Hae
Monna Pursiainen
Kaupallinen yhteistyö

Vaikuttajamedia 3v. & Pikkujoulut

Kaupallinen yhteistyö: Rax-ravintolat, Foodin, Viinilinna, Valmentamo, Fazer Suomi, Aspire Brands, Laitilan juomat, Oikia Snacks, Pop-Up Kemut, Bake'N Decor & 7th Heaven Suomi

Viime viikonloppuna saatiin juhlia jo pitkään odotettuja juhlia! Vaikuttajamedian pikkujoulut oli siiretty jo kolme kertaa ja nyt vihdoin pääsimme juhlistamaan!
Samalla saatiin myös kohottaa maljaa kolmevuotiaalle Vaikuttajamedialle!

Vaikuttajamedia

Yhteistyökumppanit!

Kiitos juhlien yhteistyökumppaneille hurjan paljon!!

RAX-ravintolat tarjosi meille ihanat ruuat! Heillä on valikoimissaan KotiBox ja take away-ruokia on mahdollista siis tuoda niin kotiin, kuin juhliinkin!

Valmentamo antoi meille upeat tilat juhlille! Olen itse valmistunut Valmentamolta syyskuussa Life Coachiksi. Tätä Lauttasaaressa sijaitsevaa koulutustilaa ei vuokrata ulkopuolisille, mutta me saimme sen käyttöömme erikoisluvalla. 😉 Valmentamon koulutuksiin kannattaa tutustua! Ja Tampereella heillä on myös vuokrattava tila! 🙂

Viinilinna toi meille viiniä ja kuohuvaa! Tämä kuohuviini oli ihan tosi hyvän makuista! Myös punaviiniä ja valkoviiniä kehuttiin!

Oikia Snacks tarjosi herkuliisia shipsejä! Oikian kauranaksut on mun yksiä suosikkishipsejä! Ja nää muutkin maut oli tosi hyviä!

Bake’N Decor leipoi uskomattoman upeat kakut! Ja ne myös maistui hyvältä! Ja ne oli gluteenittomat kaiken hyvän lisäksi! 😉

Laitilan juomat toi meille lisää juomia, niin alkoholittomia, kuin holillisia!

PopUp-kemut loihti upean ilmapalloseinän! Sitä hyödynnettiinkin illan kuviin aika paljon! 🙂

Vaikuttajillemme annettaviin lahjakasseihin saimme ihania kotiinviemisiä Foodinilta, Fazerilta, Aspire brandsilta ja 7th Heavenilta.


Voi että meillä oli hauska ilta!!

Vaikka sunnuntaina vähän väsyttikin ja aamulla oli (aika tosi) pahaolo, niin silti niin hyvä fiilis juhlista! <3 Meillä oli ihan super kiva ilta!!

Kiitos vielä kaikille osalistujille seurasta ja ihanasta illasta!! <3

– Monna <3

Kaupallinen yhteistyö: Rax-ravintolat, Foodin, Viinilinna, Valmentamo, Fazer Suomi, Aspire Brands, Laitilan juomat, Oikia Snacks, Pop-Up Kemut, Bake'N Decor & 7th Heaven Suomi

Vastaa