Hae
Monna Pursiainen

Jotain muuta kun punttia ;)

Mä kävin tänään hakemassa postista ihanan kirjan. Nimittäin ”NAISEN IHOLLA – 32 TARINAA TATUOINNEISTA”. Kun kuulin tästä kirjasta ensimmäisen kerran, niin ajattelin saman tien, että tää mun on saatava.

Mulla itselläni on koko ajan tatuointikuume. Mä välillä yritän rajoittaa sitä. 😉 Mutta mitä tatuoinnit mun mielestä on? Mun mielestä ne on todella kauniita taideteoksia ja osa ihmisen persoonaa. Jos joku haluaa tatuoida vaikkapa lätkäjoukkueen logon kylkeen, niin se luultavasti kertoo siitä henkilöstä ja sen suhteesta jääkiekkoon. Jollain saattaa olla joku pienen pieni kuva jossain, joka symbolisoi jotain tärkeää asiaa elämässä. Jollekin jonkun kuvan hankkiminen ei merkitse välttämättä mitään suurta, se on vaan kaunis kuva minkä haluaa ihoonsa.

 Reidessäni sulka ja kädessä dimsut 🙂
 Prinssi ja prinsessa 😉
Toisessa kädessä isäni muistolle
TÄÄLLÄ on yks mua kiehuttavimmista kirjoituksista tatuoinneista. Ja siis varsinkin naisten tatuoinneista, ”naisen markkina-arvon alentamisesta”…
Aina kun mä nään tatuoidun naisen, niin ajattelen et vitsi toi on makeen näkönen mimmi. Mun mielestä tatuoitu nainen näyttää jotenkin persoonallisemmalta ja siitä välittyy jotain ”räyhähenkeä”. 😀 Vaikka tatuoinnit on nykyään tosi yleisiä, niin mitä sitten? Silti ne näyttää jokaisella erilaiselta.
 Kyljessä Tiku, ystävälläni Taku
 Toinen ”ystävätatuointi” pakarassa, ystävällä samanlainen

Alavatsassa tähdenlento 

 Uusin tatuointi, johon yhdistyy vanhempi alla ja selän puolella perhonen
(perhonen taisi olla kolmas tatuointini)

Tänään mulla on ollut parin tunnin tanssitreenit. Salitreenistä vapaapäivä, mutta myös 45min venyttelyt sain tehtyä hot-alueella. Tanssikisat lähestyy koko ajan ja jännitys tiivistyy. Mutta ihanaa on se, että meiän tanssiopettaja ja koreografi tänään treeneissä sanoi, että esim. spinnit menee jo paaaaljon paremmin kun vaikkapa pari kuukautta sitten. Siitä saa kiittää kovaa harjottelemista ja myös salilla tehdyt keskivartalotreenit on auttaneet esim. noissa spinneissä missä just tarvii tosi kovaa tukea myös keskivartalosta.

Kuvakaappauksia tän päivän tanssitreenivideosta
Leikkelin mulle aamulla uuden treenipaidan, koska normimallisena sitä ei tullut käytettyä. 🙂

Nyt mä toivottelen teille ihanaa viikonloppua ja kirjoittelen teille taasen sunnuntaina! 🙂
Kauniita ja iloisia ajatuksia jokaiselle!
Muistakaa, että hymy tarttuu ja positiivisuudesta saa niin itselleen kuin kanssaihmisille paremman mielen kuin negatiivisesta asenteesta! 😉 
puspuspus

34 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    sulla on makeita kuvia, en osaa edes päättää onko se uusin vaiko sulka hienoin vai timantit 😀 mikä kuva sulla on kaulassa ja toisessa kädessä semmonen pikkunen?

  2. Aino kirjoitti:

    Ihana tatskapostaus! Tatuoinnit on ihania, kauniita ja osa sitä ihmistä, joka niitä kantaa. Mulla on ens viikolla eka tatuointiaika ja hui että jännittäää :D!

  3. Merja kirjoitti:

    ..ja multa puuttuu sanoja eli en osaa päättää mikä kuvista on Hienoin 🙂 mun tarvis saada aika varattua ja kuvan paikka valittua niin ja värit… Sunnittelen ottavani timantin ja sen päällä kallellaan kuninkaallinen kruunu 😀

  4. nasba kirjoitti:

    Hassua, mun on pitänyt postata ihan samasta aiheesta. 🙂 Olen lukenut iltasaduksi itselleni tuota kirjaa nyt viikon verran pikkuhiljaa. Ihana kirja ja ihania kuvia. Tuta, joka siinä esitellään on tehnyt kolme mun isointa ja värikkäintä kuvaa. Nyt ennen kesää täytyy saada aika taas ja toiseenkin käsivarteen jotain isoa ja värikästä. Tatuoinnit on persoonallisia. Mä en antaisi yhtäkään kuvistani pois, vaikka yksi niistä vähän harmittaakin, mutta se on osa mua ja that’s it. Lisää vaan! 😉 Ihanat noi sun prinssi ja prinsessa. 🙂 Itse olen ajatellut ottaa jalkapöytään mun 4v. neitokaisen piirtämän kuvan minusta ja hänestä.

