Hae
Monna Treenaa

Sinä olet tarpeeksi!

Vietettiin viikonloppuna ihana hyvinvointiviikonloppu Hotel Sveitsissä. Tai no siis me vedettiin se viikonloppu Lauran kanssa. 😀 Mutta oli se silti viettämistä. <3 Niin ihanaa tehdä näitä tällaisia viikonloppuja!!

Ensinnäkin koko viikonlopun ajan oli aivan ihana ilma! Mikä tuuri, että juuri tälle viikonlopulle osui joku ihmeellinen koko syksyn ennätyslämpimin päivä. 😀

Viikonloppu oli taas (sopivasti) täynnä treenejä, hyvää ruokaa, upeita puitteita, hyvää seuraa jne.. 🙂 Vedettiin kaikki melkein kaikki treenit puoliksi. Pari treeniä jaettiin porukka puoliksi ja he tekivät sitten vuorotellen mun treenit (esim. porrastreeni ja spinning) ja Lauran treenit (esim. juoksutekniikka ja core-pakara).

Laitan tuohon alemmas vielä lisää vähän kuvia. 😉 Sen verran napsittiin kuvia ihanista treeneistä, osallistujista ja siitä meiningistä!! Voi että sitä oli kyllä ihan poikki sunnuntaina, kun tuli kotiin.. 😀 Mutta kyllä oli mieli silti onnellinen. Pakarat oli kovilla, mutta sydän onnellinen.. 😀

Sinä olet tarpeeksi! Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen!

Lauantaina ohjelmassa oli treenien lisäksi myös luentoja. Luennoitsijoita oli mun ja Lauran lisäksi myös ihana Kipa Tiivola ja Shock Absorber.

Me pidettiin Lauran kanssa tällä kertaa yhteinen luento, koska muuten luentoja olis ehkä tullut vähän liikaa meiän makuun. 🙂 Treeni kuitenkin on yksi isoimmista asioista, joita ihmiset näiltä viikonlopuilta haluaa.

Mun osuus luennosta koski taas kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sitä, että suorittaminen pois ja SINÄ OLET TARPEEKSI! Oli ihana, että sunnuntain palaute-osiossa moni sanoi vievänsä kotiin kipeiden lihasten lisäksi sen ajatuksen, että on riittävä ja hyvä juuri nyt. Moni sanoi myös, että mun ja Lauran sanomisten kautta vie kotiin ripauksen armollisemman fiiliksen. Sen, että haluaa opetella pois sellaisesta kamalasta suorittamisesta ja itsensä sättimisestä.

Mun porrastreeniä

Lauran juoksutreeniä

Mentaalipuoli lisänä ja hyvä tahti!

Kaksi palautetta jäi mieleen viikonlopusta: Toisen näistä antoi nainen, joka tuli viikonloppuun vähän ”vahingossa”. Hänen ystävänsä varsinainen treenikamu oli estynyt tulemasta ja ystävä oli suostutellut mukaan. Hän sanoi, että ei ole oikein ryhmäliikunta-ihmisiä, mutta viikonlopusta jäi silti hyvä fiilis ja treenit oli hyviä. Mutta tämä osuus ei jäänyt niinkään mun mieleen vaan se, että hän erikseen halusi kiittää, että treeniviikonloppuun on otettu mukaan mentaalipuoli!

Toinen palaute, joka jäi mieleen oli sellainen, että tämä henkilö oli ollut aiemmin jollain toisella hyvinvointiviikonlopulla mukana. Hän kiitteli meitä siitä, että jo treenien ja luentojen aikataulutuksessa oli otettu huomioon se ”pois suorittamisesta” -mentaliteetti. Hän sanoi, että meidän viikonloppuun hän tulee mielellään uudestaan, mutta siihen toiseen minuutti-aikataulu-viikonloppuun hän ei välttämättä ihan helpolla enää lähde. 🙂

Luennoilla pidettiin huolta hygieniasta. Luennoitsijat sai olla ilman maskia, mutta luennoilla oleville jaettiin maskit ovella.

On ihan parasta, kun se oma sanoma välittyy ihmisille, jotka on paikalla! <3 Se on oikeasti niin ihanaa!! Mä tykkään myös siitä, että näissä viikonlopuissa on selkeästi mukana aina sellaisia ihmisiä, jotka allekirjoittaa samoja ajatuksia ja treeni / hyvinvointi-metodeja, kuin me Lauran kanssa. <3

Tälle syksylle on tulossa vielä yksi treeniviikonloppu, jollei korona-tilanne pahene! Se pidetään Pajulahdessa marraskuun puolivälissä. Ilmoittautuminen on jo auki ja yli puolet paikoista on myyty. TÄSTÄ voit käydä ilmoittautumassa ja lukemassa vielä lisää.

Tällä hetkellä mä oon todella iloinen siitä, että sain olla taas mukana vetämässä tätä viikonloppua ja oon iloinen, että saan jatkaa tän hyvinvointi-teeman ympärillä mun Energisempi minä -valmennuksen puitteissa heti ens viikolla (5.10. alkaen) !!

Kiitos kovasti vielä kaikille osallistuneille tästä viikonlopusta! <3 Toivottavasti marraskuussa taas päästään vetämään! 🙂 Kiitos tietysti myös Fit-lehti, kun luotatte meidän valmennukseen ja saadaan näitä valmentaa! <3 Plus kiitos Hotel Sveitsi upeista puitteista!!

<3

Ps. Käy lukemassa lisää mun Energisempi minä -valmennuksesta TÄSTÄ!! <3

Vastaa