Hae
Monna Pursiainen

7 asiaa, joista pidän -haaste

Riia heitti mulle haasteen – 7 asiaa, joista pidän! No, täähän oli hauska haaste, joten otin sen vastaan!

Nää asiat ei tuu missään tärkeysjärjestyksessä. 🙂

1. Tanssi!

On ollut ihan super ihanaa, kun tänä syksynä on päässyt nauttimaan tanssista taas oikein super paljon! Mulla on kaksi kertaa viikossa tanssitreenit; sunnuntaisin normitanssitunti + kisaryhmän tunti ja sitten tiistaisin kisaryhmän tunti.

Te, jotka mua IG:ssä seuraatte, niin muistattekin varmasti, kun kerroin, että mut on valittu kisaryhmään. Tää on ollut mulle super iso juttu ja tykkään meiän ryhmästä ihan tosi paljon, meiän opettajasta ihan super paljon ja meiän koreografiasta ihan tosi paljon! 🙂

Kuva: Hanna Malmsteb

2. Valokuvaaminen ja kuvattavana oleminen

Mä harrastan valokuvaamista. Se on tullut mulle vähän kuin tässä työn ohella harrastukseksi. Mä tykkään tosi paljon kuvata ja katsoa sitten mun kuvausjälkeä koneelta. Oon kuvannut ystäviä ja heidän lapsiaan mm. 🙂

Mä myös tykkään olla kuvattavana. Siitä oon alkanut pitämään lähivuosina. Joskus aiemmin en tykännyt, en ollut ollenkaan varma itsestäni ja ajattelin, että kuvatkin on rumia, joita musta otetaan.

Kuva: Petri Mast

3. Värittäminen!

Siis mun mielestä on ihanaa värittää Emman kanssa värityskuvia. Me aina tulostetaan muutama kuva ja sitten väritetään yhdessä. Kuunnellaan jotain kivoja lauluja samalla tai ihan vaan jutellaan. <3 Se on jotenkin tosi rauhoittavaa ja ihan sellaista ”aivoille lepoa” -hommaa.

4. siivoaminen

Vanhemmiten oon alkanut oikeasti pitämään siivoamisesta!! <3 Varsinkin jos saan tehdä sitä yksinäni. 😀 Tai siis voi Tuukka ja Emmakin olla kotona ja auttaa, sekin on kivaa! Mutta jotenkin sellainen rauhassa siivoaminen on jopa mulle rauhoittavaa puuhaa.

5. Sisustaminen

Jos ei ois ekologisesti tyhmää ostaa uusia huonekaluja kerran vuodessa, niin haluaisin about kerran vuodessa vaihtaa sisustuksen. 😀 Mä tykkään tosi paljon sisustaa ja miettiä kaikkia värejä ja tavaroiden paikkoja jne..
Aiemmin oisin saattanutkin ostaa uuden sohvan tai pöydän, vaikka vanhakin vielä toimii, mutta nykyään ei siihen enää oma ”ympäristömieli” anna periksi.

Kierrätyskeskuksessa tai Tori.fi:ssä vois tietysti käydä… 😉

Viime vuoden joulusisustusta. <3

6. lukeminen

Tykkään tosi paljon lukea kirjoja. Ennen äidiksi tuloa luin tosi paljon kirjoja. Sitten se jäi, kun ei väsyneenä oikein jaksanut keskittyä. Nyt taas oon päässyt lukemisen makuun. <3

7. Leipominen

Mä en tykkää niin hirveästi ruuanlaitosta, mutta leipomisesta tykkään! <3 Jos ois enemmän aikaa, leipoisin varmasti enemmän. 🙂 Paitsi, että en kyllä haluais ehkä ihan joka päivä syödä sitten niitä leipomiani herkkuja. 😀


Haasteen saa vastaanottaa kuka vain! 😉

Monna <3

Vastaa