Hae
Monna Pursiainen

Joka päivä sunnuntai ja karkkipäivä

Nyt mä myönnän! Mä oon syönyt lähes päivittäin karkkia tai suklaata! Joka päivä tuntuu sunnuntailta ja sellainen rutiini päivistä puuttuu. Mulla kulkee (kuten oon aiemminkin kertonut) ruokailu ja treenit käsi kädessä; kun treenit vähenee -> herkuttelu lisääntyy.

Mun mielestä on ihan kiva tehdä kotitreenejä. Ne on ehdottomasti asia, joka on ”MUST” nyt tässä tilanteessa. Mutta mä oon aina ollut enemmän salitreenaaja, kuin kotitreenaaja. Kun salille ei pääse ja muutenkin tuntuu olevan tosiaan sellainen sunnuntai koko ajan, herkkuhommat lipsahtaa heti huonompaan suuntaan.

Onko teillä muilla samaa?

Yksi mun asiakas kertoi, että on ihanaa, kun on kotona koko ajan – pystyy paljon paremmin pitämään kiinni järkevästä syömisestä. Tää on se mitä itekin haluaisin! 😉 Mä huomaan, että jos mulla on joku päivä pt-asiakkaan treenit ja lähden kotoa pois – on mulla myös parempi motivaatio pitää syömiset kunnossa ja karkit piilossa. Mutta jos oon koko päivän kotona ja käyn Emman kanssa vähän pihalla leikkimässä, koko päivä tuntuu ihan sunnuntailta tai lauantailta ja herkkuja tekee mieli.

Meiän Treeniryhmä Home edition -valmennus alkaa ens viikon keskiviikkona! Toivon, että saan itekin sen myötä vähän taas treenirytmistä paremmin kiinni ja samalla karkit pysyis paremmin piilossa. 😉
Nyt on kovat kuvaukset treenejä varten käynnissä, joten ainakin tulee liikuttua niiden vuoksi. 😀

Monna

Kuvat: Markku Lempinen / Brand Photo

Vastaa