Hae
Monna Pursiainen

Kolme sydäntä, kaura-sellaista ♡

Tein yhteistyökampanjan Vaasan-konsernin kanssa.
Kampanja koski Kaurasydän-leipiä! 🙂

Vaasan Kaurasydän on aika uusi leipäperhe markkinoilla.
Kuinka moni on maistanut?
Mulle tuttu entuudestaan oli jo tästä ”tuoteperheestä”  porkkana-versio.
Ja nyt sain maistaa näitä kahta muutakin.

IMG_7249No mikäs näissä leivissä nyt sitten on niin ihmeellistä?
Kaurasydän on vähän niin kuin vallankumouksellinen leipä, jota säännöllisesti syömällä voi alentaa veren kolesteroliarvoja.
Leipätaikinaan on lisätty kauran luontaista beetaglukaanikuitua, joka estää ravinnon mukana tulevan kolesterolin imeytymistä sekä poistaa elimistöstä siellä jo olevaa kolesterolia.

Loistavia tuotteita siis! 🙂
IMG_7251Ekana tein viipalen mulle jo tutuksitullutta porkkanaleipää. Mä tykkään tosi paljon tosta koostumuksesta. Pehmeetä ja silti vähän sellaisia sattumia, vähän niin kuin kunnon pottumuussissa on. 😀 Nää ”sattumat” on kauraa ja porkkanaa. Nam!
IMG_7257
Sitten tein viipaleet kauraleivästä ja omena-myslileivästä.
Mua vähän arvellutti toi omena-myslileipä, ihan rehellisesti sanottuna. Koska mä en tykkää yleensä mistään suolainen/makea-yhdistelmistä.
IMG_7252 IMG_7260

No miten kävi omppuleivän kanssa?
IMG_7274 IMG_7271No oli ihan todella hyvää!!
Omenan maku ei paistanut läpi mitenkään voimakkaasti, vaan toi jotenkin kivan pienen säväyksen makuun.
Kaura-leipä oli myös hyvää. Ehkä kaikista näistä ”perinteisimmän” makuista.

Näissä leivissä on hyvää maun lisäksi tosiaan se, että ne alentaa kolesterolia.
Kun syö säännöllisesti Vaasan Kaurasydän-leipää 3 viipaletta päivässä, huono LDL-kolesteroli voi alentua 3-5% ja vaikutus tulee jo 2-3 viikon käytön jälkeen!

Mun suosikiksi nousi kyllä porkkana- ja omena-mysli-versiot. 🙂
IMG_7264
Kertokaahan omia fiiliksiänne jos ootte jo maistaneet! Tai jos on ihan tuntemattomia tuotteita, niin ei muuta kun tutustumaan! 🙂
Leipää parjataan kovasti nykyään. Mutta mä olen sitä mieltä, että se voi hyvin kuulua treenaavan ihmisen monipuoliseen ruokavalioon. Valkoista pullamössöleipää en suosittele kenellekkään, mutta esim. nämä Kaurasydän-tuotteet ovat hyviä, niissä on myös ravintokuitua suhteellisen paljon. Ja ruisleipää suosittelen myös.
Tietysti nämä ovat asioita, joita pitää tarkastella jokaisen oman ruokavalion ja tavoitteiden mukaisesti. 🙂

-Monna ♡

3 kommenttia

  1. Tiima kirjoitti:

    Olen maistanut tuota kauraleipää ja tykkäsin. On tosi mureaa ja maukasta. Täytyypä maistella nuo toisetkin maut. Kyllä kunnnon ruisleipä on kuitenkin mun lempparileipä 🙂

  2. LauraR. kirjoitti:

    Porkkanaversiota on kaapissa tälläkin hetkellä vielä pari palaa. Normaalisti leipänä on yleensä tummat ruisleivät ja oma lemppari on Real (tästä tosin se kauraversio ei iske), mutta nyt raskaana liika määrä ruisleipää alkaa närästää. Siksi onkin kiva, että näitä vaaleampia ja pehmeämpiäkin leipiä löytyy terveellisenä versiona, niin että voi sen aamupala puuron laiskana korva työaamuina leipäsiivulla.

Vastaa