Hae
Monna Pursiainen

Ainon kanssa tankoilun taikaa!

Tänään aamulla sain seuraa tankotanssitunnille! 🙂
Ystäväni Aino oli mun tankoilupostauksia katellut jo jonkin aikaa pieni tankokuume sisällään. Nyt sain hänet mukaan kokeilemaan kuinka siellä tangolla mennään. Hihii!!

Klo 7.40 oli treffit Pole4Fitin edessä. Sit ei muuta kun saliin odottamaan.
IMG_20140826_111809
Aino oli siis ekaa kertaa ikinä tankoilemassa ja mä tokaa kertaa kesätauon jäljiltä.
Tänään mulla oli jotenkin sellanen olo, että ei tästä tuu nyt oikein mitään.
Tuntu kömpelöltä ja hikiseltä.. Ei hyvä yhdistelmä tangolle. 😀

Valmiina! :)

Valmiina varvistelemaan! 😉

Oon tykännyt tosi paljon Annen vetämistä tunneista. Tänäänkin oli kiva tunti ja hyvä flow tunnilla ihanan ohjaajan ansioista. Vaikka mulla olikin vähän kömpelö olo. 😉
Alkuun taas lämmiteltiin ja tehtiin pyörähdyksiä.

DCIM101GOPRO
Iho oli koetuksella, mutta se onneks tottuu tankoon muutaman tunnin jälkeen.
Nyt kun muistelen viime kevättä, niin huomaan että iho oikeasti oli tottunut tankoon, eikä muistelmia ja punaisia nirhaumia ollu aina tunnin jälkeen kädet ja jalat täynnä.
Nyt sitten niitä taas vähän aikaa on.
Alussa kun aloitin tankotanssin (viime vuoden joulukuussa), ajattelin että piru vie tää iho mihinkään totu. Aina vaan sattuu. Mutta sitten kun se tottui, ei enää edes tavallaan huomannut asiaa. Nyt kun taas vähän aikaa kiristää, niin huomaakin eron! 🙂 Kyllä se oikeasti tottuu.

Nirhaumia vertailemassa..

Nirhaumia vertailemassa..

Sitten siirryttiin pitoihin.
Nää ykköstason tunnit menee aina samalla sisällöllä, ensin on lämmittely, sitten pyörähdyksiä ja sitten aletaan tekemää pitoja. Loppuun inverttejä.
DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO DCIM101GOPRO
Aino kirjoitti eilen itse asiassa ihan tosi ihanan kirjoituksen.
Kirjoitti häpeästä ja pahasta mielestä. Ja vaikkei tää ihan täysin oo sama asia, niin jonkinlainen häpeä-juttu tämäkin on. Nimittäin se, että mä en uskalla mennä kakkostason tunnille, kun häpeän jos en osaakaan.
Jos siellä on joku joka miettii, että ”tossa toi bloggaaja nyt yrittää näitä vaikeampia juttuja, eikä ees osaa”. Ja vaikka mä tiedän 99% varmasti, että näin ei oo, niin silti mä ajattelen niin.

Kaiken häpeän tuntemisen uhalla mä varasin mulle parin viikon päähän nyt paikan 1-2 tason tunnille, eli luultavasti helpompi siirtymä kuin suoraan kakkoseen. Arvatkaa alanko jännittämään sitä jo pari päivää ennen?!

DCIM101GOPRO

Tää oli joku sirkuspito.. :D Ei menny ihan nappiin vielä.

Tää oli joku sirkuspito.. 😀 Ei menny ihan nappiin vielä.

Sitten loppuun vielä invertit.
Tonkin mä haluaisin osata myös toiselta puolelta, ennen kuin meen kakkostason tunnille..
Mutta katsotaan miten käy.
Hiki pisti ihon tänään liukkaammaksi kuin normaalisti ja meinas olla vaikeuksia pysyä tuolla ylhäällä.

