Hae
Monna Pursiainen
Kaupallinen yhteistyö

Koko perheen retket

Kaupallinen yhteistyö: Jack Wolfskin

Meillä on tapana aina viikonloppuisin ja nyt korona-aikana, myös arkisin. käydä koko perheen retkillä. Retket voi olla ihan vaan koirien ulkoilutus kodin lähellä, mutta niin, että kaikki yhdessä mennään. Tai sitten ne on jotain ”enemmän”.

Silloin, kun on aikaa lähteä pidemmälle, me mietitään aina joku kiva paikka, jossa olis helppo ja kiva kulkea sekä koirien, että Emman kanssa koko köörillä.

Kun me muutettiin Espooseen pari vuotta sitten, mun ”metsässä” oleskelu lisääntyi huimasti. Meiän kodin lähellä on niin paljon luontoa, että on tosi helppoa mennä metsään. 🙂 Me ollaan myös tehty Emman kanssa kahdestaan (minä ja Emma) sellaisia metsäretkiä, että käydään tutkimassa mitä kaikkea sieltä löytyy.

Metsä tekee ihmeitä

On oikeesti ihan eri asia kävellä asfalttiteitä, vaikka olis rauhallinenkin kylä, kuin kävellä metsässä! Kaikki äänet siellä metsässä ja tietynlainen äänettömyys tekee ihan älyttömän hyvää!

Me ollaan pidetty tapana, että jos me mennään metsäretkelle, niin siellä ei instastoryt laula koko ajan. Jos näkee jotain kaunista tai haluaa jotain kuvaa / videota ottaa, on se tottakai ok. Mutta koska muuten meiän työ (ja vapaa-aika 😀 ) pyörii somen ympärillä niin paljon, on metsäretket pyhitetty luonnolle.

Hyvät varusteet A ja O

Meiän kaikkien vaatteet (paitsi Tuukan ja Emman pipot) on Jack Wolfskinin. Myös mun ja Tuukan kengät on samalta merkiltä. On oikeasti huippu fiilis tallustella näillä metsäretkillä hyvissä varusteissa, jotka ei purista mistään ja tuntuu hyvältä päällä!

Ei oo nimittäin kerta eikä kaks, kun mulla on ollut jotain jumppatrikoota jalassa metsässä.. 😀 Jotenkin vapautuneempi fiilis, kun on oikeasti ulkoiluun tarkoitetut vaatteet päällä! 🙂

Mun takki on TÄMÄ ja Emman takki on TÄMÄ.  Tuukan takki on TÄMÄ. Housutkin löytyy Jack Wolfskinilta ja kengät myös. <3


Tykkäättekö te käydä metsäretkillä?

** Monna <3

Kaupallinen yhteistyö: Jack Wolfskin

Vastaa