Hae
Monna Pursiainen

Hyvinvointiyhteisö! ❤️

Hyvinvointiyhteisö on sellainen asia, josta oon jo pidempään haaveillut, että voisin sellaisen perustaa naisille. En oo oikein löytänyt sopivaa tapaa / väylää, missä voisin sitä vetää. Mutta nyt se on löytynyt!! ❤️

hyvinvointiyhteisö

Täysin uudenlainen konsepti – hyvinvointiyhteisö

Haluaisitko sä tulla mun yhteisöön mukaan? Kyseessä on siis yhteisö, joka ei ole varsinaisesti valmennus. Se on paikka, jossa jaan mun vinkkejä ja oppeja. Oon lähempänä teitä, kuin somessa. ❤️

Jaan yhteisössä mm. mun omat saliohjelmat ja suosikkireseptit. Vedän livejä, joissa puhutaan niin itsetunnosta, kuin herkuttelusta. Myös te yhteisön jäsenet voitte antaa ideoita ja toiveita liveihin.

Annan teille yhteisössä joka viikko uutta sisältöä ja päivittäin tsemppaavia, motivoivia, piristäviä viestejä. 

Yhteisössä en anna mitään liikuntasuunnitelmaa, että ”tehkää näin ja noin”. Koska se ei ole varsinainen valmennus. En myöskään anna ruokavalioita tai mitään dieetti-juttuja. Annan ideoita syömisiin ja puhutaan liveissä myös syömisiin liittyvistä asioista ja uskomuksista.

hyvinvointiyhteisö

Yhdessä tekemistä ja buustia toisilta!

Tätä on jotenkin tosi vaikea selittää. Haha. 😅 Koska kyseessä on tosiaan täysin uudenlainen konsepti Suomessa. Tätä on kuvailtu mm. hyvinvointivaikuttajien onlyfansiksi. Yhteisö tai voi kutsua myös kanavaksi, paikka jossa samanhenkiset ihmiset on yhdessä.

Yhdessä hakemassa buustia omaan tekemiseen ja hyvinvointimatkaan. Mä valmentajana jaan siellä erilaisia ideoita ja motivointijuttuja. Vedän teille live-treenejä silloin tällöin ja kehonhuoltoa (joka tuppaa aina kaikilta jäädä tekemättä muuten). Haastan yhteisön jäseniä miettimään myös henkistä hyvinvointia.

Kaiken tuon mun jakaman sisällön lisäksi jokainen kulkee omaa hyvinvointimatkaansa itse.  Eli jokainen voi tehdä omaa saliohjelmaa tai juoksutreenejä tai käydä tanssitunneilla tai mitä vain! Mä annan vaan ”extraa” siihen päälle. Ja tukea siihen omaan matkaan.

Mä ajattelen niin, että tää yhteisö sopii naisille, jotka elää ruuhkavuosia, mutta haluaa kuitenkin saada oman hyvinvointinsa taas ylös ja energiaa lisää arkeen. Liikunnasta rutiinia ja itsetuntoa kasvatettua.

Tässä muutama pointti mitä yhteisössä on:

✴️ Monipuolisia kotitreeni-videoita ja / tai livejä

✴️ Mun oma salitreeniohjelma

✴️ Kehonhuolto-videoita ja / tai livejä

✴️ Henkiseen hyvinvointiin liittyviä asioita

✴️ Chat 24/7

Chat on auki aina. Vastailen chatissa mahdollisimman usein viesteihin. Mutta chatissa voitte keskustella myös yhdessä.


Tuu mukaan nyt!

Päätavoitteeni on siis auttaa yhteisön jäseniä saavuttamaan tasapainoinen olo, energinen fiilis, saada treenistä hyvää oloa ja auttaa kasvattamaan parempi itsetunto. 

Tää yhteisö kasaa yhteen samanhenkiset, hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset, jotka tykkää myös välillä herkutella ja haluaa oppia rakastamaan itseään.

Yhteisön kuukausimaksu on normaalisti 𝐕𝐀𝐀𝐍 𝟏𝟕,𝟗𝟎€ !!!! Mutta siitäkin edullisemman hinnan tarjoan nyt liittyville jäsenille: 𝟏𝟐,𝟗𝟎€ / kk !!!! Jos siis liityt yhteisöön mukaan nyt, niin tolla samalla kuukausihinnalla voit porskuttaa mukana niin kauan kuin haluat. Kk-maksu ei nouse nyt mukaan liittyville.

Yhteisö käynnistyy 2.10.2023. 😉 Mutta jokainen voi kuitenkin itse lopettaa heti kun haluaa.

Vastaa