  5. Anna kirjoitti:

    Mie en ottais itelleni tatuointeja, mutta nuo siun on ihan siunnäköisiä ja kannat niitä upeesti :)Ihanaa viikonloppua! <3

  6. Anonymous kirjoitti:

    Mitä pidät kirjasta? En ole vielä ehtinyt kirjakauppaan sitä hiplaileen?Katja

  7. Anonymous kirjoitti:

    Voi mulla on kans aivan kauhea tatuointikuume! Ainoatakaan ei vielä ole, mutta suunnitteilla kyllä! 🙂 Mutta asiasta toiseen, oon niin kateellinen sun täydellisestä masusta! Mäki haluun…:)

  8. Adelheid kirjoitti:

    Mulla on kaksi tatskaa ja lisää haluan. Lasten nimet ehkä seuraavaksi ja kyllä toi lätkäjoukkueen logo saattaa myös jossain vaiheessa löytyä mun iholta! Sulla on kivoja tatskoja kyllä.

  9. Laiskiainen kirjoitti:

    Upeet tatskat! Itselleni en tatskoja halua, mutta kun ne on kunnolla tehty niin onhan ne komeita katsella.

  10. lasienkuli kirjoitti:

    Iteltä löytyy yks iso tatuointi selästä ja halua olis ottaa toistakin tatuointia, mutta ihan ei vielä oo mielessä, että minkälaisen ja mihin. :)Sun tatuoinnit on kyllä todella ihania ja voisin kuvitella sulle kylkeen jonku tatuoinnin, koska oot niin ihanasti laihtunut ja se tatuointi kurkkis noitten sun repalepaitojen alta. 😉

  11. Katarina kirjoitti:

    Mullakin on tatuointikuume! 3 on ja lisää on tulossa 🙂 Sun sulka on todella hienosti tehty!

  12. Mirimë kirjoitti:

    Voi apua kun kiehahti, kun luin tuon Laasanen kirjoituksen! Onneksi olen luvannut itselleni, että minulle kelpaa vain mies, joka rakastaa jokaista senttiä minusta, oli se sitten tatuointi, lävistykset, tyyli, luonne, huumorintaju jne jne. Siitä en ikinä tingi. Minun ”markkina-arvoni”, niinkuin jokaisen muunkin naisen, on se, että ikinä ei pidä tyytyä miehenpuolikkaaseen, jonka sovinistinen ajatusmaailma löyhkää tänne asti. Piste. Ugh, olen puhunut :DDSun tatuoinnit on kivoja, korostavat sun ihanan räväkkäät ja värikästä persoonaa 🙂 Timantit ja sulka on mun suosikkeja! Mullahan on vasta yksi tatuointi, mutta lisää tulee varmana 🙂 Suunnitelmat on jo muutamalle, saisi vain enää varattua ajan..

    • Monna kirjoitti:

      No niinpä!!! Mua kiehutti niin paljon toi kun luin sen!!! Aivan käsittämätöntä p*skaa!! Mäkin kyllä tykkään noista timanteista ja sulasta tosi paljon! On munkin suosikkeja. 🙂

  13. Anonymous kirjoitti:

    Moikka! Hei kysyisin, että mitä palautusjuomaa käytät? Miten tärkeää palautusjuoman juominen on jos haluaa kasvattaa lihasta? 🙂

    • Monna kirjoitti:

      Moi! Käytän heraproteiinia palautumiseen. Lisään sinne L-glutamiinia ja maltoa. Jos haluaa nopeuttaa lihaskasvua on lisäproteiini esim. heran muodossa aika tärkeää. Toki voi yrittää saada proteiinia tarpeeksi ihan normaalista ruokavaliostakin. 🙂

  14. -Jutta kirjoitti:

    Täytyykin käydä ostamassa toi kirja! Mun pitäisi mennä jatkamaan sääressä olevaa kuvaa kun toisessa sääressä on jo paljon isompi kuva. Olis sit molemmat suht samankokoisia 🙂 Tatuoinnit on kauniita!

  15. Laura kirjoitti:

    Heips Monna! Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja se kuuluu kyllä ehdottomiin suosikkeihini! Sulla on upea, sporttinen kroppa ja päivityksesi tuovat tsemppiä omiinkin treeneihin! 🙂 Sulle sopii tatskat kyllä kuin nenä päähän.

  16. Lindapien kirjoitti:

    Mä oon niin kade noille sun jaloille!!ja vitsi toi treenipaidan tuunaus oli onnistunut veto! :)Ihanan positiivinen postaus, sai hymyn huulille!Tästä on hyvä jatkaa viikkoa etiäpäin, go Monna!! :)Ps. viikonloput on parhainta treeniaikaa!!!!

Vastaa