Hae
Monna Pursiainen

Jalkapunttia, uintihommia ja kaikkea ihanaa!

Aivan mahtava pääsiäinen takana ja vielä ois yks vapaapäivä edessä! IHANA FIILIS!! Mä kuulkaa pursua energiaa tällaisten vapaiden jälkeen vielä enemmän kuin normaalisti! 😉
Nyt on muuten taas jo perinteeksi muodostunut ”sunnuntain megagigapostaus” tiedossa. 😀 Nyt ehkä vielä entistä pidempi!
Me startattiin lauantaina aamupäivällä auto mieheni ja veljeni kanssa kohti Naantalia. Oltiin varattu yksi yö Naantalin kylpylästä ja sinne lähdettiin rentoutumaan ja viettämään ihanaa pääsiäislomaa.
Ilma suosi ja kun saatiin romppeet huoneisiin, pistettiin verkkarit jalkaan ja lähdettiin kävelemään kohti Naantalin vanhaa kaupunkia.

Mä vietin oikein sellasen natural-look loman, joten nyt saatte sitten tirkistellä näitä mun meikittömiä kuvia.. 😉 Paitsi illalliselle laitoin vähän huulipunaa. 😀

Kävelyretken lomassa käytiin myös välipalalla ihanassa kahvilassa. Ja terassilla kun istuttiin, niin aurinko lämmitti mahtavasti. 🙂
 Ja eiks se niin menny, että lapsi on terve kun se leikkii? ;D
Jokainen sai vuorollaan istua ja työntää. 😀 Haha.. Hauskaa oli!
Ulkona parituntisen reippailun jälkeen käytiin huoneissa vaihtamassa uintiromppeet niskaan ja suunnattiin kylpyläosastolle. Aikas paljon oli porukkaa, mutta kivasti me mahduttiin mukaan ja pärskittiin siellä aikamme.
Sitten olikin vuorossa illallinen. Naantalin kylpylä oli ihan täyteen varattu ja se tarkoitti myös sitä, että oli mentävä pitkällä pinnalla ja lepposalla fiiliksellä syömään. 
Outlookki illalle oli tällainen. Raitahousut jalkaan, (josta Sara toissapäivänä sanoi, että ”ne raitapökät ei vaan sovi kellekkään muulle yhtä hyvin ku sulle♥ Ihana muru! )  pitsipaita alle, farkkupaita päälle ja mokkasiinit jalkaan.
Hihii, mä otinki tollasen annoksen! Ja hyvää oli!

Aamulla me päätettiin käydä aamu-uinnilla ennen aamupalaa. Oli hiton hyvä idea veljeltäni, koska allasosasto oli ihan tyhjä ja se polskiminen herätti kivasti ruokahalun aamupalaa varten.
 Veljeni ja mieheni 
Ja minä aamunaamalla 😀 (toi ulkoallas oli ihana!)

Aamupalaa täytyy muuten vähän kehua. Ihan huippua oli kuinka terveellistä ja monipuolista aamupalaa löytyi kylpylän buffetista!! Oli paljon hedelmiä, marjoja, vihanneksia jnejne.. Olihan siellä tietty myös ne nakkipadat ja muffinsit, mutta silti hyvin laaja ja terveellinen pääosin.
Mun aamupala

Aamupalan jälkeen me suunnattiin mieheni kanssa salille. Oli muuten hyvä salikin. Kaiken kaikkiaan ihan loisto paikka tuo Naantalin kylpylä. (ja tää ei muuten oo mikään maksettu mainos.. 😀 )
Mulla oli tän viikon treeneistä jäljellä jalkatreeni. Ja sitähän mä sitten väänsin tuolla. Tein normikyykkyä, jalkaprässiä kapeella asennolla, takakyykkyä smithissä, askelkyykkyjä, etureittä ja takareittä omissa laitteissaan ja sitten vielä ihanasti vatsoja. 🙂
Vatsalihaksista tässä yhdestä liikkeestä pieni videopätkä. Videossa takana häärii myös mieheni.. 😉

Kotimatkalla käytiin vielä lounaalla ihan sika makeessa paikassa nimeltään Kasvihuoneilmiö. Oli kyllä sellanen tavarataivas ja hyvät oli lohisopat.