Luiskahdin käsilleni melkein heti.

Luiskahdin käsilleni melkein heti.

IMG_20140826_102629Mutta onneks myös pysyin siellä! 🙂 Ja pysyi muuten Ainokin!

Kuinka moni teistä on kokeillut tankotanssia joskus? Tai harrastaa sitä?
Nyt ois mahdollisuus päästä tutustumistunnille Pole4Fitille hintaan 10€/hlö!!
(normaalisti 16€/hlö)
Jos menet tunnille, varaa ensin paikkasi Pole4Fitin sivuilta ja respassa ilmoittatuessasi kerro, että olet Monna treenaa-blogin lukija, niin saat alen! 🙂
Alennus on kertaluontoinen, eli jos olet jo tämän kertaalleen käyttänyt, niin toista kertaa se ei onnistu. 😉

Mutta arvatkaapas sitten mitä?!
Mä olen huomenna osallistumassa RunFest juoksutapahtumaan Tuukan, Ainon, Elinan ja Nanan kanssa.
Tapahtuma on hyväntekeväisyysjuoksu ja meidän lahjoituskohteena on Lastensairaala.
Kerron siitä sitten huomenna tapahtuman jälkeen lisää!! 🙂 Jännää!

Lavera luonnonkosmetiikkapaketin voittajaksi arpakone valitsi nimimerkin: Mariem! 🙂
Onneksi olkoon!! Otan sinuun henk.koht. yhteyttä!

Tänään ilmestyneessä Fit-lehdessä saatatte nähdä tutun kasvon! Sekä huomisessa FitBODY-lehdessä jutun jostain tutusta henkilöstä.. Hihi.
Nyt mä pistän remppeet niskaan ja lähden koiran kanssa ulos!
Pus ja kivaa tiistaipäivää! <3

© Petri Mast / FitBODY

© Petri Mast / FitBODY

15 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Täytyypä lähteä lehtiostoksille! 🙂 Lupasin kyllä itselleni, että yhtään lehteä en osta ennen kuin olen lukenut ne pinoon kertyneet tilaamani lehdet, joita ei muka ikinä ehdi aukaista…
    Hei ja ihan suotta jännität sitä, ettet osaa kakkostason tunnilla mitään. Eikös sinne nimenomaan mennä oppimaan ja opettelemaan? Anna mennä vaan rohkeesti pää edellä vähän vaativampaan ja vierampaankin juttuun, jos se sua kiinnostaa. 🙂 Mä en ole ikinä tankoillu, eikä mun olkapää ehkä kestäis sellaista, mutta jos saan sen joskus kuntoon, niin täytyy korjata tämäkin puute elämässäni. Kyllä tuo tankoilukikkailu kuitenkin kiinnostaa, se näyttää niin hauskalta.

  2. Eini kirjoitti:

    Näin sinut taas aamulla, kun olin tulossa omalle tunnilleni 🙂 Ehkä joskus uskalla kertoa sinulle lukevani blogiasi.

    Itsekkin havaitsin tänä aamulla siellä kakkosalkeiden tunnilla havaitsin, että iho on ilmeisesti tottunut aika hyvin tankoiluun. Yksi tyyppi siellä tunnilla alkoi kysellä, kun tehtiin takanojaa, että milloinkahan se iho tottuu tähän, kun tämä sattuu niin paljon. Itse ihmettelin siinä vieressä, että mikä tässä nyt sattuu…

    Itse en ole aiemmin oikein pitänyt liikunta lajeista missä ollaan salissa, minkä yksi seinä on peitetty peileillä. Sillä kaikkihan näkee mitä minä teen. Ja mitä nekin ajattelee minusta? Tankoilussa olen jotenkin tajunnut sen, että en itsekkään katsele kauheasti muita tunnilla. Keskityn omiin juttuihini ja toisia tuntilaisia seuraa lähinnä, jos en tajunnut mitä pitää tehdä seuraavaksi ja ohjaaja on jotain muuta opastamassa toisella puolella salia. Ja epäilen muidenkin toimivan aika samoin tunneilla.

