Hae
Monna Pursiainen

Juhlaviikonloppu

Tänä viikonloppuna on ollut juhlia jos jonkinmoisia. Oikeastaan juhlat alkoivat jo torstaina. Silloin oli rakkaan ystäväni Inarin lapsen nimiäiset. Perjantaina oli Tikis-toimiston tuparit, joihin olimme mieheni kanssa saaneet kutsun ja lauantaina oli rakkaan ystäväni Saran häät.

btyPidin kesän taukoa ripsipidennyksistä, koska se tekee välillä ihan hyvää omille ripsille. Nyt kuitenkin ennen näitä kaikkia juhlia halusin laittaa räpsyripset kuntoon. 🙂
Torstaina kävin siis taas ihanan ja taitavan Anniinan luona Beauty Anniinassa laitattamassa ripset.

Viihdyin hyvin kesällä ilman ripsiä. Mutta kyllä hyvin taas huomasi eron kun ripset kuntoon laitettiin. 🙂 Tykkään ”molemmista lookeista”, mutta nyt viihdyn taas ripsien kanssa.
IMG_20150730_213459

Ripsien lisäksi ennen juhlia kuntoon laitettiin kynnet.
Mulla ei oo pariin vuoteen ollut rakennekynsiä, eikä oo nytkään. 😉 😀 Mutta kynsipidennykset kävin laitattamassa ihanan ja taitavan Mariannen luona Biosculpture Helsingissä.
Valitsin itse Biosculpture-kynnet, koska se ei vahingoita omaa kynttä samoin kuin vahvat rakennekynnet. Bio Sculpture-geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpturen tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita ja se soveltuu myös vegaaneille. 🙂

dav

Kynsien ja ripsien lisäksi halusin vielä hiuksetkin juhlakuntoon. Siispä marssin luottokampaajalleni, sekä hyvälle ystävälleni Lauralle Kurvi Hair Premiereen. Olin taas hetken aikaa haaveillut persikkaisesta hiusväristä uudelleen ja nyt sen sain. Vähän valosta riippuen se  näyttää nyt persikalta tai mansikalta. 🙂 Aivan ihana!!

bty
Perjantaina illalla lähdimme käymään siis Tikisen toimiston tupareissa. 🙂 Oli mukava olla mukana kohottomassa maljaa Tikisen kundeille, jotka on tehneet huikeeta työtä viimeisen vuoden sisällä.

bty

Koirat jäi kotiin pariksi tunniksi. :)

Koirat jäi kotiin pariksi tunniksi. 🙂

Lauantaina sitten juhlittiin rakkaan ystäväni Saran ja hänen tulevan miehensä Jaron häitä.
Aurinko paistoi aamusta asti ja oli ihana fiilis lähteä kirkkoon. Juhlat olivat Seurasaaressa ja kaikki oli kyllä niin ihanaa ja kaunista. Morsian tietysti kaunein. 😉 <3

Processed with VSCOcam Minä laitoin päälleni Miamista ostamani mekon. Jenkkeihin lähtiessä päätin, että sieltä löydän mekon Saran ja Jaron häihin ja löysinkin.

btyHiukset säilytti hyvin yön yli Lauran tekemän kampauksen, joten samalla kampauksella mentiin häihin. 🙂

bty

dav Häistä kotiin lähdettiin jo kympin aikaan, koska koiruudeet kotona odottivat. <3

Tänään meillä on viimeinen päivä Geren kanssa ja huomenna se sitten lähtee meiltä kokonaan pois. 🙁 Opaskoiran tehtävät ja koulutus odottaa.
Mutta tänään nautitaan vielä koko päivä Geren metkuista ja mainiosta seurasta. Huomenna se pääsee sitten oppimaan työtä mihin se on tarkoitettu. Ja purkamaan loputonta energiaansa. 🙂

Tänään meillä on myös viimeinen lomapäivä ja mulla myös viimeinen herkkupäivä ennen huomenna alkavaa yhdeksän viikon dieettiä!!

Kaunista sunnuntaipäivää! <3

bty
* Kynnet ja ripset saatu yhteistyössä

12 kommenttia

  1. Pikkuäiti kirjoitti:

    Hei Monna! Kommentoin ekaa kertaa vaikka olen lukenut blogiasi jo pari vuotta.
    Olet ihana nainen, esikuva.
    Olen kahden pienen pojan äiti (3,5v ja 1v) ja entinen sohvaperuna.
    Mieheni sisko on PT ja ohjannut nyt mua jonkun aikaa ja huomenna aloitan myös parin kuukauden ruokavalion jotta saisin kireyttä ja ne viimeiset kilot pois. Ja oppisin syömään oikein.
    Kyllä jännittää mutta silti ihan innoissani! !
    Harjoittelen nykyään painoilla ja käyn juoksemassa.
    vielä on hommaa mutta uutta tapaa elää haetaan eikä pikadiettejä.
    syyskuussa ystävien häät ja ulkomaanreissu kahdestaan miehen kans. Sinne vähän parempaa kuntoa.
    Mukava seurata siis myös sun ruokavaliolla oloa!

    • Monna kirjoitti:

      Moikka Pikkuäiti! 🙂
      Kuulostaapa todella hyvältä tuo sinun projektisi!
      Elämäntapa on nimenomaan se mikä kannattaa hakea, ei niitä ihmedieettejä!!
      Todella paljon tsemppiä ja hyvää mieltä projektiisi!

      -Monna

  2. Ansku kirjoitti:

    Voihan viude, että näytät hyvältä!

  3. Jaana kirjoitti:

    Täällä odotetaan jo kuumeisesti dieettitietoja! 🙂 Itselläkin sellainen lievä putsaus-vaihe 4 kk kevyen bulkin jälkeen. Samoja kokojakin ollaan, niin jännä seurailla sun touhua.

  4. Hanna kirjoitti:

    Aivan mahtava mekko ja kaunis sinä ?

  5. Annu kirjoitti:

    Monna oot ihanan aurinkoinen! Seuraan sua instagrammissa ja sun kuvat on ihania. Useimmiten uuden kuvan ilmestyessä tulee tarve mennä selaamaan sun vanhojakin kuvia :). Ihailen monesti sun kampauksia ja tatuointeja, joskin oot mielettömän kaunis kokonaisuudessaan. Olis kiva nähdä kuvat kaikista sun tatuoinneista.

  6. Piia kirjoitti:

    Voi Monna sä olet niiiin kaunis!
    Tuo pastilli väri sopii sulle niin täydellisesti, kaikkihan sulle on sopinut mutta varsinkin tuo.
    Mun tulee susta mieleen raikas ja pirskahteleva mansikka! 😀
    Ihanaa loppukesää teille !

Vastaa