Mitäs teidän pääsiäiseenne kuuluu? Mitä ootte puuhailleet? 
Ainiin, mitä tykkäätte uudesta bannerista? 
Mua ehkä jopa ihan vähän mietityttää, et pitäiskö siinä olla toisena kuvana vähän raudan vääntämistä..? ;D
 
Pääsiäisvatsaa instagramissa 😉

25 kommenttia

  1. aroon kirjoitti:

    IHana banneri, raikas ja keväinen :)oot varmaan esitellyt tuota ekoissa kuvissa näkyvää korallista pitkähihaista jossain (?), mutta saakos udella mistä se on? Kaiketi tekninen paita? Itse oon etsinyt juuri vastaavanlaista koirien ja kissojen kanssa eikä ole tuntunut löytyvän =(kivaa pääsiäsen jatkoa!

    • Monna kirjoitti:

      Kiitos :)Se on H&M:stä. Ostin sen varmaan n.kuukausi sitten. On kyllä tosi hyvä. Vähän paksumpi ja sellaista HM:n teknistä.. 😉 Mutta mun mielestä oikein hyvää matskua, hintalaatusuhde on kohillaan.

  2. lasienkuli kirjoitti:

    Pääsiäinen meni tänä vuonna ihan erilaisissa tunnelmissa ku yleensä. Siskon tytön ristiäisiä järkätessä ja tänään tyttönen sitten sai nimen.Salilla tottakai käyty ja tänään tuon kauhean herkkuähkyn jälkeen pitäis taas mennä. Ainaki on energiaa, mitä kuluttaa. :DTuo banneri on noinkin kiva, mutta siihen kyllä sopis joku rautanen kuva rautasesta mimmistä. 😉

  3. Anonymous kirjoitti:

    Moikka. Mulla oli sulle kysymys. Kesällä on paljon juhlia ja minulla on olkaimeton mekko. Miten saisin kiinteytettä tuota läskiä tuosta kainalon ja mekon rajasta? Se on varmaan iänikuinen ongelma.

  4. MissEvilEve kirjoitti:

    Banneri on kiva, mutta kyllä sitä jtn punttiakin siihen kaipaisi. Kiva ja värikäs postaus, oli ihana lukea 🙂

  5. Taina kirjoitti:

    Ihan tosi kiva kuva toi,kun kurkkaat uima-altaalla.

  6. Pia kirjoitti:

    Hihi, mua on aina huvittanut tuo Kasvihuoneilmiö-paikka ku ollaan autolla ajettu siitä ohi 😀 Mun mielestä banneri on hyvä!

  7. Anna kirjoitti:

    Voi miten kiva olikin lukea näistä siun fiiliksistä 🙂 Ite en oo mikään kylpyläfani, mutta tällä postauksella sait sytytettyä miussakin sellaisen fiiliksen että ois ihan mahtia päästä pitkästäpitkästä aikaa johonkin sellaiseen :)Nautitaan vielä huomisesta vapaasta, muruseni! <3

  8. Adelheid kirjoitti:

    Onpa ollut kiva miniloma teillä. Kelpais mullekin. Täällä on treenattu, sukuloitu ja herkuteltukin. Ihanan pitkältä on vapaat tuntuneet.

  9. Nanna kirjoitti:

    Onpas teillä ollut kiva loma:) Ensi kerralla jos tänne päin eksytte niin pikkuserkut ja miehesi ovat tervetulleitä käymään meillä;)

  10. Anonymous kirjoitti:

    Ihanalta kuulosti tuo teidän loma:) ja muutenkin olet niin kaunis ilman meikkiä:) yhtä asiaa mietin, ja anteeksi ei ole tarkoitus olla loukkaava, mutta miksi et käytä bikineitä

  11. Anonymous kirjoitti:

    Jatkoa edelliseen siis miksi et käytä bikineitä kun sulla on niin upea kroppa? 🙂

  12. Katarina kirjoitti:

    Mäkin olin Naantalissa viime ti-to 🙂 Ihana oli!

  13. Karo kirjoitti:

    Aivan itekin rentoutu tätä lukiessa ja kuvia katsellessa <3

Vastaa