötä päivää ja paljon pesussa niin väkisinkin nukkaantuu (tai varmaan voi olla tietty laadustakin kiinni) ja sit se kokoaikanen pesu. Mulla on kappahlin liivit mitkä taisi maksaa 39e ja siinä oli kahdet, ollu tosi hyvät! Myös h&m imetystopit, oon kokenut käteviksi! Siihen vaan neule tai huppari niin on helppo syöttää 🙂

Vastaa