Hae
Monna Pursiainen
Kaupallinen yhteistyö

Femiflor – naiseuden hyvinvoinnin puolesta!

Kaupallinen yhteistyö: Femiflor

Femiflor

Naiseuden kokonaisvaltainen hyvinvointi

Meillä naisilla on monta erilaista kulmaa, mistä hyvinvointiamme hoidetaan. On henkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi. Halutaan pitää itsestämme ulkoisesti huolta ja mietitään usein vaikka sitä miten syödään tai treenataan.

Siihen kuuluu myös tärkeänä osana henkinen hyvinvointi. Sen miettiminen mikä tekee itselle hyvää, mistä asioista tulee onnelliseksi, millä tasolla oma itsetunto on jne. Näistä asioista puhunkin super paljon omassa somessa.

Mutta naiseuden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu myös intiimialueen hyvinvointi!

Ravintolisä Femiflor tueksi

Femiflor on naisille kehitetty maitohappobakteerivalmiste, joka auttaa ylläpitämään ja tasapainottamaan emättimen luonnollista bakteerikantaa. Ootko kuullut tästä tuotteesta?

Naisen terveellä intiimialueella elää ihan luonnostaan maitohappobakteereita. Ne tuottaa maitohappoa, joka laskee mm. pH:ta. Maitohappobakteerien luomat olosuhteet estää mm. ja hiivojen kasvua.

Nämä suun kautta nautittavat Femiflor-kapselit sisältää naisen intiimialueen omia maitohappobakteereja. Ne päätyvät ruoansulatuskanavan kautta oikeaan paikkaansa intiimialueelle.

Femiflor sisältää Lactobacillus rhamnosus GR-1® ja Lactobacillus reuteri RC-14® maitohappobakteereita. (5.0 x 109 bakteeria/ 1 kapseli)

VINKKEJÄ INTIIMIALUEEN TASAPAINOON

Löysin hyvän artikkelin, jossa on koottu 10 vinkkiä naisen intiimialueen parempaan tasapainoon. Ajattelin nostaa sieltä muutaman hyvän tähän:

 • Vältä erittäin tiukkoja housuja
  Intiimialueen ihon on hyvä saada hengittää.
 • Käytä puuvillaisia alushousuja
  Ne hengittävät paremmin ja voi tarvittaessa pestä korkeissakin lämpötiloissa mikrobien tuhoamisen varmistamiseksi. Vältä string-alushousujen käyttöä, koska ne kuljettavat tavallisia alushousuja herkemmin bakteereita peräaukosta emättimeen.
 • Vältä kylmää
  Pukeudu lämpimästi, kun ulkona on kylmää. Älä istu kylmillä alustoilla.
 • Syö terveellisesti ja monipuolisesti
  Vahvistat luonnollista immuunijärjestelmääsi.

Koko jutun voit lukea TÄSTÄ artikkelista.


Lue tuotteesta lisää TÄSTÄ klikkaamalla. Femiflor -tuotetta myydään kaikissa apteekeissa. 

– Monna

 

Kuvat: Nina Mäki

Kaupallinen yhteistyö: Femiflor

Vastaa