    • Monna kirjoitti:

      Hihi 🙂 Jos sitten joskus ollaan samalla tunnilla, niin tuu sitten viimeistää nykäisemään hihasta!

      Se on muuten just noin, eihän siellä tunnilla tosiaankaan oo ees ”aikaa” katsella muiden tekemisiä. Kyllä siellä keskittyy vaan ja ainoastaan omiin tekemisiin.

  3. Tiiti kirjoitti:

    Hihii, mun koko tankoharrastusta just kuvaa toi ”siinä toi bloggaaja yrittää noita vaikeampia juttuja, eikä edes osaa” 😀 mut voi sitä fiilistä, kun sitten onnistuu! Ja tsemppiä kakkosykköstunnille, tuut varmana pärjäämään loistavasti!

  4. -i- kirjoitti:

    Harrastan kanssa tankotanssia ja mulla on toi ihan sama pelko mennä seuraavan tason tunnille. Ohjaajat on sanonu mulle vuoden alusta asti, että siirry jo nelostasolle, mutta en oo vieläkään uskaltanu! Kun järjellä ajattelen asiaa, ei siinä siirtymisessä pitäis olla mitään pelottavaa: tunnen kaikki ohjaajat ja sen tason oppilaatkin, eikä kukaan heistä varmasti arvostelis tai naurais mulle. Tiedän kylläkin myös, että muut nelostasolla käyvät on mua parempia ja ehkä se jotenkin on estäny mua menemästä sinne. En haluais olla huonoin, mutta toisaalta enhän voi kehittyäkään paremmaks jos junnaan vaan paikoillani. Toisaalta en itsekään katso mitenkään pahalla sellaisia, joilta ei vielä suju kaikki niin hyvin, ennemminkin haluaisin vaan kannustaa kaikkia. Pitäis vaan luottaa itseensä enemmän mutta miks se on niin vaikeeta?

  5. Sini kirjoitti:

    Moi Monna!

    Mä itse asiassa aloitin itse tankoilun sun innoittamana ja oon siihen ihan koukussa! Älä huoli kakkostason tunneista, ne on kyllä aika vaikeita, mutta kyllä siellä selviää. Mulle sanoi yksi ohjaaja, että kuukauden ajan tuntuu kummalta käydä kakkostasolla ja sit se on normaalia ja niin se melkein meni 🙂 1-2-tunnitkin on kivoja, mutta ei tosiaan kakkostasoa kumminkaan, vähän vain haastavampaa. Alkeet 2 on tosi kiva mun mielestä alkuun jos sellaiselle tunnille on mahdollisuus mennä 🙂 Kakkostasolla on siistiä, kun kehittyy aika nopeasti ja oppii hirveästi uutta ja erilaista, varsinkin jos käy useiden eri ohjaajien tunneilla! Ja Anne on muuten ihan mahtava ohjaaja, mutta niin on muutkin tuolla Pole4Fitillä, ihan mahtava paikka siis! Kiitos, että aloit kirjoittaa tankoilusta 🙂

  6. Paula kirjoitti:

    Jee, huippua Monna, että juuri SINÄ olit uudessa Fit lehdessä. Tosi kauniit kuvat sinusta ja hyvä mieli tulee niitä katsellessa ja samalla annetaan kyytiä kahvoille! 🙂

  7. Mariem kirjoitti:

    Moi! Olenkohan oikeassa luullessani voittaneeni Lavera-arvonnasta palkinnon? Huikeaa, jos voitin 🙂 Mielestäni olin ainut tällä nimellä kirjoittanut, saatan olla kyllä väärässäkin. Joka tapauksessa hyviä postauksia, kaikki tulee aina luettua. Energista alkavaa viikkoa!

Vastaa