Hae
Monna Pursiainen

Paljon videota ja treeniä!

Tämä postaus sisältää taas paljon treenivideota ja kuvia kahdesta eri treenistä! 🙂

Aloitetaanpa eilisestä. Mulla oli asiakkaita aamupäivä täys ja sitten iltapäivällä menin tekemään selkä-hauistreenin Märskyyn ennen päivän vikaa asiakasta. Aivan mielenvikasen hyvä treeni oli!! Mulla kului 611kcal pelkästään selkää ja habaa tehden!! Uujea! 😉
Eilistä outfittiä ja jee ku voi pitää jo arskoja! Kevät tulee!! 🙂

Salilla alataljaa lapiotangolla ja pienellä kahvalla. Plus ylätäljaa. Haukkarille ristikkäistaljaa ja köydellä taljassa plus kulmasoudut. Ja sitten otin käsipainot mukaani ja menin katsomoon tekemään supereita seinää vasten. Porukka varmaan katto, että mikä h*lvetin kaistapää tuolla nurkassa seinää vasten puuhailee.. 😀 Haha! Mutta tää on ehkä kaikkien aikojen paras hauis-liike!! Kiitos vaan Heidi-muru vinkistä! 😉

Sellanen polte hauiksiin, että ei ikinä!! Tossa siis on tarkoituksena se, että kun ei pysty yhtään auttamaan kropalla liikettä. Eli ei tuu mitään  turhia ”heijareita” (toi sana on jotenkin pervo..), vaan haukat tekee vaan työtä. Superin ensimmäinen liike normi vuorotoistot ja toka liike vasarakääntö yht’aikaisesti.
Ja superien jälkeen olo oli tällanen. Aaaa!! Ei ees pystyny seisoo! 😀

Aamiaiseksi kahvia ja smoothie 🙂
Tänään aamulla pärähti kello soimaan 05.20! KÄÄK!! Päivän ensimmäinen asiakas odotteli Märskyssä puol seiska. Asiakkaalle treenien jälkeen Inarin kanssa tehtiin taas jalkatreeni yhdessä. Lämmiteltiin ensin vähän Scooterin tahtiin askelkyykkykävelyillä. Sai muuten aikas kivat maitohapot etureisiin jo tuo lämmittely!! Suosittelen kokeilemaan reippaassa tahdissa liikkuvaa askelkyykkyä!! 😉

Askelkyykkyjen jälkeen tehtiin erilaisia potkusarjoja. Ja tässäpä niitä edestä ja takaa. Niin ja alussa Inarin combat-muuvseja! ;D

Sitten pistoolikyykkyjä ja syviä takakyykkyjä TRX:llä. Oi että kun tekee kutaa. Pistooleissa huomaa tästä videosta, että mulla on toinen jalka vahvempi, koska pistoolit menee syvemmälle toisella jalalla.

Sitten ihan peruskyykkyä salilla. On muuten jotenkin ihana tehdä tota ”normikyykkyä”, mä tosi usein teen jalkaprässiä ton tilalla ja tolla saa kyllä vaan jotenkin niin paljon paremmin tuntumaan joka puolella reittä. Videon loppuvaiheessa huomaa, kuinka vikassa nostossa taas käytän toista jalkaa enemmän ylöstuonnissa kun toinen on jo ihan loppu.
Sitten vielä askelkyykyt vuorojaloin taakse astuen ja iiiisot painot käsissä. Näitä ois jaksanut jalkojen puolesta tehdä enemmänkin, mutta käsissä puristusvoima ei meinannut riittää.
Jumaleissön kun oli taas hyvä treeni! Nyt on takana kaks ihan huippuhyvää salitreeniä ja mieli on pirtee ku peipposella! 😀 Ihana fiilis!!
Palkkarit napaan ja jes!
Nyt pari tuntia töitä koneella ja uusien jumppaohjausten suunnittelua. Ja sitten illalla vielä kolme jumppaohjausta. Jabadabaduu! Loppuun vielä pari ruokakuvaa tältä ja eiliseltä päivältä.

 Avocadosalaattia

 Uunikasviksia ja lohta
 Yöprotskut (maitorahka, maitoproteiinia Gourmet Pron muodossa, mustikoita ja banaani)
 Ihania torstaitörinöitä sinne!!
Hei, kertokaas muuten onko teillä kokemuksia soijaproteiinista tai hamppuproteiinista?
Moro! 🙂

27 kommenttia

  1. Tiina Katariina kirjoitti:

    hey dude, sulla on kastematoja salaatissa! ;D ei vaiskaa namilta näyttää :)ja kehunpas nyt että ONPAS HIENO TOPPI! (mulla on sellanen näkymätön lappu silmillä joka estää kehumasta sun reiskoja) :DDei vaan, oikeestikin tosi hieno toi pinkki toppi tässä viimesessä kuvassa! ja kyykkyvideo oli huippu! paljonko sulla oikein oli painoja tuossa tangossa???

  2. Taina kirjoitti:

    Voi että! Tänne asti tulee energiaa!

  3. Bobby Jean / Heidi kirjoitti:

    Uuuhh! Että haukkakipuja ootellessa! 😉 Ja bärssekipuja tietty kanssa. :DJa hei, heijari -sanassa on jostain syystä sellainen härski vivahde.. :’D

  4. Merja kirjoitti:

    Sä olet kyllä semmonen motivaattori 🙂 tosi kiva postaus, kuten aina 😀

  5. Janna kirjoitti:

    Ooi jigga jigga!! <3

  6. Anonymous kirjoitti:

    Hienosti sä vedät! Mutta sellanen vaan, et jos nyt ite katot tota kyykkyvideota, niin onko susta tekniikka kunnossa? Mun silmään näyttää et menee reilusti selälle ja sais se kyllä syvemmällä käydä..

    • Monna kirjoitti:

      Juu on tekniikka kunnossa ja kyllä se ihan jaloille meni eikä selälle, sydämelllinen kiitos vain huolenpidosta. Syväkyykyt on sitten erikseen.

    • Anonymous kirjoitti:

      Aah… Täälläkin kyykkykeskustelu. Oon huomannut monissa treeniblogeissa, että aina on kyykkytekniikoista jollain nohevalla parempaa tekniikkatietoa. Hyvältä näyttää Monna!Btw anonyymille pikku näpy, kyllä Monnalla taitaa olla noiden reiskojen koon perusteella jonkun verran menny kyykyt muuallekin kun selkään! XD

    • Monna kirjoitti:

      Haha, kiitos tästä puolustuspuheenvuorosta 😀 Jos se siis sellainen oli.. 😉

  7. Pia kirjoitti:

    Hyih, en vois kuvitellakkaan alottavani jalkatreeniä askelkyykkykävelyllä 😀 Oot kyllä kova mimmi!

  8. Stay with me evelyn kirjoitti:

    Soijaa en oo uskaltanu suuhun laittaa:) enkä varmaan tuu uskaltamaankaan,mutta hamppu prodea on tullut käytettyä:). Maku väri koostumus imeytyvyys ei taida olla palkkari mielessä mikään optimi:). Smoothien sekaan oon heittänyt :). Kasvi prodeista tuo riisiprotsku taitaa imeytyä yhtä hyvin kuin hera. Hamppujauhe on kyllä tosi loistavaa sisällöltään!

    • Monna kirjoitti:

      Hauskaa, ainoo joka vastas tohon mun kysymykseen.. 😀 Haha!Ai sä et käyttäis soijaa, onko joku tietty syy?Riisiproteiini ja hamppuproteiini on ollut mielessä tässä heran rinnalle ja ajattelin kyllä ehkä kokeilla myös soijaa. 🙂

    • lasienkuli kirjoitti:

      Riisiproteiinia ainakin voin suositella, mutta hamppuprodea oon joskus testaillu ja se menee vain smoothiessa. Soijaproteiinia en oo kokeillu, mutta en kyllä osaa sanoa miks.. Se vain kuulostaa pahan makuselta. :DDYks hyvä on kans kananmunaproteiini, sitä oon kans käyttäny jonku verran laktoosivaivan takia. 🙂

    • Stay with me evelyn kirjoitti:

      Oon tosissaa lukenut soijasta kauheita tutkimuksia xD Aattelin pysyä erossa, kun muitakin vaihtareita on:D Mutta onhan tuo yleisesti käytetty…tuskin siihen kuolee:D.Mulla on puhdistamon riisiprotsku ollut testissä. Koostis aika jauhoinen, mutta kyllä tuo menee:).

  9. Anonymous kirjoitti:

    Käytän soijaproteiinirouhetta lähes päivittäin, tuo mukavasti rakennetta rahkaan ja jugurttiin ja raejuustoon ja noh, mihin vaan! 😀 Melko mautonta, joten sopii siksi moneen. Itse tykkään, vaikka olenkin kuullut ”kauhujuttuja” soijasta, että lisää syöpäriskiä ymsyms.Oot muuten mielettömän kova mimmi, jatka samaan malliin!

  10. Anonymous kirjoitti:

    Oot kyllä ihan mieletön motivaation lähde! Mistä tuo sun valkoinen ”löllö paita” on? 🙂

  11. koo kirjoitti:

    Moikkelis,oletko ajatellut että kenties se ei olekaan vain toinen jalka, joka on vahvempi.Vaan syy ”toispuoleisuuteen” voi olla myös lantiossa, joka on vinossa/vähän toispuoleinen tms.Kun alkaa kovempaa reenaamaan, on hyvä tsekata ettei se lantio ole vikura, siitä ei hyvä heilu pitemmän päälle!Olen jo pidempään ihmetellyt, joten nyt rohkenen ystävällisesti utelemaan: miten teillä riittää treeneissä aikaa jatkuvaan kuvailuun ja poseeraamiseen, eikö se häiritse olennaiseen keskittymistä? Ja eikö se ole aika noloa kikkailla kameran kanssa salilla? :)(itse en ikinä kehtaisi kuvailla salilla itseäni.. mutta meitä on toki moneen junaan!)Tsemppiä reeneihin, kyllä se vatsan seutukin alkaa sieltä kiristymään jalkojen kaveriksi, kun jaksaa syödä ja treenata hyvin!

    • Monna kirjoitti:

      Mulla on kyllä katottu lantio ja jalkojen pituudet aika justiinsa, että niissä ei kyllä pitäis olla onkhelmaa. 🙂 Mutta tosi hyvä pointti!Ei toi kuvailu kyllä häiritse treeniä. 🙂 Siihen on jo niin tottunut ja kuten monet muutkin treenibloggaajat, niin minäkin teen kuvaukset sarjojen tauoilla ns. ”lavastetusti”. :)Ja jos salilla on tosi paljon porukkaa, niin silloin en kyllä kuvaa. Kuten oot ehkä huomannut, välillä kirjoitan että ”tänään mulla ei oo yhtään kuvia salilta kun siellä oli niin paljon porukkaa…” :DKiitos kovasti ja joo odotellaan lisää vatsan kiristymistä! 🙂

  12. Anonymous kirjoitti:

    Oisko mahdollista tehdä postaus sitte tuosta soijaproteiinista ku oot käyttäny? 🙂 Pakko viimein sanoa että ei voi muutaku tavotella nuita sun reisiäs, ihan hukeet! Muutenki tosi motivoiva blogi, koukussa ollaan!

Vastaa